Jag Hjärta indiska

Ja som dom flesta vet så är jag kär i Indiskas indreding och även kläder. Nu under vvården får insidka in helt underbara vita tunikor och toppar som jag blir helt kär i och självklart får som följa med hem till min garderob.

image419
Har den i vitt.

image420

image421

Är dom inte helt underbara jag är kär i dom. Åhh vad jag tycker om dom.

ne nu ska jag ducha.

Kram Åsa


Onsdag men inte vilken onsdag som helst valborg.

Ja idag är det min lediga dag. Så härligt. Ska värkligen passa på att njuta men var har solen dom lova tagit vägen elakt.
Igår gick det jätte bra på kursen. Blev klar med min kjedja som jag ska ha som armband. Blev så nöjd. Ska ta bild på det senare.

Idag har jag en full smäckad dag. På dagen så ska jag in till stan och äta lunch med mamma sen efter det ska jag träffa A i ett par timmar ta en fika eller nått sånt mysigt. Och så ikväll ska jag hem till syrran och äta middag. Tänkte faktiskt ta och bojkotta hela valborg grejen och bara sitta hemma. Ingen brasa inget tycker det bara kalt och stå och titta på den där brasan sen så regnar det jämt nästan varje år. Nej uch va negativ jag låter nu jag ska bara ha en lugn och härlig dag.

Kram Åsa


topshop

ja topshop är ju helt klart en av mina favorit butker. kolla bara in det här snygga linnet så där härligt blommigt. funderar på att beställa det från deras hemsida.

image418

skulle inte säga nej till hela den här outfiten. 
 
Kram Åsa


tisdag

hejsan alla glada. Vakna med ett strålande humör. det är ju ett underbart väder ute har hört att det ska bli 20 grader idag. Så underbart så på med tunikan. Jag är fortfarande lite feg för att gå bar bent.
Idag är det jobb som gäller och sen ska jag till min kurs. Sen är det så skönt att jag är ledig i morgon. så underbart.
Nej nu ska jag packa min väska och åka till jobbet.
Ha en underbar solig dag.

kram Åsa

Lång klänning.

åhh jag va inne på Mango i dag efter jobbet och kollade och jag såg den här snygga klänningen. och den va helt underbar. Skulle inte säga nej till den helt klart. En dröm klänning att ha i sommar. Den va i ett sånt där härligt svalt matrial. Sånt där som blåser med vinden. Frågan är bara hur ofta man använder lång klänning. Men jag skulle använda den bara för att den är så snygg med ett par jesus sandaler till.

image417
(bild från : kanal5.se)
Ja ni ser ju bara. den är ju helt underbar. Hitta den även på Elin klings blogg för ett tag sen. tyvär kostar den 700 kr och det har jag inte just nu att lägga på en klänning. Hoppas hoppas hoppas att den fins kvar när jag får min lön den 25 maj. Men som  vanligt säkert inte.

Kram Åsa

måndag

Ja en ny vecka. helgen har varit händelserik och rolig. jag skiver senare vad som hr hänt.
Idag är det jobb som vanligt. Jag hoppas att dagen går fort. en väldigt intressant info är att jag ska äta pizzan från i fredags. smasken.

Ha en underbar dag kram Åsa

helg eller halv helg

ja det är nått med helger som gör att jag blir så usel på att uppdatera här på bloggen.
Igår så va det jobbet som vanligt och fy vad jag va avis som gick utanför butiken med shorts och linne själv stod jag där inne och frös för dom har satt kall luft i värmegrejen. Lyckat. Men dagen gick ganska fort för vi gjorde om i hela butiken för vi skulle byta skyllting i fönstrerna. Efter jobbet skynda jag mig till tåget där jag skulle möta upp killen med dom fina ögonen. Vi gick hem till mig där vi bakade pizza som faktiskt gick väldigt bra. Och god blev den också. Rena rama mäster kockarna.  Resten av kvällen satt vi framför tven och kolla på en jätte skum film md en massa ekliga  insäkter och blää. Och jag som värkligen hatar insekter. Tills han va tvungen att åka hem för jag skulle till jobbet idag.
Idag har jag varit och jobbat som sagt. Fick hoppa in för hon som jobbar lördagar va sjuk så jag ryckte in med glädje. klirrar fint i kassa. Efterjobbet mötte jag upp syrran för en middag i solen. Så härligt.

NU sitter jag här hemma och laddar inför kvällen. Som så smånning om ska slute i utgång.

kram Åsa


Härliga lördag

Hejsan Hejsan idag blev dagen inte riktigt som jag planerat, kulle egentligen in till stan och träffa en kompis men hon kunde inte så jag har bara varit hemma idag. Har varit rätt skönt ändå för det är ju underbart väder ute så jag har suttit på balkongen ocg läst det senaste numret av Solo och titat på det nya avsnittet av gossip girl så det blev en bra dag ändå. Jag ska nog fortsätta kvällen i samma takt som dagen varit det vill säg väldigt lugn för jag har studentskiva både måndag och tisdag : )
Såg att dom fått upp skorna jag vill ha på hemsidan, måste kpa dom med nästa lön.
Vill också ha ett par nya sandaler till sommaren, men det får vänta ett litet tag, Just nu ligger skorna och en bikini etta på shopping listan : )

Ha en bra dag kramar Emelie

blå buss

hejsan. Nu ska jag bege mig ut i den underbara solen. Passa på att njuta lite av den innan jag måte gå till jobbet.
ha en underbar kväll och dag
Kram Åsa


Torsdag fast för vissa är det fredag

Uch va jag har varit flitig nu på morgonen. Jag har tcättat och hängt upp en hel maskin med tvätt. Jag har städat mitt rum. Jag har till och med stekt klyckling så att jag har nått att äta på jobbet. Så duktig jag är. Ja ska aldeles snart slänga i mig lite lunch och sen åka till jobbet.
Åhh det är så fuskigt mina föräldrar åker till landet idag. Dom har hela två dagar extra lång helg. Fusk. Själv som normala människor så måste jag jobba. Så för som är det redan fredag. Fusk. Jaja jag ska inte klaga jag är ju ensam hemma nu. Vilket är skönt eftersom då får man bestämma lite själv.

Ne nu måste jag laga min lunch.

Kram Åsa


ellos

jag va nyss inne och kollade runt på Ellos hemsida och hitta en massa godbitar som skulle passa bra i min garderob.

                   
image416

Ja det blev en himla massa tunikor och klänningar och ingen underdel. Vilken är eran favorit? Min är den här färgglada klänningen (den stora bilden) Och det vita linnet där hon har solglasögon på sig.

Kram Åsa

jeans

jag är på jakt efter att par nya coola jeans. Några så där speciella. Som är lite så där extra.
Dom här är grymt coola som Elin kling har så klart.

image404
(bild från kanal5.se)

nu ska jag gå och göra iording min matlåda och lunch. Och kanske en god stor och nyttig jos att ha med till jobbet. Ska skrämma iväg alla bacillerna med massa vitaminer och lite godis så klart.

Kram Åsa

Onsdag

Hej underbara onsdag. Ja idag har jag som vanligt sov morogn eftersom jag inte börjar förns kl 2. De är så skönt. Igår så va jag som vanligt på min kurs. Har börjat på att göra nått som kalla för stenebykjedja. Det va knepigar än vad jag trodde. Såga ut en massa ringar och sen sätta i hopp dom på ett specigellt sätt. (Pappa glöm inte bort tängerna)
Idag har jag bara tigit det lungt. Gjort nått så tråkigt som att betala räkningar. Det är nog något som alla värkligen inte tycker är specigellt kul.
Idag ska jag faktiskit inte cykla till jobbet. Har ju som sagt varit krasllig nu ett tag och tänkte att jag skulle försöka bli frisk från de. Kanska tar och går till jobbet istället. njuta av solen. De är så underbart att känna värmen från solen i ryggen när man går till jobbet.

image403

Kram Åsa

Ny mobil

Brde verkligen sova men ne´j nej absolut inte jag måste ju bara göra massa saker.... Men var bara tvungen att skriva ett kort medelande innan jag läger mig. Tänkte uppdatera läget lite har ju varit riktigt dålig på det men men här kommer det. igår måndag så hämtade jag mitt paket från H&M, sortsen satt jätte bra men blir lite tveksam på linnet kanske skickar tillbaka det får se och sen idag när jag var påväg från jobbet då går jag som vanligt förbi nåra mobilförsäljare som finns där och dum som jag är så stannar jag och snackar. Oc en mobil som jag har varit sjukt sugen på sen den kom låg framme och efter lite övertalning så var jag såld heheh... så nä är jag en stolt ägare till en nokia 5610 : ) har ju beövt en mobil jätte länge så nu är den min. Har suttit hela kvällen o försökt lista ut hur den funkar och testat massa olika saker, och jag vägrar manualer som är jobbiga det är lattare att testa sig fram hehe.. men men nu måste jag sova och ska sluta svamla.



Natti natt kram Emelie

arg

Jag är så arg. Jag har varit det hela dan. Alt bara har varit emot mig hela dagen. Först börja det med när jag skulle cykla till jobbet så märkte jag att någon hade varit och pillat och skuvat på den för en massa saker satt lösa. Fan kan inte folk låta andras saker va. Måste dom alltid förstöra. Sen när jag kom till jobbet fick jag reda på att vårat handtag på dörren hade låsnat asså det va borta det hade gått av. Så då va jag tvungen att ringa runt och tjata på hur många som heslt att dom skulle komma och byta ut det. Sen så hade jag glömt mobilden hemma. Jag som inte klara mig utan min mobil. Men som tur va så åkte snälla pappa och hämta den här hemma och sen lämmna den när han laga cykeln. Sen så va det bara en massa konstiga kunder hela dagen. Sen när jag tänkte nej nu kan inget mer jävlas med mig i dag på vägen hem jo då så klart skulle cykel låset jävlas med mig när jag skulle låsa den. Olle pelle orvar säger jag bara. Jag som värkligen inte klara av att saker skulle jävla med mig just då. Så jag slängde in cyklen under trappen och smällde igen dörren.
Nej nu ska jag avreagera mig genom att städa och lyssna på dom bästa Gun´s and roses.

kram Åsa

Helgen

uchh va dålig jag varit på att uppdatera nu under helgen. Fy mig. Ja helgen har vait som en helg ska vara. Rolig och underhållande. Jag och syrran Va ju soom sagt inne i stan i lördag och shoppa lite. Jag köpte som vanligt lite pälor och lite annat så där nödvändigt shampo balsam och sånt där tråkigt men nödvändigt.
Vi kolla lite i butiker och tog en härlig lunch fika. Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordong inför kvällens alla upptåg. Fika (dejten) gick jätte bra. Vi hade så trevligt och roligt sen. Först va vi och tog en härlig och lång fika sen gick vi och drak goda drinkar. Drak en som va så sjukt god med jodgubbar. Åhh han är en sån gentleman. Och lååång är han. Sen så mötte vi upp tjejerna vi gick till blå och föra, men det blev som vanligt med tjejerna vi blev kvar där vi "bara" skulle föra. Kvällen va helt lördags aktig.
va hemma vid 4.

Igår så va emelie här och vi föraökte att sy en klänning. Vilket gick väl så där eller vad säger du gumman?
Men nu är våran lilla överasing klar så nu ska jag bara ta bilder och fixa lite så får ni se den i veckan. Kul va?
På kvällen åkte  vi hem till en kompis till mig som hjälpte oss att sy emelies klänning. Jag blev kvar där, vi tog ett mysigt bad och sen såg vi på film. riktigt mysigt.

Ne nu ska jag packa väskan och cykla till jobbet.
Ha en toppen kväll och njut av våren.

Kram Åsa

sommar sol och klänning.

Ja jag skulle då inte säga nej till att ha någon av dom här snygga klännigarna på mig idag.

image400

image401

den är från asos.com
Den vita skulle passa dom som ska studenten i år.
Jag personligen skulle inte säga nej till den korall färgade att ha på standen i sommar i turkiet.

Kram Åsa

Lördag

hejsan ja idag är det lördag.
Igår jobba jag halv kvällen och sen så åkte jag hem och umgick med syrran. Va helt slut efter jobbet och har vait sjuk i veckan. Håller tummarna att jag är på bättringsvägen nu. Vi kolla lite på film sen gick jag och la mig tidigt.

Idag ska jag och syrran in till stan och kolla lite i butiker sen så ska vi ta en fika. Ikväll ska jag träffa den den långa snygga killen från förra helgen. Ska bli roligt och spännande. uppdaterar mer sen när jag kommer hem. FÅr se om jossan orkar gå ut i kväll med. Skulle va kul.

Ha en toppen lördag.

Kram Åsa.

Dare you to move

Har inte kunnat blogga å mycket på senaste tiden för som jag sagt tidigare så har jag ju hållt på o fixa til i en ny lägenhet å nu har jag flyttat in : )
Har varit massor att göra och vi har nyss fått internet. Tyvär är det inte trådlöst heller så nu sitter jag i hallen på golvet o bloggar heheh.... Så skönt med fredag inte så stor skillnad för mig egentligen eftersom att jag inte jobbat den här veckan men ändå ehehhe... nart kommer A hit och så ska vi dra in till stan och möta upp Steffi : )
Imorgon ska jag till gröna lund, det är en kund till min pappas jobb som har hyrt hela grönan en da och så har dom bjudit in folk som jobbat med dom och deras familjer, ska bli kul : )
På söndag ska jag till Åsa och så ska vi försöka sy en klänning heheh visar bil på hur det blev sen : )
Så jag måste försöka hinna med att köpa tyg också... Glömde berätta om en beställning jag gjorde förut från H&M. Beställde två par shorts från barnavdelningen, det var jätte billigt med de nu så om du är liten och smal så passa på blev ett linne också.. fick ett sms om att det hade kommit men har inte adressändrat än så det är hos mina föräldrar det kommit får försöka hinna hämta det imorgon annars blir det nästa vecka... Hoppas verkligen shortsen passar har aldrig köpt shorts från barnavdelningen förut eller inte på ett bra tag iallafal hahah.. någon som vet på ett ung. hur storlekarna är???

  

Ha en underbar fredag kramar Emelie

Fredag härliga fredag

God morgon eller ska man säga god dag. Ja i dag är det äntligen fredag. Det är något specigellt med fredagar förutom att det är dagen innan helg. Det käns som att alla är så himla mycket gladare på fredagar. Ja jag börjar sent i dag med. har städat och fixat lite här nu på morgonen.

nej nu ska jag tvinga i mig nån äklig drika som tydligen ska va bra mot förskyning enligt min chef. Men det smakar typ apa. blä måste alt nyttit va så ekligt.

kram Åsa


disney

Ja kolla in dom här helt underbara armbanden. Ja Disney kan helt klart det här med smycken.

image395  image396   image397

Ja Disney couture är helt klart ett av mina nya favorit märken. Vilket är erat ?

Kram Åsa

Torsdag

Uch mitt huvud känns kokt. Jag har åkt på en riktigt jobbig förskyling. Och jag som värkligen inte har tid eller lust att bli sjuk. Jag ska smälla i mig en riktig dunder kur nu under dan så jag orkar gå till jobbet sen. Ska försöka leta rätt på kameran också och ta lite bilder och lägga upp här på bloggen.
Nu ska jag pysla lite

Ha en toppen dag passa på att njuta av solen också.

Kram åsa


onsdag

ja jag har haft sov morgon idag och bara tagit det lungt hela förmiddan. städat och kollat på film. Nu är det dags att ta cykeln till jobbet. Ännu en dag på jobbet.

Kram Åsa

tänd ett ljus

Ja idag börja en ny arbetsvecka.  vilket jag inte tyckte känndes så uppiggande när jag vakna i morse. Hade en del att göra i dag på jobbet. Dessutom börjar jag bli sjuk( peppa peppa ta i trä) jag har värkligen inte tid att bli de. Ska göra värsta hälso kuren ikväll och skrämma bort basillerna.


Jag att i dag på jobbet och läste om det hämska Engla fallet. Shit äkliga gubbe. Jag tror inte en ända männiiska i detta avlånga fall sitter oberörd denna kväll. Jag kan inte fatta hur en människa kan göra nått sånt mot en liten tjej. Och som gädde på moset så misstänks han för flera mord. Hur kan en människa gå och mörda en annan? har dom inga känslor.
Jag förstår inte var alt detta värdelösa våld kommer ifrån. Hur kan samhället blivit så rått. Jag personligen börjar bli rädd för vad det kan leda till. Om ni tycker som jag tänd då ett ljus i era fönster ikväll kl 21:00 och hedra minnet av Engla och säg ifrån mot det meningslösa våldet.

Kram Åsa


" hallå jag är lindsy lohan"



Jag är så sjuk humor, skrattaar så jag får ont i magen när jag ser den här.

Kram Åsa

Söndags ångest

Ja det va ingen höjdare att vakna i morrse till regnet.
Gårdags kvällen blev inte riktigt som planerat men rätt så underhållande ändå. Mina kära vänner klara inte av att gå ut två dagar i rad dom va lite för bakis för de.
Idag har jag haft en till sån där seg dag. Bara varit hemma kollat på tv och jobbat på mitt och Emelies lilla överrasking. Tänkte sätta mig sen och kolla på filmen hairspray med en stor skål med poppcorn. Vist låter det som en lagom söndagsunderhålling.

image394

Kram Åsa


Sega berta

Ja idag har jag varit sega berta efter nattens festande. Gårdags kvällen och natten va helt galen men så rolig. tyvär fick jag så sjukt ont i fötterna. Och jag fattar inte varför jag hade till och med mina favo party skor. Det måste ha blivit nå fel på mina fötter.
 Vi träffa en hel del specigella människor. Älskar galana roliga människor. dom går så bra ihopp med mig så.
Åhh det va en så himla söt lång kille där. Han vaa lång de ni. Det är nått jag har som krav på killar dom måste va längre än mig. Och det kan va lite halv svårt med tanke på mina 177 cm. Åh han hade ögon också. Men dum som jag är så tar jag ju inte hans nummer. Det blev lite biler igår också.

image392

image393

Hade på mig min tubtopps klänning från Hm trend med svarta strumpbyxor och med min bästa partyväska från friss Och en påskpresent från syrran örhängena ringar med strass från hm.

NU ska jag försöka få mina kompisar att vakna till så vi kan gå ut i kväll med. Jag är så sugen.

Kram Åsa

en spring dag

Ja idag har det varit en riktig spring dag på jobbet. Kände mig jätte stressad i morrse på vägen till jobbet. Viste att chefen skulle komma och trode att han skulle stå och hänga på låstet vilket hans så klart inte gjorde. Så jag sprang självklart helt i onödan. Han pricis pusta ut innan han kom. Och som världens måst stressade männsika som han är så började vi paka upp en massa saker som kom igår. Och alt flög runt som en orkan i butiken vilket resuterade i ett skräp berg bak på lagret. Så sen va det bara arr springa som en skollad råtta fram och tillbaka till det jävla soprummet. Jag sprang förbi samma fixar gubbe så många gånger så att han börja skratt åt mig efter ett tag och fråga om jag hade eld i baken.
Ja nu är jag äntligen ledig. Ska böraj göra min iodring till kvällens fest.

Ha det bäst

Kram Åsa

god morgon fredag

Ja vilket underbart vädet det är ute att vakna till. Sol och 8 grader ska det bli idag. Jag hoppas ni sovit bra. Jag har sovit helt fantastiskt. hade dock en hel skum dröm. Jossan du skulle bara veta. Idag slutar jag tidigt redan kl 18 ska bli skönt att få äta middag hemma för en gångs skull.
nej nu är det dags att sätta på turbon

Ha en underbar dag.
Kram Åsa


armband AAF

ja det är ju ingen som undgått att jag är helt kär i armband. Jga bara totalt älskar armband och jag kan inte få nog av dom. har redan hur många som helt men skulle inte säga nej till några till.
Dom här skulle passa fint i min samling

             

Ja undebara coco har ju helt underbara armband. Håller tummarna för att jag får en trevlig lön så jag kan lägga in en litenbeställing.

Vilket armband är eran favorit?

Kram Åsa


otränad

ja som jag skrev tidigare så cyklade jag till jobbet i dag. Och jag gjorde en hämsk upptäkt. Shit va otränad jag är. halvägs så va jag heöt slut. väl framme på jobbet stod jag och flåsa som en hel borshbinde. alltså det va pinsamt. Jag har hela tiden trött har jag hade okej kondis men det här är icke existerande. Ja jag får helt enkelt ta tag i det här. Ja cykla fram och tillbaka tll jobbet varje bra är bra träning. Får väl börja träna lite mer sen när det är varmt ute springa eller nått sånt även fast det inte als är min stil. Bli en riktig hurt bulle ska jag. JA det låter bra. 

Kram Åsa  

HM

fick hem en liten katalog i går från hm. Och gud så fina saker dom hade. Hitta en massa roliga saker. Funderar på en beställing.

                                                                snygga tunikor och klänningar kan man ju inte få för många utav.

image385

image386

snygga underklädder till sommaren är ju aldrig fel.

JA hm har värkligen fått in så mycket fina klädder. Eller vad tycker ni ?

Kram Åsa

sol sol älskade sol soliga torsdag

ja idag tittar solen fram igen. Så som jag har saknat den. Så idag ska jag inviga min nya cykel äntligen. Idag har jag varit på söder och köpt silver till min kusr sen så har jag hunnit med att baka också. Efektiva klubben här. Nu ska jag hjälpa mamma med att laga lunch.

Kram Åsa

Lägenheten

Är uppe seeent som vanligt just nu är jag hemma hos steffi och hon ligger o sover här bredvid mig. Idag så har ja först jobbat sen varit i lägenheten hela dan och målat. Vet inte om jag berättat egentligen hur allt ligger till men tänkte jag kunde göra det nu lite snabbt. Första bodde vi jag och Steffi i en hennes brosas lägenhet i ett halvår ung. för att han var i marocko och bodde där ett tag ( dom är halv marockaner deras pappa bor där). Iallafall sen kom han hem nu för ett par veckor en och då fick vi flytta hem igen eftersom  varken jag eller hon tyckte det var speciellt kul att flytta hem när man redan flyttat ut så började vi leta legenhet. Så hittade vi en nu eller snarare hon gjorde det och hon har köpt den och jag ska bo där med henne nu. Ska bli skit kul att flytta ihop igen vi funkar verkligen skit bra ihop och det går jätte bra att bo ihop. Så imorn så först ska vi köpa färg till sovrummet, det blir en fond vägg som är lila ung. och en champinon färgad vägg låter skumt men tro mig det blir skit snyggt. sen ska vi till lägenhet och måla o spackla o sånt sen ska ag jobba. Jag har så mycket nu, så jag är ständigt stressad verkligen.....
Men nu måste jag sova ha det bra : )

Kramar Emelie

vuxenpoäng

jag känner att jag fått minst 100 vuxen poäng dom senaste dagarna. Först har jag gått med i handels. ansvarsfullt värre. Men nu funtar jag på att gå ur det igen det kostar fan 550 kr i månaden det är ju fan en förmögenhet ju. Sen har jag deklarerat för första gången. De ni. Och så har jag lyckast med att sätta kaffefläckar på mitt överkast. Det är inte alla som lyckas med det.

Ja det måste va minst 100 vuxen poäng. Funderar på att baka i morogn då blir det några till.

Kram Åsa

jobb jobb jobb

nej nu har jag haft en riktigt lugn och skön förmiddag. Älskar dom dagarna när jag börjar kl 14. Det är så skönt att få sin egna tid då här hemma sitta och klo på tv i lugn och ro. nej nu måste jag springa till bussen igen.

ha en toppen dag. Kram Åsa

vitt monster

nej va är det här uch. när jag drog upp rullgardinen i morsse blev  jag riktigt arg. Snö jävla snö. Jag som har planerat att börja cykla till jobbet och nu står min nya fina cykel där ute och ser ut som ett stort vitt monster. Det här va inte als vad jag hade planerat. Fy. Det gjorde genast min dag några snäpp värre genom att se snön på baken. Vi får väl alla hoppas att det smälter bort lika fort som det kom. minst.
Jaja det är bara att börja ladda inför en ny dag på jobbet.

Kram Åsa

svag

image380

Jag är svag för många saker och en av dom är tatueringar. Och en snygg kille med snygga tatueringar är ju inte helt fel.
Dess utom har han den där helt underbara blicken. Nått jag värkligen är svag för att ögon det är det första jag tittar på hoss en kille. Vad är det första ni tittar på hoss en Tjej/Kille ? Vad är det ni faller för?

Kram Åsa

lååååång dag

Ja idag har jag haft en riktigt lång dag. öppnade i morse jobbade ända till kl 18 sen så åkte jag direkt till min kurs. min älskade kurs. Den här dan har känns som att den aldrig skulle ta slut och det pissiga vädret har inte gjort saken bättre. Blä vem vad polman om det här vädret ja då inte jag iallafall. Kan vi alla inte hålla tummarna att det bli varmare snart. Vill ha fint väder redan i morgon så jag kan börja cykla till jobbet.

Kram Åsa

Kunde inte låta bli

Kunde bara inte låta bli och göra denna lista innan jag ska sova, detvar ett tag sen jag sa det men men..

1. ta första bokstaven i ditt efternamn

a - igår...
b - i natt...
c - i morse...
d - när jag fyllde 4...
e - på min födelsedag...
f - för en minut sedan...
g - när jag var utomlands...
h - när jag ringde min mormor senast...
j - för en vecka sedan...
k - precis nyss...
l - i förrgår...
m - när jag snackade med min klasskompis senast...
n - för en månad sedan...
o - för 2 år sedan...
p - när jag var arg senast...
r - när jag var tjurig senast...
s - när jag var ledsen senast...
t - när jag var glad senast...
u - när jag slog mig senast...
v - precis innan vi hade prov...
w - innan jag lade mig igår...
y - i min förra dröm...
z - igår kväll...
å - igår morse...
ä - i morse...
ö - i måndags...


2. vilket stjärntecken är du?

lejon - kysste jag...
oxe - hånglade Jag med...
jungfru - hade Jag sex med...
fisk - hade jag en rejäl fajt med...
skorpion - knullade jag med...
skytte - sprang jag naken med...
vattuman - mördade jag ...
kräfta - knivhögg jag...
vädur - körde jag över...
tvilling - misshandlade jag...
vågen - tog jag ett bett av...
stenbock - slickade jag av...


3. första bokstaven i din favorit tv-serie

a - paris hilton

b - nicole richie
c - lindsay lohan
d - min favoritkusin
e - datorn
f - michael jackson
g - min mattelärare
h - min skrivbordslampa
i - victoria silvstedt
j - stevie wonder
k - peter siepen
l - markoolio
m - magnus uggla
n - ozzy osbourne
o - kelly osbourne
p - peter jöback
r - rod stewart
s - ricki lake
t - runar sögaard
u - stefan holm
v - will smith
annan - thomas di leva



4. Vilken färg har dina trosor/kalsonger just nu (mest)?

gul - för att jag äger världen!
blå - för att jag e så in i helvete sexig!
svart - för att pappa tvingade mig...
vit - för att jag skulle slippa skolan.
grå - för att jag skulle impa på min granne!
brun - för att jag blir tänd av det!
rosa - för att jag är en bimbo!
silver - för att det är sånt jag brukar göra...
guld - för att jag slog vad med en kompis.
röd - för att jag tycker sånt är så jävla hett!
grön - för att jag vill bli transvestit när jag blir vuxen.
orange - för att jag precis skrattade så jag kissade på mig.
inga alls - för att jag inte tror på ett liv efter detta.
massa färger - för att jag ville vara med i tv!

I förrgår kysste jag paris hilton för att pappa tvingade mig hahaha....


Kram Emelie nu ska jag sova hehe natti                                                                                                                                      

Förlåt

Förlåt för att jag inte bloggat på sjuuuukt länge, om jag ska vara ärlig så har jag inte haft lust och så har jag haft en hel del att tänka på. Har jobbat en hel del, flyttar till en ny lägenhet på lördag o så har det hänt lite annat också ; ) men det är för tidigt för att säga nått heheh....
Men jag lever iallafall hehe... ska försöka börja blogga igen lovar inget men ska försöka. Skulle beställa den r klänningen som Engla bloggade om för nån dag sen men igår så gick det inte och idag är den slut. Det är su surt verkligen blir sjukligt iriterad, ville verkligen ha den men men vad ska man göra... Nu ska jag sova snart imorn är mitt schema full speckat, först jobbar jag från 10 - 14 sen direkt efter det så ska jag hömta min ur söta syster son hos min mormor o morfar o vara barnvakt ett par timmar. sen ska jag möta upp Steffi som jag ska bo med och så ska vi dra till lägenheten runt nio tiden på kvällen och måla på sängen o kolla lite vad som behövs göras så vi stannar där fram till tolv ung.. skulle jag tro. ser verkligen framemot att träffa plutten, det var ett litet tag sen för han har varit sjuk ska bli kul o träffa syrran också : )
Men måste sova nu verkligen natti natti

kram emelie

hippi

Ja som jag tidigare nämt så älskar jag hippi modet.  Dom här klänningarna skulle jag inte säga nej till.

image379

Det fins en liknade klänning att köpa på ASOS som jag inte skullesäga nej till.

Kram Åsa

Forever 21

jag va inne här om dan och kolla på forever 21 hemsida. Shit vad mycket snygga klädder dom har. Angii jag vill beställa.

Kolla bara in dom här godskaerna.

                 

Är dom inte helt underbara. Okej nu har jag hittat en ny favo hemsida forever21.com
Vilken är favo hemsida?

Kram Åsa

Måndag

Ja idag är det riktigt piss väder ute. Jag som hade hoppas på sol så jag kunde cykla till jobbet med icke. Jag som har längtat så efter att få börja cykla till jobbet. Så som jag har kämpat med min cykel. Eller ja pappa har väl gjort det mästa av jobbet. och så är det sånt här väder Piss måndag blää. Idag jobbar jag sent börjar inte förns två och slutar kl åtta. Jag hoppas att det är mycket folk idag.

kram Åsa


söndag

ja idag är det söndag. Men det har nog ingen missat. Jag har bara tagit det lungt hela dan idag. passa på att ta sovmorgon och värkligen vila ut. Sen satt jag och kolla på ett av mina favorit program Mami ink. Shit va snygga tatueringar dom gör.
På eftermiddan så åkte jag in till stan och möte upp syrran en snabbis. Vi kolla lite snabbit i afärer och jag köpte lite klämpärlor på pärlshoppen i sturegallerian. Sen mötte pappa upp mig vi åkte hem till faster där jag hämta resten av grejerna som jag fynda på hennes vind. En säng låda blandannat som jag stoppa massa skit i och putta in undersängen. Perfekt.

Ne nu ska jag fortsätta med min städing och mitt pysel.

Kram Åsa


fynda dag.

Ja idag har jag som sagt varit ute på vift. Åkte en snabbis in till fridhemsplan och njöt av solen. Shoppa lite på pärlshoppen och på indiska. Två par sjukt snygga örhängen. Sen Åkte syrran och jag till vår kära faster där vi rensa hennes helt underbara vind. Jag fynda som en galning. En himla massa fina saker som jag ska visa sen. när jag fått lite ording på alt.

Ja min kväll värkar bli lugn lite tråkigt. Men jag får väl passa på att ladda upp för nästa helg då blir det rajraj som jossan brukar säga.
ja det blev en riktig fynd dag idag.

image370


Vist är din underbara.

Vill passa på att tacka min kära faster för alla fina saker. TACK

nu ska jag hippa på nått att göra.

Kram åsa


nej

nej nu är det så fint underbart väder ute så här kan man inte sitta längre. På med solglasögonen och ut i det fina vädret. Ska en snabbis in till stan och sen hem till min kära faster och fika lite.

image368

Kram Åsa

fredag är ändå den dag som är bäst......

ja idag är det äntligen fredag. Fredagar är en så skön dag. Idag har jag en lång dag på jobbet jobbar från 11 till 20 ikväll. Käns inte så upp piggande. Ihelgen är jag ledig eller ja halft har en massa saker att göra så lugn och ro blir det nog inte.

Den här klänningen frå topshop skulle jag inte säga nej till.

image367

perfekt partyklänning.

Kram Åsa

slitna jenas.

Nått som jag så länge jag kan minna har gillat är slitna trasiga jeans. Det är nog min hippi gen som har gjort att jag tycker så mycket om de. Jag är överlycklig att slitna jeans är på modet igen. Dock tycker inte alla i min omgivning som jag. Mormor brukar fråga om jag är lodare och pappa brukar säga ekala komentarer.
Mina favojenas mina härligt trasiga favojeans är nog dom mäst avvända man kan tänka sig och dom mäst trasiga och mäst lagade jeansen man kan tänka sig.

Jag skulle dock inte säga nej till ett par till favo trasiga jeans. tyvär kan jag ju inte då ha det på jobbet. typist.

image366
Elin Klings jeans skulle jag inte säga nej till. Men hon är ju helt enkelt bäst när det gäller klädder. bil från kanal5.se

Vad tycker ni om trasiga jeans?

Kram åsa


färgglada prada

Jag är ju som sagt en sucker för väskor. Och jag skulle då inte säga nej till dessa färgglada väskor från Prada.

image365

Jag skulle vilja ha alla färgerna. Vad tycker ni om färgglada väskor hiss eller diss?

Kram Åsa


lite mer sol

Ja en ny dag och lite mer sol och det är så härligt. Och jag ska som vanligt till jobbet. Kom järna och hälsa på mig.

Kram åsa


en grå dag

jag som blev så glad igår när det va sol och fint väder. Och så vaknar man upp idag och så är det bara grå grå. Ne blä jag som va taggad på att börja gör iording cyckeln. Älskade sol kom tillbaka. Ja snart ska jag iväg till jobbet igen vi har typ hur mycket som helt att göra idag. I nya byggnader så är det alltid en massa saker som är halvklara som måste skruvas fast eller nått liknade. Och det måste vi ringa och säga till om. Sen efterjobbet måste jag åka en snabbis hem till syrran hon ligger hemma med inflänsan.

ne nu måste jag springa.

Kram Åsa

Mycket att ta igen.

ja eftersom blogg.se inte har fungerat under 2 dagar nu så har jag hur mycket som helst att skiva om. Ja det bästa av alt är ju iallfall att våren har kommit. Idag hade jag "sovmorogn" jag började inte förns kl 2. Vid en kl ett idag så va jag på en arbetinterjuv på mexx som också ligger i Kfem huset. Tänkte att jag skulle jobba där på helgerna. Ja många resor innebär mycket pengar. Så det blir mycket jobbade nu en bra tid framöver.

Helgen har varit underbar. Ifredags va jag ledig. Först va jag då och spana in alla nya butikerna lite närmre med syrran.(som jag skrev tidigare. sen på kvällen satt jag och syrran och angii och kolla på lets dance finalen.

I lördags så va det jobb som gällde hela dan. Det va rätt lagom mycket med kunder. Efter jobbet åkte jag direkt hem och laga mat ja när man är ensam hemma så måste man ju laga sin egna mat. Jobbigt värre. Sen senare på kvällen så satt jag här framför datan och snacka med en kill kompis och han bjöd med mig på en fest hemma hoss hans kompisar. Och en fest kan man ju inte säga nej till. Fan vilken härlig humor dom hade altså. Skratta så mycket att jag hade ont i magen. Kvällen sluta på ett ställe som heter skepsbron som är mer b än blå. Men trevligt kan man ha iallafall. Kvällen blev lite halv konstig eftersom det blev sommartid mellan lördag och söndag natt.

Isöndags tog jag det halv lungt. Sov till 11 typ sen åkte jag till jobbet för att lösa av chefen en halvtimme så han fick gå och äta sen tog jag en lång promenad hem. Resten av dagen satt jag hemma och kolla på tv. På kvällen va jag och angii på en kompis stundent skiva. Åh jag vill tillbaka till den tiden för ett år sedan när man inte hade några beskymmer och bara festa. Jag vill ta studenten igen. vi va hemma vid 2.

tillbaka till tven.

Kram Åsa

Dalarna

Min familj har ett sommarhur uppe i dalarna och under hela min uppväxt så har vi åkt upp dit på sommrarna och spenderat semestern där. Och då sprang jag runt i nått som för mig speglar dalarna närmeligen träskor med kurbitsmåling på. Och så stod mitt namn på sidan.
Jag va så kär i dom där skorna så att jag hade dom till och med här hemma i stockholm så när jag sprang här på gården så väkte jag halva kvarteret med mina klamp klamp. Jag hade dom till och med på vintern när det va snö ute inte så varmt om jag säger så.

Så när jag så dom här som Åsa westerlund (samma namn som jag) så väkte det minnen. Jag skulle lätt kunna köpa dom bara för att det väcker gammla minnen.

image363

image364

Vad tycker ni om skorna ?

Kram Åsa

Lindex tröjan

Jag skrev ju om den här toppen tidigare som många hissade högt. Nu har jag tagit  reda på priset.
Det ligger på 199 kr. Och den fins i butik nu så skynda.

image362

Den fin även i gul. jag personligen gillar bäst den svarta.

Kram Åsa

Äntligen

ja äntligen så funkar blogg.se Jag har försökt att komma in hela helgen utan att det har funkat. Så irriterande. shit asså jag har så mycket jag vill skiva om. Men det får komma underdagen. Och så ska jag fortsätta att svara på alla inlägg. Det är så roligt att ni kommenterar så flitit här på bloggen. fortsätt så.

Hörs snart.

Kram Åsa

RSS 2.0