kvällens önske outfit

så här skulle jag inte sga nej till att se ut ikväll



sjukt snyggt.

/// åsa

Nyårafton

Hejsan bloggen och gott nytt år.
Hur är det med er idag ? med mig är det bara bra.

Åhh jag måste bara börja med att berätta att jag åker till borlänge idag och ska fira nyår där med en massa kompisar. Fråga min bästa chef igår om jag inte kunde få sluta lite tidigare så jag kan åka upp till mina vänner och självklart fick jag det. så jag stressa in till stan i går köpte mig en bussbiljett och fixa lite ärenden och sen bar det bara hem och packa hela natten. Så i eftermiddag kl halv 4 går  min buss. Åhh äntligen får jag se snö. Kommer hem igen på fredag och då är det jobb på en gång som gäller.

Så alla vänner riktigt gott nytt år på er. Vi ses 2009 igen. Helt sjukt.

puss och gull kärleks full // Åsa

Nyårlöften

Ja så här dagen innan nyårsafton så ska man kanske börja tänka på sina nyårlöften inför det nya året.
jag hade tänte att bli lite mer hälsosam under 2009 så jag ska börja träna köpa mig ett gymkort och gå mycket mer. Sen måste jag börja dra ner på min godis kunsumstion för att få lite friskare tänder. Sen ska jag mste jag tänka på ekonomin får dra ner på dom små inköpen så som tidingar och annat smått. Sen vill jag försöka sälja lite mer av mina egna smycken. Göra lite små jobb och sånt till kompisar och så.

Så va blev löfterna då?

* börja träna och bli mer hälsosam
* Äta mindre godis
* mindre små inköp
* Och försöka sälja mer av mina egna smycken

De låter väl som bra nyårslöften. ?

´Kram åsa

Tisdag

Hejsan bloggen.
Hur är det med mina kära läsare idag? med mig är det bara bra har bara ingen lust als att gå till jobbet i dag.
Så i dag är det jobb som gäller mellan 10-16 sen efter jobbt ska jag in till stan och fixa lite saker och sen tänkte jag spendera resten av kvällen framför tven. JA herre gud kan ni tänka er att det bara är en dag kvar på detta år 2008. Käns som att tiden flyger iväg. (ibland). Och jag är fortfarande osäker på hur jag ska fira nyår.

uch och blä

Kram åsa

snygg

ja jag blir alltid lika inspererad av Elin kling.



<senare ikväll tänkte jag bjuda på ett bild regn från helgen och julen.

Puss och gull kärleks full åsa

Måndag

Hejsan bloggen.
Ursäkta det usla uppdaterandet här på bloggen under julhelgen men jag har haft mycket och göra och har inte als tänkt på bloggen. Men nu är jag tillbaka igen med massor av uppdaterande.
Hur är det med er idag. Med mig är det bara bra har återhämtat mig efter helgens festade.
Idag är det jobb som gäller menllan 14-20 käns lite surt skulle gärna varit ledig lite till.
Men först är det lunch med angii.

dags å åka

Kram Åsa

god jul

hejsan bloggen och god jul alla läsare.
Idag är det julafton och jag har spenderat dagen med familjen. Så mysigt. Nu håller hela familjen på att kriga ute i köket så jag flydde in i rummet. Snart kommer hela gamel släkten mormor som gör att öronen ramlar av alt av alt snack. Morfar som sitter på ryggen och famor. Tålamod åsa tålamod.
Nej du ska jag gå och skämta med pappa.

asså jag har fortfarande inte fattat att det är jul. helt sjukt

Kram Åsa

snygg



skulle inte säga nej till dessa snygga skor från bianco.

kram Åsa

Dan före doppare dan

Hejsan bloggen förlåt för bristan på uppdatering i helgen man jag har helt enkelt haft för mycket att göra. Jobbat som en dåre varit och träffat liz en kompis som just har kommit hem på jullov. jobbat varit hemma hoss angii ochn haft filmkväll jobbat och bakat inför julen.

Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra kan inte fatta att det är julafton imorgon. Tiden har gått så sjukt fort.
Åhh jag köpte en så sjukt snygg tunika i går som jag bara måste visa er. Jag och syrran gick runt lite i vällingby och hade de trevligt i går efter jobbet.
Idag har jag en massa att göra som vanligt. Först är det jobb mellan 10-16 sen efter jobbet så ska jag fixa lite i vällingby sen måste jag skynda mig hem för i kväll ska granen kläs köttbullar rullas och så ska det städas. käns som att jag skulle behöva ha dubbelt så många timmar på det här dygnet för att hinna med alt.

Kram Åsa

fredag

heJsan bloggen.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
känner mig lite stressad. Jag har en del att göra idag. Idag är det jobb mellan 10-16 förhoppingsvis får jag sluta då om detinte är förmycket kunder. Sen ska jag in till stan och köpa dom sista julklapparna. Och sen ska jag hem fixa mig och sen ska jag hem till liz jag festa lite. Gumman har äntligen kommit hem.

Måste springa

Kram Åsa

Torsdag

hejsan och inte god morgon
Hur är det med er idag? Med mig ör det bara bra jag är morgon trött och lite små butter eftersom jag blev väckt aldeles förtidigt av att min chef ringer och säger att jag måste hoppa in och öppna butiken i dag eftersom hennes son är sjuk Igen. Så det va bara att ta sig upp ur sängen och göra sig i ording. Hatar värkligen vinter mornar det är så ekligt mörkt ute.
Ja och så blev ju alla mina planer för dagen förstörda eller jag måste ändra om dom lite. Så efter jobbet ska jag till solna och kolla efter en julklapp och sen så ska jag träffa emelie och ta en fika men henne idag eftersom hon glömde bort mig i går.

Dags åå sätta fart kram åsa

helt underbar

jag bara dör för den här bilden.



Dom ledsna ögonen, röda läpparna, håret och hans tatueringar. Kolla in ängeln.
Jag bara dör.

insperation inperation. underbart

Åsa

dagens önske.


Bild kanal5.se)

så där mys snyggt för en onsdags fika med kompisar.

Kram Åsa

onsdag

Hejsan hoppsan mina vänner denna gråa dag.
Hur är det med er idag? Med mig är det som vanligt förskyld och hosta men glad ändå.
Idag så är det jobb mellan 14-20 innan jobbet ska jag fixa lite här hemma ta fram alla julsaker som jag inte har gjort än sen så ska jag till vällingby fixa lite med en julklapp och så. Och efterjobbet ska jag träffa emelie vi ska ta en fika och hon ska få sin julklapp. Ska bli super mysigt att träffa henne igen. Mycket på shcemat idag.

exsagt 7 dagar kvar. Shit va tiden går fort jag har inte riktigt kunna fatta att det är jul. Skabombadera mig själv md julmusik nu så man kan komma in i julstämming.

Kram Åsa


tisdag

Hejsan hoppsan kaloppsen.

Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra fortfarande förskyld och hostar. snart måste jag ringa till läkaren eftersom jag har varit sjuk en månad snart. Idag är det jobb mellan 10-16 sen efter ska jag och pappa åka och storjulhandla. tycker alltid sånt är lika kul.
Sen ikväll så ska jag bara vara hgemma och kolla på tv. Snälla alla ni som har en mirakel kur för hur man blir av med förskylling säg till. jag ser ju snart ut som rudolf med röda mulen.

Kram Åsa

måndag

hejsan bloggen
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. lite hostig och förskyld som vanligt. Det käns helt sjukt ät det måndag idag? Jag trodde typ att det va onsdag. Blir väl så när man jobbar hela tiden. Idag är det jobb mellan 14-20 efter jobbet ska jag bara hem och kolla på tv. Är det någon som vet någon mirakel kur så jag kan bli frisk från min förskyling?
Det där börjar bli lite trött samt nu.

Nu måste jag springa till bussen

Kram Åsa

dagens önske outfit

så här skulle jag inte säga nej till att se ut idag. den 3 advent.


(bild kanal5.se)

jag bara älskar de.

// Åsa

Söndag

Hejsan bloggen
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra Jag kämpar på här med ina vitaminer och medeciner.
Igår så jobba jag mellan 11-17 sen mötte jag upp angii i vällingby sen åkte vi hem till mig och laga en jätte god middag wok. Och kolla på faddergalan och hade en ricktigt mysigt med en stor godis skål och popcorn.
Idag är det jobb som gäller som vanligt mellan 11-17 sen ska jag hem och kolla på tv och pysla lite.

Kramisar Åsa

olsen



hur cool är inte olsen? på en skala 1-10

Åsa

dagens önske outfit

Ja så här skulle jag inte säga nej till att se ut idag.

(kanal5.se)
snygg elin är så där mys snygg igen. Skulle passa perfekt en regn dag som denna.


// Åsa

fredag

Hejsan och god dag eller regning dag
Hur är det med er idag? med mig blir det bara bättre och bättre skönt.
Kvällen igår va hämsk jag hade inte en enda minut rast på hela dagen trots att jag jobba 8 timmar i sträck sen så va det inte speigellt mycket kunder vilket gjorde att tiden gick grymt långsamt.
Så idag ska jag ta och ta mig till jobbet igen. Måste ta ett snack med min chef.

nu mat

Kram Åsa

en gamal dagens





supersnygg kavaj likande sak HM
linne gamalt GINA
kjol ny i ull TOPSHOP
armband mina egna

Kram Åsa

Torsdag

hejsan bloggen
Hur är det med er idag? Med mig blir det bara bättre och bättre (peppa peppa ta i trä)
Förlåt för det dåliga uppdaterandet.
Har massor att göra på jobbet. Idag är det jobb som gäller mellan 14-22 till 22 har ni hört på maken. Gallerian uppe i vällingby K5 har en special kväll ¨så det blir en lång kväll i dag. Innan jobbet ska jag och mamma åka och äta lunch tillsammans det ska bli super trevligt
Ha det bäst

Kram Åsa

snyggt





lite insperations bilder på fröken kling.

// Åsa

uch

Det är helt sjukt jag är sjuk igen. Sitter här med dunder förskylning och tycker lite synd om mig själv. På vägen hem gick jag förbi en hälsokost butik och köpte på mig en massa vitaminer.

Hur är det med er idag? jag hoppas att det är bättre än vad jag mår.

KramÅsa


Måndag och helg

Hejsan och godmorgon bloggen. eller kanske god dag.
Hur är det med er idag? Med mig är det förskylt hosta och rudolf med röda näsan. Jag har varit sörskyld så länge nu att jag har ont i lungorna. Måste göra nått åt saken gå till läkaren och sova mer.
Idag är det jobb som gäller mellan 10- 16 sen efter ska jag hem och kurera mig.

I lördags åkte jag som sagt in till stan med emelie vi kolla lite på vad vi ska köpa i julklapp sen när vi får pengar. Och så tog vi en fika och prata.
På kvällen så va jag hemma hoss Alexsandra som fira sin 20 års dag.
http://shopaholicbloggen.se/
Vi va hemma hoss henne spela en massa roliga spel och drack goda drinkar. Jag hade tänkt att det skulle bli en tidig kväll men det blev den värkligen inte va hemma 05.00. Men jag hade en rolig kväll.

kram Åsa

lördag

god morgon
hur är det med er idag? med mig är det bara bra. lite små trött efter julfesten med jobbet igår. Vi hade det jätte trevligt åt grymt god mat och så. Efter gick vi vidare och nog en öl för några blev det för många och blev lite för fulla men det är bara roligt att se sina kolegor på ett annat sätt än vad dom brukar vara. Idag ska jag snart in till stan och träffa emelie vi ska gå på stan lite. Sen i kväll så ska jag hem till alexsandra och fira hennes födelsedag det ska bli grymt kul. http://shopaholicbloggen.se/

Nej nu är det dags och sätta fart.

Kram åsa


hemma

hejsan nu är jag hemma en snabbis efter en hel dag inne i stan och hoss frisören. Jag fick med mig två par skor hem och lite sånt där nödvänigt ont. Nu ska jag snart springa till bussen och åka till julfesten. Ska bli sjukt kul

här kommer en dagens också lite dålig dock men jaja jag är inte bäst på att fota.




kram Åsa

fredag

hejsan bloggläsare
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Jag är ledig idag. Helt sjukt skönt. Men har en fullspäckad dag iallafall. Nu ska jag in till stan kolla lite efter julklappar och skor till mig uch va det ska va svårt att hitta. Sen så ska jag till frisören klippa mig och bli fin i håret. Sen så ska jag på julfest med jobbet i kväll det ska bli grymt kul.

Så det är bara åå sätta fart.

Kram Åsa

lite shopping

Här kommer lite bilder på shoppingen den senaste tiden





helt underbara trosor hanky wanabee från cubus. och en kjol från bikbok som är så där vardags fest snygg.

Kram åsa


torsdag

hejsan bloggen
hur är det med er idag? Med mig är det bara bra är fortfarande förskyld men det är ju som vanligt.
Idag har jag bara tagit det lungt kollat på tv och duchat. skäönt att vila och ta det lungt när man är små sjuk.

Jag har värkligen en jätte trevlig kväll i går med zara. Vio va på anker och tog nägra cider. och prata en massa.


Nej nu måste jag åka till jobbet

Kram Åsa

tillbaka

hejsan bloggen
Förlåt för det dåliga uppdaterandet men jag har varit sjuk sen i fredags och inte orkat vara anträffbar förns igår. Men nu är jag nästan bra igen och orkar bege mig ut till värkligheten igen. 

Så nu tänkte jag ta igen lite skivande.

Ihelgen då ja den va väl inte så händelse rik som jag hade planerat. jobbade sent i fredags sen åkte jag hem till angii och kolla på film de va mysigt även fast jag va helt slut och sjuk. Åkte hem tidigt och sov.
I lördags så va jag hemma hela dagen och sov sov sov och kolla lite på tv där emellan.
Och så i söndags så sov jag så länge jag bara kunde tills grannarna väckte mig igen med sitt bankande ute i porten. Jag blir tokig. Sen gjorde jag mig i ording för att åka och se FOOTLOSE med syrran.
Åhh den va helt grymt bra och rolig. Om ni inte har sett den så måste ni göra det. Jag satt och sjöng med eller hosta mer i sångerna.



I måndags så sjuk anmälde jag mig till jobbet för att kunna va helt hundra på tisdagen. Så jag va bara hemma och kolla på tv. sov middag och bara vila upp mig.

Igår då så åkte jag till jobbet och jobba mellan 10-16 det va skänt att va tillbaka i värkligheten man bli liksom lite avspärrad när man är sjuk. Gjorde ännu fler paket och jul fixa i butiken. Sen så va det min kurs som vanligt. Åh det va näst sista gången i går  åhh jag har massor kvar att göra. Hur ska jag hinna med alt?

Idag så är det jobb som gäller mellan 14-20 sen efter jobbet så ska jag träffa zara en kompis som jag inte har träffat på evigheter. Ska bli grymt kul.

kram Åsa

RSS 2.0