Lördag

Hej sitter och degar lite framför datan en liten stund innan jag sätter igång.
Har massor att göra i stugan. Ska flytta ut här innan jag åker och det är en hel del kvar men men...
Igår efter jobbet så åkte jag till Natur historiska riksmuseet och mötte upp mamma, pappa och min minsta lilla syster lovisa. Sen gick vi på Cosmonova och efter det åkte vi in till gamla stan och åt kina mat. Länge sen jag kunnat följa med när dom gjort sina utflykter så det var mysigt och få lite extra tid innan resan.
Idag så ska jag som sagt städa och ikväll ska jag förmodligen träffa steffi och Jossan.
Imorgon har mamma bjudit hit alla syskon och mormor och morfar så blir det middag.
Nej nu måste jag hoppa in i dushen o sen sätta igån ha en bra helg..



puss o kram Emelie

torsdag

hejsan bloggen. Nu va det längesen sen sist. Har haft en del att göra i veckan, då massor måste fixas innan vi åker. Idag ska jag åka till mormor och hjälpa henne att ta hand om deras hallon land. Sen ikväll hoppas jag på att träffa e.
Nej nu ska jag ner till centrum occh handla upp halva apoteket.


// Åsa

Fredag

Hej sitter hemma och tar det lugnt ikväll. Trött och ont i huvudet efter en lång tuff vecka.
Har tittat på Idol med familjen och håller på och fixar lite inför helgen...
Imorn är det jobb och sen fest på kvällen och på söndag ska min syster dotter döpas som jag ska bli gudmor för.
Sitter och lyssnar på musik och längtar tills vi åker inte så långt kvar nu men massor kvar att fixa. Så mycket strul och tjafs just nu och människor som bara sårar än och gör en besviken om o om igen....
Men det är väll bara att vara stark och stå upp för sig själv. Borde väll inte bli förvånad vid det här laget.

Ni får ha en bra fredag kväll och tror inte jag skriver nått imorn men får se på söndag
men stora pussar från Emelie


grattis jossan

Jag vill passa på att skiva ett inlägg till min älskade vän jossan ( bertta). Hon fyller 21 år i dag. Grattis min solstråle. Saknar dig här hemma.




du är  bäst

// Åsa


You take the breath right out of me

Breaking Benjamin - Breath



// Em


om två veckor så testar vi våra vingar.

Ja värken jag eller Emelie har väl inte haft den lättaste tiden i våra liv sen vi kom hem från Kos i juli. Jag har stött på en väldigt massa beskymmer. Livet har inte varit en dans på rosor, isånna fall har rosorna väldigt stora taggar.
 Har inte heller mått så bra psykist den senaste tiden. Att förlora jobbet på det sättet tog mig hårdare än vad jag själv ville inse. Så för några månader sen så bestämmde jag och Emelie oss att vi måste göra nått åt situationen så vi bestämmde oss för att ut och resa. Lägg vardagen och dess beskymmer bakom oss hemma i kalla sverige, och åka mot varmare breddgrader. Om underfär 2 veckor närmare bestämmt den 9 nov så åker vi till gran canaria och las palmas. Där ska vi stå på egna ben hitta jobb och boende.
Sen i januari så tar våra vingar oss till Thailand och asien. Vår plan är att vi ska va borta i 5 månader cirka sammanlagt.
Jag är så spänd inför den här resa. Det ska bli kul och läskigt på samma gång att prova mina vingar. Men jag vet också att jag måste göra den här resan. För min egen skull så måste jag göra den.

snart åker vi Em

// Åsa

tisdag

hejsan
idag ska jag snart åka in mot stan och träffa en kompis. Skönt att va upp tidigt då käns de som att man får något gjort. Sen ikväll ska jag hem till syrran och äta middag. skoj.

har inte så mycket mer att säga förutom att snart närmar sig resa. och det käns. Ska bli så kul och skönt.

// Åsa

jimmy choo

åhh jag längtar till jimmy choo s hm samarbete kommer ut i butik. Så mycket snygga grejer.


// Åsa

fredag

Ja och så va det fredag igen. Idag så ska jag snart åka och träna. Värsta hurttbullen jag är. Sen hade jag nog tänkt att jag skulle åka hem och sy lite på min klänning som jag håller på att sy på paljetter på.

En rätt lung dag med andr ord.

// Åsa

Torsdag

Hej gick upp tidigt idag för att gå till vårdcentralen och få sprutan mot svininfluensan. Var lite osäker på om jag skulle hinna med det innan vi åker eftersom att dom vaccinerar riskgrupperna först men sen fick jag reda på att jag faktiskt tillhör riskgruppen då jag har astma så det är väll bra att den kommer till användning nån gång. Så nu är det gjort iallafall. tror inte jag hade vaccinerat mig om jag bara stannat hemma.
Nu sitter jag bara o slösar lite tid här framför datan säkert massa saker jag borde göra istället men vilar mig lite innan jag drar till jobbet. Idag ska jag jobba på skolan ska bli mysigt att vara lite med barnen. Var ett tag sen jag jobbade där nu. Igår var jag och fotade lite med Sanna efter att jag varit i Guldväskans butik i Mörby och jobbat. Får se om jag hinner lägga upp lite bilder här sen men nu måste jag dra och äta innan jag ska iväg och leka : )

Ha en bra dag Kramar Emelie

tisdag

hejsan
idag har jag en del att göra. Först ska jag åka och hälsa på min gamla praktik plats vid odenplan. Sen tänkte jag att jag skulle åka hem till liz och överraska henne lite då hon ligger heemma och är sjuk. Och sen så ska ajg åka och kolla vad det är för vaccsin som jag måste ta innan vi åker. Kanske dags och sätta fart lite.

// Åsa

jag vill vinna



jag skulle jätte gärna vilja vinna den här tävlingen.

http://apieceofsisters.se/missa-inte-denna-chans/#comments 

http://www.chicy.se/shop/ 

// Åsa

ringar

jag har blivit helt kär i ringar den senaste tiden. några av dom har skulle jag inte säga nej till.



Så snygga. kanske skulle ta och åka in till gamala stan och gå på lite ring jakt.

// åsa

fredag igen.

Ja och så va det fredag igen. Idag ska jag trääffa Emelie inne i stan vi ska ta och planera lite inför resan. Kan ju va bra och göra då va har tänkt att åka om typ en månad. Sen ska jag hem och baka muffins till syrran. Ikväll ska jag och emelie möta upp några kompisar åå dricka lite cider. Och sen ska jag träffa syrran.



Mycket att göra altså.

dags och sätta fart.

// Åsa


Until We Bleed

Hej sitter hemma och lyssnar på den här låten och kollar runt lite på datan. Är helt slut så jag tänkte lägga mig och läsa min bok snart. Hade kommit en jätte stor leverans idag och eftersom dom brukar klanta sig ganska mycket med att skicka fel saker o sånt så måste vi pricka av allt på packlistan. Så stod o prickade av bland annat 800 par örhängen gissa om jag är slut i huvudet och pricken över i:et är väll att listan är på tyska också så får gratis språkkurs. Min äldsta syster ringde mig idag och dom ska döpa sin lilla dotter snart och frågade om jag vill vara Gudmor. Blev jätte glad och känner mig hedrad.

Imorgon är jag ledig så det ska bli skönt. Och först ska jag in till stan o träffa Åsa och fixa lite med vår resa efter det ska jag träffa min syrra och på kvällen så ska jag och Åsa ta en öl med några kompisar.

                       

                                                            Min underbara Guddotter Tindra

// Em


party

party hela natten

//åsa

favo låten just nu

http://www.youtube.com/watch?v=fkROVv0SqLM&feature=related 

jag kan bara inte sluta lyssna på den här låten. Favo låten just nu iallafall

// Åsa

black dress

www.tv4.se

den här svarta coola klänningen skulle jag ine säga nej till att ha i min klädkammare. råå cool.

 

// Åsa


fredag igen.

Ja nu är det fredag igen och idag är det inte vilken fredags som helst utan i idag ska jag och ett stort gång med kompisar åka på kryssing. Kommer bli grymt roligt.
Nu tänkte jag att jag skulle ut och power gå i solen sen måste jag börja göra mig iording och packa

skiver sen

// Åsa

Helgen

Ja jag sa ju att jag skulle skiva lite om helgen. Ja jag hade då en långhelg eller ja. Jga ahr ju bara ledighet nu för iden men jag vaute fyra dagar förra vecka därav den usla uppdateringen.

I onsdags så va jag hemma hos syrran och åt middag. Väldigt trevligt. Sen precis när jag kommit hem så ringer en kompis och frågar om jag ville med ut åå ta en öl. Och det går ju inte åå säga nej till när dom ber så fint. Så det va bara att byta kläder lite snabbt occh springa ner till tåget. Vi gick till ett jätte trevligt ställe dubliner. Där brukar det sitta en trubadur och spela fin musik. Vi satt där och tog ett par öl. Sen så gick vi vidare till Anker som ligger på sveavägen. Ett rock ställe där det brukar hänga roligt folk.
Åkte hem alldeles för sent.

I torsdags så hade jag läkar tid klockan nio så det va bara att gå upp med tuppen. Efter läkaren så åkte jag till skärholmen där underbara Emelie hade lagt undan en jacka som jag har letat efter länge. Helt underbar är den men jag bestämmde mig för att lämmna tillbaka den då jag inte tyckte att det känndes rätt. Efter det så åkte jag tillbaka in till stan där jag mötte upp Emelie och åt lunch på max. Vi båda hade ¨gott runt och längtat efter MAX mat länge. Så det va mumms.
Efter de så gick vi runt lite snabbt i butiker åå tråna efter allt vi inte kan kööpa. Sen när jag börja känna att tändstickorna inte längre räckte till för att hålla ögonlocken öppna så åkte vi hem. Och jag tog en powernap.
För på kvällen så skulle jag med Liz på en öppning av en nu underkläddes butik i sturegallerian.

(tyvär Funkar inte bilderna.)

 

Efter det så gicck vi till en jätte fin resturang bar som ligger på greve ture gatan som heter Luis. värkligen ett jätte fint ställe. Där tog vi en öl och hälsa på en kompis som va där. Sen gick vi till Dubliner. Jag va bara där en snabbis då jag skulle tilll läkaren igen på fredags morgonen.

Så i fredags så va det bar att gå upp med tuppen igen. För att hinna till fot speciallissten hos läkaren. Efter de så orka ag ine mer så jag gick hem och sov vidare. I fredags kväll så va det party igen. Liz kompisar från borås va här. Och dom måste ju få känna av äkta stocckholms ute liv. Så på med klackarna och klänningen. Först gicck vi till collage. Som värkligen va jätte kul då vi träffa upp några av åra kompisar från täby där. Vi dansa tils fötterna värkte.




När collage stänge så kände vi att vi inte va klara att vi hade mer dans i kroppen så då gick vi vidare till Sollidaritet. Va inte hemma förns klockan halv 6 på morgonen. Då känndes fötterna bortdommnade.

I Lördags så gick jag iallfall upp efter tuppen. Fick sova några timmar iallfall. Sen så åkte jag till vällingby och hälsa på angiis på hennes jobb och passade på att kolla runt lite då det va marknad. Sen  åkte jag hem och laga mat.
Sen på kvällen va det bara att slänga på sig party klädderna igen. Först åke hela gännget hem till en kompis som hade grillfest hemma. Emelie kom och fest också. Sen åkte hela gänget in till stan och gick och dansa på sollidaritet. Jag och emelie åkte hem vid halv fyra. skönt.

I söndags fick jag ställa klockan igen då jag och angii skulle ha loppmarknad. Kändes skönt att sälja av lite gamla grejer och käna lite extra pengar.


händelse rik helg om något.

// Åsa


RSS 2.0