fredag

Hejsan mina vänner. hur är det med er idag?
Med mig är det bara bra. känner mig så där glad idag. Underbart.
Idag Är det jobb som vanligt mellan 14-20 efter jobbet ska jag hem till syrran och ha mys kväll vi ska pyssla med pärlor och kolla på film. Trevligt. Och innan jobbet aldeles snart ska jag ta och åka in till stan och köpa ett par jeans som jag såg i går. Sjukt snygga.

Assså jag har ett problem jag måste hitta ett par nya skorsom jag kan ha nu i höst vinter. Jag går runt i mina vita sommar tyg skor. Fördet första är det kalt och sen så ser det lite konstigt ut. Jag fattar inte men det är sjult svårt tycker jag och hitta skor. Kan någon hjälpa mig och tipsa mig om var man kan hitta snygga skor?

Kram åsa

Your arms feel like home

Sitter här och är helt bedövad i halva käften, har varit hos tandläkaren för andra gången den här veckan... igår så kollade dom bara och jag hade två hål suck.. så idag så lagade dom det första, bedövning är bland det värsta som finns.
Och sen när man får räkningen eftersåt så mår man inte direkt bättre, det är så sjukt dyrt att gå till tand läkaren bara idag och igår gick på hela 1400 sen nästa månad blir det 700 till. Ska aldrig mer ha hål det har jag iallafall bestämt mig heheh.. Just nu sitter jag och läser lite bloggar och lyssnar på 3 doors down : )

dagens låt: Your arms feel like home - 3 doors down
 

Kramar Emelie

elin kling

Ja det kan ju inte gått nån förbi att Elin Kling är helt klart en av mina stora stil förebilder. Jag tycker hon bara är så rå cool.



(bild kanal5.se)

jag skulle inte säga nej till hennes kavaj Och jeansen.

Underbart

// Åsa

torsdag

Hejsan mina kära läsare
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Jag är nästan helt frisk nu. Hostan är mycket bättre förskylingen är nästan het borta och tanden blir bara bättre och bättre. Så skönt.
Idag är det jobb mellan 14-20 som gäller men innan jobbet ska jag in till söder och köpa silver och så ska jag Kolla efter ett par nya jeans som vanligt båda mina favoriter har ju gått sönder. Och så har jag lite andra små ärenden som jag måste fixa.

Nej det är väl lika bra att sätta fart.

Kram Åsa

Klänningar

Mina vänner jag skulle behöva era tips om vad man kan hitta fina enkla klänningar?



Typ som den helt underbara vita som olsen har på sig? så där vardags fest och fin. Och helst inte för dyr heller.

Tack på förhand// Åsa


tisdag

Hejsan mina vänner
Hur är det med er idag? Med mig är det trött. Jag har jobbat 10 timmar i sträck utan rast. Lite slitit. Vi hade VIP kund kväll på jobbet idag. Hur roligt som helst men jobbigt eftersom man måste va på topp hela tiden. Med min förskyling är det mycket bättre kan till och med andas normalt och jag låter inte som en kråka längre. Med min visdomstand har det också blivit mycket bättre det gör inte alt lika ont har köpt nått konstigt mun vatten som gör det mycket bättre. (håller tummarna för att det ska stanna så också.

// åSA

Måndag

hejsan och godmorgon mina vänner
Hur är det med er idag? Med mig är det lite bättre. Har fortfarade ont i mina visdomständer. Jag ska aldeles snart ta och gå till bussen till jobbet. Ska försöka att sluta lite tidigare idag så jag kan åka till tandläkaren.

Ha en bra dag.

// Åsa

söndag och jag är sjuk

hejsan bloggen. sorry för det dåliga uppdaterandet här på bloggen. Det har varit lite och göra. Igår va jag i vällingby på dagen och köpte en present till jossan och en helt underbar kappa från sisters.
Igår kväll va jag hemma hos jossan och fira hennes födelsedag med hennes familj och vänner. Jag måste bara säga jossan din släkt är hel skön.
Vi va hemma hoss henne och åt massor med god mat och tårta. Sen åkite vi in till stan vi skulle ha gått på fest på kth men det va så lång kö så det orka vi inte med så vi åkte till ett ställe som heter imperiet som ligger gömd i skrapan på söder. Ett litet lungt ställe. Men det fans ingenstans att dansa där så vi gick till kavarnen men vi blev inte långvariga där heller eftersom jag är sjuk så orka jag inte så mycket.
Idag har jag bara varit hemma kollat på tv sovit middag 2 gånger kollat på tv. Som om det inte vore nog med att jag är förskyld och har hosta så har mina visdomständer börjat göra ont igen. Jag kan knappt öppna munnen utan att det gör ont. Jag orkar värkligen inte det här just nu. varför ska alt komma sammtidigt?

nej tillbaka till tven.

Kram Åsa

Rusk klädd



Så här skulle jag inte säga nej til att gå klädd i rusket idag.
Så där mys snyggt.

Vet ni va mina favorit jeans har gått sönder. Mina älskade favoriter har gåttt sönder förstår ni vilken undergång det är.

// Åsa

fredag

Hejsan mina vänner
Hur är det med er idag? Med mig är det hosta och låter som en kråka. Det är väl så där lagom kul.
Idag är det jobb mellan 10-16. Sen efter jobbet så ska jag in till stan och se om jag kan hitta en present till jossan som vi ska fira på lördag. Det va först tänkt att jag skulle gå ut med angii och steffie i kväll men får se om min kropp orkar.
Varför är det så att man blir sjuk då man minst har tidoch lust för de ? konstigt.

dags å ladda för att gå till jobbet.

Kram Åsa

Vad ska jag göra?

Älskar den här låten... Enda sen jag var i tonåren så har det varit min låt jag lyssnar på när jag inte mår så bra....
Just nu änns det som om når stuckit en kniv i mitt hjärta o även fast nån sagt förlåt så sitter orden fast på hornhinnan.. och jag känner mig så hjälplös i den här situationen...

// Emelie

Lycka

Sitter på jobbet och samtidigt lyssnar jag på lugna favoriter och dagens ämne dom diskuterar är lycka och så frågade dom en lyssnare vad lycka var och han sa: Lyckan kommer lyckan går om man inte någon gång varit olycklig så är det svårare att vara lycklig... och det är ju sant om man aldrig varit olycklig så uppskattar man inte lycka lika mycket... : )
lite funderingar sådär : ) Något som gjorde mig lycklig idag var när min chef gav mig ett jätte bra erbjudande att köpa hans Canon eos 450 D sjukt bra och den är nästan använd och jag får den + ett jätte bra objektiv till ett super bra pris : )
Ska föresten visa min shopping från förja helgen med Åsa också...


En bild på kameran som snart ska bli min : D

// Emelie

inte igen

Hejsan bloggen
hur är det med er idag? Med mig är det inte alt bra. Har blivit sjuk igen. Har hosta och rinig näsa. Jag orkar inte va sjuk en gång till. Dess utom låter jag som en kråka. Idag är det jobb som vanligt kan inte va sjuk. Som tur är har jag ett lungt jobb så jag kan sitta där och tycka synd om mig själv.
Nej jag orkar värlkigen inte va sjuk igen. Ska ta och chocka kroppen med vitaminer idag så jag blir frisk fort.

Nej nu måste jag klä på mig.

Kram Åsa

tips

jag måste tipsa om en av mina favorit krämer. Det är en hudkräm altså det fetare varianten från body shop Som har boft av choklad eller rättare sagt cacao. Jag lovar er arr det är äe helt klart ev av dom bästa hudkrämerna som fins. Och jag har värkligen testat dom flesta. Med tanke på mitt jobb.



Den kostar 165 kr cirka på body shop och det fins fler dofter.

// Åsa

torsdag

hejsan bloggen. Och god morgon.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Idag har jag en hel del att göra. Först ska jag till vällingby och va med i en undersökning. Sen ska jag in till stan och köpa en present till jossan som fyller år idag. Grattis gumman. Sen är det jobb mellan 14-20 som gäller. Efter jobbet ska jag in till stan vi ska fira jossan lite. Med att gå och ta en öl på Dubliner ett av mina favorit ställen. Ska bli grymt kul.

Kram Åsa

efterlyses

hejsan läsare

Jag skulle vilja ha lite hjälp av er. Jag eftelyser dom här snygga jeansen från hm i str 25 eller 26. Om det är någon av er som ser sånna ute i butik någonstans så får ni jätte järna säga till mig. Jag är helt kär i dom och vill bara ha dom.


(bildlånad från: http://kellybellybutton.blogg.se/)

Snälla snälla hjälp mig att hitta dessa underbara jeans.

// Åsa

Lite shopping

Ja jag va ju som sagt inne i stan i dag på jakt efter lite höst kläder. Ja inne i stan hitta jag inget alt inget kul överhuvudtaget. Så jag satte mig på tuben och åkte till vällingby istället. Där hitta jag en kjol och en spets klänning på gina ( ska ta bilder så fort min kamera är laddad). Måste skiva en lista på alt jag måste köpa nytt.

Kram Åsa

Svart

Personligen tycker jag att svart är en helt underbar färg. Som inte als är tråkig utan lätt och bära och snygg. Men jag vet att många andra inte als tycker om svart och tycker att det är en sörje färg som man ska ha på begravningar. Jag har själv väldigt mycket kläder som är svarta men jag har lättast på nått sätt ha ha dom på vintern på sommaren har jag jätte svårt för att bära svart kanske för att det är för varmt.



Vad tycker ni om svart snygg eller sörje färg?


// Åsa


Måndag

Hejsan och godmorgon mina små kokosbollar
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra lite små seg efter som jag va tvungen att gå upp aldeldes för tidigt idag för att några gubbar skulle komma hit och fixa med våra element.
Men det är rätt skönt att va igång redan. Man hinner så himmla mycket sånna här dagar.
Idag ska jag in till stan innan jobbet och kolla efter ett par jeans jag har sett på hm. Sen är det jobb som äller mellan 14-20. Efter jobbet idag så är det city akuten. Måndagar är en underbar tv dag.

Nej nu börjar jag bli rastlös. Dags att bege sig ut.

Kram åsa

söndag

Hejsan bloggen.
hur har eran dag varit? Min dag har varit lugn och skön. Har varit hemma och tagit det lungt kollat på tv och tagit en lång promenad i solen varit och hälsat på angii på jobbet sen har jag bara degat hemma hela kvällen. Sånna här seg deg dagar är rätt så sköna att ha ibland.

nej nu är det dags att krama kudden.

Kram åsa

Lördag

god mordon bloggen eller kansle är det god dag

Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra Lite små seg efter gårdagens svänga på lurviga med 20 skrikande tjejer. Helt galen kväll.
Idag snart ska jag åka in till stan och träffa upp Emelie hon ska shoppa lite. Jag ska väl mäst va moraliskt stöd eller liknade eftersom jag inte har så där jätte mycket pengar att shoppa för jag får inte min lön förns på måndag.


(bild kanal5.se)

Idag skulle jag inte säga nej till att se ut så här Enkelt vardagssnyggt och så där coolt som jag gillar.

Kram ^Åsa


fredag

Godmorogn mina läsare.

Hur är det med er idag ? med mig är det bara bra har sov morogn idag så ag sov ända till 9. Sen har jag tagit mig en lång duch. Så skönt att bara ta det lungt i bland. Idag ska jag jobba mellan 14-20 innan det ska jag fixa lite med en present som Elin ska få Vi ska fira hennes 18 årsdag ikväll. Det är tänkt att vi ska gå ut och dansa. Ska bli grymt kul. Jag har till och med köpt en ny klänning och alt dagen till ära.

// Åsa

Önskelista

En liten höstönskelista



Denna snygga hypade fusk päls jacka från hm får gärna värma mig i höst.



Dessa ap snygga ankelbots från topshop skulle göra att jag hoppa jämnfota



En underbar färgglad kjol förgyller lite i mörkret.



Dessa helt underbara berloker från Juicy couture kan man ju bara inte säga nej till. Dom är ju så söta nästan som godis.

dom här sakerna skulle jag inte säha nej till i höst mörkret.

xoxo Åsa

oxxo

Jag har ju inte visat mitt nya favorit armband från märket OXXO.
det är så där underbart hippi rock på samma gång. Och så har det dessutom änglar och hjälrtan på det kan ju inte bli bättre.





Helt helt underbart.

Det är köpt på butiken Engla som ligger i K5 huset i vällingby

Love Åsa

torsdag

Hejsan i regnet.
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra känner mig lite små seg så där.
Har just rensat lite bland alla viktiga papper och städat lite i rummet torsdan har blivit den stora städdagen för mig.
Idag ska jag innan jobbet åka och köpa lite pälor som jag måste ha till ett beställingsjobb jag har fått. Sen är det jobb mellan 14-20 som vanligt.

Ska ni hitta på nått kul idag?

Kram åsa

solen

Åhh sitter här och det regnar utanför fönstret och längtar bort till varmare bräddgrader där dolen skiner och sanden bränner under fötterna. Längtar bort dit beskymmrerna här hemma inte fins längre och beskymmrerna där är om man ska bada i poolen eller i havet.
Där man vaknar på morgonen av ljudet från poolen och sommar på kvällen av ljudet från musiken dom spelas på alla klubbarna.
Jag längtar bort från kylan från regnet och från dysterheten. Jag längtar däremot till solen till värmen och till alla glda miner.







Lite bilder från i sommras en beskymmersfri tid.

(// Åsa

lite färg i hösten



(bild från http://almah.devote.se/)

Jag skulle inte säga nej till en röd härlig färgglad kjol att liva upp höstmörkret med.
Får nog lov å ta och åka och köpa lite tyg och sy mig en härlig kjol med.

// Åsa

Onsdag

Hejsan kära läsare.

Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Har just kommit ut ur duchen.
Idag är det jobb mellan14-20 innan det nu snart ska jag ta och åka in till stan och kolla efter en klänning som jag vill ha på mig på fredag då vi ska fira Elin igen. Och så ska jag gå på banken och kolla var mina pengar från forever 21 har tagit vägen.

Nej nu måste jag springa igen.

Kram Åsa

Nu är det dags

Tänkte att det var på tiden att jag kriver en rad eller två här i bloggen fetersom många nog redan fattat så bloggar jag mest när jag känner för det, men jag har turen som har Åsa som bloggar åt mig heheh.... Nu har jag fått besluts ångest vill köpa en större kuvert väska typ och jag har hittat två men kan inte välja vilken jag vill ha... så jag tänkte att ni kanske kunde hjälpa mig. Den ena kommer från Fifi bags och jag älskar kedjan den andra som kommer från mitt jobb har jag ingen bild på men jag kanske kan ta en bild imorn o lägga upp här : ) men annars så är den väldigt lik den här som Sarah Jessica Parker har på den här bilden som Åsa la upp fast den på jobbet är svart... så vilken ska jag välja???



Kram Emelie

sjp

Jag säger bara de helt underbar.



Hela outfiten är helt underbar. Älskar älskar

// Åsa


tisdag

Hejsan mina morgonpigga änglar.
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra. Har just upptäckt att min tatuering i nacken har börjat flagna. Mindre kul och mindre bra. Ska försöka träffa syrran idag och se om hon kan hjälpa mig att rädda den. Idag är det jobb mellan 10-16 och sen har jag min älskade kurs. Har så många smycken på g just nu att jag blir snurrig.

Nej uch nu blev jag nästan lite arg för att min tatuering har börjat tappa färg. Jag som har sköt mig så bra.

dags att sätta fart.

Kram ÅÅÅsa


gäsp

uch vilken trött dag det har varit idag. Jag varit haft död hela dagen. Suttit och gäspat ständigt och jämt. Typ inte fått nått gjort ni vet när man går runt i en bubbla och inte vet vad man gör  en sån dag har jag haft idag.
Nej nu måste jag diska lite innan mamma kommer hem annars blir det ett jävla liv. ´
Så jag kan lägga mig framför tven och va halv död resten av kvällen

god natt // Åsa


Måndag ny vecka

hejsan alla morogn pigga.
Hur är det med er idag mina vänner? Med mig är det bara bra. Är faktiskt väldigt pigg idag med tanke på att jag va ute igår på Anker. Vakna till och med innan klockan. Sjukt. Kvällen igår va jätte trevlig vi va fyran tjejer som satt där och fira Elins födelsedag och drack lite cider.
Idag är det jobb mellan 10-16 sen ska jag hem och strida lite med forever 21 jag gjorde ju en beställing därifrån för ett antal veckor sen men dom måste ha varit trögfattade eller nått för dom sickade inte orden för det va nått i min adddres som dom inte förstod. Så dom maila oss om det och sa att jag skulle få pengarna tillbaka. Och vi har mailjat tillbaka till dom men jag har fortfarande inte fått mina pengar. Så i eftermiddag ska jag och pappa ringa tilll dom och fråga var pengarna har tagit vägen.
Ikväll blir det en slapp kväll framför tven. City akuten går ju i kväll.

nej dag ii sätta fart.

Åsa

äventyr i borås

Här kommer lite bilder och så från äventyret i Borås. 
 
Resan dit va ingen höjdare 5,5 timmar på en buss käns som hundra timmar typ specigellt när säterna är obekväma och man kan inte sova  och så sommnar rumpan.
Men väl framme så va det helt underbart att träffa liz igen efter 4 veckor.


Vi baka Ifredags när jag kom dit. Lizan gjorde kokostoppar och jag baka en kladdkaka. Gud så husliga vi är.



på busshållplatsen på väg ut.



på väg ut.


På puben vi va på i fredags.

Ja helgen i borås va Underbar och full med äventyr som valigt när det gäller Liz. Skönt att komma bort ett tag också från värkligheten. Längtar tills jag åker dit nästa gång.

Puss åå gull Åsa

seg dag

Idag har varit en sån där skön slapp dag. Har suttit hemma kollat på tv. Varitute och gått i solen och varit hemma och kollat på tv. Nu snart ska jag åka in till stan och träffa Elin vi ska fira hennes födelsedag och gå på Anker. Ska bli roligt. Min kväll blir nog kort med tanke på att jag ska till jobbet imorgon bitti. Börjar kl 10. Nej nu ska jag kolla lite på pretty woman. Kram Åsa

armband

Har just ärit en förvånade god sallad till middag som jag har gjort aldeles själv. Jag är nästan lite chockad över mig själv. Ikväll kommer Elin och hennes kompisar över hem till mig för att dricka lite vin och så där. Sen är det tänkt att vi ska gå till Spången nere i centrum men vi får se hur det blir.
Det gick jätte bra idag inne i stan. http://shopaholicbloggen.se/ valde jätte fina berlocker att göra armband av. Kommer bli sjukt snygga. Jag hitta även lite saker att göra lite roliga armband av.

Nu ska jag göra mig iording inför PARTY

Kramar Åsa


en rutig jacka tack.

Jag har länge letat efter sn snygg höst jacka. En lite finare och rolig.
Ja och Elin Kling har ju då en perfekt jacka så klart. Vad annars liksom.


(bild från kanal5.se)

Vist är den underbar??

// Åsa


Lördag

hej och god morgon.
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra.
Ska alldeles snart ta och åka in mot stan med syrran. Ieftermiddag vid 2 ska jag möta upp  söta http://shopaholicbloggen.se/ jag ska hjälpa henne att göra lite armband. Ska bli super kul.

Igårdags kvällen va super mysig men det där med att röka vattenpipa misslyckades vi totalt med. men trevligt hade vi iallfall med gott vin och massa gott godis.

puss åå kram Åsa

väska

jaa jag är helt kär i väskor. Vissa älskar skor och vissa älskar väskor. Jag älskar väskor älskar väskor. Så idag är det jag som ska gå och titta efter denna väska på Åhlens



400kr skostar den och den är i älkta skin också värsta kapet ju.

vist är den fin? är det någon som har sett den i butikt?

love åsa

fredag

hejsan och godmorogn bloggen.

Hur är det med er idag? med mig är det bara bara bra det svider lite på ryggen efter tatueringen. (ska berätta mer om den senare) Idag är det jobb som gäller mellan 10-16 sen efter de ska jag träffa upp syrran vi ska åka till kista och äta lite mat. och så ikväll kommer angii och staffie över och vi ska sitta på min balkong och röka lite vatten pipa och dricka vin. Ur mysigt. Jag säger bara de äntligen helg. Men shit va veckan har gått fort.

Ja till tatueringen då då. Jag kan milt sägar att det gjorde grymt ont. AJ AJ AJ. Jossan och hon som tatuera mig fick göra andingsövningar med mig så jag inte skulle svima. Shit vilken smärta. Asså om ni ska göra en taruering sätt den istänna fall där det fint lite mer underhudsfet än vad det gör på ryggen. Den jag gjorde på höften kändes ingenting om man jämnför med den på ryggen de va smärta. Men jag klara av det även fast jag ville sluta efter halva. Och snyggt blev de. (bilder kommer sen när den har läkt lite.) Och nu för att jag va så duktig så ska jag få tårta av jossan. snällt va?

dags att göra sig i ording och åka till jobbet.


Kram Åsa

snygg höstjacka

titta vilken underbar höst jacka från zara.



helt underbar är den måste bara ha den nästan.

kram kram Åsa


torsdag

Hejsan alla glada.
Hur är det med er i dag? Med mig är det bara bra. är inte lika pigg idag det regnar ute det gör inte att man blir gladare. Jag är mäst spänd jag ska nämeligen åka och göra min andra tatuering idag. Den ska sitta i nacken. Jossan ska följa med mig som moraliskt stöd typ.
Sen blir det jobb som vanligt mellan 14 och 20. Efter det ska jag åka hem till syrran så hon kan hjälpa mig att göra ren tatueringen och så i morgon bitti.

nej nu måste jag packa väskan.

kramar Åsa

Onsdag

hejsan och godmorgon mina vänner.
Hur är det med er idag? med mig är det bra solen skiner ute och det gör att man ler lite extra idag. Idag vakna jag tidig gick upp och åt en god frukost sen jag har bara suttit och slappat framför tven. Städat lite i mitt rum som vanligt typ. Jag älskar sånna här slappa förmiddagar. Ska snart hoppa in i duchen.
Sen blir det jobb mellan 14-20 sen efter jobbet ska jag kanske in till stan och ta en öl med en kompis på vårat favorit ställe Dubliner. Ett helt underbart ställe vid norrmalmstorg. Ni måste bara gå dit om ni inte har varit där än.

kärlek// Åsa

tisdag

hejsan mina vänner
Hur är de med er idag ? Med mig är det bara bra fryser det är ju is kalt ute idag.
Idag är det först jobb som gäller sen ska jag möta upp syrran för att åka in till stan och äta middag ihopp med henne. Sen ikväll så är det som vanligt på tisdagar min älskligns kus.
dags åå sätta fart

love // Åsa

tips

jag måste ju bara tippsa om denna doft påse som fins att köpa på mitt jobb. Den doftar av citrus typ och tar bort kvalster dom där ekliga små djuren som lever bland textilier som klädder och i sängen.
helt underbar frisk doft som är uppiggande.



65 kronor på LÓccitane så blir den din.

// Åsa

Måndag

hejsan vänner.
Hur är det med er idag?
med mig är det bara bra. Skönt att få sova i sin egna säng. Som inte knarrar :D.
Nu ska jag alldeles snart ta och åka till Vällingby för att möte upp angii på Lunch. Sen blir det jobb till kl 20:00. Ikväll börjar cityakuten ett av mina favorit program. Så sjukt bra.

nej nu ska jag ta en lång promenad till vällingby. Tänkte va lite hurtig.

Kram Åsa

borås

Hejsan mina vänner.
hur är det med er? med mig är det bra. Sitter hemma hoss liz i hennes soffa i borås och samalar ernergi efter helgens upptåg och äventyr. Och inför den 5,5 timmar långa bussresan hem ikväll. Jag lovar jag ska visa massor av bilder från helgen i morgon.

nej nu ska man kanske ta och avansera lite.

// Åsa

tur man har stor res väska

Idag har det varit mycket att göra. Först så åkte jag in till centralen och köpte min billjet till Borås sen så åkte jag till söder och fixa lite saker till liz Sen tillbaka in till stan och köpa lunch Sen Åka hem till liz i odenplan för att hämta lite saker hon vill ha ner Borås och sen till jobbet.
Nu ikväll så ska jag hem till angii på tjej kväll. Jag kommer att komma lite sent. Vi ska väl sitta och dricka vin och snacka skit.
Min res väska väger bly.

Ska försöka att blogga så mycket jag kan i helgen. Om jag får till gång till en data så klart.

kärlek // Åsa


höst

Idag i det här gråa vädret så skulle jag inte säga nej till att ha en mysig outfit på mig.


(Bild från kanal5.se)

Skulle inte säga nej till Elins snygga jeans och skor. helt underbara

XOXO Åsa

torsdag men min fredag

Hejsan favoriter.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra har varit vaken ett tag nu har packat det sista för helgens lilla resa.
Ska alldeles snart ta och åka in till centralen och köpa biljetten åker i morogn bitti hade jag tänkt eftersom jag har tagit ledigt hela fredagen. Lång helt med andra ord vilken lyx va?

nu måste jag klä på mig så jag hinner med alt idag.

Kram åsa

mina nya skor

Jag måste ju bara visa mina nya skor jag som köptefrån Vagabond i förra veckan.

Så där snygga vardagas fest höst skor.





Jag är kär i dom iallfall

XOXO Åsa

packar

hejsan bloggen. Hur är det med er idag? Med mig är det bra. Förlåt att jag inte bloggat tidigare. Hade helt enkelt inte tid i morrse.
Idag har jag träffat jossan på förmiddagen. Sen så åt jag lunch hemma hoss angii och sen så har jag varit på jobbet.
Just nu så håller jag på och pckar. Ska åka till Lizi stumpan i Borås på fredag och i morogn efter jobbet så ska jag hem till angii på tjej kväll så jag måste packa idag.
Åhh jag som är så usel på att packa. Packar alltid alldeles för mycket saker bara för att jag inte kan lämmna nått hemma. Ja tänk om jag behöver det och så ligger det kvar hemma det är ju typ väldens undergång.

kram Åsa

RSS 2.0