måndag

hejsan och god morgon
Hur är det med mina läsare idag? med mig är det bara bra. Idag har jag gått upp med tuppen och promenerat. Sen har jag packat det sista och fixat lite hemma. Nu ska jag snart åka till vällingby och träffa angii vi ska luncha ihopp. Sen ska jag in till stan och fixa lite.

skiver mer sen

Kram Åsa

fredag

Hejsan vänner
ja jag vet jag har varit usel på att uppdatera. Jag vet bara inte vad jag ska skiva om.
Igår så va jag och Emelie inne i stan och kolla runt lite. Och shoppa lite smått så klart. Jag köpte ett par helt underbara skor. Som jag är helt kär i men tyvär inte vet om jag har råd med. (ska visa bild). Och i går kväll så va jag på bio med en kompis. Vi såg linje 123 kapad. Väldigt bra tycker jag.
idag har jag bara slappat framför tven. Ikväll ska jag på middag hemma hos Elin. Trevligt värre.

// Åsa

love



// Åsa

tisdag

Hejsan bloggen
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra är så där rastlös idag. Kan inte sitta still. Skulle egenkligen behöva sitta och konsentrera mig på att söka jobb men det går inte. Idag ska jag gå på förhands visingen av The ugly truth med Elin.
Jag vet inte vad jag ska säga. jag har myror i baken och måste sätta fart.


// Ååsa

Jag lever

Hej ett tag sen jag blogga har inte haft nån lust. Inte jobbat så mycket på sistonde så har gjort massa annat. Idag var jag på kräftskiva hemma hos Steffi super gott och trevligt. Borde sova snart men sitter och lyssnar på lite låtar o så istället men få skriva mer imorgon.



// Em

lördag

Hejsan det va ett tag sen jag skrev nu.
Medig mig är det bara bra. har en bra dag idag.
Ska snart åka hem till mormor  och jobba lite. Ikväll ska jag och Liz på kräfftskiva. Ska bli grymt roligt.

skiver mer om alt imorgon

// Åsa


fredag

Hejsan och god dag
Hur är det med mina vänner idag?
Med mig är det bra, allergi chocken har laggt sig och jag är mycket piggare idag. Till och med så pigg att jag ska åka in till stan idag och söka lite jobb.
Ikväll så ska vi ha familje middag hemma. Och sen ska jag nog ut och dansa.

// Åsa

torsdag

hejsan bloggen
förlåt för att jag inte har uppdaterat tidigare idag. jag fick en allergisk chock o morrse ut av penicellinet jag har ätit för fästing bettet. Fick en massa utslag på kroppen som klia så jag inte vista var jag skulle ta vägen. Tog en allergitabblet och sen har jag sovit hela dagen. har sovit middag tre gånger. helt sjukt.

nej nu är jag helt slut

Kram åsa


fynd

                                             
 Jag gjorde världens fynd i förra veckan på jc 39 kr för båda delarna det kallar jag fynd.

                                             
 I måndags när jag va inne i stan med angii så kunde jag låta bli att shoppa lite. Den grymma asken kommer från Indiska (så klart) 49 kr. Mina favorit trosor kommer från Cubus 39 kr. Och mina nya favoriter från twillfit 20 kr på rea. snacka om fynd.

                                             
 I förra veckan fynda jag även den här te-silen ja jag vet jag är konstig som köper tasilar men den va ju så fin från indiska.
 Och den här bikini underdelen från Lindex för bara 35 kr. Hur snygg som helst. 


// Åsa  

onsdag

God morgon vänner
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra. känner mig lite deppig idag.
Vad ska ni göra för nått roligt idag? jag ska sitta hemma och skiva jobb ansökingar. Vilket inte är det roligaste som fins. Jag måste värkligen ta tag i mitt jobbsökande, jag har väl förnekat situationen tidagre och sysselsatt mig med alt annat än att säka jobb. Men tyvär så måste ju pengarna in på nått sätt så det är ju bara att bita i det sura äpplet och sätta fart med jobb sökandet.
Jag har nog förnekat situationen tidigare eller jag vet ju vad som har hänt. Men sommaren och alla dess roligheter har lockat mer än att sitta hemma och ta tag i det. Varför kan inte jobben komma på silverfat? I och för sig har inget kommit på silverfat så varför skulle jobben göra det.

så i dag blir det att sitta hemma och söka jobb. måste väl gå utanför dörren och hitta på nått roligt annars kommer jag bli knäpp.

tänkte att jag skulle visa er vad jag har fyndat i veckan. kommer snart


Kram Åsa


paradiset med stort K

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om min och Emelies resa till kos. Värken jag eller Emelie har tidigare orkat att skiva nått om det här på bloggen.







Vi har nu varit hemma i mer än en måndad och längtar tillbaka varje dag. Kos är vårt paradis med stort P. Livet va så lätt inga beskymmer och andra vardags tråkigheter. Livet bestod av sol, god mat, nya vänner, färg glada drinkar och dans på baren natten lång. Vi åkte på resan för att komma bort från sverige och vardagen, vi åkte med stor chansing ingen anning om var vi skulle komma, hur vi skulle bo. Det va nog den bästa chansing vi båda har gjort. Vi kom till paradiset. Vi skratta så att vi båda fick ont i magen flera dagar i rad. Vi fick vänner och upplevelser som ingen av oss trodde va möjliga. Vi blev kära, kära i en ö, i en känsla och i en lätthet.
Vi levde ett låssas liv i en vecka. Det bästa låsas liv man kan tänka sig. Dagen när vi åkte hem va den värsta. Vi förneka att vi skulle åka hem hela dagen. När vi satt där på bussen sa vi inte ett ord. När vi kom till flygplatsen sa va bara nej nej nej nej hundra gånger om. Om Kos är paradiset, så va att åka hem helvetet.

från oss båda.


Sista dagen

Idag är det min sista dag på semestern. Har blandade känslor att gå tillbaka till jobbet och har verkligen ingen aning vad jag ska göra i höst. I fredags fyllde jag 21 år firade det först med att vara på stranden med två av mina systrar och min syster son. Senare så kom Åsa och Sofia och några till och grillade och så blev det present öppning : )
Av mamma och pappa fick jag pengar av som jag köpte en DVD spelare för idag, av Sofia fick jag en jätte fin klänning av Åsa fick jag en tesil, en ram, ett armband, ett par gröna bikini trosor och ett par sockor : ) Av min syrra fick jag en rosa bibel. Senare så gjorde jag och tjejerna iordning oss och drog först för att möta upp en kompis till Åsa och var där ett tag sen drog vi vidare : )

Tack alla för en underbar dag

På lördagen så kom min äldsta stora syster och hennes en vecka gamla dotter på besök och jag fick ett kort där det stod att nu i veckan så kommer det ett paket till mig och har ingen aning om vad det kan vara är från mina två äldsta syskon och deras respektive + barn.

Just nu sitter jag och lyssnar på den här låten en vana jag har varje gång det känns jobbigt. Är ganska låg just nu men det ordnar sig hoppas jag...

// Emelie

grattis

idag har jagvarit i rålis hela dagen och solat med angii man vill ju inte va hemma nu när det är så här underbart väder. . Är bara hemma nu en snabbis för att byta klädder och åka hem till Emelie som fyller år idag. Grattis gumman.


oj snee


dag åå springa.

Kram Åsa

Taylor Momsen

Älskar Taylor Momsens stil kan inte fatta att hon bara är 16 år gammal.
Så sjukt cool stil, Kolla bara väskan på bild två.







Emelie

Sommar

Älskar vädret just nu och att jag fortfarande har semester dagar kvar. Så dom senaste dagarna har beståt av att ligga på stranden och umgås med mina nära...
Idag är det samma sak som gäller. Sitter här med min frukost och väntar på att Madde ska ringa så ska vi dra och bada. Imorgon är det min födelsedag och ikväll ska jag hem till Steffi och har ingen aning vad vi ska göra dom har fixat nått åt mig och jag får inte veta vad nyfiken som jag är kan jag inte bärga mig men älskar överaskningar : )



Ska snart dra och bada med den här krabaten

Puss Emelie ♥

finaste sommar naglarna

redan förra sommaren så hitta jag det här super snygga naglacket på Make up store



Färgen heter Elin och jag kan inte leva utan den. Färgen gör att man er brunare ut. Och så blir man glad av den.


// Åsa

onsdag

Hejsan bloggen.
Hur är det med mina läsare idag?
med mig är det bara bra. Har en efektiv dag idag. Gick upp tidigt och åt en stabil frukost sen så börja städa mitt rum och fixa iording bland en massa papper. Sen så hoppa jag in i duchen. Har fixat lite med prsenter också, jag ahr två födelsedagar i helgen och en nästa helg så det kräver lite planering.

Jag och Emelie hade en super trevlig dag igår i solen i rålis. Vi låg och sola i ett par timmar sen så åkte vi in till gamalastan och kolla i alla mysiga butiker och åt glass. Helt underbar god glass. Och så fynda jag en bikini underdel och en tesil. Ja jag vet jag hittar alltid så konstiga saker En tesil.

nej nu ska jag snart åka till solna och kolla efter lite saker. Måste bara kolla lite jobb först. 

// Åsa


tisdag

hejsan boggen och god morgon.
Hur är det med er? med mig är det bara bra.
Idag ska jag åå Emelie åka in till rålis och bada. Värkligen passa på att njuta av solen så mycket det bara går.

ha en toppen dag
// Åsa

RSS 2.0