det är inlägget är till min älskade vän felix

4 år har gått sen den dagen då gud grät när han sände ner sina änglar för att hämta upp dig till himelen. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig. Tänker på dom underbara alt för korta tid som jag fick dela med dig. På alla snö bolls krig vi hade i is backen och på kojan när vi gjorde fällor för att ingen skulle kunna förstöra den och Franco gick rakt in i alla. Minnerna är många men alt för få. Jag vet att du sitter där uppe och tittar ner på oss och säger gråt inte. Så jag gråter inte även fast det är svårt att hålla tårarna inne. Jag ler iställer för alla stunderna vi fick med dig här på jorden.

Felix du är min ängel och varje dag ser jag upp mot himlen och försöker leva livet som du gjorde din korta tid här på jorden intensivft med mycket energi. Jag känner hur du sitter där uppe och skyddar oss alla Som vår aldeles egen skydds ängel.


Jag ska inte gråta jag lovar.


// Åsa (örni)


utgång

nu ska jag alldeles snart ta och åka hem till angii och föra ikväll är det utgång som gäller.

krrrraaaammmm Åsa

Snart helg

Snart är det helg, fast det betyder inte så mycket för mig eftersom jag jobbar hela helgen men men man får ju betalt så jag ska inte klaga heheh... Nu sitter jag på jobbet ett av dom iallafall : )
har det rätt skönt sitter och väljer ut bilder på söta barn så det är så farligt stressigt ; )
Blev en liten beställning från H&M igår tillsammans med mamma eftersom dom hade klubbdag igår så man fick 10 % rabatt på halt ska visa sen vad det blev... nu måste jag fortsätta ska dra på lunch om en halvtimme..
Uppdaterar säkert lite senare också 

Ha det bra så länge // Emelie 

fredag

hejsan kära vänner.
HUr är det med er idag? Med mig är det bara bra glad över att det är fredag och att jag är ledig i morgon.
Idag är det jobb dom gäller sen efter jobbet ska jag och syrran åka på tatueringsmässan det ska bli sjukt spännande. Hoppas på att jag lyckas boka tid hos han som jag vill ska göra min tatuering. tror jag har bestämmt mig nu hur jag vill ha min tatuering eller tatueringar blir det rättare sagt. 2 stycken. spännade spännade. Berättar mer sen ikväll när jag har pratat med honnom.

hörs senare

kram kram Åsa

Hallå Hallå

Hej nu är jag hemma hos mamma o pappa igen.. : ) Jobbar hos Olle en fotograf imorgon som är ung tre min härifrån så jag tänkte att jag sover här istället... Så slipper jag gå upp så tidigt.. jag vann föresten en tävling hos Alexandra : )
Ett par grymt snygga skor vann jag : ) Ska sova snart eller lägga migo läsa rättare sagt :)
Ha d bra kramara Emelie

torsdag

Hejsan mina vänner
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra.
idag har jag gått upp med tuppen hade en läkar tid kl 08:15 så jag va tvungen att gå upp kl 7. Det är en omänsklig tid att gå upp på. Jag är van med att gå upp vid 8 tidigast. Så jag gick till läkaren åkte hem och gick och la mig och sov. Nu har jag varit uppe ett tag och städat ska alldeles snart laga lite mat hade jag tänkt mig. Sen ska jag till jobbet som vanligt. Jobbar kväll.

kram kram Åsa

och dom kallar det kärlek

Det kan inte ha gått en kotte förbi skandal derbyt mellan AIK och Hammarby i måndags som total urartade.
 Hulliganerna kallar det kärlek till laget. Men sen när hörde kärlek och våld ihopp. Att dom genom att kasta smällare och fyverkerier på mot lagets spelare visar sin kärlek till sitt lag. SKIT SNACK.  Det är inte kärlek det är brisk på hjärn celler. Jag tror inte en ända i Hammarbys fotbolls lag uppskatta vad dom idiotiska hulligarnerna gjorde. Jag tror däremot att dom skäms för sina "supotrar".
 Jag tror fotbolls och framför alt derby matcher är en ursäkt för stökiga killar för att få slåss. Att fotbolls matcher har blivit som ett samllingställe för överagriviva killar att där låts dom hållas bakom ett stängsel utan att polisen gör specigellt mycket förutom att stå och kolla på tills dom känner nej nu räcker de.

Men jag tycker att det är fel att hela laget straffas när det är några överargrisiva idioter som förstör. Att dom som värkligen går på fotboll för att titta på fotboll och inte är där bara för att slåss straffas. Jag tycker att dom idioterna som värkligen bara va där för att slåss och förstöra är dom som ska straffas. Jag tänker bara på alla dom som stod på hammarbys klack som faktiskt va där för att kolla på fotboll och heja på sitt lag hur arga och rädda dom måste ha varit. Stackars er säger jag bara.

Kan man inte göra så här i stället att dom släpper in alla överagrisiva killar på råsunda stänger grindarna och låter dom slås tills dom inte orkar mer eller tills dom inser hur idiotiska dom är. Att dom utan stenar eller fyverkerier eller andra tillhugg får slå varandra gula och blå alla som är där är ju där på samma villkor eller vad man ska säga. Den som är med i leken får leken tåla. För då kanske fotbollen kunde få va fotboll och inte en slags ungdomsgård för argresiva ungdommar.

För det är värkligen inte nånslags kärlek till sitt lag dom utövar.

/// Åsa


tisdag

Hejsan mina vänner
HUr är det med er i dag? med mig är det bara bra känner mig rätt så pigg idag. Är lite besviken på polman han hade lovat 21 grader och sol idag så jag satte på mig kjol och linne men det vaa ju aldeles för kalt som tur va hade jag med mig tajts som jag kunde dra på mig. Idag är det jobb som gäller sen hade jag tänkt att jag ska åka in till stan och se om jag kan hitta lite fina höst kläder. Vill värkligen hitta nått roligt att uppdatera garderoben med. Sen måste jag förbi vår butik på hamngatan och lämmna in en nyckel. hade väl tänkt att jag sklle va lite duktig idag också och betala lite räkingar.
tänkte också om jag hinner med alt att jag ska ta och berätta om min underbara resa i Alanya.

hörs senare

kram Åsa

måndag

hejsan knäckebröd
Hur är det med er ? Med mig är det bara bra jag känner mig rätt så pigg. idag väldigt snart ska jag ta och åka in till stan ett tag innan jobbet kolla runt lite i butiker och spendera lite pengar. JAg tycker det ee så himla skönt att gå runt själv inne i stan och kolla runt avkopplande på nå vis.
Sen så börjar jag jobba vid kl 2.
vad ska ni göra för nått kul i dag?

kram Åsa

lyckos er i skolan

jag har kommit på hur skönt det faktiskt va att gå i skolan. vilekn lyx det är. Och hur kul man hade ( ja ibland iallafall) man hade alltid någon att prata med. Man kunde va hemma en dag utan att världen gick under eller att det blev ett stor hål i plånboken.
Det fans alltid nått kan kunde göra även fast man inte ville och de va inte bara att putsa hyllor. Alt va inte så allvarligt och livet va rätt så lätt även om man inte tänkte på de då. Inte som när man jobbar. Om man är sjuk en dag räknar man bara hur mycket pengar man förlorar.

Den lyxen man hade i skolan som kallades lov va det man såg mest fram imot och man räknade dagarna till nästa nu när man jobbar får man va glad om man kan va ladig 2 veckor. och när man är ledig planerar man bara hur man ska kunna få in pengarna man förlorar när man väl är ledig om man överhuvudtaget kan va de.

ja tänk vilken lyx det va att gå i skolan. men det vista man ju inte då så klart. Och se så klart man känar ju inte lika mycket pengar på att sitta vid skol bänken.


Amen Åsa

´Söndag

Hejsan skorpor.
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra jag börjar äntligen få tillbaka energin. Jag ska alldeles snart ta och åka till jobbet. Jobbar hela dagen fram till kl 18. Sen efter jobbet ska jag in till stan och ta en fika med angii.
Kalaset igår va jätte trevligt. ur goda tårtor. Måste få reseptet sen till dom.
Jag kom på i morrse att jag vill uppdatera min gardegob har inge kul alls att sätta på mig. Men så är det väl alltid att man känner att man inte har nå kul als att sätta på sig  hur stor garderob man än har typ.



bild från kanal5.se

Ja Elin klings garderob skulle jag inte säga nej till att ta en titt i.

dags åå springa kram Åsa


lite vimsig

hejsan alla glada
jag hoppas det är bra med er. med mig är det lite små snurrigt. jag vet fortfarande inte var jag är när jag vknar på morgonen om jag är hemma i mitt rum eller i Alanya. är sjukt seg efter 2 veckors festade. det är därför jag inte har lagt upp några bilder än. Jag har helt enkelt inte orken. Jag har jobbat dom sen jag kom hem och ska göra det i 14 dagar till i sträck kommer att va helt slut när det är slut. Får åka på spa eller nått när alt är klart.
Ikväll så ska jag hem till steffie och fira hennes födelsedag. Ska dock hem och sova efter eftersom jag jobbar i morogn igen.
Så förlåt mig om jag är lite vimsig jag hoppas att jag blir lite piggare snart  igen. Så jag kan ladda upp lite bilder från resan.

kram Åsa

Hem ljuva hem

Nu har jag kommit hem från Cypern eller jag gjorde det i måndags rättare sagt men har jobbat och imorn drar jag iväg igen och är borta till en dag bara. Ska till Sunne där min syster och hennesmans kompisar skagift sig så jag ska följa medsom barnvakt för dom är värdpar o lillen kan ju inte följa medfram heller heheh... men det skabli kul : )
hade det underbart i Cypern super varm o härligt, inte så mycket shopping men lapengar på mat o sånt istället ; )
Ska fixa tvätt o sånt nu införimron ciao besos/ Emelie

hemma igen

hejsan allasammans igen nu är jag hemma efter 2 veckors underbar semester i underbara Alanya. Jag och jossan har haft det helt sjukt kul på alla sätt.

bilder kommer snare ikväll förhoppingsvis

>Kram Åsa

Chicy.se

Nu har lillan åkt hem och jag sitter och kollar lite vid datan och väntar på att vi ska åka : ) drar ju till Ayia napa ikväll men det känns inte riktigt än men ska bli såååå skönt....
chicy har fått in massa nytt och jag hittade mycket som jag vill klicka hem : )
och har blivit väldigt såld på kjolar på sista tiden dom här vill jag kicka hem...


Kjol med knappar 269 kr


Kjol med rosor 339 kr


Kjol i mocka 269 kr

Just nu har jag inte råd att klicka hem dom men jag lovar att jag ska spana i Cypern efter några fynd : )

Kram // Emelie

Lillan på besök

Idag till imorgon så bor min älskade lilla syster hos mig för mina föräldrar är bortresta över helgen : )
Och på dagens schema står växla pengar, köpa in lite saker som behövs inför resan och bara umgås med min älskling : ) så iväll ska vi käka tacos och hyra film. Har föresten världens skummaste förskylning för den har bara satt sig i halsen låter som en kråka men annars mår jag bra hahah....
Har föresten glömt säga att jag fyllde år i torsdags och hade en jätte bra dag med mina nära och kära... Fick pengar, smycken en smink väska och ett linne : ) Nu ska vi dra till centrum ha en bra dag

Kram Kram // Emelie

sjuk... neeej

Håler på o bli sjuk o jag vill verkligen inte... är trött i hela kroppen, huvudet o halsen värker.. Vill inte måste jobba fyller år om två dar och på måndag drar vi till Cypern, vill verkligen inte men jag vet hur jag fungerar. Kommer jobba ändå o kommer åka ändå heheh... men ska ta det lugnt i helgen : )
Nu ska jag titta klart på SATC o sen sova : ) kram Kram // emelie

hej paradiset... hej då regnet

Ja nu är väskorna pckade naglnarna målade och kameran laddad snart om bara 6 timmar för att va exsagt så går vi ner till taxin. På väg till värmen solen badet och festen. Så hej då regnet. Kommer at försöka att skiva från Alanya om jag hittar en dator.



Ha det bäst här hemma i sverige det ska jag ha

Kram Åsa


MIn sista dag

Hejsan på er i regnet. Shit va det regnar hela tiden helt sjukt. Hur mår ni idag? Med mig är det bara bra jag börjar känna mig lite spänd nu inför resan. Idag är det min sista jobbdag innan semestern. Så skönt. Efter jobbet kommer jossan  Jag ska gå å växla lite pengar och alt sånt där. Sen ska mamma bjuda oss på en god middag hoppas jag.
Nej nu måste jag börja klä på mig får nästan ta på mig en syddsdräckt så man vågar gå ut i den här stormen. helt galet väder ute.

Kram Kram åsa


nästan klar

hejsan hur är det med er idag? med mig är det bara bra. Lite små snurrigt.
Förlåt för att jag itne skivit tidigare med jag har varit så snurrig idag. Haft så mycket att tänka på.
Har jobbat idag som vanligt sen har jag varit på apoteket och handlat det sista till resan. Öron proppar så man slipper vakna varje morgon kl 5 i Alanya av att bönegubben står och skirker. Ingen höjdare. Och magmedesin så jag kan äta massor med glass utan att få ont i magen. Sen så åkte jag till kista och kolla lite och fyna värsta skorna som jag kan ha på jobbet.

tydligen vill inte min data ladda upp bilderna jag har atagit på mina fina skor som jag fyndade på rean.

Ikväll har jag bara varit hemma hållit mig borta från regnet och packat. Shit vi åker om 2 dagar. På onsdag. Jag har nästan packat klart nu. Måste kolla igoenom väskan imorogn för jag säkert packat för mycket som vanligt. JAg kan ju inte lämmna nått hemma tänk om jag behöver nått åå s har jag lämmnat det hemma. Katastrof.

Tiilbaka till tven ska sova snart.

Kram Åsa

Söndag

hejsan och godmorgon mina vänner. Jag hoppas alt är bra med er. Själv är det bara bra börjar känna mig lite spänd nu jag åker om 3 dagar till Alanya. Ska bli så härligt med semester.
Jag ska aldeles snart åka till mormor och hälsa på ta en fika och hjälpa dom att städa lite. Man måste ju ta hand om dom äldre. Ikväll kommer mamma hem efter 2 veckor på landet i dalarna. Gud va jag ska va lat dom här dagarna så som jag har städat och fixat här hemma så förtjänar jag det. Måste ju börja förbereda för resan också.

nej nu måste jag stätt LITE fart sa med tåget snart.

kram Åsa

efektiva jag

Herre gud vad jag har varit efektiv idag. Vakna redan kl 9 i morrse och satte igång och gjorde de sista små plocket med sovrummet städa hela lägenheten damsög och damma. Plocka ut saker till  frådet. Sen gick jag ner till erikshjälpen och lämmna in lite gammla skor och väskor. Sen åkte jag till IKEA och lämmna tillbaka nägra påslakan som jag köpte där sist. Sen åkte jag in till stan bytte nägra gardiner som det va fläcka på leta efter ett par jeans men dom fans inte. Sen så åkte jag till mataffären klippet i fridhemsplan och köpte blommor till mig samt till mammas sovrum och så passa jag på att köpa lite mat. Sen Åkte jag hem och satte upp gardinerna damsög en sista gång slängde skräp och gjorde det allra sista i sovrummet.

Så nu är alt äntligen klart. Inget mer målande för min del. Äntligen. Ska ta bilder på alt i morogn är faktiskt rätt nöjd.

snacka om att jag har varit efektiv idag.

Kram Åsa

RSS 2.0