Jobb

Idag ska jag tillbaka till jobbet igen efter tre veckors semester (vill inte). Vill ha sommarlov och semester jämt heheh... aja men det säger man inte när lönen kommer sen hehhe...
Kollade lite på kyssjohanna och hittade det här super söta armbandet med kärleksbudskap super sött

 

Kram Emelie


Jag bara ÄÄÄÄLSKAR armband igen.

Kolla in det här super fina armbandet från Betties Galleria.

image36


Vist är det fint? vill bara ha det. Ska nog lägga in en betälling nu på en gång. Det kostar inte så mycket. 99kr.

Kram Åsa

jahahaa

Gårdags kvällen va jag ute med kära jossan. Vi va ute på krogen och tog ett par öl. Hon några för många. 
Idag har jag varit lite sliten. Kollat på tv och åkte till centrum och köpt godis. Sovit middag är bland det bästa som fins. Jag tycker att vi här i sverige skulle ta det som en lag att alla måste sova middag mitt på dagen efter lunch. Tänk va alla skulle må bättre då. Jag tror att välmåendet skulle bli mycket högre och färre skulle gå in i väggen av stress. 
Nu ska jag sätta igång och packa. För jag och syrran åker till Gotland i morgon på en kortis semester. Ska bli så roligt. En massa shopping, sol, bad och party.


Kram Åsa


Stora tjocka familjen

Idag blir det födelsedagsfirande med hela familjen för min älsta syster fyllde år igår och min pappa fyller år idag så då kommer alla : ) Det ska bli kul för det är ju inte så ofta vi är tillsammans allihopa eftersom att jag har en ganska stor familj. För er som inte vet så ha jag fem syskon och plus det så blir det alla pojkvänner och sånt och mormor och morfar och farmor och min syrras barn så ja räkna själv det blir några styckna hahah.....
Men det blir  bara mysigt. Lägger in en bild på min lilla sötnos heheh.. min syrras son för han är ju bara för söt. Jag tog en hel del bilder på honom när jag gick foto inriktning nu på gymnasiet.

image35
Här var han bara några veckor gammal                                                                                            

Kram emelie                                                                                                                                                                                      

Efektiva dagen.

Ja som jag skrev tidigare att jag skulle va eftektivi dag. Hade en hel del att hinna med och det gjorde jag också. Köpte skorna inne i stan och lite annat. Åkte till mormor och plocka hallon. Jag bara älskar hallon. Åkte till min frisör som klippte luggen på mig. Och så träffa jag Angii som kom hem från 2 veckor i finland. Härligt att ha dig hemma gumman.

image34

Vad ska ni göra i morogn?
Imorgon ska jag jobba så duktig som jag är. så nu måste jag gå och sova.
God natt Åsa


Im back

Nu har jag kommit hem igen efter att ha varit ett par dagar på Gotland med min familj. Det var mysigt och avkoplande och det blev såklart lite shopping. Två par leggings (ett par gråa o ett par svarta), en tunika/klänning, ett vitt linne, en grå topp, ett armband, en lång hoodtröja och när jag kom hem så såg jag att min double wrap armband från kyssjohanna har kommit super fint men lite stort men det får gå ändå.

Det jag verkligen behöver just nu är ett par jeans. Har bara två par så måste ut och leta. Kollade lite i Visby men huttade ingenting. Har ni några tips på olika märken som har fina jeans till inte allt för dyra priser så blir jag jätte glad : )

Kram Emelie

Efektiva dagen.

God morgon. Huttbulle jag ställde väckar klockan i dag på 08:00 så tidigt va det länge sen jag gick upp.
Idag ska jag va efektiv. Jag ska hinna med en runda in till stan där jag ska shoppa ett par skor blandannat.image33
Fin va?
 
Sen efter ska jag hem till min älskade mormor och plocka hallon och ta en fika. Ska bli trevligt eftersom det va länge sen jag va där. Efter mormor ska jag till min frisör som ska klippa min lugg.

Vad ska ni göra idag ?
kram Åsa

Jag ÄÄÄÄÄÄLSKAR armband

Ja som sagt jag Älskar armband. Kolla bara på dom här två.

image31 
Färgen är helt underbar. Bara vill ha en. Den är från glitsy.se


image32 
Det här armbandet från kyssjohanna.se med ängla berlocker och budskap är bara för fint. Det väcker mitt ha begär i allafall.  

Dom skulle sitta så fin på min arm. Funderar på en beställing. Vad tycker ni?
//Åsa

Underbar dag och slut på ensamheten.

Åhh vilken underbar dag. Så himla skönt väder underbart varmt. Jag åkte in till stan och träffade min syrra.
vi gick runt och kolla i affärer och shoppa lite smått. Köpte en jätte fin svart klänning  från gina tricot som jag har tänkt att ha på mig i helgen när jag går ut. Och så köpte jag ängla berlocker som jag ska göra ett tur armband av. Tänkte att änglarna ska få se mig lite tur. Jag önskar att jag kunde visa er alla mina ina inköp och alla fina smycken jag gör. Får lov att försöka övertala pappa om att köpa en digitalkamera.
På tal om pappa så har han kommit hem nu från semestern. Vilket innebär att jag inte längre ärensam hemma. Vilket i sin tur innebär att jag inte längre kan bestämma här hemma. BUHU

Nu ska jag ta fram min kreativa sida  och sätta mig ner och gör några armband. Jag bara älskar armband.

image30
 
Jag brukar också ha en helt drös med armband på mig. Dels för at jag tycker det är snyggt och för att jag känner mig naken utan dom. Jag bara äääääälskar armband. Så det så.

Kram Åsa


Åhh vilken underbar dag.

Åh vilket underbart väder det är i dag. Varm skönt väder, en perfekt dag för stranden. Men jag ska bege mig in till stan och solbada lite. Kolla på alt folk. 
I går kväll fick jag trevligt sällskap av jossan. Vi kolla på tv och snacka skit.  Jag njöt av min sista kväll ensam hemma innan mina föräldrar kommer hem från sin semester.
Nu ska jag ut åå njuta av solen.

image29

Kramar Åsa

Klockren

Elin Kling har en helt klockren klädstil som jag bara älskar.
Titta bara på den här.

image28


                                         
  Den längst till höger på Elin är bara för Klockren.

/Åsa


Varm dag.

Hej nu är jag hemma efter en jätte mysig dag inne istan. Det blev inget av med jobbsökandet efter som jag inte vet hur man installerar in min skivare så jag kunde skiva ut mina ansökingar.
Men jag åkte in och fönstershoppade. Hitta en himla massa saker jag vill köpa på fredag när min lön kommer.
Tog även en fika med min kära vän jossan. Mycket trevligt.
Och som vanligt kunde jag inte låta bli att köpa med mig lite pälor hem. Nu har jag nått att pysla med i kväll framför tven.

kram åsa


Hemma igen

Hej alla.
Nu är jag hemma igen. Efter 8 dagar i familjens sommarstuga i dalarna. Skönt att va hemma ingen med bekvämligheten, min älskade dator och en tv som jag själv kan bestämma över.
Men självklart va det skönt att va ute på landet ett par dagar. Där hinner man göra sånt som man inte hinner med här hemma. Så som armband, måla tavlor och annat pysel. Dom första tre dagarna där uppe va min faster och farmor där. Dom andra dagarna gick åt att göra ingeting och att pysla.
Väl hemma igen så ska jag börja förbereda min och syrrans resa till visby, tvätta och packa.

vad ska ni göra idag ?
jag ska ut och söka ett till jobb.

Ha det bäst så länge.
kram åsa


Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma igen efter att har varit på min kompis landställe i ett pra dagar. nu ska jag vara hemma ett par dar och bara slappa och träfffa lite vänner sen ska jag dra iväg igen till Gotland denna gång på måndag : )
Är super trött just nu har varit barnvakt åt min lilla systerson idag och jag e slut heheh.
Ne nu ska jag gå och titta på hells kitchen.

Ni får ha en bra kväll kram Emelie

semester.

Hej alla.
Nu åker jag iväg på senester igen till mitt sommarställe i dalarna. Jag hoppas att ni får de bra var ni än är i sverige. uppdatteringen på bloggen kanske inte kommer va den bästa under tiden jag är borta. Men jag ska försöka använda vårt internätt i stugan.
Ha det bässt.

kram Åsa


Jag måste erkänna en sak.

Jag har just kommit på att det är jobbigt att bli vuxen. Jag vet att ni säkert tycker nu att jag måste vara seg som kommer på det nu som först. Men det är männeligen så att jag är ensam hemma sedan en vecka tillbaka, eftersom mina föräldrar är uppe i vårat sommatsälle på semester. Jag har faktiskt kommit på att det är jobbigt att bli vuxen. Det är så myckes som måste göras. Så mycket ansvar. Disken måste diskas, maten måste lagas, klädderna måste tvättas man måste till och med fixa sin egen matlåda. Ni hör ju en himla massa saker man måste göra.
 Jag har bestämmt mig för att jag är nöjd med att vara liten ett tag till. Jag trivs bra med att bo hemma med mamma och pappa ett tag till i allafall. 
 
Nu ska jag va så vuxen att jag ska gå och lägga mig för jag ska gå till jobbet i morogn. Avsvars fullt värre.

 God natt / Åsa 


Billig shopping i sofo.

Hur har ni bedrivit eran dag?
Jag har gjort de genom att gå i SOFO på söder. Ett otroligt mysigt område på söder. För er som aldrig varit där så ligger väldigt många mysiga cafeer i området och många av dom tredingaste secondhand butikerna och butiken tjallamalla. Jag lyckades fynda lite iallafall. Köpte ett par levis  jeans på stadsmissionen  för endas 150 kr som jag ska klippa till ett par  korta coola shorts. Och så gick jag till pärlan på söder som ligger på  tjärhovsplan. Där köpte jag lite pälor som jag ska göra ett ricktigt glammigt armband av. Ska försöka ta en bild av de när det är klart och lägga upp här på bloggen. Förresten om ni gör egna smycken så kan jag tipsa er om att gå till pärlan på söder nu för dom har 60 % rea på hela deras sortiment eftrsom dom ska stänga. Synd tycker jag eftersom personalen där är så trevlig och eftersom dom hade ett så bra sortiment. Älskar den butiken.

image27



Nu ska jag forsätta kolla på filmen höst i New york.

 kram Åsa


Shopping utan regn.

Trots det tråkiga vädret i dag så begav jag mig in till stan. Jag satt hemma hela dagen i går och kolla på tv, klarar inte av att göra det två dagar i rad. Som tur var så regna det inte när jag va inne i stan. Gud va snäll mot mig och såg till att jag slapp bli blöt. Det blev lite shopping också.
Nya solo tidingen. Eling kling är ny modereaktör på tidingen, det fans en hel del att läsa. Rekomenderas.
Försvarets hudsalva. Det bästa läppsylet helt klart. Jag upptänkte idag att den har fått ett nytt coolt utsende. Gå och kolla.
En bikinitopp.
Från HM med roligt mönster. Ett rea fynd.

image25image26


Efter shoppingen träffade jag syrran och vi gick till ett caft på drottinggatan där vi åt en mysig middag tillsammans. Mycket trevligt. Sen åkte vi hem till henne så jag fick kolla på the fast and the furious som syrran spelat in till mig. Jag bara älskar den filmen. Älskar bilarna som går fort, killar med snygga bilar är något specigellt. Eller vad tycker ni?

Sov gott allesammans/ Åsa


Det regnar här i stockholm idag

Det känns som det regnar hela tiden men idag när det regnar så ska jag passa på att tvätta och fixa lite för på torsdag så åker jag och en kompis till henne mormor och morfar som bor ute på landet och blir borta till på söndag eller måndag och där finns det inget internet så då blir det en liten blogg pause för mig.
det ska bli riktigt mysigt hoppas verkligen att det blir fint väder så att jag kan passa på att sola och bada extra mycket.



Ni får ha det bra Kram Emelie

En konsert som gör mig arg

I dag är dagen av tur där talet sju ska ge oss tur och en ljus framtids utsikt när det gäller miljön. För er som inte vet så har hela dagen idag på gått en konsert på nio platser runt om på jorden.
 Det är Live earth konserterna jag pratar om. Konserterna som ska få oss att tänka på jordens framtid och på våra barns framtid. Jag brukar alltid tänka när det går någon av alla galor att det snackas mycket man vill så mycket och gör väldigt LITE. Jag tänker inte bara på dagens gala utan även på alla fadder galor som går titt som tätt. Att man sitter där och tycker synd om alla barnen som får växa upp under omännskliga förhållanden.
Just då tycker man att livet är orättvist och just då skulle man kunna göra vad som helst för att göra världen mindre orättvis.
Men så fort galan man ser på är slut så går man tillbaka till sitt liv i överdåd. Men jag har bestämmt mig att jag ska göra nått. Jag ska försöka så gott jag kan att göra nått för miljön. Och jag ska försöka göra nått för barnen som lever i omännskliga förhållanden. Jag ska jobba som vollontär.

Jag hoppas att alla göra nått för vår fina planet. Vad gör ni?


image24

Ta hand om jorden det ska jag göra efter jag sovit.
God natt kram Åsa

Sååå mycket fint

Kyssjohanna har fått in nytt igen och det finns så mycket fint men det här är några av mina absoluta favoriter. det jag vill ha mest är skärparmbandet, det svarta double wrab och det oranga men tyvär så har jag inte tillräkligt med pengar till det just nu. får väll hopas att nått finns kvar eller att det kommer in igen :(


    

Ska bröllop imorgon och ska upp rätt tidigt så nu måste jag sova Godnatt

Kram Emelie

Aldrig för ung för att följa modet

Var bara tvungen att lägga upp en bild på dom här skorna dom är ju bara såååååååå söta hehehe....
Det är min 6 - åriga lillasysters gladiator skor hehe, grymt söta. Tycker det är så gulligt ibland när dom gör kläder som vuxna skulle kunna ha på sig för små barn : )

      

Ska sova nu Natti

Kram Emelie


Inget liv?

Om du har sett över 80 filmer från listan, har du inget liv.
Markera dom du har sett.

Det är 200 filmer på den här listan.

[  ] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[  ] Boondock Saints
[x] The Mexican
[ ] Fight Club
[ ] Starsky and Hutch
[  ] Neverending Story
[  ] Blazing Saddles
[  ] Airplane
Total: 3


[  ] The Princess Bride
[  ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[  ] Napoleon Dynamite
[  ] Labyrinth
[ ] Saw
[  ] Saw II
[  ] Saw III
[  ] White Noise
[x] White Oleander
[x ] Anger Management
[x] 50 First Dates
Total: 3


[  ] Scream
[  ] Scream 2
[  ] Scream 3
[x] Scary Movie
[  ] Scary Movie 2
[  ] Scary Movie 3
[x] American Pie
[x] American Pie 2
[x] American Wedding
[x] American Pie Band Camp
[x] American Pie The Naked Mile
Total: 6


[x] Harry Potter
[x] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[x] Harry Potter 4
[  ] Resident Evil
[  ] Resident Evil 2
[x] The Wedding Singer
[x] Little Black Book
[  ] The Village
[x] Lilo & Stitch
[x ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Total: 8


[x] Finding Nemo
[x] Finding Neverland
[  ] Signs
[x] The Grinch
[  ] Texas Chainsaw Massacre
[x] White Chicks
[x] Butterfly Effect
[x] Thirteen Going on 30
[  ] I, Robot
Total: 6


[  ] Dodgeball: A True Underdog Story
[  ] Universal Soldier
[  ] A Series Of Unfortunate Events
[x ] Along Came Polly
[x] Deep Impact
[  ] KingPin
[x] Never Been Kissed
[x] Meet The Parents
[x] Meet the Fockers
[  ] Eight Crazy Nights
[  ] Joe Dirt
Total: 5


[x] A Cinderella Story
[x] The Terminal
[x] The Lizzie McGuire Movie
[  ] Passport to Paris
[x] Dumb & Dumber
[x] Dumb & Dumberer
[  ] Final Destination
[  ] Final Destination 2
[  ] Final Destination 3
[  ] Halloween
[  ] The Ring
[  ] The Ring 2
Total: 5


[  ] Harold & Kumar Go To White Castle
[  ] Practical Magic
[  ] Chicago
[  ] Ghost Ship
[  ] From Hell
[  ] Hellboy
[  ] Secret Window
[x] The Whole Nine Yards
Total: 1


[  ] Troy
[x] The Day After Tomorrow
[  ] Child's Play
[  ] Seed of Chucky
[  ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[x] Just Married
[  ] Gothica
[  ] Nightmare on Elm Street
[x] Sixteen Candles
[x] Remember the Titans
[x] Coach Carter
Total: 6


[x] Bad Boys
[x] Bad Boys 2
[  ] Joy Ride
[  ] Seven
[x] Ocean's Eleven
[  ]Ocean's Twelve
[  ] Identity
[  ] Lone Star
[  ] Bedazzled
[  ] Predator I
[  ] Predator II
[  ] Alien V.S Predator
Total: 3

[x] Independence Day
[  ] Cujo
[  ] A Bronx Tale
[  ] Darkness Falls
[  ] Christine
[x] ET
[  ] Children of the Corn
[x] My Boss' Daughter
[x] Maid in Manhattan
[  ] Frailty
Total: 4


[  ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She's All That
[x] Calendar Girls
[  ] Sideways
[  ] Mars Attacks
[  ] Event Horizon
[x] Ever After
[x] Forrest Gump
[  ] Big Trouble in Little China
Total: 5


[x] X-Men
[x ] X2
[x] Spider-Man
[x] Spider-Man 2
[  ] Sky High
[  ] Jeepers Creepers
[  ] Jeepers Creepers 2
[x] Catch Me If You Can
[  ] The Others
[x] Freaky Friday
[  ] Reign of Fire
[  ] Cruel Intentions
[  ] Cruel Intentions 2
[x] The Hot Chick
Total: 7


[  ] Swimfan
[  ] Miracle
[x] Old School
[x] The Notebook
[  ] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[x] Lord of the Rings: The Two Towers
[x] Lord of the Rings: The Return of the King
[x] Walk to remember
[  ] Boogeyman
Total: 6


[x] Hitch
[x ] The Fifth Element
[x ] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[x] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[x] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[x] Star Wars Episode IV A New Hope
[x] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[x ] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[x] Troop Beverly Hills
[  ] Swimming with Sharks
Total: 9


[x] Air Force One
[  ] For Richer or Poorer
[  ] Transporter
[  ] Transporter 2
[  ] People Under the Stairs
[  ] Blue Velvet
[x] Sound of Music
[x] Parent Trap Re-make
[  ] The Birds
[  ] The Terminator
[x] Terminator-2
[  ] T-3
Total: 4


[  ] Empire Records
[  ] SLC Punk
[x] Meet Joe Black
[  ] Nightmare Before Christmas
[x] The Silence of the Lambs
[x] Sleepy Hollow
[  ] I Heart Huckabees
[  ] 24 Hour Party People
[  ] Blood In Blood Out
Total: 3


[x] Thirteen
[  ] Manic
[x] American History X
[x] Deep Blue Sea
[x] George of the Jungle
[  ] Canadian Bacon
[  ] How High
[  ] The Jacket
[  ] My little pony 1986
Total: 4

[  ] Road to perdition
[  ] Jesus Christ Superstar
[  ] Rent
[x] Mulan
[x] Mulan 2
[x] Lion king
[x] Lion King 2
[x] Lion King 3 Hakuna Matata
[x] Legally blonde
[x] Legally blonde 2
[x ] Pink Panther
Total: 8

totalt: 96

Så nu är det officiellt jag har inget liv
heheh...  Vad kan man säga jag ÄLSKAR filmer.
Nu utmanar jag dig. Har du nått liv? : )
Skriv en kommentar om du antar utmaningen hehe.. : )

Kram emelie

Dagar som inte blir som man täkt sig.

Hej. Jag hoppas att eran dag inte har varit lika kaos som min. Min dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Planen va att åka hem till mormor med mamma och städa lite. Men på vägen i gullmarsplan så ringer dom från jobbet och ber om akut hjälp. Och jag kan inte säga nej till pengarna så det va bara att ändra på planerna och åka till jobbet. En stressig men rolig dag. 
 
kramaar från åsa


Kvinnlighetstest

Har inte så mycket att göra och av nån konstig anledning så går jag inte och lägger mig trots att jag e super trött så typiskt mig. Så här kvinnlig är jag : ) du kan göra testet här

image10

Nu ska jag iallafall gå o lägga mig natti

Kram Emelie

Shopping och pyssel

Som Åsa nämde tidigare så var vi inne och shoppade i stan idag och jag köpte massor med pärlor och så köpte jag tänger för jag ska äntligen börja göra smycken eller närmare bestämt jag har börjat. Har suttit ett tag nu och pysslat lite : ) än så länge så har jafg gjort två armband och ett mobil smycke. I stan så köpte jag två armband från herr av delning på H&M och ett par solglasögon har tappat bort mina älskade brillor *snyft* så jag var tvungen att köpa ett par nya.

Efter shoppingen åkte jag till jobbet : )

Kram Kram Emelie

Peace and Love

Tillbaka till bekvämligheten.

Hej allesammans. Jag är äntligen hemma igen. Hemma igen hoss mamma åå min varma sköna och mjuka säng. Det va jätte skönt att vi i vårt renoveringsobjekt till hus åå vila upp sig i 3 dagar. Jag tog det bara lungt åå umgicks med mamma. Plocka smulltron och gå promenader är ett perfekt sätt att vila upp sig på. Sen så i onsdags bar det ju iväg ner till Borlänge och Peace and Love festivalen. Det va en upplevelse i sig.  Det posetiva va alla roliga människor, alla bra artister och gänget. Men det negativa va dom svin kalla nätterna som man trodde man aldrig skulle öveleva och vädret. Alt hade nog varit mycket roligare om vädret hade varit på vår sida. Men vi hade de kul ändå. Jag har lärt mig en sak om mig själv iallafall under dom här 4 dagarna. Att jag är alldeles för mycket storstads människa. På gott och ont. En upplevelse för livet helt klart. Måste passa på också och tacka gänget som gjorde dom här dagarna helt oförglämmliga. Tack.


image9

Ursäkta att bilden är suddig. Min datas fel.


Kramisar från Åsa


Shopping med varandra.


Hej i dag har vi varit inne i stan och shoppat. Jag (Åsa) hittade en massa pälor som vanligt och ett armband från hm:s herravdeling. Har märkt att herravdelingen har grymt snygga smycken. Ett tips gå dit och titta. När Emelie skulle till jobbet åkte jag hem, åt en snabb middag och sen åkte jag hem till syrran. För att hämta smink och pälor hon köpt till mig undertiden jag va i dalarna. Jag har en snäll syster(ibland) jag som köper saker till mig. Tack syrran. 
Hon hade köpt en lila ögonskugga och  silver glitter till ögonen från Make up store. Och ängel och döskalle berlocker bland annat från Made by rozz. En bra sida förresten att beställa pälor från, dom har snygga saker. 
Nu ska jag sitta halva natten och pyssla med pälor
 
Natti natti från åsa


 

Sitter på jobbet

Nu sitter jag på jobbet har lite rast : )
slutar om en och en halv timma längtar så mycket till jag slutar heheh ne nu måste jag fortsätta jobba
planerar och visa vad jag köpte här om dan : )


Kram emelie

RSS 2.0