Min nya favorit



Nä'r jag va uppe i dalarna sist så köpte jag denna ur snygga klocka. Jag bara älskar den. Det är en herr klocka så den är så där stor och underbar som jag älskar. Helt klart en ny favorit.

// Åsa

onsdag

hejsan bloggen
Hur är det med der idag?
Med mig är det bara bra har en bra dag idag men lite seg så där har lite svårt att få igång mig själv.
Jag har bara tagit det lungt nu på morgonen har skrivit lite cv:en och jobbansökingr. Ska snart gå ner till tåget och åka in till stan där jag ska möta upp Liz och så ska jag försöka lämmna ut lite ansökingar.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Nått kul hittar jag nog på.

// Åsa

Sex on fire

Håller på och packar och fixar lite för imorgon drar jag till Uppsala och hälsar på mina kusiner stannar där en natt. Både idag och igår var det födelsedags firande som gällde. Idag fyller pappa år och igår fyllde Veronica år.
Sitter och funderar lite på det här att man underhåller vissa saker för att man är rädd hur nån ska reagera. Men oftast så kommer ju sanningen ändå fram och då blir man sårad över att dom inte litade tillräkligt mycket på en för att berätta en att dom gjort det dom gjort. Blir lite flummigt skrivet så där men jag tror ni fattar vad jag menar.




Kings of Leon - Sex on fire



// Emelie


23:52

åhh vilket dag ....
jag har ju som sagt varit hoss min morbror idag och plockat bär. Jag fick ihopp 9 liter vinbär 9 liter. Det är nå så helt otroligt mycket. Och sen lite jordgubbar och lite gula hallon som tyvär blev mossade av alla vinbär så dom va bara att slänga. Tyvär så va dom vita jordgubbarna uppätna. Dom gluppska j*vlarna. Efter de va jag helt slut men jag tog och åkte hem till liz en snabbis snacka lite skit och sen tog vi en promenad.
Sen åkte jag och och på vägen svängde jag förbi solariet och bättra på min bränna lite.
Sen när jag kom hem så ringde jossan mig. Väldens bästa överrasking. Det vaa så roligt att prata med henne. Sakanar hennes och mina samtal vi hade flera gånger om dagen förut innan hon åkte. Vi prata i nästan en timme och det va underbart. Saknar henne värkligen.
Sen har jag suttit och kollat på tv hela kvällen.



// Åsa


Måndag

hejsan hopp.
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra. Vad har ni för planer för dagen?
Själv ska jag åka till min morbror aldeles snart och hjälpa honnom att plocka bär. Det blir vinbär alla sorter, hallon och här p¨å här nu vita jordgubbar jaa det är sant dom är vita. Han va trädgårdsmästare så han har lyckas få fram vita jordgubbar. Inte nog med att dom är coola och vita dom snakar helt underbart också.
Ikväll hoppas jag på att jag och elin ska fortsätta att va hurttiga och promernera efter helgens uppehåll.

måste springa

// Åsa

Semester

Sista jobb dan idag så nu har jag två veckors semester framför mig helt underbart : )
Så ikväll ska jag och sofia in till stan och sätta oss på nån ute severing och bara snacka. Var föresten inne i stan med Åsa i fredags och fick med mig en klänning och ett par skor sen på hem vägen hämtade jag ut ett paket från H&M som innehöll ett till par skor och lite grejer. Igår när jag gick runt lite i centrum på lunch rasten hittade jag ytterliger ett par skor men då var jag tvungen att säga till mig själv att det räkte. Har som sagt ingen kamera just nu men ska fösöka kidnappa pappas kamera så då blir det förmodligen lite bilder : ) 



Bild från Kos

// Emelie

torsdag

Hejsan blogg.
Hur är det mina läsare idag ? med mig är det bra.
Jag har just ätit frukost efter morgon promenaden och så håller jag på att baka muffins som jag ska ha med mig till mormor som jag ska åka till idag. Ska dit och ta hand lite om deras tomt. Ska bli trevligt.
Sen ikväll ska jah träffa en kompis.

// Åsa

09:12 jag ska ut på promenad

hurttbulle jag klev upp i ottan och nu ska jag gå på promenad.

  // Åsa


snyggingar från din sko.

Åhh jag bara älskar dom här skorna från Din sko.


bild från: http://shopaholicbloggen.se/

Tyvär blir det hej jag heter åsa och är två meter lång om jag skulle ha dom på mig. Men dom är fina att titta på.

// Åsa

Onsdag

Hej vaknade för en timme sen ung. tog en välbehövd sovmorgon och ska jobba från 2 idag. Sista jobb veckan nu innan jag går på två veckors semester. Så jag kör hårt nu sista veckan och jobbar hela så kan jag vila sen. Igår gick jag i centrum efter jobbet och efter ett tag kom mamma och Angelinn också. Hade lite presenter att köpa med tanke på att både pappa, veronica och lovisa fyller år nästa vecka plus att Veronica är höggravid och ska föda närsomhelst : )
Kollade runt lite på bloggar och såg dom här skorna från Topshop sjukt snygga. Måste åka till stan sen när jag har tid och klämma på dom



Nu måste jag käka innan jag ska dra ses senare puss Emelie

Onsdag

Hejsan bloggen.
Hur är det med mina läsare idag?
Med mig är det bra. Idag har jag en bra dag. Alt käns lite lättare idag.
Har haft en lugn morgon hemma med mamma hon åker till landet i dag så passade på att umgås lite med henne. Ska snart ta och åka in mot stan. Ska kolla lite i skyltfönster och sen så ska jag åka till farsta och hälsa på emelie. Ska bli roligt att träffa henne igen det va ett tag sen en vecka typ. Och det är  lång tid för oss.
Ikväll ska jag promenera med elin. Hurtt bulle jag,

Kram Åsa


tisdag

jaa jag vet jag har varit usel på att uppdatera. fy mig. Jag har inte känt för de.
Sen så har jag har jag sysselsatt mig alt vad jag kan.

Ilördags så hade jag ju som sagt ingen bra dag. Jag kände inte för göra nått. Men jag gjorde en kraft ansträging och åkte till vällingby och hälsa på på mitt förredetta jobb. Och fråga va mitt anställingsbevis har tagit vägen och prata lite med hon som jobba. Och så gick jag och köpte bio billjetter till nya harry potter flmen. Som vi såg i Måndags (igår) Sen åkte jag till en kompis jobb jobbar på en pubb i sumpan. Hon är alltid lika rolig att träffa. Va där ett tag och prata lite med henne. Ska förresten söka jobb på pubben. Sen åkte jag hem och åt middag.
Planen var att jag skulle gå ut med liz på kvällen men när jag stod där och skulle göra mig i ording så kände jag inte als för det. Va inte alt på party humör och kände inte als för att va trevlig mot folk så jag sket i att gå ut åå va hemma och kolla på tv istället. Men sen så ringde Elin och fråga om jag ville ta en promenad och det kände jag kunde va bra för mig att rensa tankarna lite med en promenad. Va helt slut när jag kom hem.

I söndags så va jag hemma och tog det lungt på morgonen läste slutet på andra boken i twilight serien. Men sen så fick jag panik av att va hemma så jag åkte först ill solna för att se om dom hade den tredje boken i serien men den va slut i hela centrum så då åkte jag till kista istället. Där hitta jag boken och jätte fina knoppar att ha i badrummet och hänga mina smycken på. Dom ser ut som kristaller. Hur fina som helst.
sen åkte jag hem åt middag och sen åkte jag hem till liz. Kände inte för att sitta hemma så jag åkte hem till henne och  satt och snacka lite skit. Sen åkte jag hem och mötte upp Elin och gick en promenad. Så skönt att gå promenad sent på kvällen.

         

I Måndags så gick jag upp tidigt och gjorde mig i ording och sen åkte jag till kista där jag shoppa lite. Och sen åkte jag in till stan där jag mötte upp syrran. Vi gick runt i butiker shoppa lite och fika. Eller rättare sagt jag shoppa. Det kändes som att jag behövde de. Sen Så åkte vill till vällingby för att se Harry potter filmen som jag tyckte va bra. Kanske inte den bästa filmen men en väldigt bra film. Sen gick jag hem till Elin och vi tog en promenad. Märker ni vilken hurtbulle jag har blivit som promenerar varje dag.

        

Idag (tisdag) gick jag upp tidigt va till och med tvungen att ställa klockan. Och mötte upp Elin för att ta en morgon promenad. Det är värkligen skönt att promenera man rnsar huvet och det är ett bra sätt att umgås på. Vi pratar om alt mellan himmel och jord vilket gör att vi inte känner att vi går väldigt fort. Sen gick jag hem och åt lite frukost och sov vidare lite. Kände att jag inte kunde låta hela dagen gå till spillo så jag åkte till coop och köpte en ny resväska. Min gick ju sönder när vi kom hem från kos på arlanda. Hela ljuet försvann så det va bara att köpa en ny. Som tur va så hade coop extrapris på sina resväskor så jag köpte en stor. Köpte även en ny tandborste. Tycker värkligen att det är kul att köpa tandborstar, vet jag ee konstig.
Sen åkte jag hem och och har hållt på att städa mitt rum hela eftermiddan. Det såg ut som ett bomnerslag här inne så det har tagit sin tid. Nu snart ska jag gå över till angii som är här hos sina föräldrar hon ska föra oss hem till henne. Hon har nämeligen mary kay kväll hemma hoss sig i dag. Ska bli trevligt.

Kram kram Åsa

Ps såg ni jag har till och med fottat det jag shoppat duktiga jag

lördag

hejsan bloggen
Nu är jag hemma igen. Kryssingen va trevlig och Helsingfors va jätte fint.
Idag har jag ingen bra dag en grå dag och alt käns lite dåligt rent ut sagt. Har en sån period just nu.

ska bege mig ut i solen nu.

// Åsa

dagens elin.


www.kanal5.se

sommar snyggt och frächt.

Kram Åsa

kryssing.

Idag så fyller min mamma 60 år. Óch det ska friars med kryssing till helsingfors. Ska bli riktigt trevligt.
Ska passa på att inhandla lite till sprit skåpet. Och imorgon så har vi en hel dag i helsingfors har aldrig varit där tidigare så det ska bli roligt.

hörs igen på lördag.

// Åsa


snygg







Hitta dom här ap snygga bilderna på sharlet för magos höst kampanj.

jag bara inte kan sluta titta på dom. helt bedårande.

// Åsa

Onsdag

Nu ska jag snart ta och åka in till stan och växla lite pengar. Sen ska jag på vardagslyx. Jag fick presentkort på massage när jag fyllde år som jag ska utnyttja idag. Ska bli grymt skönt.
Sen så ska jag till angiis jobb och hämta upp henne för jag är själv inbjuden på middag hoss henne. Hon ska göra pasta la forno så grymt gott.

Och sen ikväll ska jag in till centralen och möte upp syrran. Hon har varit på semester och shoppat så mycket tacker att hon inte kan bära det själv. Ja då är det ju tur att lilla syster inte har nått jobb.

dags och sätta fart.

Kram Åsa

längesen

Det va ett tag sen jag uppdatera nu. Jag har helt enkelt inte haft orken och lusten. Och tiden heller för de sakens skull.

Jag åkte som sagt hem från landet i fredags och rakt in i verkligheten och alla problem. Det kändes riktigt tungt att åka hem. Som tur va hade jag andra twilligt boken att förlora mig  under buss resan.
Jag åkte hem och hoppa in i duchen och gjorde mig iording för att träffa liz för att gå ut och festa. Slängde i mig lite mat och sen åkte jag in till stan och mötte upp henne. Vi åkte först till en kompis och föra lite där sjukt roliga människor. Sen tog vi taxi till garbo i sumpan. Det är värkligen ett galet ställe som jag tycker käns lite som att va utomlands och festa. Jag bara älskar det, kan nog säga att jag tycker att det är sthlms bästa ute ställe. Sen åkte jag och liz hem till mig och slockna så fort vi la huvudet på kudden. Skönt att ha en kväll då jag inte la en ända tanke på det som har hänt dom senaste dagarna.

I lördags vakna vi alldeles förtidigt av att hennes chef ringer och väcker henne. Hon va tvungen att hoppa in och jobba extra så det va bara att gå upp och göra frukost. När liz hade åkte så gjorde jag mig iording skrev min uppsägings lapp och åkte till vällingby och lämmnade in nycklarna till jobbet. Vilket va tuffare än vad jag trodde.
 På vägen genom centrum trodde jag att jag skulle bryta ihopp. Jag kände mig så sviken. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle sluta så här. Att hon jag trodde va min vän, min chef, och min kollega skulle kunna göra så här mot mig. Hon som jag trodde va en god människa.
Som tur är det över nu hoppas bara att jag får mitt arbets intyg hemsickat och sista lönen är som den ska sen är det här historia.
Som tur va så va Elin en av tjejerna på cafet mittimot där och stötta mig. Stanna på cafet hela dagen och satt och prata med henne. Och åt deras goda sallader.
Sen skynda jag mig hem och hämta badkläder och andra saker sen åkte jag till Zara ute på värmdö och bada bastu med några kompisar. Ja alla ni som känner mig vet ju att jag inte är något stort fan av att bada bastu men i lördags va det grymt skönt. Svettades som en gris men det gjorde inget. Efter ett bra tag åkte jag och Liz  vidare till en annan fest. Med dom sköna killarna vi va med i fredags. Vi dansa hela natten tills vi mörkte att grannarna börja gå till jobbet på morgonen. Sen gick jag och liz hem till mig. Tur att att det va nära annars hade vi nog sommnat på vägen. Sen tog vi en natt macka. Och sov hela natten och dagen där på.

I söndags vakna vi upp vid en klockan ett kände att jag lätt kunde ha sovit vidare. Men hela dagen kan man ju inte låta gå helt så vi slänge i oss lite frukost sen begav vi oss ut i solen. Jag åkte och hämta pappas data snäll dotter som man är som har varit inlämmnad. Sen åkte jag till fridhemsplan för att kolla i butiker men det lockade inte als. Alt kändes bara så tråkigt. Så jag åkte hem istället gick och köpte lite mat sen satte jag mig framför tven.
På kvällen kom Elin hit vi satt oxh kolla på film och snacka skit. Tur va väl det annars hade jag bara suttit och grubblat.

I går (måndags) så hade jag en lugn morgon sen så åkte jag hem till angii som äntligen har kommit hem från kreta. Värkligen skönt att ha henne hemma nu när alt det här har hänt. Va där ett litet tag Sen åkte vi in till stan och fixa lite med våran italien resa i septermber. När det va klart så mötte jag upp liz sen åkte vill till Ikea för att handla lite till Liz nya lägenhet. Jag kom hem med en wokpanna. Efter flera timmar på ikea så kommer jag hem med en wokpanna. kändes rätt så komiskt kan jag säga.
På vägen hem mötte jag upp Emelie vi gick hem till mig och åt middag. Vi satt och prata om alt mellan himmel och jord. Och så satt vi och kolla på bilder från kos. Vi måste värkligen gilla att plåga oss själva. Nu längtar vi båda dit bara ännu mer. Uch

Idag har inte varit en bra dag har varit jätte nere hela dagen och tänkt. Känner mig deppig vilket är en känsla jag inte gillar als. Det har värkligen slagit mig att jag måste hitta ett jobb. För varje dag som går så får jag inte in några pengar. Vilket är väldigt jobbigt.Jag tog mig iallafall upp ur sängen och gick utanför dörren.
Jag åkte hem syrran och vattnat hennes blommor eftersom hon är bortrest hämta lite saker där som är mina. Och sen så åkte jag till farsta och hälsa på Emelie på hennes jobb. Det va trevligt fynda två ringar på hennes ena jobb. Sen gick jag runt i butiker och hitta en massa saker jag vill ha men kan inte köpa vilket gjorde mig bara mer deppig.

Klarar inte av att va ensam just nu det gör bara att jag tänker aldeles för mycket.

nej nu ska jag ut och va med mamma och pappa som kom hem idag.

har redan pladdrat på för mycket.

// Åsa


Planer

Börjar tröttna på Sveriges väder så eftersom jag inte har några pengar att resa för nu så håller jag på och planera för framtida resor. Nästa sommar blir resan med stort R om det blir som jag vill : )
Har snackat med några kompisar ett bra tag om att tågluffa i europa så det blir det första jag tänkte göra nästa sommar efter en månads kringresande så vill jag till Kos funderar på att jobba där i några månader o sen får jag se vad som händer. Första resan vet jag blir av men jag ska se till att den andra också blir av. Nu är det bara ett år av hårt jobb som gäller förr att få ihop lite pengar som kan behövas. Men förhopningsvis så blir det åtminstonde en tripp till göteborg nu i sommar : )

Ne nu måste jag sussa jobb som gäller imorn

Kramar Emelie

Rare fashion

Måste bara tipsa om den här sjukt snygga klänningen från Rare fashion som säljs hos nelly för 699. Tyvär skriker mitt konto nej just nu så det får inte bli nu tyvär : (

Rochelle Pyramid Dress SEK 699, Rare Fashion - NELLY.COM

// Em

Lördag

Hellu sitter här framför datan och känner mig helt stressad. Har så sjukt mycket jag måste göra men känner mig ändå ganska duktig för jag fick precis iväg två arbets ansökningar. Föräldrarna kommer hem idag igen så jag måste hinna dammsuga hela huset. Har hunnit bädda rent i sängarna och satt på en tvätt maskin. Men ska hinna dusha o så innan jag ska iväg på bio ikväll med Sofia. Nu är väll bara frågan varför jag fortfarande sitter här? heheh..
Sitter och lyssnar på den här låten på högsta volym ( tur att man bor i hus så att grannarna inte kan klaga)
Köpte föresten ett par skin byxor igår från Vila. Skit snygga när pappa kommit hem med kameran igen så ska jag visa dom plus ett par skor jag köpte för några dar sen.  Ne nu måste jag sätta fart men vi hörs

Puss Em

rensa hjärnan.

Nu har jag varit uppe på landet ett par dagar och rensat huvudet. Tänkt genom alt det som har hänt dom senaste dagarna och börjar äntligen känna mig som mig själv igen. Börjar känna lugnet i mig igen.
luften här uppe är guld värd den skänker lugn och gör att man tänker klarare. Och sen är det alltid skänt att prata igenom saker med mamma och pappa.

Jag är väldigt chockad över det som har hänt och över hela situationen. Men framföralt så är jag besviken, nån jag trodde jag kunde lita på visade sig vara en helt annan person. Som istället va den som svek mig mest.

Jag vet att jag kommer att skratta åt det här om ett par veckor men just nu är det svårt.
Det är väl så här att när en dörr stäng så öppnas en annan.
Det här blev värkligen en spark i baken för mig. Nu ska jag värkligen ta och ta tag i mitt liv och hitta på nått roligt. Kä'nna att jag lever. Inte för jag vet hur jag ska gå till väga!? resa? plugga? ta och satsa på mina smycken? Ingen anning.

Åker hem till stockholm i morgon igen och tillbaka till värkligheten. Ska bara lämmna tillbaka nycklarna till butiken sen tänker jag lämmna alt det här bakom mig. Kommer aldrig mer att besöka den där butiken och jag hoppas att mina vänner inte heller gör det.

Nu ska jag och pappa förstätta med att lösa världs krigen.

// Åsa


Closer

Hej sitter hemma och är sjuk och lyssnar på Kings of leon - Closer på repeat. Helt underbar låt. Dagen började ganska bra fick ett samtal av nån som jag inte förvänta mig skulle ringa. Ibland blir man glad när man ser att han ändå försöker och att han faktiskt bryr sig även fast man så många gånger tvivlat. Känner mig ganska duktig håller på och förnyar mitt CV tar sitt lilla tag men ska fösöka skicka iväg några och sen hoppas jag andra datorn som är trasig kommer igång snart igen så jag kan skriva ut och springa runt och lämna lite i stan.



Puss Em

orkar inte

det har minst sagt varit ett händelse rikt dygn för mig.
Igår morrse vakna jag av att min högsta chef ring mig och säger att jag måste säga upp mig med omedelbar värkan om jag inte gör det så skulle han polis anmäla mig. Alt detta på grund av ett missförstånd. Han va helt tokig
 Så jag ringde runt till handels och olika personer för att se om det här värkligen kunde gå till på det här viset. Och det kunde det tydligen. Jag fick bita i det sura vilket jag oftat inte brukar göra.

Så nu sitter jag här utan jobb igen. Vist jag skulle ändå  ha slutat om 7 veckor. Men jag hade hoppas att det hade slutat på ett helt annat sätt.
Hon jag trodde va min chef och min vän vissade sig va min fiende och en människa utan ryggrad.
Just nu käns det här väldigt jobbig och ledsamt men även jag kommer skratta åt det här om ett par veckor.

Ska åka upp till familjens sommarställe nu och rensa huvudet.
tar med mig datan.

jag skulle bara vilja be mina vänner om en sista sak Handla inge mer på Loccitane. dom är inte förtjänta era pengar.

Kram Ås a

snygging



jag säger bara drägel.

/7 åsa

inge jobb

jahaa så va man utan jobb igen.

jag orkar inte skiva nått mer nu är så srg besviken och ledsen så jag orkar inte.

// Åsa

tillbaka

hejsan bloggen
nu är jag tillbaka i värkligheten och det suger rent ut sagt. det har tagit ett par dagar för mig att inse att jag faktiskt är tillbaka hemma från kos. Och jag kan säga att jag lgtar tillbaka varje sekund. Sverige har inget just nu som lockar mig.

sen i onsdags så har jag umgåtts med kompisar och med familjen. I går va jag ute med Liz vi va ute och dansa lite. vilket va roligt. Men gud va sveriges uteliv är tråkigt. eller så kaske det är så att man blir gräsen när man har varit utomlands.

Nej idag ska jag nog bara ta det lungt ligga framför tven.
skiver ett inlägg senare med alla bilder och så från resan.

Nu är jag på banan igen.

kram Åsa

Orkar inte

Bara man kommer hem så slår verkligheten en som ett slag i ansiktet och alla frågor, bekymmer, krav kommer tillbaka. Orkar inte tänka mer på framtiden. Men dom låter mig inte ens glömma för en sekund. Det dom inte vet är att det är det enda jag tänker på och oroar mig för hela tiden. Är det nån som kan berätta för mig vad det är jag ska göra med mitt liv?

// Em

Råkade bli några deppiga inlägg nu men orkar inte spela att allt är bra när det inte är det

Kos

Vet inte vad jag ska skriva, orkar egentligen inte blogga men gör det ändå. Måste väll börja med att säga att om ni aldrig varit på Kos åk dit! Bösta resan verkligen hade så sjukt kul hela tiden och jag och Åsa satt bara och deppa när vi skulle åka. Ska göra en samanfattning av resan sen men inte just nu. Är fortfarande nere och vill bara tillbaka saknar allt och alla. Och är så sjukt iriterad på mig själv. Jag som aldrig får känslor för nån, får det när man som minst ska få det.
Just nu sitter jag och tänker och lyssnar på Michael Jackson. Borde sluta deppa och ska börja tänka på alla fina minnen man har fått istället.




kram Em

RSS 2.0