För små!!

Fick hem leggingsen idag och kunde knappt få in benen super små i storlekarna. Jag tog min vanliga storlek men har precis beställt en ny större storlek hoppas dom passar bättre annars blir jag sur heheh...
Jobbade på min gamla skola idag, var egentligen ledig men så ringde dom och väkte mig kvart över 7 på morgonen. Lät nog väldig död i telefonen men det är smällar man få ta när man väcker mig speciellt så tidigt.. har nämligen världens sämsa morgon humör och om jag blir väkt för tidigt då blir jag jätte grinig... man kan ju inte vara helt perfekt heheh ; )


Puss Emelie

tisdag

hejsan
hur är det med er idag? Med mig kunde det va bättre håller på att bli sjuk mitt huvud käns som att det har en glasskål eller nått runt sig och hela min kropp är matt.
Men jobb blir det ändå mellan 10-16 och sen är det kursen ikväll. Ingen vila här inte. får ta och kurera mig med en massa vitaminer och te.

// Åsa

Balmain



Så sjukt snygg klänning det bara skriker emelie om den helt underbar.... tror mitt nästa inköp blir en haklapp för jag dreglar...

// Em

Nelly

Fy vad glad jag blir kollade precis min mail och såg att dom fått in mina leggings jag beställde så nu är dom påväg så då kan jag passa på o tipsa om att dom fått in alla storlekar igen...Så skynda fynda

Wet Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM

// Emelie

dagens elin


www.kanal5.se


älska älskar älska

// åsa

Vad är meningen?

Jag har inga ord, vet inte hur jag ska känna eller hur jag ska bete mig... hjärtat känns som ett enda stort hål och det känns som om tårkanalerna snart sprängs, ändå kommer inga tårar... Jag brukar säga att allt har en mening och att det alltid finns en anledning till att allt händer men vad är meningen med det här?

Du är den enda jag kan tänka på och allt som vi gått igenom tillsammans det finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig och jag vet att jag inte får tänka så men tänk om det inte löser sig om du försvinner vad gör vi då? du är så underbar och så fylld av kärlek och har alldrig träffat nån som är så älskad som du....




Älskar dig // Emelie

helgen

Hejsan skorpan.
Hur är det med er? Med mig är det sjukt bra. Men sliten och glad. Min helg har varit helt sjuk. Ni skulle bara veta.
i fredags. eller nej vi börjar på torsdagen.
Ja som sagt så va hela den dagen helt kaos. Efter jobbet skynda jag mig hem och gjorde mig i ording. Och åkte till studentskvan vilket va helt galet jag träffa några kompisar som vi brukar festa med och det va helt galet kul att träffa dom. studentskivan va sjukt bra. Jag har nog aldrig varit på en skiva med så mycket folk. Det va kö. Kö in till en skiva.
Ja jag åkte därifrån så att jag va hemma vid halv 3 vilket a alldeles för sent.
Med tanke på att jag gick upp 6 i fredags för att ta tåget till Borås. Sov helva vägen hit. Vi gick runt lite på stan och fixa lite ärenden sen åkte vi hem och laga en väldigt kurinarisk middag pasta med kötbullar och korv sjuk gott.
Sen gjorde vi oss ording och satt och föra lite med vin och vatten pipa.
Sen åkte vi in mot stan och gick på harrys. Sjukt galet kul. Sen åkte vi hem och hade efterfest med några av liz kompisar till halv sex på morgonen. Ni kan ju gissa om jag va trött då gick upp sex på morgonen hade varit ute på torsdags kvällen och sen gick och la mig halv sex på lördagen.
Vi sov halva lördagen sen gick vi ut en promenad njöt av det underbara vädret och sen hem och börja göra oss iording till nästa fest. Som vi börja hemma hos liz klasskamrat. Fy fan va borås människor är sjuka jag har nog aldrig skrattat så mycket. Sen forsatte vi på xoy borås största nattklubb som käns som att man är utomlands när man är där inne.
Kvällen avslutade vi hemma hos liz med nattmat.
Igår söndag så va vi bara hemma tod det lungt och så passa vi även på att ta en pronemad i solen shoppa faktiskt en tunika på ett ställe som heter knalleland. kommer va jätte fin i sommar tänka visa en bild senare.sen va det att gå mot tåget. Va hemma igår efter 3 tågbyten och släpande på väskan va hem hemma vid 12.

Nu ska jag ta en promenad ner till centrum och sen iväg till gymmet innan jobbet som börjar 14-20.

shjohooo // Åsa

Godmorgon

Sitter här helt nyvaken och har precis beställt tårta till mammas 50 års fest på lördag och jag såg precis att jag jobbar då great så nu måste jag fixa det... Idag är det jobb från halv ett sen hem och städa och fixa...
tror jag ska köpa hårfärg idag, börjar sakna mitt röda hår... Ne nu måste jag hoppa in i duschen



Puss E

One

Dagens låt: U2 - One



// Em

Söndag

Hellu!!! idag var jag i stan med min lilla syster min älsta stora syster och hennes sambo. Eftersom att det inte blev nån sko shopping igår så fick det bli idag istället och jag hittade det jag skulle ha... Egentligen bara tråkiga vardags skor men det behövs det också. Så det blev ett par vanliga svart stövlar från sko punkten och ett par svart tyg skor från din sko och så kunde jag inte låta bli och köpa den här underbara klänningen från Zara, bilden gör den absolut inte rättvisa men det gick inte och få nån bättre bild. Nu känns det som att jag fått en riktig påfyllning i min sko garderob saknar fortfarande några högklackade skor tror det blir ett par från topshop vid nästa löning och ångrar att jag inte köpte ett par rosa skor från H&M som jag såg förut men men... Det jag vill ha mest just nu är ett par riktigt snygga gröna skor : )

  

Besos Emelie


Lördag

Hej idag har jag haft en sån dag där man inte orkar göra någonting, så det blev inte att jag åkte till stan har varit hemma och tvättat och städat lite istället var och hyrde några filmer också....
Sen var jag och hämtade ut ett mitt paket från nelly, tyvär så fanns inte tightsen inne så hoppas dom kommer in men fick skorna och dom var skit snygga : ) Tänk dom till sommaren med ett par jeans shorts och ett linne jag längtar...
Nej nu måste jag hänga tvätten för snart kommer lillan hem igen

   

Kram Emelie

Hallelujah



Kate Voegele - Hallelujah

En av mina favorit låtar så sjukt fin, får rysningar när jag lyssnar på den och jag älskar hennes röst

Puss Emelie

TGIF

Hellu äntligen fredag och har till och med en ledig helg framför mig helt underbart... I helgen är det stödning och sko shopping som står på schemat och vara barnvakt såklart päronen kommer hem på söndag så därför måste man ju fixa till innan heheh... Nu sitter jag i mitt rum och slappar värvar med att läsa bloggar och att läsa ut min bok, När jag hör din röst men Stephenie meyer den andra boken i twilight serien sååå grym. Men idag så står jobb som vanligt på schemat men jag stänger så börjar inte förän två... sen är det Let´s dance finalen med ostbågar i soffan efter en lång vecka : )
Vad ska ni göra i helgen?



Kram Emelie

torsdag

Hejsan och god solig morgon bloggen.
Hur är det med er idag ? Med mig är det bara bra. känner mig på ett glatt humör idag.
Idag har jag mycket att göra. Först nu ska jag snart åka till min praktik och försöka fixa till en stol. Sen så måste jag in till centralen och köpa biljett till borås som jag åker till i morgon. Sen är det jobb som gäller mellan 14-20 och efter det ska jag till en kundkväll på topshop i vällingby och efter det ska jag skynda mig hem och göra mig iording till en kompis studentskiva som är ikväll. 
ojj vaa mycket jag hade åå göra

dag åå sättta fart.

Kram Åsa

Nelly

Jag klickade hem dom här grejerna från nelly nyss.. älskar skorna och jag har letat efter ett par sånna leggings så jag blev överlycklig när jag såg att dom hade för bara 199 kr och i min storlek fynd kallar jag det hoppas dom är lika fina i verkligeheten : )
Wet Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM  Metall Glads SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Nu blir det du är vad du äter och greys ha en bra kväll kram

Shopping

Det råkade bli en hel del shopping idag fast det inte var tänkt. Först gick jag in på ginatricot och skulle köpa ett hårband jag sett förut men så hittade jag dom om bloggade slitna jeansen och provade jätte fort dom satt super snyggt och så fick ett svart linne följa med också... Sen efter jobbet gick jag in på mitt andra jobb guldväskan och köpte en väska jag kollat på behöver en lagom stor väska som är bra till vardags så det fick bli den också. Fick inte till nån bra bild på väskan men den är i lack med långt axelband : )


  

Kram Emelie

nylon



sjukt snygg bild på lindsay. inspererande.

// Å

12:06

ojj va tiden går fort.
har haft en lung morgon har försökt att få ording på mina papper. nu ska jag ta och åka till gymmet

tack och bock.// Åsa


Onsdag

Hej Hej sitter och håller på lite med datan ska strax göra i ordning mig och dra till jobbet... har en skön dag idag jobbar bara från halv ett till fyra och sen bär det av och hämta lillsyrran sen hem och laga mat.. japp är barnvakt ett par dar nu åt lillsyrrorna egentligen mest åt den minsta som bara är 8 men men : )
Ska ut och shoppa på lördag behöver ett par nya vår skor mina vinter stövlar börjar bli på tok för varma så får se vad jag hittar. har ingen aning om vad jag vill ha och det brukar inte vara så bra för mig när jag ska shoppa för antingen hittar jag ingenting eller så hittar jag allt av det jag egentligen inte ska ha heheh.. men nått borde jag hitta behöver lite nya basplagg också... så nått borde jag komma hem med men nu måste jag käka nått innan det är dags att dra

puss puss emelie

tisdag

God morgon bloggen
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Sitter här med ett leende på läpparna solen skiner ju ute och det är alltid lika underbart av att vakna av solen.
Idag är det jobb som gäller mellan 10-16 sen är det min underbara kurs. Men innan det tänkte jag gå runt inne i stan och fönster shoppa lite.

ojj brottom det blev nu då

// Åsa

skor


www.kanal5.se


åhh älskar dessa indian skor. ska helt klart kolla efter dom i stani morgon.

pusss // Åsa

Måndag

God morgon mina vänner
Hur är det med er idag ? Med mig är det bara bra. Har haft en lugn morogn här hemma framför tven. Mindre kul va det dock att snön har kommit tillbaka. Men förhoppingsvis så smälter den bort lika fort som den kom.
jag ska aldeles snart springa till bussen för att åka till gymmet. Hurttbulle åsa. Sen är det jobb som gäller mellan 14-20 som vanligt.

nej dags att va lite duktig

Kram Åsa


söndag

hejsan bloggen
sitter och kollar på beck på 4an men det är nyheter nu så jag tänkte passa på att skiva lite här i bloggen.
Hur är det med er ? Med mig är det bara bra. lite söndags seg bara.
Igår va jag som sagt inne i stan med syrran och angii. Vi kolla runt i butiker shoppa lite smått och njöt av solen. Sen i gårkväll hade vi familje middag hemma. Åt massa god mat.

Idag har jag och syrran varit på IKEA. Köpte lite nödvändiga saker och en pepparkvarn det ni. resan av dagen har jag varit hemma och fixa lite och kollat tv

kram Åsa

dagens elin


www.kanal5.se

åhh va jag önskar mig sommar just nu så man kan gå runt i slinta jenas shorts bara ben och fina klänningar.

// Åsa

lördag

Hejsan och god morgon
Hur är det med er idag ? Med mig är det bara bra.
Idag så ska jag snart ta och åka in mot stan där jag ska träffa syrran och angii. Vi ska gå på stan och njuta av solen och shoppa lite. Jag hoppas bara att solen kommer fram igen eftersom den har gömt sig.
Sen så ska jag bara hem och ta det lungt hela kvällen.

kram Åsa

kat von d



Ja hon måste helt klart va en av dom coolaste tjejerna som fins. Och hon gör helt klart dom snyggaste tatueringarna jag har sett. Och se dom underbara hon har på sig. Jag bara avgudar henne.

// Åsa

underbart



asså jag bara älskar dom här bilderna. helt underbara och så inspererande.

kärlek //Åsa

torsdag

Hejsan hjärtat
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Hr haft en lung morgon hemma. Skulle egenligen åkt till min praktik plats idag men dom hade kurs där. Så det får bli nästa vecka istället. Funderar på om jag ska ta och åka in till stan. Måste ju tänka ut nått till mina arbetsprover. sen blir det jobb mellan 14-20.
nej nu har jag myror i brallan.

// Åsa

dagens elin


www.kanal5.se

åhhh va jag älskar elins jenas hon har på den här bilden. Skulle va så snyggt att ha i vår med skinjacka.

kram Åsa

onsdag

hejsan och god solig dag mina vänner
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Är på strålande humör idag. Måste va solen som gör att alla blir så glada.
Idag är det jobb som gäller mellan 14-20. Men innan jobbet ska jag göra nått som inte jag brukar göra. Jag ska nämeligen gå och träna. Från och med i dag ska jag börja mitt hurttbulle liv. Jag ska börja träna äta nyttigare och framför alt mindre godis. Jag ska bli nyttig. De ni. Nej men jag har känt på sista tiden att jag måste börja träna och komma i form. Jag kan ju inte äns springa till bussen 200 meter utan att bli svettig och helt slut. Så nu ni. Jag måste värkligen klara det här.

dags åå gå till posten åå hämta ut ett brev.

Kram Åsa

Indiska

jag va inne på indiskas hemsida och hitta dom här godbitarna.


Den vita tunikan är ju helt sago lik.



Jag bara sten gillar den randiga klänningen hon som hoppar har på sig.

// åsa

tisdag

God morogn
Hur är det med der idag? Med mig är det bara bra.
Idag är det jobb mellan 10-16. Innan jobbet ska jag till angiis jobb och äta frukost och efter jobbet ska är det min underbara kurs. Innan jobbet hade jag tänkt att gå runt lite inne i stan och kolla i butiker.

dags åå springa

// Åsa


en shopaholics bekännelser.

Ja jag Emelie Syrran och Angii va ju som sagt på förhands av En shopaholics bekännelser i går kväll. Och gud vilken underbar film. Jag bara älskar den, en typisk tjej film som en liten rosa dröm nästan. Skratta så att jag fick ont i magen.
Gå och se den en otroligt rolig film.



// Åsa


Hellu

Hel Hej kom hem för ett tag sen och har sett En shoppaholics bekännelser och den var så sjukt rolig skrattade flera gånger så jag fick ont i magen. Men den hade lite motsatt effekt för det enda man ville göra när man gick därifrån var att shoppa heheh... men absolut värd att se, så se den : )
Ska gå och käka nått sen ska jag nog krypa ner och läsa en bok tror jag

Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll Pussar Emelie

snyggt från glitzy.



snygg enkel vardags klänning.



jag är ute efter en randig överdel och den här skulle va perfekt.



mys kofta som man kan ha på alla grill kvällar i sommar. perfekt som sommar jacka.



och denna underbara väst som passa as bra till jeans och leggins.

www.glitzy.se man kanske skulle göra en beställing.?

// Åsa

måndag

Hejsan mina vänner.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra har lite huvudvärk bara vilket jag har haft i 3 dagar nu.
I dag är det jobb dom gäller mellan 10-16 tidig dag. jippi.
Och efter jobbet ska jag göra nått så grymt kul som att gå på förhandsvisingen av EN SHOPAHOLICS BEKÄNNELSER med Emlie, syrran och angii som tidingen Glamour har anordnat. Ska värkligen bli toppen.



ojj måste klä på mig

// Åsa


Hold up a light

Sjukt seg och trött idag har bara tagit det lugn hemma hos en kompis och tittat på film och har nyss käkat pizza en helt perfekt söndag med andra ord hehe....
Ska snart titta på vårt bröllop i era händer men måste fixa lite hemma först är ganska stökigt...

Dagens låt: Thake that - Hold up a light

 


Kram Emelie

dagens elin


www.kanal5.se

asså jag måste värkligen hitta ett snyggt paljett plagg. Och ett par nya snygga lite trasiga jenas skulle inte va fel heller.

xoxo Åsa

Lördag

Hej Underbara
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
Tog mig en lång sovmorgon i morrse och tog det bara lungt passa på att kolla på LA ink och andra favorit program eftersom det är min första lediga dag idag på 12 dagar.
Sen åkte jag och mötte upp syrran inne i stan och sen sprang vi runt och leta efter träning skor till mig. Eftersom jag ska bli hurttbulle nu och börja träna så måste jag ha ett par bra och snygga skor att träna i. Vill ju inte slita ut mina knän. Hitta ett par till slut lila och aldeles perfekta att träna i. Så nu ni i morgon börjas det. Mitt nya liv.
Och så shoppa jag lite pälor också. Hitta en himla massa roliga kläder som jag tänkte shoppa när jag får min lön på fredag.
Ikväll blir det medodifestivalen med syrran. Vi har köpt på oss en massa gott godis och vin.

ha en underbar kväll

// Åsa


Godnatt

Hej kan inte fatta vad snabbt veckorna går imorgon är dt redan fredag och helg men jag klagar inte hehe...
Imorgon ska jag först hälsa på en kompis som ligger på sjukhus på morgonn sen ska jag jobba så blir det träffa några kompisar på kvällen... Fick föresten en del av min beställning från H&M idag och ska försöka fota och lägga upp bilder på det i helgen. Men ska sussa nu : )
 
Sov gott // Emelie


vackert



så underbart vacker bild som en bloggare har ritat men tyvär kommer jag inte ihog vilken . underbar är det vilket fall som helst.

// Åsa


Halens

Hej Hej var inne och kollade lite på halens och suktade efter solglasögonen från Ray ban och tänkt att jag måste åka in till åhlens och proa dom. Så går jag in på englasshowroom och läser om att hon har en tävling där man kan vinna ett presentkort på just halens värt 1000 kronor och det skulle inte sitta helt fel.
Så man skulle göra en önske outfit...
Hittade den här sjukt snygga kavajen så det fick bli en outfit kring den och solglasögonen fick självklart vara med. Så om jag vann skulle det antingen bli kavajen eller solglasögonen tror jag : )



Kram Emelie

slut

fick precis ett mail om att dom undebara rosa skorna från www.have2have.se va slut



uch  va tråkigt dom skulle värkligen va sjukt coola att ha i sommar.

/ Åsa

dagen

ja som sagt så var jag ju inne i stan i dag för jag skulle ta tag i mitt liv göra nått som käns roligare. Jag får inte tillräckligt med stimulans i mitt jobb
Först så gick jag runt lite och kolla om jag kunde få en praktikplats hoss en silversmed. Men tyvär eftersom jag inte går på skola och det är så få timmar så gick det inte så bra. Men sen så gick jag till min gamala praktikplats hoss en möbel tapetserare som heter Min fötölj och ligger vid odenplani och dom ville jätte hjärna ha mig där. Jag ska fixa iording deras skyltingar och som gentjänst så får jag fixa våra köksstolar vi har hemma. grymt kul. Och eftersom det är hoss dom får jag komma när jag vill. Så jag har inga tider att passa vilket är jätte skönt för behöver jag inte känna att det är ett tvång.
Men jag ska helt klart testa att söka på några fler silversmeder och se om jag kanske kan lyckas till sommaren mer.
får se nu om det här ger mig tillräckligt med förändring i livet annars får jag tänka ut nått annat.

Kram Åsa


torsdag

hejsan bloggen läsare.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
Jag har kommit på en sak jag måste förändra mitt liv. Jag håller på att bli galen att varje dag ser likadan ut. Att sitta själv på jobbet hela dagarna utan någon att prata med göra att jag snart kommer prata med datorn. att det nästan aldrig är kunder och inte ha ngon att umgås med gör att jag snart kommer gå in i väggen av uttråkighet. Jag har legat hela natten och funderat på vad jag ska göra. Rutiner vist till en viss del är det bra men jag klarar inte av att det aldrig händer nått i mitt liv. Så nu tror jag har jag kommit på vad jag ska göra. Jag ska hitta en praktikplats där jag kan vara dom dagarna när jag börjar sent. Så nu ska jag ta tag i mig själv och åka in till stan och fixa upp mitt liv. Gud så dramatiskt det låter. Men det är det inte jag vill bara ha nått att hitta på. Helst skulle jag vilja hitta praktik plats hos en möbeltapetserare eftersom jag har haft det förut och det är värkligen nått som jag gillar eller hoss en silversmed.

så nu ska jag ta och åka in till stan och kolla rumt lite efter praktik plats och sen så är det jobb som vanlig mellan 14-20

skiver senare hur det gick

// Åsa

olsens.



åhh jag bara älskar den här bilden. Så inspererande.

// Åsa

glitter och glamour

åhh vad jag är sugen på att hitta ett riktigt snyggt palljett plagg.



typ som denna sjukt snygga paljett tröja. måste helt klart bege mig ut på lite jakt.

// Åsa

onsdag

Hejsan skorpisar
Hur är det med er idag ? Med mig är det bara bra. I dag har jag haft en supper mysig förmiddag hemma med mamma. Har passat på att umgås med henne eftersom jag jobbar typ hela tiden vilket gör att vi inte träffas så ofta.
Snart är det dags att åka till jobbet. Idag är det 14-20 som gäller. Vi ska inventering idag vilket jag inte ser fram emot. Hoppas att min chef är klar när jag kommer.

ikväll blir det väl slapp framför tven så klart.

Kram Åsa


dagens elin


www.kanal5.se
underbara elin så här vill jag se ut när det blir lite varmare ute.

// Åsa

tisdag

hejsan bloggen. uch vaa sen jag är på att uppdatera.
har typ fått ryggskott så jag får skylla på de.
idag är det jobb som gäller mellan 10-16 sen så ska jag och syrran in till stan och kolla runt lite en snabbisoch äta middag innan kursen börjar kl 19.
åhh va jag längtar vill bara få mitt armband klart snart.


// Åsa

Fortfarande sjuk

Hej skulle blivit en lång dag på jobbet igår men eftersom jag vägrar lyssna på min kropp så höll jag på o svimma så då fattade jag äntligen att jag kan nog inte jobba dubbla pass idag så det blev bara jobb till tre sen kom min morfar och hämtade upp mig så låg jag där tills det var dags att åka hem...
Är man envis så är man hehehe... så idag är jag hemma och ska fösöka gå till jobbet imorgon har inte så lång dag och är ledig på torsdag så det ska nog ordna sig... 
Hoppas att min paket från H&M kommer idag och få se om jag orkar gå o hämta det...
Jag som var så glad att det var vår o nu är det fullt med snö ute igen... Ska sluta hoppas att våren är här för jämt dan efter så är det fullt med snö men men nu ska jag sluta svamla ha det bra

Kramar Emelie

måndag

´Hej läsare
förlåt för dåligt uppdaterande idag. Har haft en del för mig.
idag har det varit jobb mellan 14-20 och kväll blir det tv kväll. cityakuten jippi.

// Åsa


Måndag

Skriver ett litet inlägg innan jag ska skynda iväg till jobbet.. jobbar hela dan idag öppnar på ena jobbet och stänger på det andra väldigt bra att båda ligger i samma centrum... Hade för mycket ett tänka på igåt för att orka blogga så får försöka ta igen det i veckan. men ni får ha en bra dag

kramar emelie

söndag

hejsan mina vänner
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
Idag är det jobb igen. 11-18 inte als vad jag känner för med vad gör man.

Igår så blev det ingen hemma kväll utan jag angii och en kompis åkte och fika på Cafe 60. Det va trevligt.
 Uch jag gillar inte att va ute på kvällarna om man inte ska ut och festa för man träffar alltid folk från det förflutna som både kan va roligt och mindre roligt. Kul och se med nyktra ögon hur folk är onyktra.

nej juste jobb va de.

// Åsa

lite mer skor

ni mins väl dom här skorna som jag skrev om tidigare i veckan. Vet ni va jag drömmde om dom i natt. Fatta jag drömde om ett par skor. Helt sjukt.
men dom är ju så snygga.


från topshop.
måste bara få tag i pengarna nånstans ifrån så att dom inte försvinner ifrån mig. 


 Jag hitta en sjukt bra lära dig att gå i höga klckar tips på nån hemsida förett tag sen.


Kram Åsa


beställing

Titta vad jag gjorde för beställing här om dagen.


(bild. www.have2have.se )

så sjukt coola.

Jag kommer typ få höjdskräck bli 185 cm lång och känna mig som kaknästornet. Men snygga är dom.

// Åsa

dagens elin.


(www.kanal5.se )

helt otroligt snygg klänning. Den klänningen skulle jag inte säga nej till. och kolla bara in pojkvännen hennes. Jag avensjuk? Nej gud nej.

// Åsa

Lördag

Hejsan skorpor.
Läget? Med mig är det bara bra. lite små morgon seg bara med det ska nog ta och gå över.
Idag är det då jobb igen. Eller som vanligt. Käns som att jag inte gör annat än och jobba men jag behöver pengarna till i sommar. Jag hoppas dagen går fort.
Efter  jobbet ska jag väl ha en lika lugn och tråkig kväll som jag hade i går hemma frmför tven själv. Rolig helg, inte ett dug men jag får ta igen det senare.

Kram Åsa


beställing.

Satt inne på HMs hemsida nyaa och jag kunde ju inte låta bli att klicka hem dom här skönheterna.

 


(bilder www.hm.se )

så nu ligger dom här sköntererna i ett paket på våg hem till mig.

åhh det här får mig bara att längta ännu mer till sommaren.

// Åsa

Sjuk

Suck nu har jag blivit sjuk... har sjult ont i halsen o helt täppt i näsan. Skulle gått på bio ikväll och set Slum dog millionair men nu måste jag vara hemma så jag kan jobba imorn... Var med Åsa i vår gamla skola kul o träffa gamla lärare : ) o så var vi inne i stan och käka och kollade grejer till skol ansökningarna.
Snart bär det av till Olle (en fotograf jag jobbat hos tidigare) och skriva ut några bilder sen måste jag bara bli frisk

Nu har jag föresten äntligen lämnat in min mobil som varit sjukt dålig ett tag så nu har jag en gammal låne mobil..

men hoppas den andra funkar sen när jag får tillbaka den.


Ha det bra kramar Emelie


fredag

hejsan läsare
Hur är det med er? Med mig är det bara bra.
Idag ska jag och emelie åka till våran gamla skola. Ska försöka få en lärare att va referens för mig när jag söker skolor.
Sen så hade vi tänkt att gå runt lite inne i stan och äta en mysig lunch.
Klockan 14-20 är det jobb som vanligt för min del.
ikväll ska jag bara hem och kolla på film. eftersom jag ska jobba hela helgen är jag inte specigellt sugen på att göra nått specigellt.


kram Åsa

skor skor skor och en liten väska.









när jag va inne i stan idag så svängde jag in på topshop och herre gud va fina skor dom har fått in. Jag bara typ smällde av när jag såg skorna högst upp. Bara måste ha dom snälla gud säg att du kan trolla och se till att jag kan få råd med dom. typ tills i morgon så dom inte hinner ta slut.

och väskan här längst ner skulle inte sitta fel heller.

// Åsa

Once when i was little

Dagens låt

James Morrison - Once when i was little



// Emelie

Morgon shopping

Ne nu måste jag sluta vet inte hur många gånger jag fyllt på och ändrat i min H&M beställning..
Nu har dom fått in nya grejer och jag kunde inte låta bli och klicka i två saker till. dom här sakerna är iallafall påväg hem till mig nu. Känner mig ändå duktig för nästan allt är sånt som jag velat ha ett bra tag och letat efter okej kanske inte bikinisarna men kunde inte låta bli den leopard färgade kan man ha i halterneck så jag hoppas alla storlekar stämmer : ) ne nu måste jag sätta fart....

   
   
Kram Em

Torsdag

Godmorgon nu har jag nyligen varit och lämnat min syster son på dagis som bor hos oss den här veckan för min syrra är i mexico med sin man (jag avundsjuk? inte alls). Och jag är inte van vid att gå upp innan klockan 8 på morgonen men nu får jag en liten som hoppar upp i min säng kl 7 varje morgon och säger upp upp... hehehe..
Idag är det jobb på schemat men börjar inte förän ett så då passar jag på o blogga lite : )
Vi hade fått nya grejer till jobbet igår och jag la undan den här underbara väskan till mig och ungefär ett sånt här halsband.. Har velat ha ett sånt ett tag så jag passade på när jag ändå hittade ett på jobbet

 

har lovat mig själv och bli bättre på o blogga. Imorn ska jag o Åsa till vår gamla skola så då kanske jag kan få henne o ta en dagens outfit på mig..

Bild från michaela

Ha det bra så länge kramar Emelie

människors lika värde

Jag sitter just nu framför tven och kollar på kvällsöppet och dom diskuterar fallet Romario. En kille som blev mördad i husby bara ett stenkast från mig där jag sitter just nu i min soffa. Och jag blev chockad över mig själv och över hur media har nästan gömt undan det här fallet. Ingen har ju glömt bort hur Rikardo blev brutalt sparkad till döds på en gata inne på kungsholmen. Romario är en kille som på samma grova sätt mördades ute i lilla förorten husby.
Jag vet inte om det är jag som är bakom flötet eller är det så att Rikardo fallet blev extremt mycket mer uppmärksammat.

Varför är det så?

vi pratar ju om människor lika värde om hur man inte ska dömma någon efter hudfärg. Med det är just det som har just har gjorts här. Skillnaden mellan Rikardo och Romario är den att Rikardo är en välbärgad vit kille som kommer fån innestan. Romario är en förorts kille med mörk hy. Och fallet med Rikardo uppmarsammdes med demostrastioner facebook grupper och specigella program på tv. Romario fallet skrevs det lite om i tidnigarna.
Hör ni som jag hur det ringer fel.

Frågan är ju nu varför har folk som jag då och varför media framföralt har behandlat fallen annorlunda?

Är det för att Romario mörkhyad och bor ute i förorten som gör honom mindre värd.

Men då kan man ju bara tänka på sig själv är jag Åsa ute i förorten mindre värd än Emma inne i inne stan?

tåls att tänka på

Amen // Åsa



underbara



ÅÅsa


dagens elin.








helt underbart vacker bild.

Åsa

Onsdag.

Hejsan bloggen.
Hur är det med mina läsare idag? Med mig är det bara bra. Känner mig så där fixig idag gåt runt och fixar med en massa saker. Ska snart sätta mig och göra ett armband. En pysseldag helt enkelt.
Sen är det jobb mellan 14-20. Och efter det ska jag hem och börja skiva på mina insökningar till skolor. Kan ju iallfall försöka att söka och se vad som händer. Så pappa jag behöver din hjälp sen.

Kram åsa


I´m Back

Hej jag tänkte att jag måste ändå skriva ett litet inlägg nu när jag ändå sitter hemma framför datorn : )
Håller på med arbetsprover och ansökningar till olika skolor och vet inte vad jag ska skriva tycker sånt här är såååå jobbigt och skulle helst hoppa över den här biten med ansökningar och spola fram lite i tiden tills jag går på min utbildning heheh... Tyvär går ju inte det så då är det bara o kämpa på. Andledningen att jag inte bloggar på ett tag är att jag har haft en blogg pause... Men nu har jag varit borta för länge och medans jag varit borta så har jag börjat ett nytt jobb. japp ett till. Nu jobbar jag på en smyckes butik och en väskaffär som jag jobbat i tidigare också...
Nej nu ska jah hoppa in i duschen sen ska jag fortsätta här ha en bra dag

Kramar Emelie

dagens elin


(www.kanal5.se )

åhh jag bara älskar stövlarna. Undrar bara om jag skulle våga gå i sånna. '
Älskar hela outfiten.

// Åsa


Tisdag

God morgon
Hur är de med er? med mifg är det bara bra. Jag har faktiskt börjat bli lite morgon pigg. Lite.
Idag är det jobb som gäller mellan 10-16 sen efter jobbet så är det min älskade kurs som vanligt. Jag och syrran ska väl driva runt lite i stan först och kolla runt och sen äta en god middag någonstans. Åhh jag längtar värkligen till kursen eftersom den va inställd förra veckan.

kram åsa

jag tänkte höra

Jag tänkte hära med er mina läsare om ni är intresserade av att köpa smycken av mig?







( ni får ursäkta den usla bildkvaliten)

Ja här har ni några förslag av dom senaste armbanden jag har gjort. Ni får självklart komma med egna ideer om ni vill eller ta några av mina.
Det fins fler ideer  här  http://gemellismycken.blogg.se/category/gemelli-smycken.html 

skiv en komentar

// Åsa

måndag

Hejsan läsare
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Har haft en lugn morgon. Städat rummet som vanligt och försökt skapa lite ording.
Idag är det jobb som vanligt mellan 14-20. Nu ska jag snart ta och laga lite lunch och sen så hade jag tänkt att åka förbi syrran och låna lite filmer.
från och med idag ska jag jobba 12 dagar i steck. Minde roligt så jag tänkte att filmerna ska få underhålla mig på jobbet.
dags åå sätta fart.

Kram Åsa


helgen

Jaa jag är ju inte direkt bäst på att blogga på helgerna. Är ju knappt hemma.
Ja i fredags så så blev jag bjuden på en grymt god middag hemma hos jossan. Sen gick vi ut på 90s och dansa. Mycket folk roligt. Va hemma i lagom tid vilket va skönt eftersom jag fortfarande är sjuk. I lördags så fira jag och syrran mammas och syrrans namnsdag inne på gunnarssons kondis inne på götgatan. Det är värkligen ett ur mysigt kondis inte ett cafe utan ett kondis med masso av kakor och andra god bitar. Ni som inte har varit där jag rekomenderar det man känner värkligen historien som fins bakom.
Sen gick jag och syrran runt i butiker och shoppa lite. Det blev ett par solglasögon jag hade ju värkligen inga innan (ironisk) en bikini topp att ha till samlingen i sommar på alla resor , en sporttopp att ha nu när jag ska börja bli hurtig och börja träna igen, Och silver till kursen. Ilördags kväll va jag bjuden på tjejmiddag hemma hoss angii. Det va rikrigt trevligt med god mat gott vin och trevligt sällskap. Angii snaälla kan inte du lära mig pastal a forno?
Sov hemma hoss syrran orka inte åka hem.
Idag har jag bara tagit det lungt promenerat och njutit av solen

en skön helg med andra ord

Kram Åsa


RSS 2.0