JOBB!!!

Den här helgen blir det mest jobb ska jobba både idag och imorn men som tur är så jobbar jag bara till halv 6 så jag har ju hela kvällen kvar då : )
Har sån stor lust att shoppa men kan tyvär inte göra det nu får väll kanske åka in till stan på måndag och kolla lite.
Det blev föresten lite shopping igår men inte så mycket blev två mys shorts på REA och två nagellack får visa bild på det när jag kommer hem.

Vad ska ni gör i helgen???

Kram emelie

Om mig

Tänkte att eftersom att det inte var så länge sen som vi startade den här bloggen så kan det ju vara rätt bra att berätta lite om mig så jag tog den här listan som jag hittade hos kelly : )

Namn: Emelie
Ålder: 18
Stjärntecken: Lejon
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Brunt
Längd: 169cm
Skriver med: Högerhänt

Favoritresmål: England och spanien
Godaste maten: Sushi, tacos ch wookade nudlar
Bästa godiset: Lakrits och sura godisa
Dricker: vatten, läsk, cider, mjölk, te, caffe latte osv........
Favoritprodukt: hm... vet inte rouge från rimmel tror jag : )
Bästa egenskaper: Snäll, rolig, glad, omtänksam och hjälpsam,
Sämsta egenskaper: lätt irreterad, kan vara lite lat och envis
Musiksmak: Väldigt blandat allt från balader till hård rock men mest rock inte jazz

Vad är det som driver dig att fortsätta blogga?
Det är skönt att skriva av sig ibland har inte hållt på så länge men att fösöka få fler läsar och så har det blivit som en rutin nu att skriva i bloggen nästan varje dag iallafall : )

Vad hade du för idé med bloggen från början?
Jag och Åsa skaffade bloggen för att skriva om mode, smycken som hon gör och kanske eventuellt sälja lite smycken längre fram.

Hur ser ditt liv ut om 10 år ?
Om 10 år så är jag 28, då har jag pluggat färdig och har kanske startat en egen blomster affär. Förmodligen gift eller förlovad


Kommer du fortfarande blogga om ett år?
Ja, det tror jag

Läser du ofta andras bloggar? Människor du känner eller inte?
Jag har några bloggar som jag besöker varje dag eller så ofta jag kan.

Nu vet ni lite mer om mig ska försöka få Åsa att göra den sen också heheh

Ha det bra // Emelie


Glad!!!!

Nu är jag super glad kollade precis hur mycket pengar jag har på nätet och då såg jag att jag kommer få in mitt studiebidrag. trodde inte jag skulle få det eftersom att jag tog studenten iår och gick ungefär 5 dagar i skolan nu i juni men jag ska tydligen få det och då kommer jag ha tusen kronor mer än vad jag trodde att jag skulle ha : )
Så nu e jag jätte glad men nu måste jag sminka mig ska möta syrran snart

Ha en bra dag

Kram Emelie

Armband

Har tittat på det här armbandetglitzy.se ett tag nu och tycker det är så sjukt fint och funderat på en liten beställning men nu såg jag att kyssjohanna också fått in sådana fast billigare och finns i fler färger så jag funderar på en beställning mina absoluta favoriter är svart och orange

 

Inlägget är skrivet väldigt sent för jag är en liten natt uggla : )

Kram Emelie


Bad, shopping och jobb

Det var vad min dag bestod av eller jag vet inte om det jag badade så mycket solade kan man väll säga och efter det så åkte vi till farsta centrum en stund och där hittade jag en bikini.  Äntligen har  jag hittat en som jag är nöjd med har letat jätte länge efter en bandou bikini (vet inte hur det stavas).  Efter det så blev det jobb och nu har jag kommit hem och ska sova snart : )




Kram Emelie

Fin klänning till fint väder.

Den här klänningen tycker jag är så sjukt snygg. Funderar på att beställa den.



image4


Ha en super bra vecka. Nu åker jag till dalarna och tar 3 dagars semester i stugan och 3 dagar på peace and love. Ska bli en intressant upplevelse.
Jag berättar alt när jag kommer hem.


kram från Åsa

REA shopping och Gladiator skor

Nu har jag nyligen kommit hem efter att varit på stan med en av mina systrar. Riktigt mysigt och gick runt i flera timmar och kollade. Hittade lite REA-fynd. Gick och kollade på Åhlens City där dom hade massor med billigt smink alla Rimmels produkter kostade 19 kr, så det blev tre ögonskuggor, en rouge och en mascara från ett annat märke ( kommer inte ihåg vilket just nu ). Sen så hittade jag skorna som jag pratade om tidigare och jag har kommit på vad det är för stil. kom fram till att det ser ut som glatiator skor haha....
Ni får se bilder senare : )
Sen så hittade jag en jätte söt kjol från BikBok. Nu måste jag städa mitt rum det kommer lite människor hit imorn på midsommar. Först kommer det massor med kompisar till mig min syrra och min brosa och så ska vi grilla sen senare på kvällen så ska jag dra till en fest hos en annan kompis där vi är flera som ska grilla. Massor med grillning men det blir säkert kul : )

kram Emelie

mitt stora intresse.

Hej nu ska jag berätta om mitt stora intresse och min stora hobby. Nämeligen att göra smycken.
Jag har i många år gjort smycken. Det började redan på dagis. Jag satt så som alla andra små flickor och gjorde halsband med pälor som såg ut som djur. För dom flästa tjejer brukar det släppa med åren men för mig va det inte så. Jag blev bara värre och värre.
Det enorma intresset jag har nu väcktes tack vare min kusin. Som gav mig ett presentkort på Pärlshoppen dagen då jag fyllde 15 år. När jag klev in i den butiken i sturegallerian va det som att komma till paradiset för mig. det va då jag börja satsa på det mer på allvar.
Så ni som läser vår blogg ska få möjligheten att dela mitt intresse genom att köpa mina smycken. Jag hoppas att nått eller några av dom faller er i smaken. 
 




Kramar från Åsa


Fruktgallning med svullna ögon

Att jag aldrig lär mig! jag älskar frukt men jag är allergisk fast det vill jag inte förstå. Så idag tog jag en nektarin och så typiskt så sitter jag här men svullna ögon och kliande hals. fast jag får väll mest skylla mig själm men jag kan ju inte låta bli. det är ju bara så gott!!

Det kan vaa coolt med gummistövlar

Jag är på jakt efter ett par gummistövlar. Dels för att det ee bra att ha och för att mamma har tjajtat på mig om de i evigheter. Sen för att jag har börjat tycka att de ee coolt.
 Elin kling
visar på den här bilden hur coolt det kan va med gummistövlar.



image3


Kram Åsa

Min mormor är min idol

Vem är din idol? Min är min mormor. Det kanske kan låta lite konsigt eller kanske till och med lite nördigt. Men det är det inte. Det är väldigt logiskt. Vist hon kanske inte har dom nyaste kläderna och hon sjunger värkligen inte fint.

Men hon är den coolaste mormorn man kan ha. Hon är en sån där typisk mormor som gör en massa sylter och safter desutom stickar hon världens bästa raggsockor och koftor. Hon är pigg och glad. Vist kanske hör hon lite illa och har ont lite här och där men det ee inte så konstigt med tanke på att hon är 88 år gamal och har levt ett tufft liv.
Men hon är inte min idol för att hon gör sköna koftor. Utan för att hon har levft ett inspererande liv. Hon växte upp inne i stan med sin sysler. Dom gick samalagt 3 mil varje dag fram och tillbaka till skolan. Hon va en av dom första som fick reda på att andra världs va slut eftersom hon jobbade med att sicka och lyssna av olika signaler underkriget. Hon starta en första scuautkåren för bårde tjejer och killar i sverige. Alt det hon har varit med om gör att hon är min idol och att hon fortfarande är pigg och glad. Hon inpererar mig.

Jag älskar dig mormor kram Åsa


Sandaler

Har kollat runt lite efter ett par sandaler ett tag nu och ill ha ett par sandaler med remar i läder och såg för ett litet tag sen dom här på din sko super snygga men lite osäker på att man skulle knyta upp på benen. men när jag sen såg den här bilden på elin kling så föll jag pladask super snyggt! Dom är i ungefär samma stil och jag vet iallafall vad jag ska köpa på torsdag när min lön kommer : )

 

Ha det bra och sov gott

Kram Emelie



Trött

Nu har jag nyligen kommit hem efter att ha sovit över hos en komois är sjukt trött efter att ha legat och snackat hela natten men det var riktigt mysigt : ) Tror jag somande runt halv 6 ungefär på morgonen alltså. Kanse inte så jätte smart med tabke på att jag ska jobba ikväll men men får väll sova igen allt ikväll istället hehe.

Ni får ha en bra dag

Kram Emelie

Hej

Tänkte skriva lite här i bloggen och berätta lite om vilka vi är. Japp vi är två tjejer som äger den här bloggen. Åsa och Emelie heter vi : ) och vi har nyligen gått ut gymnasiet och har startar en blogg för att skriva av oss lite om allt möjligt. Namnet på bloggen gemelli smycken är för att Åsa gör smycken och vi tänkte visa dom i bloggen och kanske sälja lite. Men jag har också tänkt att börja lite smått. Annat som kommer dyka upp i bloggen är allmänt om oss, shopping och mode såklart och lite annat smått och gott.

Kram Emelie


En perfekt hemma dag.

Efter en låååång ute kväll i går. som va galen och lång. Jag och några av mina vänner va ute på djurgårn och firra en killkompis födelsedag. Det va trevligt men kalt. Sen efter de åkte vi in till stan och gick på gamla berzeli bar. Galet. Därför käns det här som en perfekt dag att sitta hemma hela dan och gör ingenting. Vicka påtårna och rulla tummarna.


Varför tveka en lördags kväll ?

Varför sitter man en lördagskväll och tvekar om vad man ska göra? varför levar man inte ?
det är bara och leva.


RSS 2.0