trevligt.

Festen i går va väl inte den bästa jag varit på. De va en alldeles för stor lokal med aldelles för lite människor tyvär. Men de va trevliga människor. En hel del från min gammal klass från högstadiet. Kul att träffa dom igen. Hitta en del inne i stan igår. Det blev en klänning från American Apparel svart enkel. Och en tunika klänning från monki.

Kram åsa

Ljuser upp

image189

En sån Här snygg orange klänning skulle jag inte säga nej till att ha på mig i kväll. Den ljuser upp fint i höst mörkret. Men jag har lite svårt tråkigt nog att ha färg på mig på vintern. Vet inte varför.

Kram Åsa

Helgen

Ja och nu har helgen flygit iväg igen. I fredags så va jag inne i stan och lämmna in ännu fler cven. Har snart lämmnat in i varenda butik i hela stockholm. Och så träffa jag syrran efter hon hade slutat . Vi kolla i butiker och shoppa lite. Jag köpte mig en svart långarmad tröja från Hm och grå strumpbyxor från Gina. Sen va jag hemma och vicka på tårna hela kvällen.
Igår så åkte vi in till stan igen jag och syrran. Vi skulle ha gått på hälso mässan men vi kände inte för de. Så vi åkte in till stan och shoppa lite smått. Jag fick med mig pärlor hem och band jag ska höra en ram av. Ni får se sen.
Ikväll blir det party. Jag och några kompisar ska gå på en båt fest. Det ska bli sjukt kul.
HA de bäst
Åsa


Tjoho

Hej hej hoppas ni inte glömt bort mig. Det var verkligen lääääänge sen jag bloggade. Det har varit fullt upp och å måste jag erkänna att jag facktiskt inte har haft lust men jag lovar att jag ska skärpa mig. Jag har flyttat nu så så nu bor jag ihop med en kompis : ) Jag har jobbat mycket också har fått ett till jobb så nu har jag tre jobb. Fast jag har bara jobbat en gång en så länge det är inom hemtjänsten. Det blev väldigt mycket då jobbade i torsdags o började 7:30 och jobbade till 16:00 efter det så gck jag till mitt andra jobb som börjde 17:00 till 21:00 snacka om att jag var trött asså hehe.... Idag har vi målat om köket det behövdes verkligen. Det var gul och grön randigt ja inte så jätte fint men nu är det vitt blev rätt bra tror jag.... Shoppingen har det inte blivit så mycket med på sista tiden pga av allt med lägenheten och det känns inte som om det kommer bli så mycket av med det speciellt inte nu innan ju och så... oj nu svamlar jag men men nu ska jag återgå till en prensessas dagbok två lovr att jag ska bli bättre på att blogga den senaste veckan kanske till och med visar en dagens outfit men vi får se ha en jätte bra kväll

Kram Emelie

Mk

Den här bilden är så jag på nått sätt. Ser så mysig ut på nått sätt. Lite höstig. Men ändå sommrig. image188

Och fransväskan är ju helt underbar. Ska bege mig på jakt idag efter snygga ringar.

// Åsa

Gårdagen....

.... var underbar. Alt gick så himmla bra. Jag han lämmna in en massa cven. Håller tummarna nu att jag får nå jobb. Sen hitta jag mina underbart varma vinterskor. Från din sko.


Dom Är mycket snyggare med kanten nere.
Sen åt jag en jätte god middag hemma hos syrran.
Och på kvällen var jag och min vän steff på panduros insperations kväll. shoppa en massa roligt pyssel. Jag ska bland annat lära mig att sticka runt en cirkel typ unte stickor. Får se hur bra de går.
Nu ska jag göra mig i ording och åka in till stan för att söka fler jobb.

Kram Åsa


Halsband

Sen har dom(www.kyssjohanna.se)  det är helt underbara halsbandet också som skulle passa mig perfekt. Änglavingar kan de bli bättre.

image186

sen är det bling bling på också. helt underbart.

Ängla älskaren Åsa

AAF

Ja ni www.kyssjohanna.se har gjort de igen. Jag vet inte va de är för fel på mig men jag kan inte få nog av armband. Kolla bara in dom här. Dom är ju bara helt underbara.

                                

Ja Jag skulle inte iallafall säga nej till dom.

AAF: et Åsa

Tandis igen

Ja då kom jag just hem från tandis igen. Siata gången de va gratis. Halva käften är bedövad ni vet när de käns så där konstigt. Kan gå och slå mig själv på käften utan att det gör ont. Hehe. Uch de va länge sen jag gick upp så här tidigt. Kvart i 8. det är ju nästan omännskligt. När jag drog upp rullgardinen i morrse så låg en tjock dimma utan för fönstret det kändes lite så där spök likt.
 Har mått lite så där halv konstigt på senaste 2 dagarna.
Idag ska jag in till stan och söka jobb. Och så ska jag ta en fika med två kompisar. Ska bli trevligt. Och i kväll ska jag gå på nått riktigt roliga nämmeligen Panduros insperations kväll. Ska passa på och köpa på mig lite pyssel.
Sen ska jag leta efter ett par vinterskor också. Lättare sagt en gjort som vanligt.

Kram Åsa

Glittrig klänning

Jag har länge funderat på en sån här glittrig paljett klänning. Tycker att dom är sjukt snygga men jag vet inte om jag skulle våga ha en på mig. Jag är väldigt kluven när det gäller det här med glittriga klänningar.

image182

Gina har en variant som liknar den här.

vad tycker ni om paljett klänningar?

Kram Åsa

gårdagen

Gårdagen va jätte trevlig. Först åkte jag till mitt jobb och träffa min faster som kom dit och shoppa och hälsa på. Väldigt trevligt. Tyvär fick jag reda på att jag inte kommer att få så många tider där i framtiden så dom tyckte att jag borde söka ett till jobb. Det har varit en massa strull där nu en längre tid. Jaja. Sen åkte jag hem och gjorde mig i ording Hade på mig min svarta American arpparel klänning och ett par lilla strumpbyxor. Och självklart hade jag på mig mina nya pumps från wedins. Kände mig faktiskt fin. Först va vi hemma hoss jossan och åt lite tårta och drak lite vin. Väldigt mysigt. Sen drog vi vidare. In till after i gamala stan där tog vi nån cider sen åkte jag och liz vidare när dom andra åkte hem. Dom skulle upp och jobba i morrse stackarna. Jag och liz hamna tillslut iallafall på Laroy. Och de va ju en upplevelse i sig. Inte så stort jag hade hoppas på och väldigt mycket folk. Men nu har jag varit där iallfall.
Imorrse när jag vakna va jag inte alls pigg om jag säger så. Men jag tog mig upp och iväg till kista där jag träffa syrran och pommes. Pommes när nått sånt dä jag blir jätte sugen på dagen efter jag varit ute och festat. Och hitta en jätte fin tröja från carlings också som jag köpte och en stoooor påse godis.
Ne nu ska jag och pappa åkta till farmor och hälsa på.
ska ta en massa biler när jag kommer hem så ska vi få se mina inköp.

Kram åsa

Jag hitta

ett par skor inne i stan i går. ett par pumps jätte fina från wedins. Svarta halvlack med veck fram på tån. Sen hitta jag ett sjukt coolt nitarmband från punkt shop. (tar bilder på inköpen i morgon).
Idag ska jah in till stan och träffa min faster hon vill se mitt jobb. Sen ska jag träffa den där killen som jag va på "dejt" med förr fredagen. Och så i kväll ska jag firra min vän jossan som fyllerår. Det ska bli jätte trevligt.
 mycket att göra nu måste jag springa..
/ åsa


HÖSTDAGAR

hejsan åhh älskar sånna här höstdagar. När jag vaknade i morrse så blev jag alldelses lyckligt när jag drog upp rullgardinen och såg att solen sken. Hoppade genast in i duchen och gjord mig i ording. Nu ska jag bege mig in till stan och leta efter skor som jag skulle ha gjort igår. Och så ska jag försöka hitta en rolig present till jossan som vi ska fira i morgon.
Vad ska ni görra en så fin höst dag som denna?

kram åsa

Lite varmare ute.

På fredag ska jag ut och firra min kära kompis Jossan som fyller år. Och jag har som vanligt eller inte som vanligt men jag har problem med vad jag ska ha på mig. Jag känner för att klä upp mig lite.

image181

Jag skulle hjärna se ut som Elin Kling gör på den här bilden från New York.
Önskar då bara att det var lite varmare ute.
Får se vad jag kommer på att jag ska ha på mig. Ska in till stan i morgon och kolla efter skor. Kanske hittar nå kul att ha på mig då.

// Åsa

Nej

Nej det blev inga skor i dag. Det blev ingenting förresten jag blev kvar hemma och kolla på tv. Lusten att bege mig ut försvan. Kändes inge kul att gå på stan själv idag. Ibland är det jätte skönt att gå runt och kolla i butiker själv. Men ibland är det bara så tråkigt. Och idag va en sån där dag då det kändes extremt tråkigt. Så jag hade en dejt med min tv istället. Har haft en sån där riktig sunk dag. Håret ser ut som en buske. Jag luktar inte så gott om jag säger så. Och mina ben liknar en grottmänniskas. Men ibland tycker jag att man får ha sånna dagar. Det ä'r inte männskligt att alltid va på topp. Som min syster brukar säga äckelpotta det är just vad jag är just nu. Men det kan jag leva med.

stink kram från åsa

Dåligt

Hej. Uch va dålig jag har varit på att uppdatera härpå bloggen på sistonde. Fy mig. Måste ha haft nån slags skrivtorka eller nått.
Min helg har varit väldigt lugn. Nästan för lugn. Har faktiskt bara suttit hemma hela helgen och kollat på film. Helt själv. Mina föräldrar var bort resta så jag fick betämma över fjärkontrollen helt själv. Det skönt de ibland.
Eller nu ljög jag hela helgan har jag inte suttit hemma i fredags va jag faktiskt på en "dejt" med en kille. Vi va och tog en fika inne i stan på eftermiddagen. Han va jätte trevlig och vi ska snart träffas igen. Ni får uppdatering då.
Och i söndags så åkte jag och syrran in till stan och shoppa lite. Jag hitta mina dröm jeans. Ni vet dom där som har den perfekta slitingen och sitter så därr snyggt och skönt som man inte vill ta av sig. Jag hitta dom på gul och blå. Helt underbara. Sen så i söndags eftermiddag åkte vi till IKEA syrran skulle ha en ny byrå och jag köpte lite ljus och handdukar jag ska dekorera och ge bort som julklappar. Herre gud jag har redan börjat tänka på julen det är nästan deprimerande.
Igår va jag hemma hos mormor med mamma vi hjälpte dom att putsa fönster. Vi vill inte att en gammal tant på snart 90 år ska ställa sig på en stege och putsa fönster. Sen jahde jag min kurs. Där jag fortsatte på andre delen av mitt armband. De blir klart nästa vecka och då lovar jag att ta en bild på båda armbanden.

Nu ska ja bege mig ut och försöka att hitta ett par höst skor. Vilken är lättare sagt än gjort.  uppdaterar när jag kommer hem om hur det gick för mig.

Kram Åsa


Svar

Jag skulle vilja svara på komentaren som Angelica skev på mitt inlägg om att vi ska bli Medmänniskor. Hon skrev så här: "Det är straffen i Sverige som gör att fler yngre människor begår så grova brott i Sverige.."
Jag skulle däremot vilja säga så här. Att nej det är inte straffen i Sverige som gör att alt fler unga göra alt tyngre brott. Det Kan inte va straffen som gör att alt fler begår brott. Men dom avskräcker inte. Så som dom borde göra. För jag kan inte tänka mig att när ungdommarna står där och sparkar på en annan kille tänker dom på att straffen i det här landet, att det är anledingen till att dom går på en annan människa och sparkar honnom eller henne till döds.
Jag tror att det är en otrolig ilska och ett grupptryck som gör att dom sparkar och sparkar på någon att den till slut dör. Sen måste de va en adrenallin kick som gör att dom inte slutar men framför alt bristen på en spärr som säger ifrån att det här är fel. Sen så själklart så måste straffen här i detta land bli hårdare så att det skämmer folk till att INTE begå sånna här hämska och fega brott som en misshandel är.

JAg vill än en gång slå ett slag för att vi alla ska bli goda medmänniskor. Ska kanske passa på och förklara vad jag menar med en medmänniska. Att va en god med människa är inte för mig att man hela tiden ska gå runt och va snäll mott alla hela tiden. Det är inte äns mänsklit. Utan det är att man säger ifrån när någon blir illa behandlad. När någon på tunnelbanan säger fula glopord till en annan som när en tjej blir kallad Hora på grund av brist på ordfråd. Att va en god medmänniska för mig är att reser sig upp när man ser att en gamaltant inte har någon sittplats på bussen. Eller att man säger ifrån när barnen i kvarteret kastar sand på varandra på grund av att dom har brist på något annat att göra.
Men framför allt är de att man rycker in när man ser att någon blir misshandlad eller våldtagen. Att man skiker och säger ifrån. Att va en god medmänniska innebär att man för en gångs skull inte tänker på sig själv.

Jag kan inte tycka att det är så svårt.

Jag ska ge ett prakt exsempel på vad en riktig medmänniska är.  Min mamma. Alla ni som känner mig vet hur min mamma är, en tant med parmanetat hår och alltid kakor i kakskåpet och en rolig hatt på huvet. Min mamma är en sån där genom god gamal tant som alltid tar andra i första hand och sig själv i sista. Vist hon är som vilken mamma som helt när det gäller tjat och pms dagar då alt är fel. Men något som värkligen personligfierar min mamma är att hon aldrig tar sig själv i första hand. Nästan hela sin lön skänker hon till olika hjälp organisationen så som rädda barnen. Så fort hon går förbi en uteliggare som säljer situation stockholm köper hon en. Hon säger ifrån när barnen i kvarteret slänger sand på varandra. Hon reser sig alltid upp när en gammal tant eller farbror kommer på bussen. Och hon går alltid imellan när ett gäng står och spakar på en kille som ligger ner. Jag vet att det kan låta helt galet att skänka hela sin lön till olika hälp orgasisationer men det är så min galna mamma är och jag älskar henne för de. Jag önskar att många fler va som henne. Att många fler var mycket mindre egoisktiska. Då kanske färre skulle bli mobbade i skolan och misshandlade ute på landets gator.

Nu vill jag än en gång be er alla att lova att bli lite mer som min mamma. Att bli en god medmänniska. Det är inte så svårt.
Jag lovar att bli det. Kan ni också göra de?

Jag hoppas att Angelica är halv nöjd med sitt svar och att fler förstår vad jag menar med att vara en god medmänniska. Men förföralt att fler blir en god medmänniska.
Åsa

Mössor

Något som jag älskar nu när kylan kommer är mössor. Har redan inhandlat två. En rosa från H&M och en vit basker med knapppar från Bikbok. Men jag skulle vilja ha fler att variera med. Det jag skulle vilja ha nu är en svart och en grå. Den här gråa baskern från H&M tycker jag är super söt. Ska gå och kolla på den sen när lönen kommer men jag vet inte om fler mössor är det som står högst upp på listan eftersom att jag ska flytta nu till helgen. Tips på vart man kan hitta fina mössor är alltid välkomna.



Kram Emelie

Dör av garv

Tycker det här så kul fattar inte ett smack vad dom säger men jag skrattar tills jag får ont i magen ahahha....
Dålig humor jag vet men jag kan inte hjälpa det titta på det! så roligt : )



Kram Emelie

Trött

Är såååå trött just nu. Ska snart titta på Ensam mamma söker älskar det programet varje gång jag kommer på att det är söndag så blir jag glad för jag vet att det ska komma på TV : )
Har ni nått program som ni alltid ser framemot? Ne nu ska jag fixa en kopp te o krypa ner i soffan


Ha en fortsatt trevlig söndag : )

// Emelie

mysigt snyggt

Det är så skönt. Jag är ledig i dag. Har lite små ärenden att göra.  Jag måste hittaq fler höst toppar. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Alt i garderoben käns så  tårkigt. Vill hitta varma, mysiga och fina höstklädder. Men hittar inga. Har letat typ överalt.
Så här skulle jag inte säga nej till att se ut idag.

image176

så där mysigt snyggt. Ska bege mig ut och se om jag kan hitta en sån där klänning.

Ha en toppen dag.

Kram Åsa


Ja jag vet.

Ja jag vet att jag är armbandstorsk. Det är typ somett beroende jag kan inte få nog av dom.
Men kolla bara på dom här. Dom skiker ju bara efter en.

                                                                            

Färgerna, texten mönstrenabaraskiver efter en. var ska man ta vägen?

ja kyssjohanna har helt klart gjort de igen.

Kram Åsa


Bli medmännsika.

Ja de är väl ingen som har undgått att en kille i 16 års ålderns blev misshandlad till döds i lfredags natt?
Jag fick reda på det i morrse när jag va på väg in till stan för en fika med en kompis. Och jag blev arg och helt förtvivlad. Men framföralt rädd. Jag är rädd för hur de svenska samhället är på väg att utväcklas. När killar som bara är 15 år utan problem ger sig på en ensam kille, och sparkar honnom till döds. Har dom inga spärrar, fans det inget innom dom som säger ifrån att de här är fel, att det räcker nu.
Man läser alt mer i tidingen om ungdommar som misshandlas eller mördas av jämnåriga. Vad har hänt med dagens ungdommar? När killarna kan impa på tjejer genom att slåsönder tunellbane vagnar så har något gått fel. När jag läste artikeln i morrse så tänkte jag genast på en kille jag kände som blev mördad för ett par år sen av att han fick en kniv i magen. Han va på fel plats vid fel tillfälle och dog. Hur kan de här hända? Hur kan de ha blivit så här? Vad är de som har gjort att alla dessa ungdommar har all denna ilska innom sig som gör att dom är kapabla till att mörda en annan människa?
Killarna är bara barn och dom mördar ett annat barn.
Jag skulle vilja gå fram till dom här killarna som sparkar på en kille som ligger ner och kan inte försvara sig och skaka om dom och fråga "hur dom kunde sparka på någon som ligger ner?"
Jag och mina vänner har alltid tyckt att det är bara fegisar som slås. Och vi har förbannat dom som har tagit till våld. Och vi har vänt dom ryggen. Men nuförtiden är det tydligen inte så. Nu förtiden tycker ungdommarna att det är coolt att slås. Och dom runt om krig blir inpade när någon sitter och skryter med att i helgen slog jag sönder den här och den här. Ja gud ja va häftig du är. Eller inte.

Nej nu tycker jag att det är dags att vi alla göra något. Gör något mot våldet på landets gator. Och så tycker jag att det är dags att vi alla gör något mot ungdommarns atityd till våld och mot varandra. Jag tycker att vi alla ska börja säga ifrån när yngre kallar varandra fula saker. När människor överhuvudtaget behandlar varandra illa. Jag tycker att alla ska börja rycka in om dom ser att någon blir slagen, misshadlad, våldtagen eller på något annat sätt blir illa behandlad. Jag tycker att vi ska börja att behandla varandra som med mäniskor och inte bara som någon annan.

För om vi alla inte börjar göra våran med mänskliga skyldighet så är jag rädd för hur samhället kommer se ut om bara några år.

Så nu vill jag alla ni som läser det här lovar mig men framför alt er själv att ni börjar bli medmmänniskor, att ni börjar tänka mer på dom runt om kring er och lite mindre på er själv. Kan ni lova det?

Jag Åsa lovar att jag ska va en god medmänniska.


fika dag

Älskar sånna här underbara höstdagar. Solen skiner och det är så där underbart varmkallt. Idag ska jag in till stan och träffa en kompis vi ska ta en fika. Ska bli så trevligt. Ska lämmna tillbaka stövlarna från din sko jag köpte förra veckan. Dom är tyvär för små.
Önskar att jag kunde se ut så här idag.

image172

Elin kling är ju så cool. Ska kolla efter lite höst toppar i dag inne i stan.

Kram Åsa

Never give up

Det här söta halsbandet från One of a kind skulle jag vilja ha. Super fint med texten never give up.
finns hos kyssjohanna. Kostar 1595 så om nån vill köpa det till mig så skulle jag inte protestera heheh.. någon???



// Emelie

Helg

Nu har det varit helg igen och i fredags så var jag hemma hos syrran och tittade på premiären av
high school musival 2 Vet att vi e lite barnsliga men men den var söt men lika löjlig som man trodde att den skulle vara hehehe..... Vi dog av garv flera gånger bara för den var så töntigt gjord heheh.... Igår vara jag på hem och villa mässan med mamma, pappa o små barnen. Det var inte lika mycket inredning i år som förra året men det var bra ändå. Köpte lite och fick två påslakanset av mamma som vi ska ha i lägenheten. Det var ellos som sålde och det kostade bara 80 kr för två st. super billigt. Idag så blev det Ikea igen orkar inte åka dit igen har varit där så måmga gånger nu heheh.... Men men nu har vi iallafall köpt soffan jätte skönt att ha det klart men nu är vi panka. Men nästa helg ska vi flytta. Då ska vi måla om i köket och montera upp soffan och fixa. Ser verkligen framemot att flytta ska bli riktigt kul men jag har räknat lite på min ekonomi och det kommer inte bli mycket shopping framöver men jag tror jag överlever : )

Kram Emelie


Svinerier.

Satt ikväll och kolla på filmen Hipp Hipp Hora. Och jag blev arg igen. Vist många tycker de är bara en film,
 bara och bara den speglar dagens samhälle för unga tjejer. Vissa kan väl tycka att de ärväl inte så farligt. Men de är just vad de är.
 Ett samhälle som blir hårdare och hårdare. Där man försvarar killarna hela tiden för deras svinerier. Det är alt från hormoner till att dom försöker flirta. Hallå vad då flirta genom att dom tar en mellan benen? Hur kan samhället försvara såna svinerier? Men ja ioch för sig om domstolarna kan försvara våldtäckt så kan samhället försvara svinerier. Eller ska dom de.
Tjejernas samhälle är svårare än vad många nångon någonsin kan tro. Vi tjejer ska va smala som modeller, ha bröst stora som ballonger, och dessutom ovan på alla kraven som ställs på vårat utseende så ska vi jobba som hästar, äta som en myra, träna som en maskin, vi ska ha åsikter om alt men vi får bara uttala oss om vad vi tycker när vi blir tilltalade. Sen ska vi alltid ha ett lende på läpparna.
Jag kan säga att jag sviker på många av dom där pungterna eller alla tilloch med. Men framföralt på en. Jag kan inte hålla tyst om vad jag tycker. Framför alt om jag tycker något är fel.
Och nu tycker jag att samhällets syn på svinerier och våldtäkt är fel och de är någo som värkligen måste förändras. Och jag ska göra något åt saken.
Vad får ni reda på senare.

Åsa tycker till igen.


en till dag

Idag har och är det en till dag på jobbet. Står här på jobbet och gör inget, butiken är tom på kunder och det finns inget att göra. står faktiskt och gör två armband. hehe vet inte om man får göra de på arbetstid men vad ska man göra när de inte fins något att göra i butiken. På lunchen i dag va jag på Hm och köpte ett par lila stumpbyxor som jag har tänkt att ha på mig i kväll. I kväll ska jag och några gamla vänner gå ut på krogen. Ska bli trevligt.
I morgon jobbar jag igen så kvällen kommer inte att bli så lång.  Vad har ni för planer för kvällen?
kram Åsa

Vinter jacka

Har funderat lite vad jag ska ha för jacka i vinter, har haft en röd stor jacka tidigare men den är jag så less på. funderar på en canada goose vet att det är fjortis varning men den verkar så mysig o skön tycker den är rätt snygg också men den är kanske för dyr för min plånbok just nu. Har ni annars några tips på vinter jackor?

Kram emelie

Dom perfekta jeansen.

Jag är på jakt efter dom perfekta jeansen. Ni vet dom där som är så där otroligt snygga Och sitter så där underbart skönt. Just dom är jag på jakt efter. Har ni några favo jeans? isånnafall var har ni köpt dom ?



Dom här Pepe jeansen  har jag sett som jag tycker är jätte snygga. Vet ni var man kan köpa Pepe jeans?

Kram Åsa

Två radigt armband.

Nu tänkte jag bjuda er på ett till armband som jag gjort alldeles själv.

image167

Ett jätte fint armband som är gjort i äkta sötvattenpälor,halvädelstenar, swerovski kristaller och metal detaljer.
Passar jätte bra nu till hösten med brunt och alt. Och ni kan va säkra på att ni helt ensamna om de.

Priset på denna skönhet är 329 kr

Och så vill jag passa på att påminna er om dom tidigare smyckerna jag har lagt ut (kolla under fliken gemelli smycken).

Om ni är intreserade hör av er till mig på [email protected]

Kram Åsa

Kanellbullens dag en god dag.

OJOJ haft två slitiga dagar. I går jobbade jag hela dagen sen så åkte jag hem till syrran och försökte hjälpa hemme med hennes sovrum som inte fungerar som hon vill. Jag tror och hoppas att vi har kommit på en lössing. Jag personligen tycker att de är jätte kul med inreding och viktigt är de att rummen fungerar som dom ska. När man kommer hem ska man känna ett lugn.
I dag har jag jobbat hela dagen. Vi har gjort om nere på lagret, har burit och slitit hela dagen så hela min kropp är helt slut.
 Men på vägen till jobbet han jag med en lite runda i stan och han faktiskt till och med att köpa ett per höst stövlar. Ett par svarta MC inspererade från Din sko. Är lite osäker på dom! vet inte om jag ska behålla dom. Vad tycker ni?



Idag är ne kanellbullens dag och jag har faktiskt hunnit med att äta hela tre stycken bullar. Mamma hade tydilgen sått flera timmar och bakat bullar. Mammor är så goda ibland. Jag tycker om sånna här dagar dår man firrar nått så gott om Kanellbullen.




Kram Åsa

Ett faan

Jag är ett stort faan av söta tunikor. Den där tunikan från asos är bara helt underbar.

                  

Nu undrar jag hur det går att beställa från Asos? Är de svårt? Hur lång tid tar de och så?

Kram Åsa

Bloggtorka

Det råder torka i bloggen nu har ingen aning om vad jag ska skriva har börjat flera inlägg idag men raderat dom för jag inte vet vad jag ska skriva. Tips?

Kram Emelie


Som vanligt

Som vanligt har de varot dåligt med uppdaterande från mitt håll under helgen. Jag måste få någon slags bloggtorka varje helg. Jaja min helg har vait bra iallafall. I fredags så åkte jag in till stan. Nästan pricis när jag kommit in så ringer dom från jobbet och frågar om jag kan komma och jobb nu på en gång. Och så klart att jobba kan man ju inte säga nej till så jag vände på klacken och gick ditåt. De va kul och jobba, jobbade ihopp med en jätte rolig tjej. Hemma efter jobbet så åt vi en jätte god middag. Hemma lagad Pizza. Så himla gott. Rastlös som jag är kunde jag inte sitta hemma alt för länge. Så jag ringde till N och fråga om vi skulle se en film. Och de går ju inte att säga nej till. Så jag åkte dit. Vi kolla på beck filmen de tysta skriet. Sen skulle vi ha kollat på Pairets 3 men som vanligt somnar sömntutan i soffan. Så vi gick och sov istället.
I lördags så jobba jag igen. Shit va folk de va med tanke på det hämska vädret. Folk trotsa vädret och va ute och shoppa. De märktet på mitt jobb. Efter jobbet åkte jag hem tog de lungt och gjorde mig i iordning för att gå ut. Åkte hem till L för att föra men vi blev kvar där de kom lite mer folk från våran gammla klass och vi satt och spela nått konstigt öl spel där man skulle klappa och knäppa. Fatta nada typ.
I söndags tog jag sovmorgon. Sov ända till 12 de va länge sen jag sov så länge. Va pigg som en lärka när jag vakna och känne värkligen hur mycket jag ville ut i de fina värdet. Så slängde i mig frukosten och gjorde mig i ording för att åka in till stan.
Gick bara runt och njöt av vädret och shoppa lite så klart. De blev lite pälor, en tröja från top shop och en massa nödvändiga tråkiga saker. I söndags kväll så satt jag hemma och kolla påfilm.
Kram Åsa


RSS 2.0