Förra fredagen va jag med i metro.

Förra fredan så va jag med i METRO.
Helt otroligt jag va ute och gick på stan och fönstershoppa och helt plötstigt så kom en tjej fram till mig och fråga om jag ville va med på bild. Och självklart ville jag de. Vilken ära. Sen fråga hon vad jag hadepå mig. Och dagenefter på fredagen så va jag med. 

Här är bilden.

image257

Va det någon som såg den ? Vad tycker ni ?

Kram Åsa

Som resten av sthlm är jag förskyld.

NE nu va det för länge sen vi uppdatera här på bloggen. Tyvär är de så att jag har åkt på stans förskylling och har ingen ork i kroppen. En väldigt dålig anleding men ja det är därför jag har varit så dålig  på att uppdatera.
Så vad har hänt under min vecka då? Jo Lite men ändå Mycket. Jag har ju självklart varit hemma mycket och försökt bli frisk. Vilket har gått lagom bra. Och så skulle jag ha gått på interjuv på Gina men som tur va eller ja tur och tur så blev hon som skulle intervjuva mig sjuk. Men dom va tydligen väldigt intresserade så hon skulle ringa upp så fort hon hade blivit frisk. I tisdags så va jag på min kurs och gjorde en del smycken dom blev sjukt bra. tyvär kan jag inte visa dom eftersom de är presenter. Passade på att köra dubbla pass kurs eftersom jag förhoppingsvis jobbar vid jul.
I onsdags så klara jag inte av att sitta hemma längre så jag åkte in till stan och på börja mitt julklapps handlande. Hitta en del julklappar och självklart lite till mig själv. Så nu är det bara till för mig att börja pysla.
I går tog jag de lungt på förmiddagen och städa lite hemma i rummet. Men jag vet inte jag måste ha nått slags hustroll för det ser värre ut nu än vad de gjorde innan. Jag förstår inte hur de kan ha blivit så stöckit och inte är de då mitt fel. Men jag gav upp städandet rätt snabbat och åkte till solna och köpte Canvas som jag ska måla på sen åkte jag vill vällingby och köpte en matta till mamma. Passade på att äta middag ihop med syrran vi åt en jätte god kräftsallad med pasta så grymt gott.
Idag så i morse så va jag på interjuv på Flugger färg i bromma. Det gick jätte bra så jag ska dit på tisdag nästa vecka och provjobba. Idag fick jag även ett samtal från en smyckesbutik inne i stan som ville att jag skulle komma på intejuv på onsdag. Håller tummarna. Sen fick jag ett litet tråkigare samtal idag från Guldfynd som jag på interjuv på i förra veckan dom väalde tydligen den andra tjejen som dom hade interjuvat. Hom hade tydligen mer erfarenhet och hade jobbat innom branchen i fler år än mig. Ja då kan jag väl förstå att dom valde henne.
Ikväll ska jag bara va hemma och kurera mig så jag orkar gå på en kompis födelsedagsfest i morgon. De ska bli ricktigt kul att träffa alla härliga människor.

Krya på mig // Åsa

Fredag

Nu är det helg igen men det blir inte så mycket helg för mig tyvär jag jobbar hela helgen. Måste ut och handla julklappar någonting men hr inte hunnit eller orkat efter jobbet för då har jag oftast varit helt slut men på onsdag så ska jag och en av mina systrar åka till gröna lunds julmarknad och kolla. Var aldrig där förra året så det ska bli super mysigt. Börjar inte förän 12 idag så jag har sovmorgon super skönt att sova ut : )
Föresten såg en super bra film igår Good luck Chuck med Jessica Alba. Den har inte kommit ut i Sverige än men det är sån film som är inspelad i en biosalong hehe.. men den var riktigt bra när den kommer ut se den....
Såg föresten Heartbreak kid här om dan också inspelad på samma sätt och den var inte alls bra blev riktigt besviken ni som har sett den vad tyckte ni???

Nu ska jag käka frukost kram Emelie

Sjukling

Jag har blivit sjuk.Vet inte riktigt vad det är för nått men jag har frossa och spydde igår när vi var och storandlade igår på Willys. Personalen blev lagom glad heheh.... Har sovit sjukt dåligt inatt vaknade flera gånger av att jag var helt torr i munnen men jag var för trött för att gå upp och dricka nått... Det passar inte att bli sjuk just nu jag ska jobba från imorn till söndag. Så jag är hemma och kurerar mig idag. Skulle ha träffat en kompis idag men det gick inte. hade verkligen velat träffa henne för det var super länge sen men men det får bli en annan gång istället.

Nu ska jag försöka sova en liten stund

Ha det bra // Emelie


sjuk

Ja som väldigt många andra så har jag åkt på en jumbo förskylling.(det är såååå synd om mig.) Vaknade i söndags morrse med ont i halsen och nu har de blivit till förskylling. Det är därför jag har uppdaterat så dåligt här på bloggen. 

Ni får höra mer om min helg senare. 

Det har iallafall hänt en rolig sak under dom här dagarna jag ska på arbetsinvetjuv på gina tricot. 

Paketet från Hm har kommit också men jag sicka tillbaka paljettvästen har hittat en snyggare på Cubus. 

Idag ska jag på min silversmeds kurs med min snuviga näsa. 

Ha det bäst  // Åsa


Gamla 2

Det här hade jag på mig i torsdags förra veckan. Nej jag sja inte gå på begraving det ser bara ut som de.
Det blev en väldigt svart outfit.

                    

svarta strumpbyxor: HM
Svart klänning
(under): Hm
Svart långtröja: Syrrans från gina.
Armband: Tomas Sabo kjedja utan berlocker.
Nit armband: Punk shop.

+
  skinjacka från hm:s barnavdeling.
Och skor Din sko.

Kram Åsa


Gamla 1

Här kommer två outfits från förra veckan.

                

Det här hade jag på mig i fredags på släktmiddagen och senare när jag gick ut och dansa.

Klänning: American apparel
Strumpbyxor: gina
skärp: Syrrans last gamla från 80talet.
Armbandet: Som inte syns så bra från cocoo.se


Kram Åsa

fredag med stort R

uchh i morrse när jag vakna va det inte als kul att gå upp. Vilket blää väder det är ute. Det bara regnar och regnar.
Så vad ska jag göra idag då? Jo jag ska va hemma och städa lite sen ska jag ta och baka lite igen hade jag tänkt. Sen ska jag gå ner och hämta mitt paket från HM visar bilder senare så klart.
Ikväll så kommer lite vänner över vi ska äta en mysig och god middag tillsammans. Super mysigt. Och efter så ska vi in till stan och svänga våra lurrviga och dansa i neon.

Kram Åsa

Underbara under

Jag behöver inte säga så mycket. Helt enkelt underbara under från victroias secret showen i år så klart.

                
(bilder från veckorevyn.se)

Jag har kommit och tänka på en sak dom här underklädderna måste va väldigt opraktiska att ha på sig under klädder. Tänk vad knöligt. Eller vad tror ni?

Jaja fina är dom iallafall. // Åsa


2 dagar

Hejsan. Det gick jätte bra för mig i går på arbetsinvetjuven. Det står mellan mig och en annan tjej. Dom skulle kolla upp lite saker sen skulle dom höra av sig. I går kväll så va jag hemma hoss jossan hon bor ensam hemma hos sin mormor. Vi hade de mysigt. Satt och kolla på tv. Kolla på matchen. Gud va härligt att sverige van helt underbart. SEn kolla jag på Lelias Jul den kvinnan kan baka så nu till julen ska jag försöka mig på tryflar. Idag har jag varit inne in stan och sök dels lite jobb sen har jga köpt små fina stenar som jag ska försöka föra ringer av.
Hurrni  i morgon måste ni ta en metro för jag är med. Det kom fram en tjej på stan i dag och fråga om jag ville va med på derras street fachion sida. Och så klart ville jag de så hon ställde lite frågor om var jag hade köpt mina klädder och sen tog hon en bild. =D
Ska bli kul att se i morgon.
Ne nu ska jag sätta på en film och mysa ner mig i soffan.
Kram Åsa

Nylon

Kolla in den här första sidan för tidingen NYLON. Kolla in MK, Kolla in hennes skorta. Kolla in alt.

image248
(bild från stureplan.se)
De är ju bara så snyggt. Jag ska nog ta att införskaffa mig en rutig skorta. 

// åsa


onsdagen med stort o

Ja i dag är det onsdag. Och som i går är det grått ute. Om några minuter ska jag springa till bussen och åka på arbetsinterjuvn på guldfynd. Jag är riktigt spänd. hålla tummarna.

Kram Åsa


Kladdkaka

Jag borde egentligen sova eftersom att jag ska upp och jobba imorn men istället står vi och lagar kladdkaka kvart över elva hehe.. Får trösta mig med att jag inte jobbar så länge istället slutar fyra så det är rätt skönt : )
Föresten titta på den här serien om ni inte gjort det den är bäst. The Hills älskar den verkligen. Tror det är den enda serie som jag förljer riktigt just nu. Man kan se den här men det där är tredje säsongen. Kolla super bra : )
Ne nu ska jag gå och ta ut kladdkakan

Natti // Emelie

jacka

Jag är i stort behov av en varm jacka och jag har ingen aning om var man kan hitta en ska kolla in H&M och Zara har jag tänkt och även lite andra affärer men om ni har något tips om en varm jacka till bra pris så blir jag jätte glad : )

Kramar Emelie

jippii

Jag har en glad nyhet att berätta jag har fått ett jobb. Helt ortoligt. Viseligen är det bara på timme altså extra men det är bättre än inget. Det är på flugger färg i vällingby och i bromma. När dom behöver extra hjälp och när någon är sjuk. Håller tummarna nu att det blir oftare än vad det blev på mitt gamala jobb.

Kram åsa

Läkarbesök på shemat

Oj vad jag springer på olika läkarbesök hela tiden känns det som. är just nu hemma hos mina föräldrar och skulle hämta en räkning och ett par skor. Ska snart iväg till Karolinska universitets sjukhuset på benminerals mätning fråga mig inte vad det är för det vet jag egentligen inte hehe men jag vet att jag har brist på benmassa altså benen i kroppen är för tunna så jag ska mäta dom igen nu.
På torsdag släpps den här klänningen för bara 98 kronor från H&M och jag är verkligen sugen på den men har tyvär inte råd jmen ska spana in den i butik kanske får se hur jag gör : )
Ne nu måste jag rusa hej så länge // Emelie

image247

Söta lindsey

Hon är värkligen en tjej med stil. Jag bara älskar hennes stil.

image246

vardags snygg.

// åsa


Tisdag

Idag är det gråa tisdagen. Värkligen bokstavligt talat. Det ligger som en tjock dimma utanför fönstret. Men det ser rätt mysigt ut ändå. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har ju min kurs i kväll som vanligt men som jag berätta förra veckan så har jag ju tappat bort en stor bit silverpålt. Jag fattar inte hur jag tappar aldrig bort något. Så jag vet inte vad jag ska göra i dag på kursen.

Jag kom och tänka på en sak idag. Jag satt och läste mitt horoskop vilket är något jag tycker är väldigt intressant. Och när jag satt och läste de så kom jag på hur mycket horoskopen skilljer sig från tidning till tiding. Det är egenkligen helt otroligt att dom kan göra de. Då är frågan vilken tiding ska man tro på? jag tror på dom tidigarna som det står med posetivt i för det är roligast. För min del är de då aftonbladet och veckorevyn.

Kram åsa

Just like a star

Idag var jag med Åsa och vi har som vi skrev om tidigare och som ni ser gjort om bloggen och vi vill jätte gärna höra vad ni tycker, eller om det är nått som bör ändras eller så?? Vi åkte också in en liten sväng till stan för att kolla in en ny pärlbutik som har öppnat på odengatan jätte trevlig personal men inte så jätte stort utbud av pärlor men dom hade en del fina saker ändå : )
Den här låten är också en låt som jag bara inte kan sluta älska super fin och jag blir aldeles lugn och avslapnat när jag hör den hehe...

Corrine Bailey Rae - Like A Star




Kram Emelie

Välkomna

Hej och välkomna till våran nya fina blogg. Den är nästan helt färdig bara lite små justeringar kvar : )
Vad tycks?????

Kramar Åsa och Emelie

måndag

Ja så va det måndag igen. Min helg har varit helt perfekt. Så som en helg ska va. I lärdags så va jag då på fika med en kill kompis vi hade de jätte trevligt. Vi satt och snacka om alr mellan himmel och jord i flera timmar. Sen va jag och jossan på middag hemma hoss en tjejkompis som ska flytta till sälen snart. Helt underbart god mat och trevligt sällskap. Vi spela spel och hade de trevligt. Sen kom min jätte snälla pappa och hämta oss. Hemma va det bara ner i sängen och krama kudden.

Idag ska jag och Emelie jobba lite med bloggen. Dels ska vi ta en hel del bilder på mina smycken. Sen ska vi förasöka göra ett regält ansikslyft på bloggen. Håll tummarna för oss.

Kram åsa

Sexig ängel

Jag brukar inte lägga upp sånna här bilder. Men den här från årets Victorias secret- show är bara för underbar. Kolla in dom helt underbara vingarna.

image239
                    ( bild från veckorevyn.com)

 Det är vad jag kallar en sexig ängel. Och vingarna kolla in vingarna.

Kram Åsa

Har jag nått liv?

Svar: Nästan inte

TV-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[x] Gilmore Girls
[  ] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[ ] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[x] Dawson's Creek
[x] Heroes
[x] House
[ ] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[  ] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[  ] Stargate Atlantis
[  ] The 4400

[ ] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[  ] Dallas
[  ] Shark
[x ] Tredje klotet från solen
[  ] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[x] Vita huset
[x] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[ ] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[x] Cityakuten
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x]  Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x ] Skilda Världar
[x] Nanny
[x ] Tre Kronor
[  ] L-word
[x ] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[x ] Rederiet
[x] Hem till gården
[x] How I met your mother
[x ] That 70's Show
[ x] Alias
[x] Seinfield
[x ] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x ] Close to home


63 - Nörd

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-86 Inget liv

Söndag

Idag har jag jobbat och blev helt förvånad när jag fick reda på ikväll att lönen kommer på´fredag hade helt glömt bort det, det känns så skönt. Tittar just nu på Miami Inc. älskar det programet det handlar om en tatueringsstudio i miami som har bland några av dom bästa tatuerarna dom gör grymma tatueringar. En tjej gör tatueringar som är som porträtt som blir exakt lika som bilden som nån har med sig. Har ni sett det nån gång?? om inte gör det sjukt bra heheh.... Snart ska jag käka Steffi står och lagar mat nu : ) Det är kul o laga mat men jag föredrar oftast facktiskt när andra lagar maten heheh.. Det är oftast jag som brukar laga maten så brukar hon ta disken men idag orkade jag inte laga och hon velle inte diska så vi bytte : ) men nu ska jag käka

Kram Emelie

Sega lördan

Idag har jag bara varit såååå lat har tittat på film och latat mig. Det blev samma film två gånger hehehe..... Först såg jag Crazy Beautiful och sen kom min kompis och hon vill se den så jag gav mig och såg den igen heheh...
Men han i filmen är så het så det gjorde inte mig så mycket hahahah....
Men den är bra har sett delar av den flera gånger men det har aldrig blivit av att jag sett hela tidigare.
Men sånna här dagar är verkligen sköna ibland att bara ta det lungt men om jag gör det för ofta så blir jag rastlös men imorn ska jag jobba så det vara bra att jag fick vila ändå....

Kram Emelie


Min prins

Det här halsbandet och armbandet med en grodprins på är ur gullit. Bara älskar små söta prinsar i grodform.

image238

Det här är armbandet och så fins det med längre kjedja som halsband. Från kyssjohanna så klart.
 Kram Åsa


fika och middag

Gårdagen var jätte trevlig. Middagen hemma hos farmor var lyckad. Vi åt god mat och hade de trevligt. Dom tyckte jättemycket om muffisarna som jag bakat för kvällen. Sen bar de iväg ut på krogen med angii och några andra kompisar. Vi alla var rätt sega så kvällen blev inte så lång.
Jag har just varit och kramat angii och hennes pojkvän hej då som är på väg till Thailand. Jag hoppas dom njuter lite åt mig med.
Idag ska jag först in till stan och fika med en kill kompis. Sen ska jag hem till en gammal skolkamarat och äta middag. Hon ska ha tjejmiddag en liten hej då grej eftersom hon flyttar till sälen snart. Det är helt otroligt va alla flyttar och åker iväg nu förtiden. Ja jag åker väl också snart. Men vart vet jag inte än.

Ha en bra kväll. kram Åsa


Varma tjocka tröjor

Om det är nått som jag älskar i vinter så är det långa varma tjocka stickade tröjor och jag såg den här från H&M som dom släpper den 13 December och jag bara ska ha den är super fin verkligen och ser riktigt mysig ut......


image237

// Emelie                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                    

Tjenixen

Nu är armen nästan helt bra det var ingen spricka heheh.... Idag ska jag bara slappa har jag tänkt två kompisar til Steffi var här igår det var riktigt mysigt. Vi bakade lussebullar och drack glögg. Börjar få värsta julstämmningen nu ju heheh... längtar verkligen tills julen kommer men det är inte långt kvar. Nej nu svamlar jag. Iallafall idag kommer en kompis hit vi ska typ käka och snacka eller nått super länge sen jag träffa henne så det ska bli kul. Sen blir det filmmys ikväll : )
Imorgon ska jag jobba och det kommer säkert vara sjukt mycket folk och jätte stressigt men det ska faktiskt bli kul. Mennått som jag har såååån lust med just nu som jag inte har gjort på år och dar det är shoppa. Vill verkligen längtar tills lönen kommer. Men då blir det bara julklappar endå som ska inhandlas men det räcker för mig : ) bara jag få shoppa ahahaha...

Vad ska ni hitta på i helgen??

Kram Emelie

Nu är det fredag igen.

Ja så va det fredag igen. Veckorna går så himmla fort. Även fast jag är ledig så hinner jag inte med.
Ja idag ska jag som vanligt in till stan och söka jobb. Ska söka på en smyckes och väsk butik. Skulle passa mig perfekt att jobba där. Blir en snabb runda i stan sen hem igen och förbereda kvällen. Ikväll är det tjärring släkt middag hemma hoss farmor. Vi ska äta god mat snacka skit och ha allmänt trevligt. Efter middagen ska jag ut och festa emd angii hon åker till thiland på lördag med hennes pojkvän. Hon är så bortskämd från hans sida så det ee inte sant. FUSK. Vill också åka utomlands till värmen.
JAJA ne nu ska jag stätta fart så jag hinner med alt idag.

Ha det bäst Kram Åsa


Mitt nästa.

Hitta den här bilden på en as cool hemsida från usa. Kolla in armbandet. Så här ska mitt nästa egengjorda armband se ut. Ska kolla i morgon efter pälor.

Vist är de fint.?image236


Kram Åsa

En liten glittrig beställing.

Jag har just lagt in en liten eller liten och liten beställing från HM.

image233 
En underbar partyklänning till vinterns alla partyn. Har äntligen hittat den perfekta paljettklänningen. Hoppas den sitter lika snyggt på mig bara.

image234
En as cool väst att ha alla långa party nätter. Livar upp vilken outfit som helst.

image235
Och den här mysiga tunikan att ha till vardags eller mer avslappna fester. Kanske med ett collt nitskärp till.

Vad tycker ni om mina inköp?

Kram Åsa

Nyårs klännig

Jag har hittat min drömm nyårsklänning. Helt underbar från Top Shop.

image232
(bilden är från Topshop.com)

Skönheten går på 649 kr. Men är den inte helt underbar.

Kram Åsa

Torsdag

hejsan solen. Det är helt underbart väder utanför fönstret. Jag ska alldeles snart göra mig i ording och sätta på mig loppipop jackan så jag kan bege mig ut. Som vanligt ska jag söka jobb. Det är som jag säger när man inte har jobb så är ens jobb att söka jobb. Jag hoppas att ni inte sitter inne hela dagen utan ger er ut och njuter av dom få ljusa timmarna på dagen.

Kram Åsa

En dag i köket

hejsan. Nu sitter jag ner efter en hel dag i köket. Jag har bakat bakat bakat och bakat. Herre gud. Först blev det 2 storters olika muffins dumle muffins som blev hur goda som helst. Sen blev det skogsbäsrmuffins med sån där smarrig glasyr på. Och sen ni gjorde jag en underbar mortotskaka med glasyr på. Hr inte smakat den än men den ser underbar ut. Sen gjorde jag min kända kladdkaka med lite barninslag aldeles röd glasyr och strössel på. Ser riktigt god ut.

image231
(bilden är från tv4.se)

Det här
viste ni  inte om mig. Jag är rikigt duktig på att baka. Jag älskar att baka. Tycker att det är så himla kul att bjuda på goda fina kakor. Ser på baking nästan som på samma sätt som jag ser på pälor och smycken det är terapi. Jag rensar tankarna när jag bakar. Kan lite sjukt för vissa men så är det.

Jag önskar mig i julklapp Leila bakar kokboken. Den värkar helt underbar och hon är bara för grym.

Kram Åsa

Suck

Fy vad jobbig min dag har varit det började som ni vet med att jag skulle tvätta men inte hade nått tvättmedel men det löste sig sen. Senare så blev det jätte stressigt och jag fick skynda mig jätte mycket och nu är det kläder överallt i vår lägenhet hehe... för jag han inte vänta på att torktummlarn skulle bli klar hehe...
Men sen skulle jag på en utbildning påjobbet som jag sen fick reda på att den var inställd när jag åkt hela vägen till jobbet *jippi* Efter det så hände en STOR grej som jag inte orkar gå in på.
Eftersom att jag var alldeles fö tidig till jobbet så åkte jag hem till mamma en stund. men när jag var påväg så gick jag och pratade i telefon och kommer ni ihåg att jag berättade om mina hala stövlar ja nu ramlade jag igen och slogg i armbågen så att jag knappt kunde röra armen. Så jag ringde ner till vårdcentralen för att jag skulle få en tid så dom kunde linda om min arm och insåg att jag aldrig skulle hinna till jobbet så jag ringde och sa det till dom och rick till doktorn jag som inte trodde dom skulle göra så mycket mer än linda in blev jätte förvånad när dom sa att jag kansr har en spricka i armbågen. Så jag ska dit och röntgas imorn. Så nu sitter jag här med inlindad arm och skriver med vänster hand jag är höger hänt så nu har ni fått reda på hur min dag varit. Nu ska jag sluta klaga hehehe...... Ha det bra kram emelie

Onsdag

Ja idag har jag då varit på inverjuv på flugger färg i vällingby och det gick jätte bra. Hon skulle höra av sig i veckan. Håller tummarna. Sen hade jag tänkte att jag skulle ha åkt hem till gamla mormor men stackarna är sjuka både hon och morfar. Det är inte lätt att va gammal och sjuk. Så jag och mamma ska ha bakdag istället. Pappa kom hem med en massa ägg som vi på nått sätt måste ta hand om. Och baka är ju det bästa :D. Sen ikväll kommer syrran hit och ska firra sin födelsedag som är idag. Grattis världens bästa syster. Störst bäst och veckrast.

Kram åsa

It´s to late to apologize

Jag bara kan inte sluta älska den här låten sååå fin. Den får mig att tänka på en viss person också 
 
Timberland feat One republic - Apologize




I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
I'm hearin what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothin new
I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize, yeah-
I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground...

// Emelie
                                                                                                                                                                                        

tisdag lite efter

Hej igår så åkte jag till Globen centrum och sökte jobb. Det är typ det jag har som jobb nu förtien att söka jobb. Sen hälsa jag på Jossan som jobbar där. mycket trevligt. När hon slutat så åkte jag och hon in till stan där jag köpte presneter till farmor som fyller år nästa vecka. Det blev ett säkerhets snöre som hon kan fästa i plånboken och sen i jackan så om någon försöker ta hennes plånbok så sitter den fast. Stackarn har ju blivit av med plånboken 2 gånger tidigare. Sen blev det några askar choklad och te. I går efteriddag så va jag på min silversmeds kurs som vanligt. Det är hur kul som helst. Men klaten jag har på nått konstigt sätt tappat bort en stor bit silver. Fattar inte hur jag som aldrig tappar bort saker. Aldrig. Och jag som värkligen inte har råd att köpa nytt silver. Ångest min plånbok ekar högt. Sen hände en rolig sak i går. Dom ringde från guldfynd i sollentuna centrum och undra om jag ville jobba extra där under julen och självklart vill jag de herregud. Så jag ska gå på interjuv där nästa vecka. JIPPIIIIII Och så hände en till roligsak jag ringde till flugger färg i Vällingby och fråga om det va försent att sicka in ansökan till dom och det tyckte dom inte och så ville dom att jag skulle komma idit så som idag och lämmna in mitt cv. Herre gud 2 jobbinverjuver på en dag. Hur bra som helst ju.

Kram Åsa

Kallt

Har ett stort problem nu när det börjar bli kallt ute jag har inga vinterskor. Och nu har det snöat också så det är ruskigt kallt ibland om fossingarna hehehe.... Jag brukar antingen ha mina jympa skor eller bruna skinstövlar. Men jag har upptäkt att skin stövlarna är riktigt hala så jag har ramlat flera gånger redan och då har det inte ens blivit riktigt halt ute så tänk sen när det blir halt jag kommer se ut som bambi på is hehehe....
Så om ni ser en tjej som ramlar runt i skogås då vet ni att det är jag heheh...
Ne men jag måste hitta ett par varma skor sen när jag får pengar.Ska gå och kolla sen på
dinsko och sko punkten om jag hittar nått som inte är allt för dyrt. Ne nu ska jag springa och köpa tvätt medel min underbart söta syster ska sätta in pengar på mitt konto tack gumman : )

Hej så länge

Klantigt

Förstår inte hur jag kan vara så klantig. Hade tvätttid imorse kl. 08:00 inte så roligt att gå upp o tvätta då med tanke på att jag börjar jobba 17:00 men men vad ska man göra vi har absolut inga rena kläder kvar så det måste göras. Men jag var lite osäker på om det verkligen var idag som jag hade tvätttid så jag sprang till tvättstugan först och kollade och det stämde men när jag kom till lägenheten igen och skulle ta med mig alla kläder och tvättmedel och sånt så upptäcker jag att vi inte har nått tvättmedel fattar inte hur vi kunde missa det. Hade totalt glömt bort att det tog slut förra gången och eftersom jag är rå pank så kan jag inte heller springa och köpa. Heheheh..... jag är bara sååå klantig ibland så nu vet jag inte vad jag ska göra. Har inga pengar på mobilen heller så jag kan inte ringa nån. Men som tur var ska min syrra hit ska se om hon kan ta med lite tvättmedel så jag kan tvätta hahahah.....
Föresten mitt armband blev inte så bra igår så ni får inte se det hehehe....

Kram emelie

AAF

ja nu suger det i armbands tarmen igen. Herre gus hag bara måste ha ett nytt armband.
kolla dom är ju skapta för att ha rumt armen (bokstavligttalat)



Kolla in det gulliga budskapet på det här:

Without even knowing it, your guardian angel accompanies you every step of your life's journey - really quite a comforting thought when you stop to think. Here is a constant reminder of your invisible companion: a silver angel on a silver chain, set with pearls.



ioch för sig ett haslband men kolla in budskapet:

Love looks not with the eyes, but with the mind. And therefore is winged cupid painted blind. Close your eyes and drift off into a midsummer night's dream with someone



Ett helt underbart armband med en ängel på så klart.



på berlockerna står de:'
HOPE/LOVE/LIVE/LAUGH/WISH/ JOY



Ur sött armband med olika skyddsänglar. är det inte bara för underbart.
 
ALLA ARMBANDEN ÄR SÅ KLART FRÅN WWW.KYSSJOHANNA.SE

kram åsa

Förlåt

Jag har verkligen varit sämst på att updatera bloggen på sista tiden men som tur är så har Åsa varit jätte duktig men jag har jobbat jätte mycket och när jag inte jobbat så har jag varit helt slut men tänkte faktiskt sätta mig att göra lite smycken nu och lägger nog upp nån bild senare. Kram Emelie : )

Nya skor

jag skulle vilja ha ett par nya gå ut skor. Som är lite mer vinter aktiga men ändå inte för klumpiga jag måste kunna dansa i dom.

Hitta dom här på skopungten. Helt perfekta. Får se hur mycket pengar jag får vid lönen. jobbade ju bara 6 dagar förra månaden. Och då måste man ju köpa julklappar.

image224

Kram Åsa

Måndag

Å så va det måndag igen. Helgen går såfort. Ja ioch för sig så är jag ju ledig hela tiden. Har inte jobbat på 4 veckor nu och jag börjar få panik. Snälla gud se till att jag få ett jobb snart.
Vad ska jag göra idag då jo så klart söka jobb. Jag ska åka in till stan och söka jobb och köpa en present till min kära farmor som fyller år nästa vecka. Ne nu ska jag bege mig.

Kram Åsa


Inte lugn.

Hejsan nu har helgen flygit iväg igen. Fredagen blev inte så lung som jag trodde från början. Det blev ingen film inte äns i närheten. Jag gick ut med Liz. Först va vi hemma hoss en kompis och föra. Drack några glas vin väldigt trevligt. Sen skulle vi vidare ut på krogen va det tänkt från början men det blev inte så utan vi åkte hem till en kompis i telefonplan. Men vi han inte mer än dit innan det blev bråk och vi flydde därifrån. Fick skjuts av en kompis som hade bilen med sig så jag och lizan åkte hem till honnom och kolla på film tills jag och liz somna i soffan. Kanske inte det skönaste stället att sova på så de blev inte specigellt mycket sömn heller. 3 timmar samanlagt.
I lördags så åkte jag bara hem och höll mamma sällskap. Men herre gud jag kunde ju inte sitta hemma hela kvällen så det blev att dra ut igen. Den här gången så hamna vi på krogen. På the vibe närmare bestämmt. Det va jag. liz och några från vår gamala klass. Vi hade de väldigt trevligt mycket dans och glada skratt. Idag har jag varit hemma och gjort exsagt inget. Skönt efter eninte så lugn helg.

Kram Åsa

Fredag

hejsan. i dag har jag varit duktig. först så har jag städat hela mitt rum. Tycker så mycket om när det är städat och fint i rummet. Sen så har jag duchat. Känner mig nästan som en ny människa. Och nu ska jag åka till Vällingby och söka lite jobb och köpa batterier till högtalarna till datan.
Ikväll blir det nog bara lungt. Blir nog hemma framför någon film eller nått sånt.

Jag va rätt duktig i går med först åt jag en jätte trevlig lunch med angii. Sen gick jag runt och sökte ännu fler jobb inne i stan. På kvällen gjorde jag klart detta underbara armband

             
Vist blev de bra? Om ni är intresserade av att köpa ett likadant eller i någon annan färg så är det bara att höra av sig till mig på [email protected]


Kram Åsa

Torsdagens.

Och här kommer torsdagens outfit.

image221

Lång t-skirt- Monki
Strumpbyxor- Gina
+
Lång grå kofta- Gammal från Hm
Mössa- Indiska
skinjacka- Hm
Varma stövlar- din sko

Kram Åsa

äntligen

jag fick in bilderna i går men hjälp av pappa. Så kommer dom dom två senaste dagarnas outfits. 
 
Onsdag

image219

Svart långarmand farfars tröja - carlings.
svart långt linne- HM
Grå strumbyxor- Gina
Nit skärp- syrrans
Armband Hm blant annat några gjorda sjäv

image220

Ni får ursäkta den suddiga bilden.
Mössan- gammal från Hm
Där skymtar ni också några av armbanden som jag gjort på kursen

Kram Åsa

Julen är på ingång

Det är helt otroligt julen är på ingång och tiden går fortare än vad man hinner med. Och som vanligt i min familj så blir det tjafs om hur vi ska firra julen. För nästan ett år exsagt så köpte mamma och pappa ett nytt sommarställe uppe i dalarna som dom om några år ska flytta till. Där vill då mamma fira jul. Och pappa vill som vanligt ha en lugn och fridfull jul. Men hallå det har vi väll varje år. Och jag personligen vill fira jul men hela sälkten. Asså alla hela mammas sida och hela pappas sida med alla 2 kusinerna. Jag  älskar jakten på julklappar. Älskar att baka alla dom där 7 sorters kakor varje år. Och jag älskar att sitta dagen innan julafton och rulla köttbullar( ja vi gör våra köttbullar själva) och jag älskar att klä julgranen. Jag älskar till och med bråket som blir konstat varje år dagen före topparedagen i familjen.
För mig handlar julen om att man ska ta hand om sina nära och kära och se julen som ett perfekt tillfälle för att träffas.
Hur tycker ni att julen ska firas och hur ser ni på julen?

image210

Åsa tycker till

Torsdag

Idag är det torsdag och jag ska alldeles snart åka int till stan och träffa angii vi ska ta en fika. Sen ska jag vandra stan runt och söka lte jobb. Och så ska jag köpa pälor så jag kan göra klart armbandet jag börja på igår. Uch det är värkligen inte något roligt väder ute. Men hallå man kan ju inte sitta inne för de.Som mamma brukar säga det fins inga dåliga väder bara dåliga kläder. Vet inte riktigt om jag kan hålla med om det till 100 %. 
Kolla in Olsens outfit på dom här bilderna är dom inte helt underbara. Ser så där mysigt ut. 

image209

 Vad ska ni göra i dag?

Kram Åsa

gårdagens

Jag tog en bild i går tror det eller ej på min outfit men tyvär så vill inte kortavläsaren som jag vill. så jag kan inte lägga upp den nu. Men ska ba pappa om hjälp när han kommer hem. Bilden kommer.

Kram Åsa

Stor gul och liten rosa

Idag har jag till och med fått en del gjort. Först va jag på söder och köpte silver. Sen tog jag mig en promenad över götgatan kolla i alla roliga butiker. Hitta inger kanske för att jag inte leta. Har inga pengar just nu så då är det inge kul att  leta. Sen tog jag 2an in till stureplan och gick runt lite. Möte upp min vän Liz som är så jakt efter tyg till en bal klänning. Den fuskisen ska gå på bal i slutet av månaden. Fusk. Jag har aldrig varit på bal. Det måste någ va dom flästa flickors dröm att få gå på bal. Ikväll ska jag bara sitta hemma och pysla. se om jag får nått grep om min sicking. Juste så här ser mina smarta sicka ringar ut från panduro.



Den stora gula till mössor och halsdukar.



Den mindre rosa till att göra vantar med.



Och pinnen har man för att göra själva maskorna med.

kram Åsa

Onsdag

hejsan i dag är det lill lördag. Och jag vakna kl 9 då mamma väckte mig. Jag bestämmde mig för en sak i går. Jag måste få tillbaka några rutiner. Och dessutom ska jag prata med pappa om att börja träna igen. När jag ändå är ledig så kan jag ju passa på att träna. Måste bara få lite sponsring.
Jag gick på kursen i går. Det va jätte kul. Kändes mycket bättre när jag väl kom ut i friska luften.
 Vad ska jag göra idag då det vet jag inte. Nått kommer jag säkert på.

Kram Åsa

Nej

Nej Jag har inte fått något gjort i dag als. De har inte blivit någon promenad. Jag har inte äns kommit in i duchen. Stickingen går det inge bra med als. Jag har ingen lust helt enkelt, ser ingen mening med det hela. Uch vill inte als gå ut. Varför ska man ducha för. Det är bara tråkigt. Blää. Har inte äns lust att gå på kursen. Jag måste värkligen få ett jobb snart klara inte av att sitta hemma så här. Jag får snart abstinens besvär. Snälla ni som läser det här om ni vet något ledigt jobb så säg gärna till.
uch vilket deppimernade inlägg det här bla då. Jag hoppas att de har med vädret att göra.
/ Åsa

Hippi armband

här är mitt hippi armband jag gjorde för ett par veckor sen.

                                         

För er som är intresserade av att köpa ett liknade eller ett annat armband är det bara att maila mig på
 [email protected] med eran ide.

Kram Åsa

För mycket jobb

Har fått ett till jobb. Javet nu har jag 4 jobb men jag ska nog säga upp mig från nått av dom. Nu har jag iallafall fått jobb på BR ni vet leksaksaffären. Så imorgon ska jag upp runt 5 och börjar halv 7 sen ska jag hem o sova sen ska jag jobba igen. Vet inte hur jag ska orka med tanke på att jag är helt sjukt morgon trött men jag får tänka på pengarna så sk det nog gå heheh....
Har blivit så sjukt dålig på att uppdatera här men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om.
Ni kan väll ge mig lite tips : )

Kram Emelie

Världens problem.

Så va det samma beskymmer igen. Jag vet inte vad jag ska ha på mig idag. Världens problem. Herre gud. Nästan värre än svälten i afrika.

image201
(Bild från stureplan.se)

Ja Elin Kling kan tydligen inte göra fel. Jag får väl köra som vanligt på svart. Det är min grej de. Ska kolla igenom lådorna och så om jag kan hitta nått så jag kan få ett sött hårband.

Kramar Åsa

Tisdag

Hej. Helt underbart att vakna i lagom tid och komma igång på morgonen. Idag ska jag få en del gjort hade jag tänkt. Ska gå en lång promenad, ducha, göra klart den där maniken som jag prata om i går och så klart ska jag gå på min silversmeds kurs. Älskar den där kursen. Är så roligt. Ska se om jag kan få lite gjort på min sticking också.
Ne nu ska jag sätta igång.

// Åsa

Promenad

Hejsan det gick jätte bra inne i stan. Jag hitta några riktig plingade pälor som jag ska ska gära ett party armband av. Juste har ju inte visat det jag gjorde för ett tag sen. Här är de.

                           

Uch va bilden inte alls visar den rättvisa. Mycket mer party i värkligeheten. Vad tycker ni om de ?

Sen gick jag till panduro och fick hjälp med min sticking. Det va inte så svårt när man fick det förklarat med aviga maskor. Jag va värsta hurtbullen i dag. Jag gick från stan hela vägen till Karlberg. När jag fick förbi odenplan gick jag in i en affär som heter She city som har jätte fina smycken och märkes väsk kopior. Hitta en helt grymt snygg ring som jag tog med mig hem. Ska ta en bild på den i morgon när det är lite ljusare och visa er min nya skönhet.

Ikcä'll har jag varit med angii. Vi har pyslat. Först baka vi bars för er som inte vet vad det är så är det nyttiga kakor. Sen sydde vi jätte söta doftpåsar som man lägger bland klädderna. Med rosenblad i. Och så börja jag med en manik. Hehe det är svårt att förklara vad de är. Ni får se sen.

Ne nu ska jag gå och öva på mina aviga maskor.
Sov gott// Åsa

Så här känner jag mig idag.

Så här känner jag mig idag. Så där sitta hemma varmt å skönt pysel humör. Då skulle jag helst vilja ha det här på mig. Mysig pysel outfit.

image197
( bild från stureplan.se)

Ja Elin Kling är helt klart tjejen som har stilen.
Ska se nu inne i stan om jag kan hitta en sån där mysig stor pappa tröja. Annars kan jag kanske kolla i pappas garderob. Undrar hur han skulle reagera över de. HIHI.

Ha de bäst/ Åsa

Måndag

Ja idag är de måndag. Och som vanligt är jag seg. Jag kan helt enkelt inte komma i gång på morgonen. Min morgon rutin som va så bra ända tills jag inte fick jobba nå mer. Jag ber till gud att jag får ett nytt jobb snart. Amen.
Idag ska jag in till stan och försöka få hjälp med min sticking. Hoppas att någon på panduro fattar hur man ska göra. Sen hade jag tänkt att åka hem ock pysla lite. Känner mig kreativ idag.

Kram Åsa

Klingan är pinglan.

Ja Elin Kling har gjort de igen. Kolla in hennes as söta och coola klädder från i lördags.
Så här vill jag också se ut nån kväll.

image196

(bild från stureplan.se)

Ja Klingan är ju helt klart pinglan. Hennes stil faller ju helt klart mig i smaken.

Kram Åsa

Jag lär mig aldrig

Ja nu har helgen flygit iväg igen och här sitter jag sent söndag kväll och har inte hunnit skiva nått här på bloggen. Ja vissa dagar då flyger tiden iväg och man själv hinner knappt med. Så vad har hänt i helgen för min del då?
Jo en himmla massa. Iförst i fredags åkte jag in till stan och träffa en kompis från linköping som mellan landa här mellan två resor. Sen åkte jag hem till syrran och hjälpte henne att städa. Eller hon städa och jag stod för stånket. Hjälpte henne med lite småsäker smycket och sånt. Kolla på film och sov där. I lördags va jag riktigt seg ville inte als gå ut i kylan. Satt och kolla på film och Försökte mig på min sticking. Gick inte. Fick typ panik på skiten så jag åkte in till panduro och fråga om dom fatta hur man skulle göra men de gjorde ju så klart inte dom heller.
Mötte sen upp Jossan och hennes kärlek från Götet. Vi tog en liten promenad och efter tog jag tåget hem.
Väl hemma tog jag en power napp ögonlocken känndes jobbigt tunga och för att va fräch för kvällen så behövde jag sova. Sov lite för länge så de blev att jäkta som vanligt. In i duchen göra sig i ording, klä på sig, och sminka.
Party party. Hem till syrran som hade sina vänner över för att firra henne lite i förskott. Trevligt. Goda drinkar god mat och trevligt sällskap.
Efter ett par timmar åkte jag in till stan och träffa jossan, kärleken och hans göte kompisar. Vi gick till Vanilla club efter många om och men. Trevligt ställe lite litet kanske och lite varmt. Men hade trevlit sällskap. Träffa en jätte trevlig elektriker där.
En lyckad kväll med många skratt och goda drinkar.
Imorrse va de inte als kul att gå upp när telefonen ringde. Uch. Idag va en sån där dag när jag inte als hade lust att gå utanför dörren så jag stanna ehmme framför tven och i sängen och middag. De är nog det bästa som fins grå dagar som den här.
Ikväll har jag kollat på Sandor/ Ida som gick på 5an. För er som vill veta så har jag gått i samma skola som Sandor. Status ellerhur? Jag skojar bara. Han är jätte duktig på att dansa ballet iallafall.

Ha en fortsatt trevlig kväll
// Åsa

Jag är sen

Ja jag är sen som vanligt. Skulle möta angii inne i stan innan hennes möte. Men jag är seg. Känner mig stressad men vill inte stressa. Va ju tvungen att städa rummet innan jag åkter hemmaifrån. Det såg ut som fan. Tvätt överalt och en massa pyselsaker på mattan. Fick skäll av mamma.
Nu har jag äntligen tagit lite bilder.
Här är min kofta som jag köpte i tisdags. Från indiska.

                                   

Har fått jätte mycket beröm för den.  :D

Ne nu måste jag hoppa in i duchen.

Kram Åsa


Tröjan med stort S

Denna stora och väldigt mysiga tröja från Halens skulle jag gärna ha på mig på kalla vinter dagar. Jag brukar ha lite svårt för polotröjor för jag brukar känna mig kvävd i dom. Men den här har en stor mysig krage som jag tror jag inte ksulle känna mig kvävd i.

image190

Priset är inte s¨å farligt heller 399 kr för en mysig vinter tröja.

Kram Åsa

flyger

Dagarna bara flyger iväg. Det käns som att dagarna bara försvinner. I tisdags hade jag min kurs på kvällen. Det går jätte bra. Innan kursen va jag inne i stan och kolla runt. Köpte bland annat en kofta från indiska och en present till syrran. Som ska firras på lördag. Och lite smink. Igår va jag inne i stan med angii. Jag köpte garn så jag kan börja sticka. Och tyg så jag kan sy klart min dataväska någongång. Ne nu ska jag bege mig iväg och så klart dataväskan.

Kram Åsa

RSS 2.0