fredag

Hejsan Hoppsan
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra.
Idag så har jag jobbat mellan 10-15. Det va faktiskt en del kunder i dag konstigt nog men det är nog på grund av morsdag på söndag.
Efter jobbet åkte jag in tills stan med syrran och köpte en del presenter. Har ju en del kompisar och släktingar som fyller år nu i helgen.
Min Morfar fyller 92 år nu på söndag och det ska firas på lördag samtidigt som vi firar min födelsedag. Eftersom jag fyller år på tisdag. Och så är det morsdag i helgen och min syrra har namnsdag i dag GRATTIS.  
Sen ikväll ska jag och Emelie på mingelkväll med minoutfit.se ska bli grymt kul.

det kanske inte blir så mycket uppdaterande för min del i helgen då jag har massor att göra. Ska fira min födelsedag både lördag och söndag och ikväll är det utgång med emelie och på söndag ska jag på dejt.

uppdaterar när jag kan

// Åsa

Hej

Hej tänkte att det var dags att skriva ett litet inlägg. Sitter just nu hemma i stugan och lyssnar på ljudet av regn och älskar det.. Såg att när jag skrev ett inlägg tidigare så skrev jag att det var onsdag fast det var tisdag aja lite snurrig har man väll alltid varit. Nu har H&M äntligen släppt sin fashion against aids kampanj och det blev en beställning på den här t-shirten som Robyn designat sjukt snygg och ett par sånna här sandaler slank också ner har ju inga bruna sandaler skyller på det. Nu är jag ute efter ett par svarta gladiator sandaler : ) Ne nu ska jag krypa ner i sängen Godnatt kramar Emelie



snyggheter

Jag hitta dom här snygga inspererande bilderna liggandes på datan. SE OCH LE







Jag måste bara göra sånna här snygga sko dekorationer. Bästa ideén

// Åsa

torsdag

hejsan hoppsan mina läsare
Hur är det med er idag?
Med mig är det bara bra. Känner mig på ett sprudlande humör. Min ena visdoms tand bråkar lite med mig men det är som vänligt.
Idag har jag varit inne i stan med Angii vi kolla runt i butiker och åt lunch. Hitta en sjukt snygg bikini topp på HM. Trevligt trotts att vädret va emot oss.
Sen va det jobb som gällde klocken 14 till 20. Fick en väldigt trevlig överrasking på jobbet idag Jossan ringde från andra sidan Atlanten. Åhh det va så kul att prata med henne och höra hennes röst. Saknar henne grymt mycket. Det rädda värkligen min kväll.
Efter jobbet så va det vip kväll på Topshop i kfem. Visar sen vad jag synda så fort jag har min kamera sladd.

resten av kvällen tänker jag spendera framför tven i soffan.

// Åsa

onsdag

hejsa och goddag bloggen.
Hur är det med mina läsar idag? Jag hoppas alt är bra. Med mig är det bara bra. känner mig rätt så frisk. peppa peppa.
Idag har jag bara varit hemma och gjort sånt där nödvändigt ont. Betalat räkningar och anant tråkigt.
Snart ska jag till jobbet jobbar kväll som vanligt.
Men efter jobbet ska jag och Angii på förhansdvisingen av The Proposal. Ska bli sjukt roligt.

måste springa

KramÅsa

onsdag

Eller snart är onsdagen slut men just nu är det onsdag iallafall. Idag har jag jobbat i skärhomen alltid lika segt att jobba där men blir glad när jag får jobba mer : ) Min chef från farsta där jag vanligtvis jobbar ringde också o bad mig jobba torsdag fredag yey...  Imorn ska jag till frisören (äntligen) det behövs verkligen men tror inte det blir nån speciell förändring, bara topparna o lite sånt. Blev ett litet impulsköp på lunch rasten en maxi klänning från H&M som jag spanat på o tyckte den såg liten ut så jag tog en större storlek men när jag provade den hemma så var den liten så ska in till stan imorn o byta den hoppas den finns kvar där... ne nu ska jag sussa natti //emelie

hm höst











jag bara älskar HMs höst kolektion (felstavat?) ni kan ju bara gissa var jag komemr att köpa mina kläder i höst. är det någon som vet när dom kommer ut ? jag ska hänga på låset.

// Åsa

snyggt



en ur gammal bild på Elin kling. Hon va lika stil säker då. ur snyggt.

// Åsa

Lördag

Hej Hej kom hem för ett litet tag sen sitter just nu i min mysiga stuga (som föresten är klar) o myser lite ska snart koka en kopp te o krypa ner i soffan med en bok.. Idag så började jag dagen med att först åka hem till Steffi o Danne o vara där ett tag. Efter det så åkte vi ner till centrum o träffa Tess o tog en fika. Sen skulle jag in till stan för att träffa Sofia och gå på bio, såg Dumpa honom en av dom bästa amerikanskan komedierna på länge, Se den!
Efter det så gick jag till T.G.I. Friday i kungsan där Steffi o co. var det var super mysigt rekomenderar inte deras sallad dock köttet eller hamburgarna är mycket godare...
Gjorde föresten västa klantiga grejen när jag är påväg till kungsan. Går o snacka i telefon med Åsa och ska precis gå över övergångsstället så ramlar jag lyckas på nått sätt slå i knät för att sen sätta mig raklång ner på marken... ehehhe...
Dom runt omkring kollade lite konstigt, det är liksom inte ens halt ute bara jag som lyckas snubbla på slät mark.. Så nu har jag skit ont i knät och kan inte böja det : ( men man har väll bara sig själv att skylla aja.
Imorgon ska jag först till söndagskolan (där jag hjälper till) och sen ska jag på inflyttningsfest.

Men sov så gott Kramar Emelie

fredag

hejsan bloggen.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra knaprar mediciner och hoppas på att bli frisk.
Idag har jag tagit det lungt. va hemma hoss syrran på förmiddagen sen åkte jag hem och ducha och åt lunch. Sen åkte jag till jobbet.
ikväll blir det en lugn kväll framför en film.

// Åsa


lite uppdatering

ja jag tänkte att jag skulle va en diktig bloggare och uppdatera lite.
Ja som sagt så i fredags så åkte jag till läkaren för att få nån bukt på alla mina förskylingar. Jag va hoss läkaren i 4 minuter och fick två mediciner(säkert felstavat). Snacka om att dom kan ta betalt. Dock tror jag att läkaren kan ha ställt lite fel diagnos för medicinerna har inte hjälpt än. Ja sen efter läkaren åkte jag in till stan och köpte en present till pappa och nya solglasögon till mig eftersom mina favoriter har gått sönder. sörjestund.
Och sen skynda jag mig hem och fira pappa. Vi gjorde hemma gjord pizza och tårta. Gott gott.
Sen på kvällen så gjorde jag och en kompis från borås stan osäker. Dock blev det en nykter kväll för mig då jag går på medicin.
Ilördags åkte Jag och Emelie och Pappa till landet. Skönt att komma till landet och vila upp sig lite. Vi tog det lungt och kolla på Eurovison. dumma norge låt som fortfarande sitter i skallen.
Isöndags så hade jag och Emsi pysseldag. Vi satt och fixa till jeans. Jag tracha sönder två par jeans och laga ett par. Riktigt kul faktiskt. Ni ska få se resultaten här på bloggen snart. På kvällen fick jag äntligen se filmen Australia som jag har velat se länge. Och den va precis lika vacker som jag trodde att den sulle va. Jag rekomenderar värkligen att se den.

På måndagen va det till att gå upp tidigt för att åka på interjuven på Leksands folkhögskola. Vilket inte als va upp till våra förväntingar.  så det var värkligen en flopp. Vi ville bara därifrån. Så pappa kom och hämta oss och sen åkte vi hem. Borta bra men hemma bäst.

i går så va det bara att gå tillbaka till jobbet. Uch jag hade mått bra hela helgen och sen när jag kommer tillbaka hem till sthlm och jobbet så blev jag kraslig igen. Jag orkar inte med det här. Men det va bara att bita ihopp jag jobba. Igår va det också sista dagen på kursen vilket va lite tråkigt. tyvär han jag inte klart med armbandet jag har hållt på med. Men jag får göra klart det hemma. Jag (läs pappa) måste bara köpa en gasbrännare så jag kan löda ihopp alt.

Idag har jag varit hemma på förmiddagen och tagit det lungt. fixat med lite saker hemma.
Jag har även försökt att bestämma mig för hur jag ska göra om jag ska åka på bartenderutbildingen eller inte.!? tänk om jag inte klarar det? uch för att bestämma sig för saker.

ikväll ska jag iväg och träffa en kompis då jag är ledig imorgon. Skönt.

oj nu har jag svammlat på här. // Åsa

Onsdag

Hej sista jobb dagen den här veckan sen är det lånh helg super skönt : )
Har varit ute i stugan nu på morgonen och fixat och det börjar bli bra köpte ett vägg ord igår som det står Fånga dagen på som jag (läs pappa) ska sätta upp... Ska kolla efter några kuddar från Indiska sen och så ska jag till Ikea... sen är jag klar. Idag jobbar jag från halv två till 7 men måste åka tidigare, för jag måste bla annat till banken och sen köpa några små grejer.. La bud på den här coola t-shirten från marc Jacobs vill ha, men den lär ju stiga i pris med tanke på att det är klingen som säljer den men får hålla tummarna... Ne nu ska jag dra men ha en bra dag

Marc by Marc Jacobs t-shirt

//Em


Weekday

sjukt snygg tröja från weekday, som jag såg hos kling. Nu vet vad jag ska leta efter i veckan : )
Älskar föresten gossip girl bästa avsnittet... Känner mig väldigt nördig eftersom jag kan bli så glad pga en serie heheh..



//Em

Tisdag

Godmorgon, känns skönt att vara hemma i Stockholm igen efter en helg i Dalarna med Åsa på hennes landställe vi åkte upp för att gå på en intervju på en utbildning i Leksand som jag sökt till hösten. Tyvär motsvarade den inte alls våra förväntingar men men...
Känner mig väldigt duktig idag gick upp lagom tid och har varit ute i "stugan" och fixat tills nu...
Det börjar bli klart där ute nu så jag håller på och fixar iordning min garderob och plockar in alla grejer. Ska kolla på lite tavlor och sånt sen är det klart : ) Tänkte åka till IKEA vid löning då jag är desperat behov av sko hyllor min sko samling har ökat lite dom senaste månaderna och just nu står dom bara på golvet i mitt rum så det måste fixas. Ne nu svamlar jag, idag börjar jag klockan två o jobbar till stägning så tänkte åka lite tidigare o titta runt i centrum.

Nu ska jag titta på senaste avsnittet av gossip girl

// Emelie

fredag

hejsan bloggen.
Hur är det med mina läsare idag? med mig är det förskylt. Jag är så trött på att va sjuk hela tiden så nu har jag ringt till läkaren och ska va där nere kl 14:00. Min kropp börjar säga ifrån och jag är helt orkes lös. Så hoppas att jag kan få nått som gör mig frisk.
Efter läkaren så ska jag faktiskt in till stan ska köpa en present till pappa som fyller år i morgon. Men vi ska fira honnom ikväll.
Vi ska göra hemma gjord pizza och äta tårta. Mumms.

skriver mer sen.

// Åsa

Paljettjacka

Hellu nu ska jag dra om bara några minuter tänkte bara skriva om den här sjukt snygga paljettjackan som Kling visade på sin blogg... Jag blir mållös helt perfekt Den är från H&M och kommer ut i höst gissa vem som kommer hänga på låset den veckan den kommer? och skinnjackan var inte helt fy skam den heller... Ne nu måste jag sticka ska bli riktigt kul o jobba känns som det var evigheter sen även fast det bara var i måndags : )
Efter jobbet drar jag direkt hem till en kompis o tittar på andra semi finalen i schlager så det blir nog inget förän imorn kväll

Ha det´bra sålänge Kram /Em

Torsdag

Hej dåligt med uppdatering från min sida men har inte varit hemma så mycket nu i veckan på dagens schema står det jobb.. Skulle egentligen vara ledig idag men så messa dom mig igår kväll o hörde om jag kunde jobba o eftersom jag inte jobbar så mycket nu så är det bara o tacka o ta emot. Men det är i en annan butik än vad jag brukar jobba i men det ska nog gå bra : ) Älskar bältet och armbandet allt egentligen.. Kling misslyckas aldrig



// Emelie

onsdag

hejsan bloggen
Hur är det med er idag? jag är fortfarande förskyld. Vilket är alt annat än kul.
Idag har jag bara varit hemma och försökt att kurera mig och tagit det lungt.
Snart ska jag åka till jobbet måste bara förbi en mat affär först och köpa honung så jag inte låter som en kråka framför kunderna det är ju mindre bra.

// Åsa

insperation.

Jag hitta lite fina bilder på datan. Sån insperation.








// Åsa

sjuk

det här är helt otroligt. Jag har blivit sjuk igen. För typ 10onde gången i år jag orkar inte mer.
Men det är bara att palla sig till jobbet ändå. Ingen vila här inte det har jag inte råd med.

jag orkar inte va sjukt igen. snälla ge mig alla tips ni har så jag kan bli frisk igen. snälla.

// Åsa

Neon

Råkade bli ett till inlägg om nelly älskar den här klänningen så sjukt snygg rygg... Tyvär tyvker jag det är lite mycket med 800 för en klänning just nu :( men snygg ör den ett litet tips bara sådär...

Strappy Back Dress SEK 799, Quontum - NELLY.COM

//Emelie

Nelly

Råkade bli en liten beställning på den här bikinin nyss från nelly.se. Har lovat mig själv att inte beställa nåt men så brött jag det får försvara med att den var väldigt billig och väldigt fin... och att jag förtjänar den : )
Bea Bikini SEK 249, Cheap Monday - NELLY.COM

// Emelie

snyggt från bikbok



sjukt snygga tajs.



perfekt till sena sammar nätter

( www.bikbok.com )

ska helt klart hålla utkik efter dessa skönheter i butikerna.

// Åsa

Hellu

Kom hem för ett tag sen, Har som sagt varit hos A och firat henne.. Grattis igen gumman!
Tänkte sätta på en film snart och imorn ska jag o Steffi till kyrkan sen får jag se vad som händer men lär väll inte blogga förän på kvällen imorn om jag hinner annars blir det på tisdag för måndag jobbar jag hela dan...'
Känner att jag har svårt att komma på vad jag ska blogga om så kom gärna med tips :)

Kram så länge Em

Fredag

Skönt med fredag och en ledig helg, har i o för sig varit ledig en hel del i veckan också men det är en annan femma..
Helgens planer består ut av att idag ska jag nu på dan vara barnvakt åt lillan som fortfarande är sjuk men som börjar bli bättre och senare ska jag träffa Åsa och så ska vi hem till henne tittat på film och snacka skit : )
Imorgon Lördag så ska jag först möta upp S och så ska vi handla en present till A som fyller 25 imorgon : ) efter det så ska vi hem till hennes föräldrar och fira henne ska bli riktigt mysigt..
På Söndag sen så ska jag möta upp Steffi och D och dra till kyrkan sen får jag se vad som händer...
Så ser min helg ut än så länge... '

Nu måste jag laga mat åt lillan puss // Em

Skonamig.se

Såg hos alexandra att det öppnats en ny skobutik på nätet och föll direkt för dom här färgglada skorna men har förbjudit mig själv att beställa nått mer från internet så jag får vänta till löning om jag lyckas o hoppas dom inte tar slut.. men ett par skor är inte direkt vad jag behöver mest av just nu heheh....



// Emelie

det här med vad vi stoppar i oss.

Jag har tänkt på det här med vad vi stoppar i oss. Vi tänker väldigt mycket på vad vi stoppar i munnen det ska va Gi dieter och stenåldersmetoden. Man pratar om olika fetter och vitaminer och vi äter mer och mer fullkorn. Och det nyttiga livet är med inne än någonsin.
Men borde vi då inte tänka på vad vi stoppar på oss. Ja jag tänker ju självklart på vilka hudkrämer och så vi smetar på huden och sen i sin tur hammnar i oss. För ni ska ju inte tro bara för att det är huden vi smetar det på att den inte kommer in i oss.
Jag är en smula yrkesskadad men faktum är det att det som fins i många inte alla men många hudkrämer är rena rama giftet.
Viste ni tex miniraloljor vilket fins i dom fälsta märkes krämerna är rester från bensin. Så miniraloljor är slagen från det bilar har i sina tankar.
Ni kan ju ha det i åtanke nästa gång ni smörjer in er i era krämer där hemma.
Det fins en del ingredienser i krämer som är canser framkallande.

Om vi nu tänker så mycket på vad vi stoppar i munnen kanske vi ska tänka på vad vi stoppar i huden.



bara en tanke så där // Åsa


torsdag

hejsan underbara.
hur är det med er idag? med mig är det bara bra.
Altså jag har blivit så hurtig gick lite extra tidigt idag för att hinna till gymmet och svettas lite innan jag skulle till min praktik. tyvär kunde jag inte åka dit i dag då hon som ägerstället va på semester. Så jag åkte in till stan ochkolla runt lite istället. Shoppa shampoo och balsam från märket bed hed. Ska tydligen va sjukt bra. Och så köpte jag nitar som jag tänkt att särra på ett par jenas. Hoppas det blir snyggt.
sen så åkte jag och hälsa på angii på jobbet och sen jobb mellan 14-20.

// åsa

Torsdag

Jag lovade tydligen att jag skulle ta hand om min lillasyster som är sjuk när jag låg och sov. Så kl. halv tio kom hon in och undra när jag skulle gå upp heheh... så var det med min lediga dag nee men stakarn har över 39 graders feber och liggger och sover nu....
Sitter och tittar lite på resor till i sommar och kan inte bestämma mig för nått, egentligen borde jag väll inte åka nån stans och spara pengarna istället men det känns så tråkigt men får se.. kanske blir en sista minuten

Har ni några tips på några bra resemål?

//Emelie

Livet

Har aldrig varit så tacksam som jag är just nu, för livet för allt jag har. Men samtidigt så har jag aldrigt tyckt livet varit så orättvist. Varje dag så måste vi komma ihåg att aldrig ta dom vi älskar och det vi har förgivet.
För innan du vet ordet av så kan du inte kontrolera det själv. Somna aldrig ovän med nån som betyder nått för dig eller säg aldrig nått som du vet du kommer ångra senare.

Och sluta aldrig kämpa, Livet är för kort för att ta förgivet....

// Emelie

tunika


( www.veckorevyn.se )

jag bara älskar tunikan på den här bilden. Om jag inte mins helt fel så komemr den ifrån JC. Ska helt klart gå förbi där imorgon.

// Åsa

sommar hår

en helt underbart snygg frisyr hon har. Ska be någon att göra sånna här små flätor på mig.




(ja jag vet bilderna är lite suddiga)

så coolt lite så där sommrigt hippi typ.

// Åsa

onsdag

Hejsan och god förmiddag bloggen
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. känner mig lite små seg i huvet bara.
Idag har jag varit riktigt driftig. Gick upp redan vid 8 och åt frukost sen har jag städat i mitt rum. Gud det måste låta som att jag är rena rama städ frecket med det är jag inte det är bara de att jag gillar när jag har ording och reda på saker. När det ser frächt och välkommnade ut.
Nu har jag suttit ett tag och försökt att få ording på min skolansökan till gbg men det är lättare sagt än gjort.
Snart ska jag åka och träffa Alexsandra för att få min laddare som jag glömde där i torsdags. Sen ska jag till gymmet innan det är dags för jobb.

// Åsa

klantiga jag.

Åhh jag är så klantig jag förstår inte hur jag lyckas.
Ifredags uppe i dalanarna så lyckades jag bränna mig i mungipan.
Jag fick för mig att jag skulle grilla köttbullar på grillspett för jag hade inget bättre för mig. Och istället för att ta loss köttbullen från grillspetet och äta den med handen så skulle jag bita va den från grillspettet och frääs så brände jag mig i mungipan. Altså jag fattar inte hur jag lyckas.
Och det har fortfarande inte blivit helt bra så varje gång jag ler så stramar det lite så där skönt.

// Åsa

dagens Elin


www.kanal5.se

Den här outfiten skulle inte jag säga nej till. Så där enkel och snygg som jag älskar. Älskar älskar älskar väskan.

// ^Åsa

tisdag

God morgon älskingar.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. jag vakna innan åtta idag. Av mig själv jag måste va sjukt eller nått så tidigt har jag aldrig vaknat tidigare.
Idag är det jobb som gäller mellan 10-16 sen är det min åå syrrans kurs som vanligt. Ska bli så kul hoppas att jag kommer nånstans nu bara.

// Åsa

måndag

Hejsan bloggen.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
Idag har jag tagit det lungt städat lite här hemm och fixat lite med ansökan till gbg som jag tänkte göra klart på jobbet.
Jag ska alldeles snart få i mit lite mat sen ska jag till gymmet åå va lite hurttig.
sen är det jobb mellan 14-20 som  vanligt.

åhh jag fick brev idag från underbarate jossan. Jag blev så lycklig att jag blev tårögd. Ska svara nu på en gång.

// Åsa

helgen.

Hejsan bloggen
Nu är jag tillbaka efter en helg uppe på landet.
Hur är det med er? med mig är det bara bra.
Tänkte att jag skulle ta och berätta lite om helgen. Ja då ifredags så åkte jag, Angii, syrran och pappa upp till dalarna landet. Vi åt en jätte god middag och sen tog vi det lungt.
Ilördags gick vi upp tidigt för att hinna i tid till rättviksmarknad. Åhh gud vilken underbar dag det var. Soligt och varmt och glada miner. Hitta lite smått och gott att shoppa också. Bland annat 5 påsar naturgodis( ja ni kan ju gissa vad jag kommer äta framöver ett par veckor) och lite annat smått och gott.
Sen åkte vi hem och åt korvgrillspett med sallad. Jag måste bara säga att angii är världens bästa grill mästare.
Vi satt och gjorde smycken resten av kvällen.
isöndags gick jag och angii en långpromenad runt byn och sen åkte vi hem.

en härlig helg.

// Åsa

Slumdog Millionair

Såg Slumdog Millionair på bio förra helgen och blev helt kär i musiken



Pussycat Dolls - ''Jai Ho''

// Emelie

Lördag

Hej sitter hemma hos en kompis ska göra ordning mig snart och dra ut... Men just nu känner jag mig sjukt seg men det blir säkert bra... Valborg föresten, inehöll det valborg ska (eller brukar) inehålla fylla.. och inte från min sida...
Var först vid brasan med familjen och träffade massor av människor som man kände sen gick jag och träffa Sofia hon var på middag satt och snacka där ett tag sen drog vi hem till henne och hade bestämt oss för att dra in till stan men så kom hennes lille brosa o hans kompis hem stup fulla så det var bra att leka mamma och ta hand om dom... heheh...
När vi trodde vi fått båda i säng för att sova ruset av sig så börja ena spy jippi, det var bara att börja torka spya men ska inte gå in på några detaljer : P
Ne nu måste jag göra iordning mig ha en bra kväll kram Em

fredag

Hejsan hoppsan bloggen.
Hur är det med er idag? Med mig är det toppen. Jag är på ett sånt där surudlande sjungande humör idag.
Inflyttingfestan igår va riktigt trevlig. Va hemma vid två och vakna i morrse vid 8. Alldeles för tidigt men jag är glad ändå.
Idag ska jag syrran, angii och pappa åka upp till dalarna och landet för att gå på rättvikgsmarknad.
Ska bli skojigt och skönt med en liten mini semester.
Så det blir inget uppdaterande från min sida i helgen.

hörs igen på söndag

tjollahopp// Åsa

RSS 2.0