olsens

Systrarna olsen är helt klart två av mina stil idoler.



sjukt vardags snygg. så vill jag se ut i vår.



så romantiskt så att jag nästan blir kär ihenne.

// Åsa


Fredag

Godmorgon blogg läsare
Nu är jag tillbaka. Efter gårdagens sjukdom börjar jag känna mig klar i huvet igen.
Hur är det med er?
Idag är det jobb som gäller mellan 10-16 sen ska jag förbi systemet och sen hem och göra min iording för ikväll ska jag först hem till jossan världens bästa jossan och äta middag med henne och två tjejer som vi träffade i turkiet som är här och hälsar på fram götet där dom bor. Det där blev lite snurrigt.
Och sen blir det utgång. sjukt kul.
Måste hinna med en liten power nap också så att jag orkar hela kvällen.

Kram Åsa

sjuk

ursäkta den dåliga uppdateringen har varit hemma idag förskyld (Igen) och utan ork. Haft annat att tänka på. Nej nu måste jag börja ladda för att gå till jobbet imorgon.

// Åsa

beställing

La in en beställing tidigare idag på denna sjukt coola  zebra klänning från HM



// Åsa


dagens elin.


(www.kanal5.se )

så där underbart vardags snyggt. Som alltid elin.

/Åsa

onsdag

Hejsan vänner
Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Idag joobbar jag tidigt mellan 10-16 eftersom min chefs barn är  sjuka så fick jag välja hur jag ville jobba så det blev en tidig dag. Efter jobbet ska jag fick med angii på hennes jobb sen så ska jag bara hem.
inte så jätte händelserik dag.

kram Åsa

Äntligen

Det är säkert inte bara jag som har längtat efter att kronprinssesan och daniel ska få gifta sig. Och äntligen läste jag idag på aftonbladet att idag ska dom offentlig göra deras förlovning i eftermiddag.



Jag har aldrig riktigt förståt varför det har tagit sån tid för adom att få förlova sig. Med tanke på att kungen är gift med en kvinna av folket. Och av vad som har sagt så är det ju han som har brommsat det hela. Och det har ju gått bra för drottingen varför skulle det så inte gå bra för daniel när han blir prins?

ja kul iallfall att dom äntligen ska få gifta sig och enligt aftonbladet skulle de bli av sommaren 2010.

// Åsa


skor

Åhh kolla in dom här skorna.
Dom är bara så underbara. Skulle passa mig perfekt.


(bild från : emsedge.blogg.se)

Från topshop är dom. Ska nästan ta och åka in till stan bara för att se om skorna fins i min storlek.

// Åsa

Tisdag

Hejsan bloggen. Hur är det med mina läsare idag då?
Med mig är det bara bra. är rätt så pigg idag.
Idag är det jobb som gäller mellan 10-16 efter jobbet ska jag gå och registrera mitt gym kort. Nu jävlar ska jag sätta igång med träningen igen. Måste värkligen få bättre kondis den jag har nu är värkligen usel kan ju inte bli helt slut bara för att jag springer till bussen.
Sen efter det så brukar jag ju ha min kurs men tyvär är den instäld idag fick ett sms om det i morrse. Så jag ska hem till syrran istället och äta middag.

tingeling // Åsa

sommar sommar sommar

Ja nu så här med snö på marken och kalt ute sitter jag och försöker planera min sommar. Lättare sagt än gjort med mitt velande. Jag vet att jag vill göra massor med kul och resa mycket.
 
Jag har länge funderat på och velat ta en bartender utbilding. Men (det fins alltid ett men) dels är jag osäker på om jag klarar de plugg och så är ju inte min starka sida men sen kan jag ju inte skylla på det heller. Men (ett till men) så käns det lite tråkigt att jag isånnafall skulle åka själv. Jag har alltid sett mig själv som den självständiga men det käns ändå läskigt att åka bort 4 veckor helt själv. Ja det fins ju andra svenskar där.  En grym chans också att lära känna nytt folk. är det nån annan som har åkt på nån bartenderutbilding? är det läskigt att åka själv? om ni åkt själv så klart. Och dessutom så måste jag typ bestämma mig snart. Jobbigt

Sen i sommar så är det redan bestämma och bokat jag ska för första gången åka till min bästa barndoms kompis Angiis ö Sicilien. Första veckan i september. Sjukt kul ska det bli att se ön hon har skrytit om i hela min uppväxt. Och äta massor med god mat. Skönt en sak bestämd och klar.

Men senare i höst så måste jag ju också åka till philadelphia dit väldens bästa jossan flyttar till i början av april. Vill inte äns tänka på att hon ska flytta så långt bort för då kommer jag  säkert börja gråta. Men dit SKA jag iallfall vad som än händer.

sjukt kul alla resor ska bli. Men jag vill ju också dessutom kanske åka till landet en snabbis. Åka på kryssing och fira min fördelsedag. I början av sommaren favorit i repris eller vad säger vi? Och kanske hinna med lite små utflykter åt olika håll.

Grymt mycket pengar jag måste spara för alla resor.

Och som inte de vore nog så måste jag bestämma mig och ansöak till skolor också. Men vågar jag börja plugga och lämma stockholm och trygheten? Och dessutom mitt jobb som jag trivs sjukt bra på även fast det är tråkigt? Mitt i denna finanskris som man påvärkas av varesig man vill eller inte. Jag får nästan huvudvärk. Jag vill ju inte lämmna släkten nu när gammlingar blir väldigt gammligar.

Så mycket att tänka på så att jag nästan måste trösta mig med lite godis. Hjälp // Åsa

Måndag

Hejsan mina sockertoppar.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
Har ni sett så mycket snö det har kommit. Det är ju underbart. När det väl är vinter tycker jag att det ska va snö ute det blir så mycket ljusare då. Och iallfall jag blir mycket gladare.
Idag ska jag innan jobbet träffa min faster vi ska ta en fika/lunch.
Sen är det jobb som vanligt mellan 14-20. Syrran kommer och ska äta middag tillsammans med mig på jobbet. Efter jobbet ska jag bara hem och kolla på tv.

kram Åsa

lördag

äntligen lördag.
Åhh vilken underbar dag det är idag. Solen skiner och jag är på toppen humör.
Ska aldeles snart ta och åka till jobbet för att lära helg tjejen lite nya saker. Sen ska jag försöka väcka min sju sovare till syster och åka in till stan.
Ikväll ska jag på fördelsedags firande i uppsala. Ska bli trevligt.
nej nu har jag myror i baken.

kram Åsa


hot or not?

åhh jag har kollat in den här jackan från www.glitzy.se men har jätte svårt att bestämma mig.

 

Den sitter ju jätte snyggt på dom

 

men frångan är om den sitter lika bra på i värkligeheten?

Hot or not?

// Åsa


väska

Åhh jag älskar väskor.



bild: http://www.improveme.se/shopaholicmamman

ska helt klart kolla efter den imorgon inne i stan.

kram Åsa

fredag

Hejsan
Hur är det med mina läsare idag? Med mig är det bara bra.
Idag jobbar jag mellan 14-20. Innan jobbet ska jag in till stan och kolla runt i butiker passa på att njuta av solen.
Efter jobbet så hade jag hoppas på att träffa jossan men stackaren är sjuk så det blir hemma kväll istället.

dags åå springa

kram Åsa


blogg tips

Kolla in svenska top model vinnarens blogg.



http://www.improveme.se/freja

grymt söt tjej med grym stil.

// Åsa

snyggt.



snyggt är det ända jag kan säga ¨
¨// åsa

torsdag

hejsn bloggen
förlåt att jag inte har bloggat tidigare idag med det gick inte att logga in tidigare. Ja det blev ju då inte den lugna kvällen hemma igår jag gick ut med några av tjejerna på jobbet och tog en afterwork. dock blev det en kort afterwork och en lung.
Idag har jag spederat dagen hemma. Passa på att sova länge och städa rummet. Sen har det varit jobb mellan 14-20 har bytt skyltfönster och fixa i butiken så idag har det varit lite och göra iallfall.

hörs snart igen

Kram Åsa

lördags utgången.

jaa här kommer lite bilder fårn i lördags när jag och Emelie va ute.







gud så unerbart blek man kan se ut och va då

men den bjuder jag på

Kram Åsa

Onsdag

hejsan lill lördan
Hur är et med mina vänner idag? Med mig är det bara bra. känner mig pigg har haft en lung morgon hemma med mamma. Idag är det jobb som gäller mellan 14-20 som vanligt.
Innan jobbet ska jag fixa lite hemma ta en lång duch och så ska jag gå ner till centrum och hyra en flm som jag kan ha och se på på jobbet. Gå kanske arbetsdagen går lite fortare.
Efter jobbet ska jag hem och kolla på tv och bara slappa.

Kram Åsa

vill se ut

Ja så här skulle jag inte säga nej till att ha på mig i vår.



så enkelt så snyggt så underbart

ska helt klart skaffa mig en stor kuvert väska.

// Åsa

Tisdag

Hejsan mina vänner
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
Efter en sjukt låååååång dag ppå jobbet igår så ska jag tillbaka till jobbet snart. Idag är det jobb mellan 10-16 och sen är det kurs ikväll. Jag längtar värkligen. Kommer nämeligen bli klar med mitt armband idag hoppas jag. Jippi.
hemma vid halv elva ikväll.

kram Åsa

blogg

Ni måste bara kolla in den här bloggen.
tjejen har en otolig stil.

http://emsedge.blogg.se/



kolla in den säger jag bara

// Åsa

rädda mig

åhh snälla någon rädda mig. sjukt uttråkad.

söndag

Hejsan bloggen.
Lite dåligt med uppdaterande i helgen men jag har varit upptagen.
Ifredags så hade jag en lugn kväll hemma med angii vi satt hemma kolla på film och snacka skit. Vi planera även våran resa till Taromina som ska bli i början av september. Ska bli sjukt kul och skönt. Senare på kvällen så kom syrran över och höll oss sällskap.
Ilördag vakna jag tidigt gick upp och gjorde frukost till mig och syrran. Fick jätte söta alla hjärtans dag presenter av henne muffins formar från lagerhouse och en super gullig liten gossedjur drake.
Efter en lugn morgon så åkte vi in till stan och hade en trevlig dag. Fika och fönster shoppa.
På eftermiddagen mötte jag upp Emelie (vi måste tjata på henne så hon bloggar mer) sen åkte vi hem till mig och åt middag diskutera skolor och löste världs krigen. Vi hade planerat en hemma kväll med film och tycka synd om oss själva att vi va ensamma på alla hjärtans dag. Men så blev de inte. Vi kände att vi kanske kunde ha turen och hitta prinsen på kärleks dagen. Så vi gick ut och svängde våra lurviga. Och gjorde stan. Vi va på sammanlagt 3 ställen.
Men tyvär fick ingen av oss en kyss av prinsen. Vi somna halv 6 båda lite besvikna av att inte fått nån kyss av prisen.
Idag har vi båda varit hemma hoss mig kollat på tv surfat runt på youtube.

nu tänkte jag fortsätta att kolla på beck

kram Åsa

vilken frisyr

jag bara älskar frisyren nichol har på dom här bilderna.





Ska försöka göra den nån gång. när jag ska på party.

/ Åsa

underbara skor

Shit va jag har blivit kär i skor på sista tiden.
men kolla barain dom här skönheterna från scorett.



jag ska helt klart både prova dom hel svarta och som med flar färger .
Om dom är bekväma så blir det nog ett köp.

/ Åsa


fredag

hejsan bloggen. God morgon
hur är det med er idag? med mig är det bara bra.
Idag är det jobb mellan 10-16 sen efter jobbet jag har ingen anning vad jag ska göra med nått kul hittar jag nog på.
ihelgen är jag ensam hemma så i morgon kommer några kompisar över vi ska kolla på film och ha det mysigt.

måste till bussen

kram Åsa

skor skor skor

jag skulle inte säga nej till dessa skor från Zara


( http://blogg.aftonbladet.se/22226 )

så snygga skulle passa perfekt till mina nya jeans tajts i sommar.

// Åsa

en resa till NY tack

englas blogg kan man vinna en resa värd 10 000kr från airtours. Om jag skulle vinna en resa till New York så skulle jag ta med mig min helt underbara stora syster Jeanette.  För att visa henne hur mycket jag älskar henne och det skulle va kul att åka på en city wekend  till Ny och se den vackra pulserande staden tillsammans med henne. Kolla i alla underbara butiker äta massor med god mat och se Grand zaro och makalösa central park. Som en dröm som går i uppfyllelse. Få se staden som jag drömmer om varje kväll när jag sitter och ser gamla avsnitt av Sex and the city. Och få uppleva det där som alla pratar om med den makalösa staden. Få drika en riktig cosmopolitan i riktig Sex and the city anda. Gå runt i alla märkes butikerna och shoppa dom där plaggen som ger en fjärilar i magen.
En dröm som går i uppfyllelse. Ska be en bön att jag vinner.

// Åsa

torsdag

Hejan hoppsan kalpsen
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
Idag är det jobb mellan 14-20 som vanligt. Innan jobbet hade jag bara tänkte att ta det lungt. Tvätta lite kläder. vuxenpoäng. Sen efter jobbet ska jag hem och baka  till alla hjärtans dag hade jag tänkte jag vet bara inte vad än men det kommer jag nog på. Shit ännu mer vuxenpoäng.

puss åå gull // Åsa


på önskelistan

Dom här godbitarna från gina skulle jag inte säga nej till.


dom här gryma tajsen med dragkjedja nertill.



denna glitter väst skulle gärna få följa med mig ut på fest.



Jag dör så coola. Så coola. Skulle passa perfekt att ha i vår till min skinjacka.

// Åsa

shoppat



Tajts från Gina 299 kr. Dom är så sköna ni som inte har sånna måste prova.



3 stycken insperationshäften att göra smycken från panduro

// Åsa

underbar



Jag bara älskar dena här bilden. Den får mig att smälta.

// Åsa

onsdag

Goddag bloggen
hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Känner mig utvilad och pigg just nu iallfall. Idag ska bara bara ta det lungt innan jobbet som börjar 14 till 20 som vanligt.
Igår va det som valigt på tisdagar min favo kurs. Jag håller på med en armbands kjedja som jag tror kommer bli skit bra.

kram Åsa


dagens vill ha



såg denna underbara väska i går när jag va och kolla runt lite inne på HM i stan. Vill bara ha den. Helt underbar att ha i vår och sommar. Snälla tomten kan kan få ynka 349 kr som denna kosta.

// Åsa

till min ägo nu!!!

jag måste bara ha den här att springa runt i i sommar.

älskar den


( www.glitzy.se )

ska helt klart göra en beställing på denna.

Kram Åsa

snygg


(kanal5.se)

fins inga ord utom snyggt.

söndag den posetiva dagen

God morgon
vad är det med söndagar som gör att man  blir nere?
ja idag är det söndag och jag vet inte helt hundra än vad jag ska göra. har lust att hitta på nått men vet inte vad.

Kram Åsa


gårdagskvällen

Ähh vilken kväll de va igår. Skynda mig alt vad jag kunde hm igår efter jobbet. Gjorde mig i ording så fort jag bara kunde fick i mig en halv macka. Sen va det bara att tuta och köra.
framme i täby va det underbart att träffa allla sköna minniskor igen. va inte igår.
Sen fick vi en jätte gob middag bestående av oxfile med potatis och rödvinssås. mumma.  Fy fan vilken kväll det blev. Va hemma vid fyra.
idag fick jag upp kl 10 och åkte in till stan för att träffa angii vi gick på stan shoppa lite smått och fika. trevligt, Ikväll har jag bara varit hemma tagit det lung kollat på tv och umgåtts med mamma.

tillbaka till filmen.

Kram Åsa


snygg



funderar på att göra en liten beställing på denna underbart coola topp fran www.glitzy.se

vad tycker ni ?

//åsa

fredag

hejsan mina vänner
hur är det med er idag? med mig är det bara bra. rätt pigg för att ha gått upp vid 8.
Förlåt för det mindre bra uppdaterandet dom senaste dagarna. Det beror faktiskt inte på mig utan på att vårat bredband hemma har strulat som vanligt. Varför kan inte tekniska saker bara funka måste dom strula hela tiden.
Idag är det jobb som gäller mellan 10-16 sen ska jag hem och göra mig i ording för ikväll är det födelsedagsfest som gäller ute i täby. Ska bli sjukt roligt.
Men va piiipp ska jag ha på mig ikväll det jag hade tänkt att ha funkar inte så br ihopp med snön. pumps åå snö blir lite kalt kanske eller så får jag lov och lida. vill man va fin får man lida pin.

kram åsa


onsdag

hejsan bloggen
hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
Idag ska  jag först in till stan och köpa en present till en kopis som fyller år på fredag. Sen är det jobb som gäller mellan 14-20.

dags och sätta fart

Kram Åsa

har inga ord



så vacker så vacker har inga ord.

// Åsa

tisdag

godmorgon blogg läsare

hur är det med er idag? Med mig är det bara bra
Iddag är det jobb som gäller mellan 10-16 sen är det kurs i kväll.

// Åsa


stockholm

hejsan bloggen nu är jag hemma igen. Eller rättare sagt så kom jag hem igår men jag kom så sent så då hade jag inte ork.
Åhh vilken helg jag har haft då. Fredagen va helt galen som sagt. Lördagen va lite lugnande. Vi alla va nog lite trötta från fredagen. 



de tre musketörerna



förfest hos zara



student koridorfest



stokholms tjejerna som visar var skåpet ska stå.



där fick jag till de

jaa nej nu är jag tillbaka i stockholm och värkligheten. De va bara att gå upp i morrse och gå till jobbet.
Dagen idag har gått långsamt.
Imorogn är det jobb mellan 10-16 sen är det älsklings kursen igen. Ser värkligen framemot det.

dags åå sova
kram Åsa

RSS 2.0