sitter här...

Sitter här på jobbet som vanligt och hoppas på att det ska komma in kunder.
Jag kom och tänka på en sak i går  kväll när jag satt och fillosofera. Jag kom och tänka på hur otroligt starka vi människor är.
 Hur vi är starka att gå vidare när våra hjärtan blir krossade. Att vi mot all förmodran tar oss upp ur sängen på morgonen även fast hjärtat värker så pass mycket att man vill slita det ur bröstet på en.
Hur vi lyckas leva vidare när en av våra närmaste har gått bort. Att vi mot all förmodran lyckas le igen och leva vidare även fast allt käns så hopplöst just då.
Hur vi männisor samlas när det har hänt en katastrof och hjälps åt. Att vi använder alla våra krafter och ur det hopplösa ser skenet och bygger upp livet på nytt.

Jag tycker vi människor är aldeles för bra på att se det negativa i alt hela tiden i stället för att se det posetiva. Om vi var lite mer posetiva så tror jag att jorden skulle bli en lite trevligare plats att leva på.
Jag tycker vi människor kritiserar varandra aldeles för mycket. Om vi blev bättre på att ge varandra beröm och komplimanger så tror jag att jordens befolking skulle må mycket bättre.
Tänk bara på hur stakrka vi är!!!

Lite tankar från mig ///  Åsa.


I love sex in the city

Jag kom just hem från bio med syrran och angii vi såg Sex in the city filmen. OCH JAG BARA ÄLSKAR DEN FILMEN. Jag kan lungt säga att jag satt med klumpen i halsen flera gånger. Samtidigt som jag skratta. Ja alt va bara underbart kläderna allt allt allt. ska helt klart köpa filmen när den kommer ut.





Jag bara älskade hennes brällops klänning.  Uch va man får en tanke ställere av denna underbara film.
Ja egenkligen är vi väl alla en av karaktäerna i denna film? Vem skulle du va i sånna fall? jag tror jag skulle va en carrie eller kanske en mirandra

Fabulus // Åsa


118100

Läste på kellys blogg att om man messar 118100 och frågar vem man är så får man svar så jag vara bara tvungen att kolla vad jag fick för svar så jag messade

Vem är Emelie Liljebäck?

Och jag fick svaret Emelie Liljebäck är glad och trevlig tjej på snart 20 år. hon är mycket social, gillar mysiga hemmakvällar och är en solstråle i måna människors liv...

Helt gulligt svar heheh

Mycket ögon godis

Ja jag ett helt underbart jobb. Jag har minst sagt mycket att titta på. Snygg väktaren va inne här för en liten stund sen. Jag bara dör för hans isblå ögon.

Ja det är mycket godis för ögonen nu.

Kram Åsa

Fin utsikt

I en av butikerna i närheten av mig så jobbar en en så snygg kille. Han har aldeles perfekt hår fina ögon och fina muskler. Och nästan varje dag så äter han lunch på cafet utanför mitt jobb .
Och på nån vänster sätter han sig alltid just så att jag ser honom perfekt från stolen här där jag sitter. Och jag kan ju självklart inte låta bli att titta.
Så jag kan minst sagt säga att jag har fin utsikt från där jag sitter just nu.

Kram Åsa


god morgon god morgon

God morgon hur är det med er idag? Med mig är det bara bra vakna för en liten stund sen och har just ätit upp min frukost.
Vad ska ni göra för nått kul idag? Själv ska jag till jobbet kl 14 och sen efter jobbet ska jag angii och syrran gå ut och svänga våra lurrviga. Ska blir riktigt trevligt. Så jag måste packa en väska så jag kan göra mig iordning på jobbet. Nej nu tänkte jag hoppa in i duchen.

Kram Åsa

Underbara klänning

Ja det är nog ingen som har missat att jag värkligen diggar Elin Klings stil. Och den här klänningen är ju bara helt underbar. Skulle värkligen vilja ha en sån. Är det nån som vet var man kan köpa den ?



I Morgon ska jag syrran och angii gå ut och svänga våra lurrviga och då skulle jag inte säga nej till att se ut så här.

Kram åsa

Min helg (den som va)

hejsan. Nu sitter jag är på jobbet. Och om 47 minuter stänger jag. Har just nu en lugn stund på jobbet. Har varit en del kunder idag.

Jag tänkte att Jag skulle passa på att berätta om min midsommar helg.
Ja jag va ju som sagt ledig eller rättaresagt sjuk i torsdags så då passa jag på att åka in till stan och shoppa lite. Köpte två linnen från en butik i sauk gallerian och så köpte jag jordgubbar att ha med mig på midsommarafton. På kvällen så hade jag en liten grillmiddag hemma hoss mig med jossan hennes kompis och Liz. Riktigt trevligt. Vi grilla grillspet med pastasallad och åt chips. smarrigt. Efter ha packat min väska åkte jag med hem till jossan och sov över för att åka till hennes land dagen efter.

Vi gick upp i ottan kändes det som på fredagen för att göra oss iording och åka till jossans land. Tog bussen från teckinska högskolan ut mot norrtälje. Sen blev vi hämtade med bil och så åkte vi ut till ett jätte fint ställe med små stugor en pool och inte alt så jätte långt i från vattnet. Vi hade 7 kamp med olika lekar. Jag kom sist men nån måste ta på sig det med. Sen åt vi en jätte god midsommar middag. Med grilling och en massa gott. Vi spela kort och hade det riktigt trevligt. vid midnatt gick vi ner till sjön och bada neck för att få lite tur det kommande året. Fins tydligen en segen som säger det att om man badar neck midsommarnatten så får man lycka. Sov så gott den natten men drömde dock inte om drömprinsen. Hade inte plckat 7 sorters blommor och hopat över sju hagar.

Vaknade i lagom tid i lördags. Gick upp åt en helt fantastiskt god frukost. Sen satte jag och jossan oss och sola. Och jag som vanligt bränner mig så att jag blir röd som en kokt kräfta. Jag är så smidig ibland. Sen så låg jag i hängmattan och sov middag. Det är så skönt att unna sig det ibland.
Åkte hem vid 4. Gick in på ICA och köpte en stor godis påse och så gick jag hem tog en duch och decka framför tven hela kvällen.

På söndagen så gick jag upp tidigt åkte in till stan och sen så åkte jag hem till mormor och tog en fick. Passa på att hjälpa dom att städa lite också. Det är riktigt skönt att åka ut till dom ibland och bara läda gamla tidingar.

Ja det va min helg. lugn trevlig midsomma helg helt enkelt.

Kram åsa

fortfarande på jakt

Jag är fortfarande på jakt efter ett par snygga gladiatorsandaler men har inte hittat några hitils. Att det ska va så svårt får kolla i Turkiet om en månad.


(bild lånad från msn.se)

skulle inte säga nej till dom här sandalerna.grymt snygga.
Är det någon som vet var man kan köpa snygga sandaler i sverige?

kram Åsa

hejsan solen

hejsan Hur mår ni idag? Med mig är det bara bra. Idag börjar jag sent som vanligt. Ska aldeles snart gå och möta angii som äntligen har kommit hem från sin 2 veckors semester i turkiet. Hon kommer säkert va brun som en kandelbulle.
Idag har jag röjt i rummet som vanligt. Jag tycker att jag städar mäst hela tiden med det är alltid stökigt. Har bytt gardiner och lite så.
nej nu måste jag ¨gå och ta hend om pastan som står på spisen.

skiver om min helg lite senare. Ät ju så seg på sånt.

Kram Åsa

vilken av systrarna olsen är de?

Jag har ingen koll på vilken av systrana olsen det är!? Men bildena är helt underbara. Så vackra rent utsagt.





Ja ni kan nästan inget annat än att hålla med mig om att bilderna är helt underbara!!?

Kram Åsa

man ska bjuda på sig själv.

Jag tänkte bara bjuda lite på mig själv.



Jag låter nästan bilden tala för sig själv ja jag va jävligt lycklig den studen iallfall. Och nej jag är inte full. Har bara jävligt kul åt jossan som hade halkat på golvet. Men vist är bilden underbar? jag diggar den stenhårt.

kramar Åsa

Update

Har varit lite blogg torka ett tag från min sida nu ett tag.... Har gått in på bloggen börjat ett inlägg men slutat med att jag raderar allt... Har en del att tänka på nu ska visa lite bilder från min helg sen tänkte jag......  Vi var ute och vandrade jag o fyra tjejer till : ) Jag ska iväg snart och köpa en jätte söt jens kjol jag la undan igår från H&Ms barnavdelning och tänkte kolla lite på rean också...



Bjuder på den här bilden så längre från helgen : )

Ha en bra dag Kramar Emelie

jakten på stjärn kjolen

En av er underbara läsare tipsa i går om att kjolen jag beställde från www.glitzy.se hade kommit in igen. i min storlek. Men nu när jag gick in för att beställa den så va den slut. *ävla *kit typiskt min otur. Så snälla ni säg till så fort den kommer in igen så ska jag beställa den på engång. Så jakten på stjärn kjolen fortsätter.

Kram Åsa


Torsdag

Hejsan alla glada.
Hur ¨mår ni i dag?
Jag mår faktiskt mycket bättre idag. Låter fortfarande som en kråka men har inte lika ont i halsen.
Idag så har jag börjat packa inför midsommar. Ska ut till jossans land och fira. Ska bli hur kul som helst.
Idag ska jag snart intill stan en snabbis och köpa jordgubbar sen ska jag möta upp syrran en snabbis.

Dags att sätta fart.

Kramar Åsa

en hel kväll

Jag va ju som sagt hoss läkeren idag. Och jag förstår inte det där att man måste betala 140 kr för att läkaren ska säga att man har ett virus och att dom inte kan göra nått åt saken. Det är typ som lilla gumman du är sjuk och jag kan inte hjälpa dig. Det är nästan som lilla gumman du får ta och skylla dig själv. JAJA läkaren sa iallafall att jag har nått virus i halsen. Och dom kunde inte göra nått åt saken. Hennes bästa tips (enligt mig sämsta) va att jag skulee spara på rösten genom att vara tyst och inte prata. Det funkar ju inte alls. Men jag äter en jävla massa halstabletter.
Jag hade aldeles för mycket energi för att kunna gå hem efter så jag tog tåget till fridhemsplan och shoppa lite smått på pärlshoppen sen så tog jag tuben till solna där jag gick på systmenet och shoppa lite inför midsommar.

Nej nu ska jag fortsätta min hel kväll med Sex And the city.

Kram Åsa


Onsdag

Hejsan. Hur är det med er idag?
Med mig är det lite bättre än igår. Jag ska va hemma från jobbet idag. Min chef ringde mig igår efter att jag gått hem och sa att jag inte fick komma till jobbet resten av veckan. Hon tyckte att jag skulle va hemma och vila upp mig och bli frisk. även fast jag insesterade på att jag kunde komma ändå. Hon är bra hon min chef bryr sig om mig så att jag blir frisk.
Ringde läkaren idag och jag fick en tid kl 20 i 3.
Så idag ska jag passa på att göra alt sånt som jag inte hinner annars. Städa, vika kläder, sortera papper och göra klart alla smyckerna jag inte gjort klart tidigare. Och så ska jag vila mycket också så jag blir av med den här skiten.
Lika bra att göra alt sånt nu när man har tid.

tillbaka till klädhögen

Kram Åsa

Min kjol

Som jag skrev tidigare så beställde jag en kjol förra veckan från www.glitzy.se med stjärnor på. Helt underbar. Och snabb leverans va det också. Men tyvär va den för liten så nu måste jag skicka tillbaka den och vänta in tills dom får in en större storlek.  Jag vill värkligen ha den så det är bara att vänta.


(bild:kanal5.se)

Elin Kling har en också såg jag några dagar efter jag beställt min.

Så när ni ser att Glitzy har fått en storleken S/m så skrik till.

Kram Åsa


sjuk

hejsan. Hur mår ni idag? jag hoppas att ni mår bättre än mig iallfall. Jag sitter just nu på jobbet och mår inte alls nå bra. Käns som att jag har fått halsflus. det gör jätte ont när jag sväljer och så har jag nästan inte röst kvar. Låter som en kråka när jag pratar. Jag har stoppat i mig ett antal ipren för att klara att sitta här på jobbet. Min chef kommer in snart och löser av mig så att jag kan åka hem och sova. Är helt sänkt.
Jag är så trött på att va sjuk hela tiden. är ju typ sjuk en gång i månaden. Det är nått som inte stämmer med min kropp.  Ska boka en tid hoss husläkaren i morgon. Och en akut tid så jag kan få nått för min hals. Vill värkligen inte va sjuk nu. Kan inte va borta från jobbet och sen så vill jag ju va frisk inför midsommar.

skiver när jag kommer hem.

Kram Åsa

helt underbar.....

Helt underbar helg jag har haft. Den har minst sagt varit händelserik.
Jag va ju som sagt på kryssing i fredags med 10 kompisar och syrran och hennes kompis. Hela kryssingen va helt underbar. Vi började med att äta en helt underbar god middag på tapas grillen. Jag åt en helt underbar hamburgare som satt fint i min hugriga mage. Sen gick vi och handla lite i taxfree:n jag köpte lite sprit och godis så klart. Efter det så gick vi ner i hytterna och gjorde oss iording. Och så började vi föra. Sen drog vi upp till baren och dom sjöng kareoke. Efter kareoken så satte dom igång musiken shit vilken bra musik. Vi dansa drak goda drinkar och festa hela natten. Jag gick inte och la mig föns kl 6. En helt underbar kväll så jävla rolig.
Vakna kl 9 på lördagen och då gick vi typ upp och åt frukost. Handla lite i taxfreen och drack några fler drinkar. Sen så leta vi efter en av gänget som försvann under kryssingen. Vi hade ingen anning om var han hade tagit vägen. Det visade sig senare på kvällen att han hade gått och köpt sig en egen hytt för att han va arg. Rolig snubbe.
 Efter kryssingen så åkte jag hem till liz och åt lite mat tog en power napp och sen så åkte vi ut till norrtälje en kompis till liz hade födelsedagsfest och det va väldigt trevligt. tyvär så va vi tvugna att ta sista nattbussen hem som gick 1. Sen hade vi tänkt att gå på en hemma fest inne i stan men alt sket sig där så vi va hemma redan kl 3. Vilket va lite skönt eftersom vi båda va slitna efter kryssingen.
Isöndags så va jag så sliten så jag bara åkte hem tog en duch och satte mig fråmför tven. Orkade inte tänka. Sommade i lagom tid. Helt slut.

När jag vaknade idag så hade jag helt sjukt ont i halsen kan knappt prata. inte en behaglig känsla. Ja helgen har satt sina spår. Eller så är jag sjuk för 100 gågen i år.

        



En underbar helg som käns.

Kramar Åsa

fredag

Hejsan alla glada. Hur mår ni idag?
 Med mig är det bara toppen är lite så där små nervös och spänd i kroppen inför kryssingen ikväll. Är ju inte så där jätte god vän med vatten. Är inte direkt fisken i vattnet är nog mer som en stor sten. Men det hindrar inte mig från att ha kul. Har säkert packat aldeles för mycket i min väska med tanke på att jag bara ska va borta en natt. Jag är ingen sån där höjdare på att pcka smart. Lixson tänk om jag skulle behöva nått ch så ligger de kvar hemma då skulle ju jorden gå under. Typ. Har nästan lite seperations ångest när det gäller att lämmna saker hemma. Är det nån mer som är som jag eller är det jag som är konstig?
Just nu sitter jag på jobbet och driker en stor latte för att bli pigg. Ska väl sätta fart och göra lite nytta nu.


Jag hoppas ni får en lika kul kväll som jag ska ha. Och Jossan gumman se till att bli frisk nu så du kan följa med.

Kram Åsa

packar

hejsan alla underbara.
Hur är det med er idag?  Med mig är det bara bra.
Har just kommit hem från jobbet. Det va en rätt så lugn dag.
Just nu har jag en massa att göra. Ska nämeligen på kryssing i morgon för att fira min 20 årsdag. Så jag håller på att packar och fixar en massa andra saker samtidigt. Sen måste man ju komma ihåg alt man ska ha med sig. Det är mer än vad man kan tänka sig.

Ja det ska bli grymt kul iallafall.

åter till packningen.

Kram Åsa

min helg.... lite efter

Jag har ju glömt att berätta om min helg  som va helt underbar (den som va) ja bättre sent än aldrig.

Ifredags så va det ju som sagt nationaldagen och jag jobbade hela dagen. Det va helt sjukt lungt på jobbet så jag passade på att stå ute och njuta av den underbara värmen som va då. Efter jobbet skynda jag mig hem och gjorde mig i ording till angiis födelsedags grillfest. Det va värkligen jätte trevligt god mat god mat och trevligt sällskap kan ju aldrig bli fel. Sen så efter grillningen så åka alla in mot stan och mot Riddarkällaren.  Riddarkällaren är ett helt underbart ställe som ligger vid riddarholmen dom spelar helt underbart 90 tals musik och det är en så grym stämming där med allt roligt folk man kan värkligen träffa på alla sortens människor där. Man dansar värkligen fötterna av sig man kan inte stå still när den underbara musiken dunkar ut ur högtalarna så se till att du har på dig bekväma skor när du åker dit.
Kvällen blev lång och svetten bara ran. Va hemma runt en kl halv 5.

I Lördags så jobba jag. Det va minst sagt lite halv segt att gå upp på morgongen men det gick bra ändå. Tog en is kall duch sen så va jag pigg igen. Det va en lugn dag på jobbet.
Efter jobbet åkte jag in mot stan där jag mötte upp Emelie. Vi gick runt lite och kolla på alt folk sen så gick vi till smaka på stockholm som va i kungsan. Vi åt fish and chips hur gott som helst dagen efter. Sen gick vi en liten promenad och bara njöt av solen. Och så mötte vi upp en av Emelies kompisar som vi gick och tog en cider med på en uteservering vid slussen. Mys mys. Sen så åkte jag hem och njöt av ensamheten och min tv. Eftersom mamma och pappa var uppe på landet helgen. Ibland är det bara så skönt att va lite ensam.


Isöndags så vakna jag tidigt. Det dröjde inte länge förns det började klia i mina ben och jag ville ut. Jag klara värkligen inte av att sitta inne när det är fint väder ute det är som att jag får abstinens besvär och bara måste ut annars får jag ångest typ. Så jag åkte in mot stan tills mina vänner hade vaknat. Köpte lite små saker bland annat en sjukt skön tunika klänning från topshop som kommer bli perfekt att ha i somamr när det är varmt. Och så lite pärlor så klart.
Sen så gick jag och köpte jordgubbar och åkte hem till Liz. Vi satt på hennes ballkong och försökte att sola utan att bli grillade. På kvällen så mötte vi upp hennes familj och åkte in till smaka på stockholm. Den här gången så åt jag wok. sjukt god. Efter det så gick vi en promenad ute på djurgårn. Stockholm är värkligen vackert på sommaren. Sen tog vi båten över till slussen. Och åkte hem till liz. När hon skulle köra mig hem på kvällen körde vi vilse för den dumma gpsen hade fått solsting eller nått. Men som tur är så lyckades vi ta oss rätt efter ett tag ändå.
Snurr kväll.

En underbar helg med underbart väder. Så som en sommar helg ska se ut. Och så en massa god mat så klart.

Kramar från Åsa

Kryssning

Har haft en hel del att göra nu när det är studenttider o allt så då har bloggen hamnat lite efter men i Söndags så var jag på kryssning med min mormor o morfar och min lillasyster... Riktikt mysigt och skönt att bara koppla av och ta det lungt utan massa måsten... Blev inte så mycket shopping på båten, en present till Steffi eftersom hon fyllt år och lite godis kan ju inte låta bli heheh.... Hade egentligen bestämt att jag bara skulleäta godis på helger men det går inte så ätte bra men ska försöka igen heheheh...

snart kommer A och kl två ska jag jobba ha en bra dag kramar Emelie

Onsdag

Hejsan. känner mig lite små sliten idag. hur mår ni?
Jag ska aldeles snart åka till frisören käns som att det va aldeles för länge sen jag klippte mig.
sen efter de ska jag till jobbet som vanligt.
Vad är det här för tråkigt väder ute. Grått och regn. fy fy.

nej nu måste jag sätta fart.

kram kram åsa

tisdag

Hejsan. hur är det med er idag? ja med mig är det bra. Ska aldeles snart åka till jobbet. Idag kommer mamma och pappa hem från landet efter ha varit där hela helgen. skiver mer senare.
måste springa.

kram åsa

blinka lilla stjärna där...

Jag va just inne på www.glitzy.se och såg den här helt underbara kjolen. Med stjärnor på och kände att den va typisk åsa så det blev en beställing.

 

fin va ?

Kram Åsa


1 år har gått

Ja Emelie kan du tänka dig att ett år har gått exsagt sen vi tog studenten. Sen när vi stod där uppe på vita bergen och hade vårt champanie frukost. Sen när du fassna i hissen vilket va mindre kul. Sen när jag fick mitt stependium i teatern och Sen när sandra stod och höll slut talet framför alla studenter. När alla trängde ut ur den lilla dörren och skrek alt vad dom hade och vi sprang för att hitta våra släktingar. Den friheten man känner i just den studen är obeskrivlig. Ingenting är omöjligt.
Vi skrek ut över hela stan hur j*vla bra vi va. Bada i fontänen och dunka musik för hela stan.
Inget kunde förstöra ens dag livet va underbart.
Man hade ingen anning vad livet utanför skolan innebar. Eller vad man skulle göra efter sommarens slut. Man viste inte hur den hårda världen såg ut. Hur elaka chefer kan vara hur svårt det egenkligen är att få jobb och att man inte kan ta hur lång sovmorgon som helst.
Men just den stunden så strunta man i det.
När jag gick och la mig på kvällen ville jag inte sommna för jag ville inte att dagen skulle ta slut.
Ja tänk att det har gått ett år den vi tog studenten.
Jag skulle iallfall inte tveka en sekund för att få göra det igen.

Härliga minnen från Åsa

torsdag

hejsan solen.
Det är hlet underbart väder idag och jag är på ett toppen humör. Idag ska jag in till stan och njuta. Kolla i butiker och köpa mig en ny platt tång. Sen ska jag till jobbet. Jag hoppas jobb kvällen går fort.



Ha en toppen dag
kram Åsa

Blommigt


(www.indiska.se)
En av sommarens stora treder är ju blommigt det har väl ingen kunnat missat.  Jag personligen älskar den blommiga trenden men tycker dock att det är svårt att hitta snygga blommiga plagg. Vad tycker ni in den blommiga treden`? HISS ELLER DISS?

Jag hitta det här på indiskas hemisda och tyckte att det va så fint.


kram Åsa

Idag Onsdag

Ja idag börjar jag sent så jag har passat på att va hemma städa lite och ta det lungt. Ska aldeles snart åka till vällingby och njuta lite av solen. Äta en glass kanske. Jag hoppas arbetsdagen går  fort.
Jag hoppas ni har en underbar dag.

Kram Åsa

veckan

Ja jag ahr varit lite halv dålig på att skiva här i bloggen under veckan. Har helt enkelt haft för mycket att göra och så har jag passat på att vara ute så mycket som möjligt när det är så här underbart väder.
I måndags så fyllde jag ju som sagt år. Så då passa jag på att åka in till stan och njuta lite extra innan jobbet. Gick runt och kolla i butiker. Shoppa lite smått. Band annat en Tomas sabo berlock som ser ut som jesus. Tog en härlig fick med mig själv. Och bara njöt. Sen så åkte jag och mötte angii i vällingby vi åt glass och jag gick på systemet för första gången. Hon i kassan va jätte trevlig och sa grattis. Sen hade jag en trevlig dag på jobbet. Syrran kom förbi och åt middag med mig. Sen satt jag ute på cafet nästan hela kvällen med tjejerna som jobbar runt om kring. Vi har det så lungt alla som jobbar i närheten av mig så vi brukar träffas på cafet och fika och snacka skit. Det är ett trevligt sätt att få arbetsdagen att gå fortare. Efter jobbet så fick jag skjuts hem av pappa så åt vi en trevlig liten middags fika. Fick lite presenter och sen så va min 20 års dag över.

Igår va det jobb som vanligt. Halv seg dag. Efter jobbet åkte jag in till stan och lämmna tillbaka klänningen som jag köpte i söndags som gick sönder. Och så kolla jag efter en ny platt tång. Min är sämst den jag har nu. Kolla runt lite i stan och sen åkte jag hem.

Det va min vecka hitils.

kRAM åSA


Min helg

Hejsan alla glada. Jag har ju inte hunnit med att berätta om min underbara helg. Jag va ju som sagt ledig i fredags för att kunna gå på 2 studenter. Hela den dagen va underbar. Dagen började med att jag åkte till vinsta gård där en av mina älsta barndoms kompisar Steffi skulle ha sitt utspring. Solen stekt på och vädret va underbart. Hon kom utspringade och glädjen va underbar. Sen hade jag tänkt att jag skulle till jobbet fixa lite och åka in mot sstan men så blev det inte. Jag fick istället följa med på hennes flak och åhh va underbart det är att åka flak och älskar altihoppa med att skiva ut fy fan va jag är bra. Va helt dränkt i öl när va blev avsläppta men det va bara roligt och härligt. Dom på bussen på vägen hem höll nog inte med mig.
Sen gick jag på Angiis lille brors studentmottaging och åt en massa italjensk mat. HUUURRR gott som helst. Riktigt trevligt. Sen gick jag hem en snabbis och gjorde mig i ording för att kunna gå på en till studentmottaging och sedan på hennes slutskiva. Kvällen va helt underbar träffa en massa roliga personer. Åkte hem vid en kl 3. Det fick räcka för mig eftersom jag skulle ha min släkt över på tårta på lördagen.

Lördagen.
vaknade och va inte helt klar i huvvet. Åt frukost och tog en ipren och hoppa in i duchen för att bli folk. Sen va det bara att sätta igång med springen skulle städa rummet, lägga upp kakor, duka, grandera tårtan och så klart äta en heldel jordgubbar. mumms.
Sen kom kom släkten. Vi åt bullar, kakor, morotskaka så klart och så min fina tårta med hallon och jordgubbar på. Så som det ska va på min födelsedag. Det är alltid lika trevligt att träffa hela släkten. Sen så fick jag ju så klart en massa roliga presenter, Pengar, min dröm bikini. parfymer, ett armband som min farmor har arvft och en tomas sabo berlock(jesus).
Sen på kvällen så gick jag och familjen och åt på pungten. Riktigt gott. Blev så klart en spånga macka.
Efter det så åkte jag och syrran in mot stan där vi mötte upp våran kusin son inte han komma underdagen för att hon jobba för en fika. Vi hitta ett urmysigt fik vid fridhemsplan som vi satte och vid och tog en fika och snacka lite skit. Efter det så mötte jag upp jossan för att åka och hälsa på Liz på hennes jobb. Vi satte oss vid baren och lät bartendern blanda lite driknar åt oss. Han va grymt duktig. Sen blev det inte riktigt som jag tänkt mig men vad gör man. Vi hamna på blå. Ja jag gick hem rätt så tidigt. En bra födelsedag som inte blev som jag tänkt mig.

Söndag.
Vakna rätt tidigt av värmen kan inte sova när det är så här varmt. gjorde mig iording och åkte till vällingby där jag mötte upp syrran för att äta frukost. Så härligt att sitta ute och äta frukost när det är så här underbart. Sen så åkte vi in till stan där det blev lite shopping. Vi åt en underbar luch och fika lite. Jag passade på att försöka få lite färg på kroppen. Jag köpte en klänning som gick sönder tyvär som jag har lämmnat tillbaka, en svart jeans kjol från hm, och ett par skor.
Efter stan åkte jag bara hem och njöt av vädret från ballkongen.

De va min fartfyllda helg de.

Kram Åsa


för att idag är det min födelsedag

Ja shit idag är det min födelsedag jag blir hela 20 år. Systemet här kommer jag. men nätt som är mindre roligt att att jag ska jobba på min födelsedag. Jag tycker om att gå till jobbet men just idag så är det mindre kul. Inte har jag fått nån frukost på sängen heller. Mina föreldrar åkte till jobbet minnan jag vakna.
nej nu ska jag göra mig i ording och åka in till stan innan jobbet.

Ha en bra dag.

Kram Åsa

RSS 2.0