Stackars tjej

Såg det här hos desperate bloggers och jag tycker så synd om den här tjejen men ändå så kan man inte låta bli att skratta. Det är så typiskt nått som jag skulle kunna göra ifall jag får en fråga som man inte riktig förstår men man vill inte fråga och ändå svara fast man inte kan svaret och bara säger massa saker som inte stämmer hehhe... kolla själv!

Frågan är:
"Recent polls have shown a fifth of Americans can't locate the U.S. on a world map. Why do you think this is?"


Hennes svar: 
 "I personally believe that U.S. Americans are unable to do so because, uhmmm, some people out there in our nation don't have maps and uh, I believe that our, I, education like such as uh, South Africa, and uh, the Iraq, everywhere like such as, and I believe that they should, uhhh, our education over here in the US should help the US, uh, should help South Africa, it should help the Iraq and the Asian countries so we will be able to build up our future, for us."

Kram Emelie

Vackert

Jag bara älskar den här bilden. Allt är super fint, ljuset, vinden i hennes hår, små detaljer som sanden på hennes axlar men framför allt hennes ögon. Första gången jag såg den visste jag inte vem det var trodde det var  nån model men det är Cameron Diaz.



Kram Emelie                                                                                                                                                                                        

Åh hon gör de igen.

Elin Kling gör de igen. En perfekt outfit. Jag bara älskar hennes stil.

image97

Imorgon ska bege mig på jakt efter en sån där cool basker som hon har. Jag bara älskar hösten med alla mössor och baskrar man kan gömma en dålig hårdag håret i.




Det här armbandet skulle inte va helt fel till. Härlig varma Höstfärger är de i armbandet med.

Kram åsa

Lycka.

idag har varit en riktig slit dag på jobbet. Jag har gjort iordning hela övervåningen och den är inte liten. Min klena kropp värker av dagens slit.
Innan jobbet han jag med lite shopping. Det blev en svart BH jätte söt från hm och shampoo och balsam.  
Sen vet ni va hitta jag mitt linne. Det som jag trodde att jag hade tappat det svarta Kate Moss linnet från top shop. Det hade ramlat ner bakom en låda bakom kassan på jobbet. Ni anar inte hur glad jag blev när jag hitta de. Jag jubla. Lycka.
I går fick jag mitt orm armband från www.cocoo.se. Det satt perfekt på mina smalla handleder. Glittrar fint gör de dessutom. Kan också tipsa om dom nya armbanden dom har fått in nu på cocoo. Gå in där och kolla.



Kram Åsa

En ängel

Idag är det tre år sen min kära vän Felix dog bara 15 år gammal i en hämsk moppedolycka.

image95

RIP Felix allas våran ängel. /Åsa

Underbara armband

Jag har ett problem jag vill ha allt för många armband. nu har jag hittat ännu ett som är super fint från kyssjohanna  som skulle passa mig alldeles utomordentligt heheh... men ska få pengar från min gamla skola för en grej och vet inte hur mycket än men om det är så mycket som jag tror så kan jag göra en beställning för det här är något som jag måste ha. Det står skrivet emelie över hela armbandet heheh......


Höst och mysiga koftor

Något jag kommer använda väldigt mycket i höst och vinter är stora sköna koftor och jag älskar den här från ellos. Lång och mysig och funkar både till ett par legings eller ett par jeans. Finn även i färgerna beige, blå och svart.
Det är otroligt bra pris på den just nu endast 149 kr.


Nobody put baby in a corner

Fick mitt armband som jag beställde förut från kyssjohanna och jag är super nöjd. det var lite stort som deras smycken brukar vara men jag justerade längden så nu sitter det perfekt : )
Har tyvär inga batterier i min kamera så jag kanske får visa senare eller nått. Har föresten glömt att berätta att jag köpte dom här skorna som jag pratade om förut riktigt fina och blir bra nu i höst. Titeln föresten är från dirty dancing som jag har sån lust att se men har tyvär inte den filmen, får kanske låna den av en kompis eller nått hehe.. älskar den filmen och det är en sån film som jag inte kan se för många gånger. Har några filmer som jag tittade på hela tiden när jag var yngre och det är en av dom : )

Kram emelie


Het

Jag måste erkänna att jag är en fartdåre. Älskar när de går fort. Så när jag blir tillräckligt gammal (20år) för ta tung motorcyckel körkort kommer jag ta de. Då skulle jag vilja åka runt på en sån här het motorcyckel.

image92

Kram åsa


Kissing horses

Blev en till beställning tror jag ska gå bort från datorn snart beställer för mycket heheh....
Men jag kunde inte låta bli och vet ni vad det blev? Håll i er, ett armband och jag som verkligen behöver det just nu har alldeles för några (observera att det jag nyligen skrivit är skrivet med en gnutta ironi)
Det blev det här från accessora, dom firar 2 år nu så det är fri frakt och man man kan betala fakturan efter 30 dagar : ) Har kollat lite på olika sånna här djur armband men inte hittat några som passat just mig, tycker orm armbandet från cocco som Åsa skrev om i ett tidigare inlägg är super fint men med tanke på att jag är lite rätt för ormar så ville jag inte ha det. Men jag blev jätteglad när jag såg det här med hästar för jag älskar verkligen hästar och tyckte det här var riktigt sött : )



// Emelie

liten beställning

Det blev en liten beställning nu på morgonen. Såg den här tunikan i senaste vecko revyn och föll pladask väldigt enkel men ändå väldigt söt så när jag såg att dom fått in den så hoppade jag högt heheh...
Det blev ett par hårspännen mest för att man inte fick göra en beställning som gick på under 190 men behöver ändå det så det gör inte så mycket.

 

// Emelie

Sömn och blogg brist

Det har inte blivit så mycket bloggande för min del på sista tiden pga. att jag har haft väldigt svårt att sova så jag har varit mest trött den senaste tiden. Tänkte då igår att jag skulle testa nån sorts sömn tabletter, så jag köpte nått från en hälsokost butik. Men jag vet inte om jag gjorde nått fel eller om dom bara är helt värdelösa för jag sov 10 gånger sämre än jag brukar göra. På kvällen när jag skulle gå och lägga mig så hade tabletterna gjort så jag var helt trött i hela kroppen, bra tänkte jag då somnar jag snabbare men det gjorde jag absolut inte låg och vred och vände mig lika mycket som jag brukar göra enda skillnaden var att jag var väldigt trött och sen när jag väl sommat så vaknar jag flera gånger under natten och till slut så orkade jag inte i morse så jag gick upp ung kl 8 och det är väääldigt tidigt för att vara mig. Så nu sitter jag här med en jobbig huvudvärk och vill bara sova men det går inte för jag kan inte...... : (

ingen kram för jag orkar inte // Emelie

Paljetter.

Kolla in den här snygga ilden på Lindsy.

image87

Vill också ha en snygg paljetttopp.

Kram Åsa


Tappa.

Jag hade världens otur idag jag köpte ett linne i går fån Kate Moss kollektion från Top Shop i går med syrran. Ett svart med knappar framtill. Och idag tog jag med mig det till jobbet för att byta det till en mindre storlek. Vilket Jag gjorde men när jag skulle gå hem från jobbet idag så fans det inte där. JAG TAPPA DE. Jag fattar inte hur man det va bara borta. Det är inte så att någon från jobbet kan ha tagit de. Så jag måste ha tappat de när jag va ute på min lunch. Jag tappar aldrig något.
Herre gud jag måste gå runt i morgon på min lunch och fråga i butikerna där jag var om dom har fått in de.
Det är typiskt min otur. 
Kram åsa


Jag ouppfostrad?

Det är en sak som jag har fått höra flera gånger av "vuxna" . Det är att jag är ouppfostad. Och jag har tänkt pådet där varför dom kallar mig de. Är de för att jag ifråga sätter det dom säger? Är de för att jag säger vad jag tycker och tänker? Dom kanske helt enkelt tycker att jag är besvärlig som säger de jag tycker. Och konstigt nog när jag tänker efter är de bara mina lärare som sagt att jag är ouppfostrad.
Det kan kanske beror på att jag tycker vissa saker skolan måste lära ut är helt onödiga. Varför ska jag lära mig räkna ekvationer när det fins miniräknare? Varför måste jag belasta mitt huve med en massa onödiga saker som jag ändå kommer ha glömt när jag lämmnar klassrummet.
Sen kanske jag har en bitterhet mot lärare tack vare att jag har det fuktionshindret jag har nämmeligen Dyslexi. MItt fuktionshinder som jag fick av min mamma som jag  brukar kalla en oönskad present när jag föddes, har gjort att jag har fått lära mig skol lagen utantill och bråka med skolan och läre om alt möjligt.
Men varför ska jag bli kallad ouppfostrad för att jag kräver min rätt?
Ne men vet ni va hellre att jag blir kallad ouppfostrad än att jag sitter tyst och håller tillbaka det jag tycker och känner.
Jag Åsa är ouppfostad om det är så de heter när man säger ifrån.


Två saker

Jag skulle behöva hjälp att hitta två saker.
Det första är var kan man hitta svarta ballarina skor? Bekväma och inte alt för dyra? Jag ska klara av att stå i dom en hel dag på jobbet.
Och där andra är var kan man köpa snygga jeans? Helst men snygga bakfickor och stuprör

Skulle bli jätte glad om ni kunde hjälpa mig med mina två problem.

Kram åsa

Första höstdagen.

Änteligen hemma efter en lång dag på jobbet. Efter jobbet träffa jag syrran vi gick runt och leta efter jeans. Tyvär hitta jag inga jeans men det gjorde syrran. Jag hitta däremot två jätte söta toppar och en smyckestant från panduro som man kan hänga sina smycken på. tar bild på den när jag målat den. Vi hade de väldigt trevligt åt middag i kungshallen, wokat väldit gott.
Idag har de värkligen känns som den första höstdagen.(men jag håller tummarna för att värmen kommer till helgen)  Och jag har börjat tänka på höstmodet. Skulle gärna vilja ha långa mysiga koftor nu till hösten som inte sticks. Är det någon som skulle kunna tipsa om var man kan köpa sånna?

image86

Och som vanligt har Elin kling en underbar stil. Här med en sån mysig kofta som jag skulle vilja ha.

Kram åsa

AAF

Jag har just gått med i Kellys klubb AAF (anonyma armbands freaks) och för att firra de så har jag beställt de här underbara armbandet från www.cocoo.se .

image85

Armbandet borde komma nu i veckan.  Ska bli spännade å senär de kommer.

Kram Åsa

Fransväskor

Jag älskar väskor. Nästan lika mycket som jag älskar armband. Nu har jag fallit för väskor med fransar på.

typ som en sån här.
 

image84


Är det någon som vet var man kan köpa en fransväska för ett bra pris? snälla säg till om ni vet de.

Kram Åsa


Hjälp

Jag skulle behöva hjälp jag är inte säker på om jag ska beställa de här linnet från Odd Molly.

image83

Vad tycker ni ska jag beställa de ?

Kram åsa

ursäkta

Ursäkta för den dåliga uppdateringen under helgen. Haft en hel del att göra i helgen. Firrat min kompis som fyllde 18 i fredags. Grattis gumman. I fredags på dagen va jag och Emelie och kolla runt på söder i alla coola butiker. Jag köpte bara ett par örhängen till mig själv och presenter till födelsedagsbarnet.
Idag efter jobbet har jag bara varit hemma och kollat på tv.
Kram Åsa

Jag fick låna en ängel

Det fick bli ett sista inlägg men nu ska jag verkligen gå ock lägga mig : )
Ville bara lägga upp den här låten med Shirley Clamp den är super fin verkligen 

// Emelie




Kyss Johanna

Det blev en liten beställning av det här armbandet från kyssjohanna. Valde mellan dom två olika varienterna av det här men det blev det här till sist känns som om jag kommer kunna ha det mycket längre än det andra.
Hoppas det kommer så fort som möjligt men jag vet att kyssjohanna brukar vara väldigt snabba med beställningarna så jag får det säkert på måndag. Nu ska jag gå och lägga mig Natti



Kram Emelie

Mitt armband

Här kommer bilderna jag lovat på mitt flätade Disney couture by Kidada Jones

Tyvär är jag ingen mäster fotograf så bilderna blev lite suddiga
    
( bilderna gör inte armbandet rättvisa)

 Jag valde brunt mockaband  och silverfärgade berlocker för att jag tycker det passar väldigt bra ihop. Jag valde
berlocker som står för de jag tycker om som står för min personlighet.

Om ni skulle vilja ha ett liknade hör gärna av er så kan jag göra ett till er med.

Kram Åsa

Human Trafficking

Såg mini serien som dom visat på trean i två avsnitt. Är en film från början som jag hade sett tidigare. Den handlar om som namnet säger Human trafficking ( människohandel ) Den är så hemsk, mest för att den är så verklig men den är riktigt bra samtidigt för man får en blick av hur verkligeheten egentligen är. Man får följa olika människor som råkar ut för det här i olika situationer men även poliser och bovarna. Så man får se det från alla synvinklar. Om ni inte sett den gör det men den är väldigt hemsk och det finns en hel del otäcka scener i den. Det är riktigt bra skådespelare i filmen och det är väll det som gör den så äkta.

// Emelie


Torsdag

Mina sista dag som jag jobbar idag inför helgen ska bli jätte skönt att vara lite ledig. Idag på dan har jag passat på att ta det lungt har hållt på så mycket hela veckan så jag kännde att jag bara ville vara hemma. Fick en tandläkar tid idag och den är på lördag. Tycker det är lite konstigt att dom skickar ut med så kort tid innan. Som tur var så var jag ledig på lördag och hade inget speciellt för mig men det brukar jag oftast ha men iallafall det är min sista tandläkar tid innan jag behöver betala.
Nu ska jag dra ock fika med syrran hennes lilla prins och mamma : )

Ha en bra dag Kram emelie

Mysigt

En sån här mysig puncho vill jag gå runt i i vinter. I och med att jag fryser väldigt lätt skulle de passa mig perfekt.  Och snygg är den med.

image80

Den här kommer från indiska. Ska gå dit på måndag när jag fått min lön och kolla.

Kram Åsa


hopp

Hejsan. Vilket underbart väder det är ute idag.
I går kväll va jag hemma hoss min kära vän Z och sa hej då hon ska flytta långt bort för att plugga. kommer sakna henne.  Jag lovar att åka och hälsa på.
Idag ska jag åka och sy klaat min dataväska som jag börja på förra veckan. Den kommer nog att bli jätte bra.
 Ska hinna med en snabbis in till stan först och hämta ut den nya panduro katalogen som släpps idag. Äntligen. Och så ska jag passa på att söka lite jobb.
En glad nyhet efter många om och men så har jag äntligen tagit bild på mitt flätade armband. Lägger upp bilderna när jag kommer hem ikväll.

ha de bäst kram Åsa


Fjortis?

Japp nu kommer en liten lista igen : ) tycker dom kan vara lite roliga ibland.

[x] Du har fler än 10 nagellack?
[  ] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr.
[x] Du har eller har haft lös naglar.
[  ] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
Totalt: 2

[x] Du har färgat håret.
[ x] Du brukar säga \\\"blonda\\\"saker.?
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[  ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
Totalt: 4

Du älskar:
[  ] Glitter
[  ] Färgen rosa
[x] Shopping
[  ] Dekorationer
[ x ] Speglar
[  ] Skolan
[  ] Enhörningar
[  ] Disneyfilmer
[ x ] Ljus
[ x] Blommor
[  ] Mjukisdjur
Totalt: 4

Du shoppar på:
[  ] C&A
[  ] Pimkie
[  ] Victoria\\\'s Secret
[x] H&M
[  ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x  ] NK
[  ] Top Gun
[  ] Taily Weijl
[  ] Bijou Birgiette
[  ] City Girl
[  ] Colosseum
[  ] Madonna
Totalt: 3

Du säger ofta:
[  ] Whatever
[  ] Oh my god!
[ x ] Vet inte
[  ] Cutie
[  ] Hot
[x] Visst (typ som ett \"ja\")
[ x ] Säkert
[ x ] Ursäkta?
[  ] Fabulous
Totalt: 4

Du läser:
[x] Cosmopolitan
[x  ] Glamour
[  ] Marie Claire
[ x ] Elle
[  ] Teen Vouge
[  ] Bravo
[  ] YAM!
[  ] Wendy
[  ] Bravo Girl
[x] Revyn
[ x ] Frida
[  ] Popcorn
[  ] Star Flash
Totalt: 5

Du älskar dessa filmer:
[ x] Elizabethtown
[ x ] Girls Club
[ x ] Freaky Friday
[ x ] The Notebook
[x] A Walk To Remember
[x] Sweet Home Alabalma
[ x ] Where the heart is
[x] Just My Luck
[x] John Tucker Must Die
[x ] Centerstage
[x] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x  ] Mona Lisas Smile
[x] My Girl

Hahaha har sett alla, Älskar tjejfilmer!

Totalt: 14

Du brukar kolla på:
[  ] Lost
[ x ] America\\\'s Next Top Model
[x] Project Runway
[x] Desperate Housewives
[  ] The Simple Life
[  ] Men In Trees
[  ] 8th & Ocean
[  ] Grey\\\'s Anatomy
[  ] OC California
[  ] Laguna Beach/The Hills
[  ] Nip/Tuck
[  ] Gilmore Girls
[  ] One Three Hill
[  ] Heroes

okey, thats it - jag måste skaffa kabel NU!
Totalt: 2

Du gillar:
[  ] Paris Hilton
[  ] Jessica Simpson
[  ] Mariah Carey
[  ] J-Lo
[  ] Britney Spears
[  ] Beyonce Knowles
[  ] Christina Aguilera
[  ] Hillary Duff
[ x ] Lindsay Lohan
[  ] Gwen stefani
Totalt: 1

Du är fjortis om du har mer än 48 poäng.
Min poäng: 39

Ingen fjortis trots min kärlek till tjejfilmer heheh

//Emelie

Skor

Har kollat runt lite efter ett par höst skor nu gärna med klack och hittade dom här hos din sko super fina. Vill ha ett par med snörning, jätte fint i höst till antingen ett par tjocka strumpbyxor och en färgglad klänning eller till ett par snygga stuprörs jeans och en gosig kofta. Jag vill ha!



// Emelie

Lön = Shopping

Längtar sååå mycket till på fredag då jag kan shoppa riktigt ordentligt för första gången sedan jag kom hem från Gotland eftersom att nästan alla i min familj och även några vänner fyller år under sommaren så då har jag inte så mycket pengar kvar till mig själv. Såg dom här skorna  på kenzaas blogg och tyckte dom var super snygga ska nog kolla in dom sen i helgen. Nått annat som jag ska kolla efter är en patchworkväska  helst en i olika färger ska leta lite i olika second hand affärer.

Ha det så bra kram emelie

jobbigt att va lång.

Hej. I dag är min första av 3 lediga dagar. Har varit hemma hela dagen och gjort sånt där som man inte hinner med när man jobbar. 
 
jag har blivit kär i såna där så kallade strippskor. Men tyvär skulle inte jag passa i sånna. Med tanke på att jag redan är 178 cm lång så skulle jag ju nästan bli 190 cm lång om jag hade sånna skor. Vilket skulle va lite jobbigt.
Jag tycker att det är lite jobbigt att bli längre än alla killar.

Men attans snygga är dom.
image78

Kram Åsa


Dear Mr .....

Jag och mamma satt sent i går kväll och kolla på Pinks konsert som gick på 1an. Den här låten fassnade i mitt huvud. Jag tycker personligen att den är väldigt tanke väckande. Kolla på den och säg vad ni tycker om den.


god natt / åsa

uch

Hej. Äntligen hemma efter en lååååååång dag på jobbet. Hoppas att jag bli lika glad nästa månad när jag får mitt lönebesked från vik vik jobbet.
Fick en överrasking i dag när jag kom hem däremot med tyvär va den inte så glad. Fick min och syrrans beställing från www.kyssjohanna.se i brevlådan. Men tyvär va dom fina armbanden förstora. BLÄ. Eller så är de så att mina hanleder och händer är för smala. Men jag väljer att skylla på armbanden. Och dessutom så va armbandet med änglarna på inte som jag tänkt mig. Änglarna va nästan 1,5 cm stora inte så som jag trodde utifrån bilden. Så tyvär måste jag då nu sicka tillbaka dom. Väljer nog att sicka efter några andra i förhoppingen om att dom ska va lite mindre.

Vill utbringa en varning. Varning kyssjohannas armband är stora.


Jobb, Jobb och Jobb

Jobbar hela den här veckan men som tur är så jobbar jag bara på kvällarna så jag får ta det extra lungt och njuta av alla sommorgnar. Fick mitt lönebesked idag och blev riktigt glad kommer få mer än jag trodde jag skulle få. Så till helgen blir Shopping ska kanske dra ut och leta jeans på lördag får se behöver verkligen ett par snygga jeans till hösten. Har rätt svårt att hitta jeans med tanke på att jag är rätt så small och väldigt kräsen inte alltid världen bästa kombinationen men ska nog så ut och kolla lite : )

Ha en fortsatt trevlig kväll kram Emelie

American Apparel

Såg när jag gick förbi götgatsbacken att dom håller på att öppna American Apparel där blev super glad. Vet inte riktigt när dom öppnar men ska iallafall gå dit och kolla när dom öppnat : )

Kram Emelie

En glad nyhet.

Jag har den glada nyheten att berätta att souk gallerian har öppnat sin nedre otten med en massa roliga butiker blandannat MONKI som jag bara älskar. Gå dit.

kram åsa


Söndag

Ska snart iväg och träffa en kompis men är rätt trött och vill inte att helgen ska ta slut, vill inte tillbaka till jobbet igen orkar inte men aja det är bara att rycka upp sig och så blir man alltid lika glad sen när lönen kommer. Gjorde en liten beställning tillsammans med min mamma från H&M och jag beställde den här klänningen och dom här färgade strumpbyxorna. Klänningen kostar bara 149 kr så det var ett riktigt fynd men hoppas den är lika söt i vekligheten som på bild.

 

Nu ska jag dra ha en trevlig dag

// Kram Emelie


Det är inte lätt att vara liten

Sitter här och läser på tjuvlyssnat är så roligt läste den här och den är så söt heheh...

Pojke ~3 hälsar på hos kaninerna på Liseberg tillsammans med sin pappa.
Pojken: Pappa, titta en troll!
Pappan (fundersamt): Ja? fast det heter ETT troll.
Pojken: Pappa, titta ett troll!
Pappan: Ja? fast det här är nog en kanin.
Pojken (glatt): Pappa, titta ett kanin!


Tjuvlyssnat

Läste den här på tjuvlyssnat riktigt rolig ju klockrent hahah...

Campingområdet på Augustibuller, Lindesberg


Två poliser går fram till en öldrickande tjej, som efter legkontroll visar sig vara minderårig.
Polisen: Den där får du ta och hälla ut.
Tystnad.
Polisen: Inte i munnen!


Bio

Var på bio och såg På smällen med Steffi idag och det blev början av The Simpsons filmen också hahah...
Jag tittade fel så vi gick in i fel biosalong och så satt vi där var lite smått irreterade för att filmen var så sen men det var den egentliligen inte hehehe. Sen började reklamen och så kom Simpsons reklamen trodde vi. Men efter en liten stund tänkte jag men vilken lång reklam dom visar ju typ hela filmen och då förstår vi att det är fel salong och när vi kollar så var det salong fyra och rad fem inte salong fem hahah... Men vi kom rätt till slut men vi missade ung. en halvtimme av filmen heheh.. men det vi såg var riktigt bra tror jag ska hyra den när den kommer ut sen : )

Kram Emelie

Längtar

Kolla in den här bilden på en av systrana olsen. Vet inte vem av dom det är. Men snygga klädder har hon iallafall



Idag har jag varit hemma hoss min älskade mormor och hjälpt gammlingarna att städa. Vi tog en fika och hade det allmmänt trevligt. Ikväll har jag haft syrran och min bästakompis här på besök. Snackat skit det vi är bäst på.
Jag och syrran la även in en beställing på www.kyssjohanna.se . Jag beställde dom här armbanden:

   

Jag längtar till paketet kommer.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova för i morgon ska jag gå till mitt tråkiga vik vik jobb.
Sov gott /Åsa

vik vik

Hej. min data väska jag sydde igår blev as bra. tyvär han jag inte klart även fast jag satt hela dagen och sydde. Men den kommer bli as snygg när den är klar. Jag han klart mitt med Disney couture by Kidada Jones armband i går också. Det blev bättre än vad jag trodde de skulle bli. ( Tar en bild på de ikväll när jag kommer hem.)
Nu ska jag snart åka till mitt vik vik vik jobb. Det är typ det jag gör där viker om och viker om alla klädder bara för att det kan bli snyggare. Blä.



Ett sånt har jag gjort men med brunt mockaband
och med silverberlocker. Riktigt nöjd är jag.

ha en bra dag / Åsa

Dont drink and drive!

Blev helt tagen när jag såg den här videon med Simple plan. Dom skrev den efter att en vän till en av dom i bandet dog i bilolycka. Jag tycker det är allas ansvarighet att om man är på en fest eller nånstans och ser en vän som ska köra när dom har drukit då är det din ansvarighet att stoppa dom. För deras skull men också för andras skull. I en bilolycka eller när någon person dör av vilken anledning som helst. Så är det inte bara dom som dör som blir drabbade utan en liten del av deras nära och kära dör också och det visar dom jätte bra i den här videon.


Kram Emelie

Elin gör det igen.

Elin kling gör det igen. Kolla in hennes klädder på den hör bilden från igår. Jag älskar baskern och hennes jesus sandaler.
image70

Hon är helt klart min stilikon. Jag bara älskar hennes stil.

Idag ska jag hör och häpna åka och sy en data väska. Till min nya data som jag fick i studentpresent.
Hos en av mina gamla praktikplatser.
Ha en underbar dag. / åsa

Allt löser sig.

Många av mina kompisar brukar säga att Allt löser sig. Men jag kan inte påstå att alt hela tiden löser sig. Men jag kan påstå att livet går vidare och att man lär sig att leva med saker och ting.
Som tjejen som blir våldtagen efter en natt på krogen. För henne kommer det inte att lösa sig men hon kommer att tvingas att lära sig att leva vidare. Leva med det hämska hon varit med om.
Eller som killen som miste hela sin familj i flådvågskatastrofen. Han som kom hem till ett tomt hus, ingen släkt  och ingen familj. För honnom kommer allt värkligen inte alt att lösa sig. Men han kommer med tiden att lära sig att leva vidare. Han kommer att finna tryggheten någon annanstans i livet. Och gå vidare inte för att det ordnade sig utan för att han måste.
Livet är så att man helt plötslig blir nerkastad i en djup, mörk gropp. Som vi tvingast klättra upp ur. Vissa gör det fortare än andra. Och tyvär så fins det dom som blir kvar i den mörka groppen en längre tid eller tyvär hela livet. Dom klara helt enkelt inte det vanliga livet.
Så jag kommer hedan efter inte säga att alt löser sig. Utan jag lär mig leva med saken bara för att jag måste. 
 
Tankar från åsa.


Okej det är bara till att inse.

Okej det är bara till att inse att jag är hej sjukt galen i Armband. Asså jag kan inte få nog av armband.
Kanske är det som har fått mig att vilja bli silversmed i framtiden.
Kolla in dom här fina från www.kyssjohanna.se 

                                                                         

DEn här med ängeln är bara så jag.                                Urgulligt budskap.
Eftersom jag tror starkt på Änglar.


                                                                     
 
Sött budskap och lagom                                                  skulle passa så bra ihop
hippi som jag vill ha de.                                                    med det jag har sen tidigare.


       


Kolla bara på dom är dom inte gjorda bara föraatt älskas och köpas.
nu måsta jag bara tänka ut vilka jag helst vill ha.

nu ska jag gå på promenad med angii.Nattt promenad.
/åsa

Sjuk

Orkar inte vara sjuk. Har jätt ont i magen och var inte på jobbet varken igår eller idag. Vill vara frisk och så vill jag ha min lön så jag kan shoppa det börjar klia i mina shopping fingrar, speciellt när jag gick in på kyssjohanna och såg allt fint dom fått in och alla fina armband jag vill göra. Nu känns det som jag gnäller men det är inte så roligt att behöva vara inne när det för en gång skull har varit fint väder.

Men ni får ha en jätte bra kväll : )

ska kurera mig med värmekudde på magen och en kopp te

Ciao besos // Emelie

Armband

Vi har ju skrivit en hel del om armband på sista tiden och det är för att både jag och Åsa har en stor kärlek till just armband. Var inne på kyssjohanna och hittade det här super fina armbandet. Jag är kristen och det har ett jätte fint kristet budskap. Det finns en dikt som handlar om en man som ser tillbaka på sitt liv i en dröm och när han gör det så ser han en strand som det är fotspår på och bredvid honom så är det alltid ett par till fotspår, guds fotspår men när han ser att när han hade det som jobbigast så fanns det bara ett par fotspår och då gick han till gud och frågade varför övergav du mig när det var som jobbigast och då svarade han då bar jag dig.
Har alltid älskat den dikten kan skriva ut hela sen när jag kommer hem men är hos syrran o hennes lilla son just nu.




kram Emelie

Ledig dag.

Idag är min första lediga dag på rätt länge. Och den ska jag bedriva genom att göra så lite som möjligt. Och vila upp mig inför en ny arbetsvecka. Kolla på tv, pyssla, göra lite smycken och fixa lite hemma.

Armbandet jag ska göra är inspererat av det här underbara armbandet.
image59

Men jag ska göramitt i vitt och med ängaberlocker.
Tror att det kommer bli ur fint.
hur ska ni bedriva eran söndag?

Kram åsa

Armband

Här kommer ett armband till som ni kan lägga vantarna på.


 



Detta perfekta partyarmband kan bli ditt för 219kr.
skriv i komentarsfältet om ni är intresserade.

kram åsa


Jobb jobb

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Jag jobbar och sliter hela dagarna och har tyvär inte hunnit Uppdatera så bra här på bloggen. Idag han jag iallafall efter jobbet en sväng in i några butiker på vägen hem.

Köpte ett nagellack från Maybelline som ska hålla extra länge upp till en vecka och stärka naglarna. De ni.

image54

Den kostade ändas 49 kr. Ett plus i kanten.

Sen köpte jag ett sånt där nödvändigt ont. En deo.
 
image55

Min favo deo Palmolive.

HaDe /åsa


önske outfit

Kollade runt lite på asos och hittade massor av fina grejer och var bara tvungen att slå ihop en liten outfit som jag jätte gärna skulle vilja ha. tycker det är såå snyggt med en djup rygguringning har en klänning med det och är helt kär : ) Väskan är en balenciaga och jag kan inte säga annat än ge mig!!

image53
  Kram Emelie


Snygg bild.

Kolla in den här snygga bilden på systrarna Olsen.

image52



Tänk om man kunde se ut så där. Kolla in klänningarna.

nu ska jag springa till jobbet.
Kram Åsa


Fin tunika.

Den här fina tunikan från indiska är jag riktigt sugen på.



Den är så Åsa. Ett plus är att den kostar bara 149kr.
Ska nog köpa den så fort min lön kommer. Om en evighet käns det som.

kram åsa

Jag tänker.

Jag är en tjej med många tankar om det mästa. Jag funderar och tänker mycket.
Jag kommer att dela med mig av dom tankarna här i bloggen. Det är mina innersta tankar.
 Mina inersta tankar om livet, om saker jag är med om eller ser på tv. Saker som jag går och funderar över och måste få ur mig. Känslor. Jag har männligen funnit det lättare att skiva om mina känslor än att tala om dom. Eller vissa saker har jag väldigt lätt för att tala om och andra är det lättare att skiva ner. Jag hoppas att ni respekterar mina tankar och inte kritiserar dom på ett elakt sätt.

enjoy /Åsa


Jag ÄLSKAR armband

Okej det är bara till att inse jag är helt glet beroende av armband. Jag bara älskar armband så stenhårt.

Kolla bara in dom här två. Från www.cocoo.se

                                         


Är dom inte så där sjukt fina?
jag ska nog ta och lähga in en beställing.

Kram Åsa


Min dag

Idag va min första dag på mitt nya jobb. En massa nytt att lära sig en massa oskrivna regler som man måste lära sig. Mina nya arbetskamrater va jätte trevliga. Det ska bli kul att lära sig mer om jobbet börja stå i kassan och så.
Som yur är börjar inte förrns kl 12 i morogn. Ska passa på att sova länge.
HUr har eran dag varit?
kram åsa


Så här vill jag se ut i vinter.

Så här vill jag se ut i vinter. Stor mysig kofta med leddings eller tajta jeans. Så coolt. Och Elin Kling ser som vanligt ur cool ut. Måste bara ha den där koftan hon har på sig som kommer från HM

image48

Vill även passa på att säga grattis till Emelie som fyller 19 år i dag. GRATTIS gumman.

Kram Åsa


En dag på stranden.

Entligen så får jag en dag på stranden.
Idag ska jag först in till stan och köpa tröjor som jag kan ja på mitt nya jobb som jag börjar arbeta på imorgon. Sen ska jag och min vän L till standen. Jag ska värkligen njuta av min sista lediga dag på länge. Njuta av solen och värmen.
Jag hoppas att ni också njuter av värmen så gott det bara går.
Kram Åsa

Tänk om alla va som pappa.

Jag är pappas flicka något annat kan jag inte påstå.  Man kan tro min pappa är som alla andra pappor. Vist kan han kan va jobbig så man vill slänga ut honnom genom fönstret. Samtidigt som han kan också va snäll och förstående som bara han kan vara. Han kan va så där retsam så man inte vet var man ska ta vägen och han får mig att skratta så att jag kissar på mig. Hans humor är helt galen.
Men min pappa är specigell. Min pappa har ett sätt att tänka på som ingen annan har. Han har ett specigellt sätt att tänka på när det gäller jobb framför alt. Han har ett ordspråk som nu vill dela med mig av och jag hoppas att fler tar efter. Han tänker som så att han får inte betalt för att stressa. Med det menar han att han inte får betalt för att förstöra sin kropp och själ. Och det är helt rätt eller hur? Vem får betalt för att försöra det värdefullaste man har sin egen kropp?
 Han kan till och med åka och klippa sig på arbets tid. Håret växer ju på arbetstid då ska kan han klippa sig på arbetstid. Eller? Om han känner sig trött så går han och lägger sig. Och det är ju helt rätt man jobbar ju mycket bättre om man är pigg på jobbet, man är trevligare och kan få mer gjort om man är allärt. Om han känner för att ta en promenad så tar han en.
Pappa sa en gång en sak till sin bästa kompis när han gått in i väggen som jag tycker är ovanligt smart. Det va att "Jag är också vid julafton när du är de men med mycket bättre hälsa" . Med det mena han att hans kompis har stressat dit på vägen inte njutit, inte omgåtts med familjen eller gjort något av det som julen egenkligen handlar om. Medans pappa har gjort alt det julen handlar om.
Så tänk om alla va som pappa. Tänk va alla skulle må mycket bättre då betydligt färre skulle gå in i väggen på grund av stress. Väldigt många fler skulle må bra och njuta av livet. Många fler skulle leva livet som man borde göra. Men tyvär har inte alla ett sånt jobb som pappa har där man kan smita ifrån för att åka och klippa sig.  Men tänk om alla åtminstände försökte att tänka som pappa.

Tänk om alla va som pappa


Jag säger det inte ofta så njut nu pappa men jag älskar dig. /Åsa


En dag kvar...

till min födelsedag och som 18:åring. Tiden går sååååå fort hinner inte riktigt med. Men just nu sitter jag på jobbet och har rast ska snart börja jobba igen. Ledig imorn såg till att jag blev det eftersom det är men b - dag : P heheh
Men nu måste jag fortsätta här ha en bra kväll

Kram Emelie

En dag i solen.

Vad ska ni göra en underbar dag som denna?
Själv ska jag ha min första dag på mitt nya jobb, testa arbetsklädder, lära mig kassan och en massa annat.
Hade hälst legat på stranden och badat.  Dit ska dom flästa av mina kompisar. Surt. Jag ska hålla tummarna att jag hinner med de efter.

image46

Älskar solen / Åsa


Hon är bara för cool.

Kolla in den här bilden. Snacka om snygga klädder. Jag önska att jag också kunde se ut så där. Men tyvär har jag inte samma plånbok som systrarna olsen.

image45

Kram Åsa


En varm dag

Hej vad har ni gjort en varm dag som denna?
Själv hade jag ingen anning om vad jag skulle göra idag så jag begav mig ut på en låååång promenad. Det va riktigt skönt. Nu ska jag avnjuta resten av värmen ute på min balkong.

kram åsa

NU BÖRJAR DE.

Hej alla nu ska vi änteligen sätta igång med att sälja Åsas fina smycken här över bloggen. Vi kommer att lägga upp bilder vartefter smyckerna tar slut.
Först till kvarn.

image44


Dessa fina sommriga örhängen kostar 69 kr.


Om ni vill ha mer info skriv görna.
Kram Åsa och Emelie


Jag älskar Gotland.

Hej nu är jag hemma igen från min tre dagars semester med syrran nere på underbara gotland. Det va underbart. Vi bode på Kneippbyn(Pippi land) en liten bit  utanför visby mysigt ställe. Lite för långt utanför visby bara så vi va tvugna att ta bussen fram och tillbaka hela tiden. De blev lite shopping på smycken (ska ta och lånna pappas kamera så jag kan lägga upp bilder på mina inköp senare). God mat, underbara soltimmar nere på kallis och långa roliga nätter på Gutekällaren.

Så vad är det bästa med gotland enligt mig.
+ Den vackra gamla staden.
+ Dom små mysiga butikerna.
+ Att dom har så fina smycken.
+ Gotlänningarna är så trevliga.
+ Att till och med svenskarna släpper loss på gotland.
+ Kallbadshuset är helt klart sveriges ibiza.
+ Gutekällaren en av sveriges bästa uteställen.
+ Alla snygga killar.
+ Nattbuss skaffisen som körde oss till kneippbyn där vi bode. Han duka musik, blinka lampor och körde frivarv i rondellen. Underbar gubbe. Alla nattbuss skaffisar borde vara som honnom.
+ Dom få soltimmarna vi fick.
+ Sotaren

Vad va det sämsta med redan då?
- Vädret hade hoppas på lite mer värme och lite mindre regn.
- Att maten kosta rätt mycket.

image41


Här bodde vi. Tyvär inte inne i Villa Villekulla.

image40

Vist är visby underbart vackert? Kommer helt klart sakna Gotland.

Kram Åsa


RSS 2.0