Torsdag

Det har varit väldigt dåligt med updatering här på bloggen, men ska jag vara ärli å har jag inte haft nån speciell lut att blogga och har inte vetat vad jag ska skriva om heller. Idag tar jag det rätt lungt. Ska slänga in lite jobbsökningar och ikväll ska jag hem till en kompis så då soer jag över hos mina föräldrar för hon bor väldigt nära dom. Kanske måste förklara det är så att vid villan där mina föräldrar bor så på tomten så har min pappa byggt som en stuga som man kan bo i och det är där min kompis bor nu heheh... 

Kramar Emelie

Party

Party party i kväll ska de dansas. Humöret är på topp. Jag hoppas alla kommer få en toppen kvääll.

Kram Åsa


Sött

Är en sucker för söta undies och dom här får det att klia i mina shopping fingrar. Kostar 149 kr st och finns hos nelly. Funderar på att göra en liten beställning med underkäder fanns en hel del jag skulle vilja ha. Har haft en låt på hjärnan hela kvällen och det börjar gå folk på närverna heheh.. speciellt när jag bara kan den första meningen i Låten heheh....






Ska sussa snart natti natt Kram Emelie                                                                                                                                      

Älska låten!




A Fine Frenzy - Almost Lover



Kram Emelie


Inte så ledig

Ja i dag skulle ha varit min lediga dag eftersom jag har jobbat hela helgen. Men nu är jag inte så ledig längre eftersom min arbetskollega som skulle ha jobbat i dag har blivit sjuk så måste jag ta hennes pass ikväll. slutar inte förns kl 20:00. Dumma sickla centrum har nämmeligen kommit på att nu ska dom börja ha öppet till kl 20:00. Det är ju inte en kotte där dom två sista timmarna. Ne nu ska jag läsa en massa skvaller tidingar.

Kram ÅSa  

Coffey

En kompis snackade om honom och skickade en video på facebook och han är såååå grym så skön snubbe också hehehe... Men lyssna på den här smälte när jag hörde den super bra : )



Kram Emelie

Style by stars

Hittade den här sidan hos Amanda och dom har massor med fina saker. Föll speciellt för den här klänningen som är inspirerad av Victoria beckham. Kostar 349 kr

 

// Emelie

Snabb bloggning

Bloggar lite snabbt innan jag ska dra och träffa Anna. Vi ska hem till mig och bara tat lungt, snacka och kolla på film super mysigt : ) Har fått ett litet ryck är så sugen på att färga håret rött igen fast den här gången riktigt rött och klippa håret i nån snygg frisyr får se nästa vecka vad min lön blir om den är bra å har jag nog en ny frisyr nästa helg heheh.... Får mina små ryck ibland och vill förändra håret. Nu måste jag dra

Besos

Sena kvällar och tidiga mornar

Hejsan. jag kom just hem från jobbet. Jobbade stägning idag. Mindre kul hade värkligen inget att göra som sista timmarna. Som grädde på moset så öppnar jag i morgon. Men jag slutar rätt tidigt. Gud vad skönt. I morgon kommer jossan hem ochså äntligen har värkligen saknat henne.
Längtar tills lönen kommer nästa vecka. är så sjukt shopping sugen.

Kolla in lindsys hår på bilden. Shit jag måste värkligen gå och klippa mig när jag fått pengar. Få lite fason på det här rufset jag har nu.

image292

Kram Åsa


Skor

Jag är på jakt efter ett par nya skor. Känner att de va ett tag sen jag köpte ett par nya och måste hitta några som jag kan ha på jobbet.
Ja dom här kanske inte funkar att ha på jobbet men fina är dom.

  Sjukt coola skor från Din Sko för 580 kr


  Lite mer stil rena men ändå häftiga från sko pungten för 249kr
så här ser dom ut på kenza har ett par.

 Eller dom här från Don donna son är sjukt coola. Tyvär fans de inge pris på hemsidan men såg dom på rean för ett par veckor sen. Hoppas dom fins kvar.

Vilka tycker ni är snyggast? Jag har svårt att bestämma mig och behöver lite hjälp.

Kram Åsa

Vill ha!!!

Hittade denhär väskan på topshops hemsida och jag vill verkligen ha men tyvär så är det här lilla problemet som kallas har inte råd!! *snyft* vill ha men jag får vänta.... Såg den här kjolen också som är grymt söt. Har aldrig varit så mycket för kjolar men jag börjar mer och mer bli det och den här skulle jag inte tacka nej till så om nån vill köpa den till mig så får dom gärna göra det hehehe.....
Både kjolen och väskan kommer som sakt från Topshop. Man måste bara älska Topshop : )

 

Kram Emelie
 

Ny spis

Äntligen snart kommer instalatörerna och ska instalera nya spisen. Vår spis dog för två månader sen så vi har bara haft en fungerande platta rätt frustrerande faktiskt och när du gör nått i ugn som vanligtvis kanske tar 10 min att göra så kan det ta en och en halv upp till två timmar med vår ugn heheh......
Så idag sitter jag bara hemma och väntar på att dom ska komma.
Önskar jag hade pengar just nu skulle verkligen vilja shoppa men men får vänta lite med det. Längtar så till sommaren och våren så jag har sån lust att rusa ut och köpa massor av fina klänningar och linnen men det går inte så bra just nu heheh... Håller verkligen med Åsa om förgående inlägg jag har också fått en riktig kärlek till klänningar så när det blir lite varmare vet ni iallafall vad jag kommer gå runt i hela dagarna : )

Hej så länge // Emelie

klänning

ja jag har fått en en förälskelse för klänningar på senaste tiden. Pappa va glad.
Om jag bara hade plånboken som klarade av att betala dom.

Kolla bara in den här.

image285


Är dom inte helt underbara. Undrar var dom kommer ifrån. har glömt.

Kram Åsa

De va länge sen

Hejsan nu va det vädigt länge sen som jag skrev nått här på bloggen. Jag har som vanligt har jag jobbar jobbat jobbat och jobbat. men herre gud vad det är tråkigt att jobba i butik dessa dagar. Igen har ju pengar kvar så jag står där och rullar tummarna.
Ja i helgen jobbar jag igen. Jag jobbar varje helg den här månaden. Uch va tråkigt.

Jaja så kul är mitt liv just nu. Eller ja det har hänt en kul sak men jag vill inte ta ut något i förväg så ni kanske får höra om det senare.

Kram Åsa


Shopping

Det blev lite shopping idag när jag var i stan med Sofia. Det blev lite underkläder från H&M och en lång vit polotröja från Vero Moda för bara 99 kronor super billigt. Var och hämtade mitt paket från Nelly också det var min klänning från Rules by mary den kommer bli blir perfekt i sommar : ) Börjar verkligen längta till värmen nu.

 

Kram Emelie

Tävling hos Kenza

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Kram Emelie

Barnvakt

Sitter barnvakt åt min syster son Emilio som är riktigt söt han har lärt sig att pussas så han pussar sina leksaker hehehhe.... ska vara här fram till halv tre sen måste jag skynda vidare hem till min brosa han och hans fru gifte sig ju i NY i julas och dom ska ha fest idag och jag har lovat att hjälpa till sen ska jag vara där hela dan typ. Dom har öppet hus så det håller på ett tag.
Tänkte kanske lägga in en dagens outfit nån dag men idag hinner jag tyvär inte

// Emelie

Dont drink and drive

 


Låter videon tala för sig själv

// Emelie

 

Sötnosen!!

Min underbara systerson som spelar fotboll här är han 11 månader visst är han duktig : )
Det är min syrra som pratar.

 

// Emelie

underbara klänning.

kolla in den här helt underbara klänningen från top shop. Den är ju helt perfekt. Så där underbart cool snygg som jag älskar.

image281

Vist är den perfekt underbar.

Vem kan säga nej till den ?

Ja då inte jag.

Kram ÅSa

Fortfarande sjuk

Orkar inte vara sjuk jag har massor jag måste göra men jag orkar ingenting borde egentligen få iväg lite cv:n och sånt men har intte pallat ska göra det snart tror jag. Hade tänkte att jag skulle ringa några samta också och söka jobb men det är inte så lätt när man låter som en strypt katt. Jag testade min röst på min lillasyster hur det skulle låta och det slutade typ med att hon vred sig av skratt kanske inte den effekten jag vill åstakoma när man söker jobb hehe... men seriöst ibland låter jag som en en pojke som precis kommit in i målbrottet heheh......

Ha en bra dag // Emelie

Då där försvan helgen igen.

Ja då har de varit helg igen. Och jag ahr knappt känt av den. Har ju som valigt jobbat. Men Jag har faktiskt varit ledig idag och herre gud hur är man ledig.
Ifredags så hade jag lite kompisar över och vi satt på min balkong och rökte vattenpipa. Lite kalt men väldigt mysigt. Det blev väldigt mycket skratt. Men dock väldigt lite sova den natten så i lördags va jag lite sliten om jag säger så. Så efter jobbet så åkte jag bara hem och kolla på tv. Fick bestämma helt själv över fjärrkontrollen eftersom päronen va i vår "sommar"stuga. Lungt och skönt. 
Ja och som jag sa tidigare så va jag och angii innn i stan i dag och rea shoppa lite. Vi hade tänkt att gå på NK:s rea i dag men vi ändra oss snabbt när vi såg kön. Herre gud hur orkar folk stå så länge i kö jag fattar inte. Jaja Jag och angii fynda lite iallafall. Vi båda hitta en likadan Longchamp på Romani. En jätte härlig färg typ ljungfärgad.  Ska ta en bild senare. Efter stan så åkte vi till Kista Och träffa syrran. Fick en supersnygg kjol från Gina. Svart med stora fickor. Fatta tyvär inte hur man spara bilder från ginas hemsida.

Ikväll har jag tittat på Victoria seccret show(ursäkta felstavingen) herre gud vad jag nu skäms över mina urtvättade underklädder och min inte als så vältränade kropp.

Ne i morogn är de tillbaka till jobbet. Som tur är har jag kort dag.

Kram Åsa


Orkar inte

Har varit jätte duktig som inte har lyckats blivit förskyld en enda gång tidigare i vinter för jag brukar vara konstant förskyld nästan varje vinter men nu har jag däremot åkt på en ordentlig förskylning. Har feber också så nu är jag hemma hos mamma och pappa satt hemma hela fredan och lördan för att jag var sjuk och det var så tråkigt att bara sitta hemma ensam så igår kväll kom jag hit. Skönt att bli lite ompysslad också heheh.....
Jag och Angelinn min lillasyster satt igår kväll och har suttit nästan hela dan idag också och tittat pppå Summerland riktigt mysig serie faktiskt fast en annan serie som jag tycker ännu mer om är Gossip girl tittade på hela säsong ett i fredags super bra den kommer till kanal fem nu i vår är det nån som vet när, eller om det finns nån stans som man kan se säsong två? Så blir det när man är sjuk hehehe.... Längtar tills The hills säsong 4 börjar sändas också men nu ska jag sluta tjata om alla mina serier och jag lovar jag har ett liv också även om det inte låter som det ibland heheh

// Emelie


hej 2008

hejsan jag behöver väl inte påpeka de men uch va dålig jag har blivit på att uppdatera här på bloggen. Det blir väl så när man har 2 jobb.
Så hur har min jul varit då. Jo rätt så händelse rik. Jag har ju som vanligt jobbat väldigt mycket i mellandagarna. blev lite shopping också så klart. Mest pärlor. I lördags så va jag hemma hoss en kompis han fyllde så så de va lite fördelsedags firrade. trevligt. Jävla finnar att dricka sprit altså. Men de va trevligt.

Mitt nyår fira jag ihop med vänner. Ja det va ju rätt lungt iallafall. God mat , gott att dricka och trevligt sällskap. Så Nu hej 2008.
Dagen efter va jag ju så där lagom sliten. Spendera hela dagen i soffan framför tven.

sen dess har jag bara jobbat. Idag åkte mamma till landet så nu är jag ensam hela helgen .ska passa på att bara ta det lungt och vila det lilla jag är ledig.

Kram Åsa

Beställning

Det blev en liten beställning på den här klänningen från Rules by Mary hos nelly.se
Hade inte alls planerat att beställa nått men har velat ha en blommig klänning ett tag och tyckte den här vara riktigt söt så det fick bli en liten beställning. Den var på REA och har kostat 649 kr men nu gick den på 300 hittade en rabatt genom rabattkod.se också på 50 kr så allt som allt med frakt o så så gick det på 318. Hoppas den kommer snart kommer bli perfekt i sommar : ) Älskar att den har fickor på sidorna också. Det här är föresten det första inlägget det här året : ) och första inköpet hehehe......
Ska titta på en film snart tänkte ta ett långt bubbel bad sen också.

Hej så länge // Emelie

image278

RSS 2.0