Gott nytt år och Grattis

Gott nytt år allihopa och Grattis till lillesyrran som blir 15 idag : ) och även Grattis till brosan och hans ny blivna fru som kom hem idag efter att ha varit och gift sig i New York över jul : )
Ikväll så ska jag hem till en kompis som bor här i närheten av mina föräldrar så ska vi vara hemma hos henne och ta det lungt och fira in det nya året. Mitt nyårlöft för det nya året är att börja träna som jag brukar säga nästan varje år men det här året ska jag hålla det min rygg tål inte mer stryk hehehe....
Har läst lite olika bloggar och många har sumerat år 20007 men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga. Jag har gått igenom mycket det här året mest negativt tyvär och jag haft det svårt både psykiskt och inom familjen vet inte varför jag skriver det här men det jag vill säga är väll att jag önskar att 2008 ska bli bättre än 2007 och att ni som läser det här har haft ett bättre år än vad jag haft men att ni ska få ett ännu bättre nytt år. Och min högsta önskan inför det nya året är att alla mina vänner och hela min familj ska må bra och vara friska.

Stora kramat från Emelie och ännu en gång ha ett Gott Nytt år!!!!

Lördag

Idag ska jag träffa en kompis vi ska bara ta det lungt snack och gå runt lite på stan men imorn då är det shopping med Åsa som gäller då måste jag hitta minst ett par jeans och behöver en svart kofta och lite sånt.
igår var lillsyrran här vi hade super mysigt lagade mat tittade på film och bara snackade länge sen vi fick umgås så där : ) Nu ska vi gå snart måste göra i ordning mig först bara ha en bra dag

Kram //Emelie

mellandagsrea

jaa hejsan i dag har jag varit ledig. Helt sjukt skönt. Jag och syrran har varit inne i stan och spanat in mellandagsrean. har hittat lite. Ni ska få se det någon dag framöver.  Har vlivit en hel del pärlor shoppade. Gud så ovanligt.
i morgon ska jag till jobbet igen. haa det bäst

Kram Åsa

Beställning

Fick H&M katalogen idag och jag kunde bara inte låta bli och göra en liten beställning hehehe.......
Fanns så mycket fint kunde beställt mycket mer men det fick bli det här tyvär så är man ju inte gjord av pengar. Men nu börjar jag längta till våren : ) Det blev en ljusgrå jacka, ett vitt linne, en lång blus som är ljusgrå vit randig, ett par guld örhängen och så fick man en tunika och ett par leggings med på köpet vet inte om dom var så jätte fina men gratis är gratis hehe... Är helt slut ska sova nu tror jag. Imorn är det min sista dag på BR vill inte sluta där för då måste jag börja söka jobb igen orkar inte och jag trivs där men men vad ska man göra. Fast det ska bli skönt att vara lite ledig ett tag och imorn kommer min lillasyster hit och vi ska bara slappa och ta det lungt och kolla på film. Men nu mååste jag sova ha det bra God natt  

     

Kram Emelie


God Jul i efterskott

Hej hej jag lever har precis som Åsa jobbat alldeles för mycket nu innan jul men nu är det slut som tur var. Igår var det jul hade super mysigt med familjen och fick pengar, presentkort, smycken, kläder, en wook panna (låter jätte tråkigt men jag blev super glad har verkligen önskat mig det), kokbok o lite till : ) hoppas ni har haft en bra jul är super trött men jag vet inte varför men nu ska jag göra lite smycken kram på er : )

God Jul

hejsan alla glada. Ja nu är de jul igen. Och vi har varit jätte dåliga med att uppdatera här på bloggen. Jag har jobbat konstant i över en vecka. 12 timmar per dag minst. Jag säger bara de jag hatar pärlor. blää eller nej gud nej jag kan inte hata pärlor. Men nu har butiken öppnat iallafall. I sickla köpkvater i gallerian där precis innan för entren. Piss kallt att stå där Jag hoppas på gud att dom har skaffat ett element nu annars kommer jag inte klara av att stå där och jobba.

Ja jag har världens panik med mina julklappar gjorde klart dom sista för någon timme sen bara. Förlåt familjen för alt mitt skirk.

Ne nu ska jag gå och få lite julstämmen framför kalles som jag aldrig tröttnar på.

Kram Åsa

Julklapps panik

Vet inte vad jag ska göra nu är det bara en vecka kvar till jul och jag har flera julklappar kvar och problemet är ju det att jag inte har nån tid till att shoppa. Jobbar varje dag den här veckan förutom torsdag och pengarna kommer på fredag så jag kommer nog få springa på lunchen eller efter jobbet tio minuter innan allt stänger hehehe....
Men jag längtar verkligen ska bli så skönt att vara ledig och bara ta det lungt och äta god mat....
Föresten alla mina jeans är trasiga så jag vet iallafall vad jag ska shoppa i mellandags rean. läste föresten kellys blogg och hon hade ett inlägg om klockor från cocoo.se och jag bara älskar den här klockan super fin påminner om en klocka som jag hade förut men som gick sönder vill ha men får köpa den sen när alla pengar har kommit nu måste jag sminka mig ska ka och jobba om en kvart ha en bra dag kram Emelie

Torsdag

Det är läskigt vad veckorna flygger förbi. Jag jobbar och sliter. Och slår in en massa paket hela dagarna men de är bara roligt. har blivit mästare vid det här laget. I morgon ska vi äntligen börja göra i ording pärlbutiken. Ska bli så roligt. Idag va jag hoss tandläkeren igen Mina visdomständer har börjat ömma igen och jag passa på att gå och sölja dom innan det kostar en förmögenhet. Ne Nu ska jag sätta igång och göra iording här hemma.

Kram Åsa


En bild som inspererar.

Kolla vilken snygg bild. och klädder. Helt i min smak.

image271

Kram Åsa

Tisdag

Idag är de tisdag. Och jag ska jobba som vanligt eller vanligt och vanligt är de väl inte. Jag hoppas att det är mycket folk. Sen efter jobbet ska jag springa till kursen. Sista gången i dag. Uchh va tråkigt. Tänkte faktiskt söka till nästa termin med. Vad tycker ni att jag ska läsa? en kurs där man lär sig silverlera? att göra egna glas pälor? eller ska ajg fortsätta där jag är nu?

Kram Åsa


EFTER

ja nu ligger jag efter igen med uppdateringen. Vi får ta och köra alt i kort vertion.
 Ifredag så va jag ju då på arbetsinterjuv på Perlchain. Och jag fick jobbet. Där på plats på interjuvn bara rakt upp och ner. Helt underbart.
I Lördags provjobbade jag på pärlbutiken. Det va jätte roligt. Tjejerna är så himla snälla och gulliga. Ser fram emot att jobba med dom mer. Efter jobbet åkte jag till sjukhuset och hä'lsa på mina släktinar som va med om bilolyckan. Tyvär kunde jag bara hälsa på frun eftersom min morbror inte har någon ork. Det va lite jobbit att se henne med alla slangar och sår. Jag hoppas värkligen att dom repar sig snabbat. Men dom är kämpare.
Isöndags provjobba jag på inredingsbutiken American classic det va minst sagt hektiskt, galet och hysteriskt. Allt på en gång. Men kul. Älskar när det är mycket folk. Men va helt slut när jag kom hem. Då satte jag igång att göra alla julklappar. Man måste ju passa på när man inte jobbar.
Idag då har jag varit på båda jobben. Först i förmiddags så va jag på american classic dock inte lika mycket folk idag. Va tvungen att ringa och boka en tid hoss tandläkaren också. Mina visdomständer har börjat strulla och göra ont igen. Ingen höjdare. Förresten underar varför det heter så. Visdoms tänder. Om man får dom är man vis då? Eller ju ondare man har destovisare är man? Isånna fall skulle jag va smartast i världen. Eller det kanske är tvärt om?
Och på eftermiddagen jobba jag i pärlbutiken. Hur trevligt som helst. Jag och tjejen jag jobba ihopp med planera hur vår butik ska se ut. Vi kommer nämeligen bli ansvariga för en butik som ska öppna. var vågar jag inte säga än. Inte förns allt är helt hundra.

Ne nu måste jag sova. herre gud jag ska ju jobba i morogn igen.

Kram och godnatt på er. // Åsa

Ledig Måndag

Idag är jag ledig känns såååå skönt efter att jag jobbat så mycket men jag var tvungen att gå upp tidigt ändå för jag sov över hos en kompis som skulle iväg till skolan men det var super mysigt igår hon har nyligen flyttat så jag fick äntligen se deras nya fina lägenhet : )
Idag ska jag mest ta det lungt tror jag är rätt sugen på att åka och simma eller träna av nått slag men jag är hemma hos mina föräldrar och har ingen bikini här men jag får se. Känner verkligen för ett sten hårt träningspass har varit såååå slapp sista tiden eller ska man säga åren heheh med träning o sånt men mitt nyåts löfte iår är att jag ska börja träna och äta bättre. Är super sugen på sushi också men nu svamlar jag heheh....
Imorn ska jag handla julklappar på jobbet får ju rabatt där så flera av kompisar och min familj passar på och handlar där nu heheh... Men imorn är det min tur ska köpa julklapp till lilsyrran och till min syrras lilla prins. Har egentligen ingen aning om vad jag ska köpa men vet på ett ungefär så det blir nog bra ska också köpa lite grejer till julklappar som jag ska göra men det gör jag inte på BR det blir nån annan stans heheh...
Nu har jag snackat med syrran ska åka till henne snart längtar till älsklingen han är så söt dom sitter och tittar på musses klubbhus och han älskar det så han är helt inne i programmet sen går han jätte nära tv:n.
Men nu ska jag gå föresten imorn kväll eller idag så kommer det sista avsnittet av The hills säsong 3 ut jag längtar sååå är helt inne i den serien heheh... Du kan se den här men nu ska jag dra hejdå // Emelie

idag fredag

hejsan Idag har de värkligen varit en dag som har gått upp och ner. I morsse va jag på arbetsinterjuv på en pärlbutik. Den gick sjukt bra till och med så bra att jag fick jobbet. Helt sjukt roligt jag ska provjobba redan i morgon. Efter interjuvn så åkte jag in till stan. Fick lite hjälp med den där stickingen jag prata om för ett tag sen. Det har inte gått så bra med den så nu åkte jag in och fick hjälp att komma igång. Sen gick jag till pärlshoppen och lärde mig tror jag hur man flätar med fyra trådar! Sen fick jag tyvärr reda på att en släkting till mig var med om en bilolycka natten till idag. Det var verkligen inge roligt. Så nu är inte humöret på topp längre.. =(
Nu sitter jag hemma med Angii och försöker få ihop ett armband.

Tack och hej leverpastej!!
/ Åsa

Olsen

Son ni kanske har märkt här på bloggen är jag ett faan av systrarna olsens stil. Tycker bara helt enkelt om dras sköna stil.

image270

De kanske inte är så svårt att förstå när man ser på dom här bilderna? så där vardags slappt.

Kram Åsa

Örhängestavla.

            (bilderna är självklart felvridna. som ni ser)

Ja här kommer jag med en väldigt smart lösing för er som har väldigt mycket örhängen. Nämeligen en örhängens tavla. En fin julklapp till er själva, eller till någon i er närhet mamma, kompis, syster eller en anna släktig med mycket örhängen. 
 Ni kan gärna beställa den av mig. Ni får då självklart välja vilken färg ni vill ha på banden Och på själva ramen. Den fins även i olika storlekar. Denna smarta lösing går på 129 kr.

Det är bara att mejla mig på [email protected] om ni har några frågor eller om ni är intresserade av en snart örhänges lösing.

Kram Åsa

(Ps: om ni ser någon av örhängerna på bilen och tycker om dom är det bara att säga till jag har gjort alla själv.Ds)

Gårdagen med stort I

Ja igår va en indtenvis dag. Jag hade tre stycken interjuver. Ja hela tre. En kl 10, en 11 och en 12. Jag sprang imellan dom. Den första kl 10 va på Gina. Den gick väl bra men hon chefen där va lite konstig asså nej det kändes inte som att de va något för mig. Det va dessutom bara ett vikariat och hon viste inte när hon den ordinarie skulle komma tillbaka. Jag vill inte börja jobba på ett ställe och sen inte veta när jag är utan jobb igen.
Andra interjuven den kl 11 va på American Classic ni vet den där inredingsbutiken som ligger under gallerian. Och den interjuven gick jätte bra så bra att jag ska provjobba där redan på söndag. Fick några arbetstider där hon sa att jag fick känna efter om de va något för mig.
Sen intejuven kl 12 va på Accessoriz på Ni vet den helt underbara smyckes butiken som ligger på bibloteksgatan. Den interjuven gick också jätte bra och dom skulle höra av sig senare i veckan. Jag hoppas hopppas hoppas. Där vill jag värkligen jobba värkar så kul.

Sen efter alla nterjuverna igår så gick jag runt lite snabbt och kolla i butiker. Blev lite lite shopping. Några pärlor.

På kvällen va jag hemma hoss syrran och åt middag. Supergod lax. Vi kolla på en film och snacka skit.  

Idag har jag bara varit hemma och varit sjuk. Tyckt synd om mig själv. Min kropp börjar bli helt matt av att va sjuk. Ska nog bege mig ut nu och köpa lite kukkelemukk medecin (mins nu karlson på takes medecin som han fick när han va sååååå där himla jääättee sjuk) ja altså en påse med godis.

vink Åsa

Igår

Lite efter men ja.
I går hade jag en seg förmiddag som vanligt. Jag har blivit så förslappad. men när jag väl komm igång så kom jag in till stan det blev lite medeciner och ett linne in förskaffat. Sen orka jag inte att gå runt längre så jag åkte hem och träffa angii. Hon har äntligen kommit hem från Thailand. och hon hade med sig min helt underbara fransväska. Den är är ju bara så himla cool. Helt underbar. Ska inviga den i morgon så då tar jag bild.

Puss på er // Åsa

Förresten kolla in håret på olsen. Är det inte underbart?

image266

Är det någon som har tips på hur man kan få så fina lockar/vågor? Snälla skiv isånnafall i kommentarsfältet. Tack på förhand.

Tisdag

hejsan idag har jag provjobbat på Flugger färg. Om jag säger så det va extremt lungt. Eller det va inte äns lungt det va dött. Ingen att göra på hela dan. Och jag som är van med att ha massor att göra. Får se om jag vill jobba där och om jag får jobbet så klart.
Idag fick jag reda på en sak om en kompis som inte va så kul att veta. Det är som vanligt när de gäller mig. Käns jävligt surt.

Ikväll har jag kollat på House en helt grym serie som bara är helt bäst. Han är så skön. Vilka håller med mig?

Kram ÅSa


örhängen.

Här kommer nästa smycke ur gemelli smycken jul.

                                  

Dom här helt underbara örhängena som är några av mina favoriter. Dom passar perfekt både till fest och till vardags. Dom är gjorda av Swerovski kristaller, glaspärlor och ryska målade pälor och nikeltestat metaldelar.

örhängerna går på 179kr då ingår frakt.

Om ni är intreserade så är det bara att höra av sig på [email protected]

Kram Åsa


Måndag

Ja och så va det grå måndagen igen. Jag fattar inte varför måste de alltid va tråkigt väder på måndagar. Idag ska jag då göra en liten anstägning. Jag ska bege mig utoch köpa lite nya medeciner. Får se om jag är så pass hurtig att jag åker in till stan och shoppar lite också.
Jag hoppas ni hittar på nå kul att göra en dag som denna.

hej hopp Åsa

jobb

som sagt så jobbar jag på BR leksaker nu omkring jul och det är verkligen fullt upp pågrund av det så har det belivit väldigt dåligt med uppdatering på sista tiden för jag jobbar nästan varje dag hela dagar och när jag kommer hem är jag slut. Idag hade jag super skön tid jobbade från 11 - 16 super skönt heheh... Ska försöka på att bli bättre på att uppdatera kram /Em

1 advent

Ja och så va det första adevent. helt sjukt . nu är det bara lite mer än 3 veckor kvar till jul. Jul fattar ni.
just nu springer jag och pappa runt här hemma och tar fram alla adventsjulstakar. Letar efter gardiner och en massa annat. På något sätt älskar jag den här stressade lugnet. Och jag känner faktiskt att jag har bra koll på mina julklappar. Men ni är säkert många som sitter med julklappar panik. Som inte har en anning om vad ni ska köpa till någon eller några.
Jag kan meddela att jag har gjort en del nya smycken till Gemelli familjen.

                                                     

Tänkte börja med att visa det här underbart rosa långa halsbandet med tre berlocker en blomma i rosa perlemo, ett guld hjärta och en fyrklöver. Båda i guld.
Priset ligger på 99kr

Om ni är intreserade av de så är det bara att höra av sig till mig på [email protected]

ne nu ska jag förstätta julfixet.
Kram åsa

RSS 2.0