så sjukt mycket...

Det va så sjukt mycket folk i Vällingby i går på invigningen.

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag. Kunde inte logga in på bloggen i morrse. Fattar inte varför , sånt där är så himla irriterande.

Juste invigingen asså det va helt sjukt mycket med folk. Det har nog aldrig varit så där mycket folk som det va i vällingby i går. Helt galet. Men herre gud va fint det har blivit. Om ni inte varit där än så måste ni åka dit snart.

Idag på min lediga dag så va jag i vällingby igen. Men idag hade jag därremot sällskap av syrran. Det blev ju lite shopping så klart. En ny vit bh Ibland är det ju bara så tråkigt att köpa underklädder. Ett svart vanligt linne som jag ska göra om. Hur får ni se lite längre fram. Sen en jätte fin te kopp. Helt underbar. Och så en stoor påse med godis. nu ska jag se på letsdans finalen.

Vem tycker ni ska vinna?

Kram Åsa

invigning

Min hjärna är kokt käns det som. Jag har nog inte lärt mig så här mycket på evigheter. Jag bara läser och läser på jobbet för att lära mig om alla nya prudukter. Dessutom är alt på engelska fatta engelska konstiga termer och skumma ord. Ja det käns som att lite har fassnat.

Ja idag ska jag fortsätta att läsa den där pärmen på typ 3000 sidor eller nått på jobbet. Sen så ska jag på Invigingen av nya vällingby centrum. Jag är så spänd över hur det ser ut dom har ju renoverat det där centrumet i en evighet käns det som och nu är det äntligen klart. Ska bli så kul. Nya Modehuset i vällingby är det där KFem som dom har gjort reklam för runt hela stan. Och tydligen så ska dom ha en massa roliga erbjudanden under hela invigingshelgen. Härligt värre.

image360

image361

Vist är Modehuset snyggt. Den är nån fin gubbe som har ritat det.


Nu ska jag ta en duch.
Kram Åsa


Blommigt

En av sommarens stora trender är blommigt och dom flästa bloggare har skivit om de. Jag personligen älskar blommit. Jag dyrkare de helt enklet. MEN då måste va så där perfekt blommit med rätt färger.

image357        image358        image359

Jag älskar dom här blommorna. Gull viva och den här konstiga tropiska blomman.
Klänningen från HM har jätte många skivit om tycker om färgerna men tycker dock att den känns för stökig. På nått konstigt sätt. Jag får väl helt enkelt hitta ett perfekt tyg och sy min egna klänning.

Tycker ni om blommigt?

Kramar Åsa

lindex topp

Jag såg den här snygga toppen från Lindex. Älskar den där ihopp dragningen vid magen.
Jag skulle nog ha den till vanliga tjocka stumpbyxor och pumps eller ballerina till och självklart en snygg svart skinväska till.

image356

(bild:lindex.se)

Vad tycker ni hiss eller diss?

Kram åsa

Snygg väska

som jag skivit tidigare så är jag en riktig väskomaan. Älskar väskor.
Kolla bara in den här snygga Kate Moss har.  Färgglad och härlig.

image355

(bild från veckorevyn.se)

Den skulle jag iallfall inte säga nej till.

Kram åsa

onsdag

fösta dagen på nya jobbet igår gick jätte bra. Det va sjukt mycket att lära sig. Som typ jobbigaste dan i skolan man kan tänka sig. efter jobbet igår så åkte jag in till stan en snabbis och träffa syrran. Sen gick jag till kursen blev äntligen klar med mitt armand som jag kämpat med.
Efter så åkte jag jag bara hem och sommna på soffan.

Idag är det en nya dag på nya jobbet och jag har nog minst lika mycket att lära mig idag. Håller tummarna för att det ska gå bra. 

 Hur ser eran dag ut?

Kram åsa


våfflor

ja inte nog med att det är löning idag det är Våffeldagen också. Jag är en riktig våffel älskare. V¨åfflor med grädde och jordgubbssylt. Mumma
Ska äta våfflor minst en gång idag.

image354

Tycker ni om våfflor?

Kram Åsa

Första dan

Ja idag är det första dagen på mitt nya jobb. Det ska bli så kul men också spännade. Sen ikväll så ska jag ju på min kurs ikväll. Ska bli så kul va ju inte där i förra veckan. Ska försöka göra klart mitt armband.
kolla in värdet det har ju kommit massor med snö. käns lite skumt kanske.

ne nu måste jag fixa håret.

Kram Åsa

top shop klänning

Den här klännigen från topshop har jag tittat på länge i flera månader. känner att den skulle passa perfekt att ha i turkiet i sommar.
Ja men som vanligt så är den säkert slut nu när jag vill ha den.

image353
(bild från kanal5.se)

Ja Coola Elin kling har den ju så klart.

Man kommer ju behöva sätta på sig tre lager med klädder om man ska ut i det där vädret.

kram Ååsa

Annandag påsk

god morgon. förlåt för mitt dåliga uppdaterande igår. Dagen va fullspäckad. Först va jag på en jätte mysig fika på dan med Jossan och johanna. Lång fika med mycket snack och te just så som de ska va. Sen efter så åkte jag hem till jossan. vi kolla på tv och umgicks. Åkte hem sent och sommna framför tven i soffan.

Idag så är jag lite osöker på vad jag ska göra. lutar åt att jag åker hem till en kompis och bara tar det lungt. Sen så ska jag ju självklart ladda upp inför att börja jobba imorgon. Ska bli så skönt att börja jobb igen. Klarar inte av att bara sitta hemma.

ne sjhopp sjhopp här kan jag inte sitta längre.

kram åsa


Sagor?

Ja jag är väl som dom flästa tjejerna i min ålder jag går runt och drömmer om den perfekta killen , prisen i mitt liv. Jag har nog haft stans otur när det gäller killar. Ja det har nog många. Träffat många som har varit minst sagt konstiga och elaka. Vissa har till och med fått mig att tvivla på mig själv. Jag har blivit sviken fler gånger än vad jag kan räkna till. Och i vissa studer så tror jag inte på att kärleken fins för alla. Men i nästa stund så drömmer jag mig bort till prinsen med den vita springaren.
Jag och hoppas till gud att det fins någon för alla. Och jag hoppas att livet är långt nog att alla hinner träffa sin andra hälft.
Jag är en typisk sån där tjej som sitter och gråter framför en romantisk film. Och vet ni va jag älskar de. Jag tycker  att det är okej att drömma sig bort ibland.

Jag hoppas att sagor kan bli värklighet och att alla ska nån gång i livet ska få leva i sin egna saga på sina rosa moln. Frågan är väl bara hur länge man ska behöva vänta.

image352

Men undertiden vill jag bara säga till min familj och mina vänner jag älskar er. // Åsa

kjol

Denna underbara kjol från Gina tricot har jag tittat på ett tag och vill ju ha den men som vanligt här det gäller mig så är den säkert slut.

image351

(bild: the voice)

Är
det någon som sätt den i stolket Xs eller s så säg gärna till.

Kram Åsa

Glad Påsk

Ja idag är det påskdagen. Det är helt underbart väder ute. Och jag har ingen anning om vad jag ska göra. Jag har kust att gå ut med vet inte vad jag ska hitta på. Bara gå en promenad kanske. Ja ut måste jag ju ett litet tag iallafall annars får jag krupp. Tänkte att jag kansle skulle sätta mig och så lite kanske. Sen måste jag u nästa börja med stolarna. Ne nu ska jag sparka upp syrran ur sängen.

Vill passa på att önska er alla en glad påsk också.

Kram Åsa

Bingo + Elin = sant

Bingo Rimér tog ett par bilder på Elin Kling för inte så länge sen. Elin kling är ju tjejen med stilen.
Bilderna blev helt otroligt bra. Kolla bara.

image350
(bild: Bingo Rimér)

puss och gull Åsa


lååångfredan

ja i dag är de Långfredagen. Idag har jag haft en pyseldag här hemma med mamma och syrran. Jag fick miott påskägg idag också av mamma. Jordgubbar hör ni va underbart. Jag älskar jordgubbar. Sen så lite godis så klart.
Ne nu ska jag fortsätta med pyslandet.

Vad ska ni göra ikväll ?

image349

Kram åsa

Skärtorsdagen

idag har jag ränt runt stan elle4r ja nästan. Jag har varit och hämtat tyget som jag och mamma beställde vi har fått nya kökstolar som jag ska klä om nu i påsk. Sen åkte jag till fridhemsplan och fixa lite med pälor. efter åkte jag till vällingby och försökte byta ett par skor men det ville dom inte så nu sitter jag här med ett par skor som är för små. skit. Om det är någon som har stolek 40 och vill ha ett par oanvända svarta pumps så ärdet bara att höra av sig. 
just nu sitter jag hemma hoss syrran och ska snart se en film hade jag tänkt. 

Ha en underbar kväll kram åsa  

vissa

Vissa älskar skor jag älskar väskor. Mina fötter är inte så anpassade efter att kunna ha snygga skor. Så jag älskar väskor.

                                    

Dom här två  från Åhlens skulle jag inte säga nej till att läga till i min samling.

kram Åsa


fjopp

Ja nu ska ni här på bloggen få chansen att köpa mina populära fjopp armband.

image344

image346

Ni får självklart välja själva vad ni vill ha för färg Går även att få i två färger. Och självklart vad vi vill ska hänga på. Det är bara att fråga. Så ska jag nog kunna lösa det.
Priset är 79 kr för själv fjoppen + eventuell berlock.
Om frågor är det bara att skiva i komentars fälltet eller maila mig på [email protected]

Kramar Åsa

Underbara vinterväder

Jag älskar det här underbara vintervädret. Ni tycker säkert att jag är konstig eftersom dom flästa längtar efter vår och det gör jag ju också. Men jag älskar det här vintervädret. Vitt på backen och solen skiner det blir så vackert då ljust och fint.
Igår så va jag på en arbetsinterjuv. Den gick jätte bra det är en sko affär som ska öppna i vällingby. Håller tummarna för att jag ska få de. Sen va jag en snabbis inne i stan och köpte lite knappar till mitt och Emelies överrasking och pälor till mig själv.
Idag ska jag ut ett tag och njuta av det unmderbara vädret sen ska jag hem och påskpysla. Härligt va?
Vad ska ni göra en underbar dag som denna?

Ne nu ska jag sätta fart. Kram Åsa

täppt

Hejsan jag och Emelie har suttit hela dan och sytt vist har vi varit duktiga gumman? Jag fixa på min kjol som jag börja på för ett tag sen. Sen har vi sytt på en överrasking som ni ska få del av här på bloggen.
Jag är så där jobbigt täppt. käns som att jag har en sån där fisk skål runt huvet. Väldigt jobbigt.

Sov gott /Åsa


snart

snart kommer Emelie hit vi ska ha en mys dag sitta och sy och pysla lite. Jag ska kurera mig. Ne nu måste jag fixa maten.

Kram åSA

va?

vad är det fär väder ute. först är det sol och fint och sen helt plötsligt så är det snö och minus grader.
Ja det som mamma brukar säga den 16 march är det alltid snö. förutom i år då kommer det efter.

God morgon / åsa

Får inte

nej jag får inte gå och bli sjuk. Sitter här med ont i halsen och näppt näsa. proppar i mig en massa medisener och annat.
Inne i stan gick det bara bra. Jag hitta ett helr underbart väsksmycke med änglar. köpte lite snöre från Pärlshoppen och blommor att ha i rumme. Så fint så. ne nu ska jag fortsätta att kurera mg.

regniga måndan

ja uch vilket väder det är ute idag. Men jag kan inte sitta inne en dag till då kommer jag få ryck och börja riva i möblerna. Då skulle inte mamma bli så glad. Så jag tänkte bege mig in till stan en liten snabbis. Idag har jag på mig min jätte fins tunika från Indiska.

image342

image343


Vist är mönstret är ju helt underbart. Och färgerna. helt underbart vårig.

Kram Åsa

helgen

janu har helgen flygit förbi igen.  Det är helt sukt klockan måste snurra fortare på helgerna. Jag lovar.
Ifredags va jag ju som sagt inne i stan och sökte jobb och gjorde typ trehundra andra saker. Jobbsökandet gick sjukt bra. Jag lämmna in en ansökan på L`Occitane för er som inte vet är det en kosmetik butik. Och en kvart senare ringer dom därifrån och undra om jag kunde komma på interjuv och de kunde jag ju så klart. Interjuvengick sjukt bra så pass bra att jag fick jobbet. Helt galet.
Sen efter åkte jag runt som en galning. Köpte fixa och trixa. Hitta några ricktigt roligq presenter till en kompis som hade födelsedags fest i lördags och så en väska och lite pälor så klart. Man kan ju inte gå runt en hel dag i stan utan att köpa pärlor. Sen Åkte jag hem och hade en trevlig middag med syrran och Angii. underkvällen så han jag med och baka muffins till släkt kärringmiddan och börja sy på en kjol.
Herre gud effktiva jag.

Lördag.
Ingen ro här inte. Uppe med tuppen kändes de som men inte riktigt. Det va bara att åka in till söder och fixa det sista med födelsedags presenten. springa runt där för att hitta alt sen hem igen snabbar en blixten. Hemma sydde jag klart alt på kjolen. Och sen va man ju tvungen att slå in presenten. Fixa det sista till släkt kärring middan som jag skulle va på kl 16:00. Fixa med hundra tuden andra saker och in i duchen. Herre gud att jag han med att andas. Sen sprang jag om kring här som en dåre och fixa det sista och sprang ner till bussen. Bra träning det här. Middan va jätte lyckad. Vi åt ljumen bullgursallad med kyckling. Som efterrätt så hade jag bakat helt underbara muffins choklad muffins med riven citronskal och hallon i. (ja pappa det fins kvar till dig) Vi snacka så att öronen ramla av. Och så utbytte vi smyckes erfarenheter. Typ. Mcket gott och mycket trevligt. eftermiddagen skynda jag mig till födelsedagsfesten herre gud va alla ringde eftermig och vville att jag skulle komma dit. Men det va riktigt trevligt. Träffa alla underbara människor. Ja det va väl trevligt ända tills vi blev utslängda. Han orka inte med oss mer. Då åkte jag hem såg en film så jag skulle varava ner lite och sen gick jag och la mig och sov. Herre gud vad jag älskar min nya stora härliga säng.

Idag
har kag städat efter helgen och bytt lakan det är min stora bedrift. Vädret va helt underbart men jag hade värken ork eller lust att gå ut. En lång härlig dag framför tven.

image341

Min stora härliga och nya säng. Ja nästan nya 1månad gammla säng.

Kram Åsa

Hejsan alla glada

Godmorgon på er. Jag vakna med ett strålade humör idag. Idag har en massa att göra. Ska in till stan och söka en massa jobb och köpa en present till en kompis som fyller år i morogn. Sen så ska jag hem till Liz och fylla på min ipod med musik. Sen ska jag köpa mat och baka inför morgon dagens släkt (kärring) middag. Sen ska jag Sy en kjol som jag kan ha på mig i morgon. Herre gud hur ska jag hinna med alt. Ja jag får väl springa.

Nu tänkte jag ta och ge er chansen att köpa det här ur coola Gemelli smycken armbandet.

image339

Det är ungefär 1,5 cm brett. Och hur snyggt som helst.
Det kan bli ditt för 79 kr då bjuder jag på frakten.
Kontakta mig på [email protected] om ni är intreserade.

Kram Åsa

skor

Jag har hittat två par skor som jag har blivit helt kär i.

Först dom här helt underbara pumpsen med dragkjedja på sidan från Halens.

image336
(bild från veckorevyn.se)

Sen dom här helt underbara jesus sandalerna som underbara Elin Kling visa upp på the voice.
image337
(bild fran www.thevoice.se)

Två par skor helt i Åsa stil.

Kram Åsa


söka jobb söka jobb söka jobb

Jag blir så trött på att söka jobb. Har suttit från kl 09:00 i morrse och söka jobb. Och nu ska jag sätta mig och söka mer jobb. Hoppas och ber till gud att jag får nått jobb snart. Varför kan man inte bara får jobben serverade på silver fat för. De skulle va så skönt.
Ne nu måste jag sätta fart med mitt jobb sökande.

Kram Åsa

olika åsa stil

Min stil är ett ett hoppkock av en massa olika stilar. En Åsa stil helt enklet. Men en stil som jag värkligen tycker om är den lite rockiga stilen.

image335
( bild tagen från veckorevyn.se)
 
Lindsy är helt sten cool på den här bilden. Helt Åsa stil.

Kram Åsa


grå grå grå grå grå grå

Nej fy vilket tråkigt väder det är ute idag. Inte als uppmuntarnde har inte als lust att gå ut idag. Och som tur är så behöver jag inte de heller. Idag har jag en sån där dag då man inte als har lust att gå utanför tröskeln. Ja som tur är så kan man ju söka jobb hemmifrån nuförtiden.
Idag hade jag tänkt att jag skulle sy klart min kjol också som jag börja på här om dagen.
Nej just f*n jag måste ju hämta ut mina skor jag lämmna in för om klackning idag. Nått jag värkligen hatar det är när som många tjejer gör sliter ner skorna för långt så att spiken på klacken kommer fram. Det ljudet är hämskt. Det är så mycket billigare att bara hämmna in skorna och klacka om dom och så kan man ha sina favo skor lite längre.
Hoppas ni får en bra dag.

Kram Åsa


Jag Hembiträde?

Hejsan ja i dag är det lite bättre väder än igår. Jippi. Idag ska jag hem till mormor och leka hembiträde. Ska hjälpa dom att städa lite och ta en fika. Och som vanligt ikväll så ska jag på min älskade kurs. Det va inget förra veckan eftersom läraren va sjuk så jag längtar värkligen dit. Ska bli så kul.
Nu måste jag ta ut kladdkakan ur ugnen som jag ska ha med mig till mormor.

Kram Åsa

ängel

Jag älskar änglar.

 



Men de va ju ingen nyhet.

kram åsa

tato

Den här Tatueringen är helt underbar. Jag hade tänkt att tatuera mig innom en snar framtid och vill ha en ängen på ryggen tror jag.



image332

Om ni skulle tatuera er vad skelle de va?

kram Åsa

Spiti

jag va inne i en helt underbar butik i går när jag va ute å åkte lite. SPITI som ligger i Västermalsgallerian och på Sveavägen nere vid rådmansgatans t-station. En helt underbara indredings butik med en massa saker jag älskar. Om ni älskar som jag lite indisk stil med mycket värma färger och ljuslyktor ska ni värkligen åka dit. Kolla in deras hem sida www.spiti.se

image331

Helt underbart.

Kram Åsa

blä måndag

uch vilket hämskt väder de är ute idag. Man har värkligen inte lust att gå ut och vilken tur att jag inte behöver de. Idag ska jag träffa angii vi ska sitta hemma hos mig och jag ska sy lite. Sen ska jag väl bege mig ut en snabbis man måste ju få i sig lite firsk luft. Idag hade jag tänkt att ta hand om mig själv. Vilket jag kanske gör varje dag.

kram Åsa

Stendöd

Blir så irreterad har tappat bort min mobil laddare och fattar inte var den kan vara nån stans har letat precis överallt och den är helt borta. Och batteriet är stendött verkligen, perfekt speciellt för lilla mig som är totalt beroende av sin mobil. Sofia blev skvatt galen på mig när jag gick och frågade vaf klockan var hela tiden för jag kunde ju inte kolla själv hahah... Var föresten inne och såg filmen Jumper, hade hört att det skulle vara en riktig skit film så jag hade absolut inga förväntningar förutom att jag visste att han som har huvudrollen var skitsnygg heheh....
Men det var bra lite små taskigt gjord ibland så det såg riktigt overkligt ut men det funka för det mesta var var gjort sen drunknade man ju i Hayden Christensens ögon heheh... Den är godkänd iallafall. Ne nu måste jag sova ska upp och jobba imorn och måste dra till teknick magasinet och köpa en ny laddare suck har verkligen inte råd att slösa pengar på det men vad ska man göra....

God natt gott folk kramar Emelie

Ska föresten försöka bli bättre på att uppdatera men hur många gånger har jag inte sagt eller
tänkt det egentligen heheh.... men jag får väll försöka heheh.....


Jag på fyra ben

Ja nu hoppar jag runt här på mina kryckar. Min Fot gör så sjukt ont. Jaja det ee bara å härda ut.
Sitter här och kollar ut genom fönstret på det fina vädret skulle så gärna gå ut. Får hoppas att foten blir bra fort.
Satt och trösta mig lite inne på www.bettiesgalleria.se och såg dom här underbara örhängena som typ alla har men dom är ju helt underbara.

image330

Vad tycker ni om dom ?


ne nu ska jag spenadra resten av dagen och kvällen framför tven. Får se om jag lyckas sy lite också. Måste hitta på nått aatt göra annars kommer jag få ryck.

Kram Åsa

klant jag

ja som vanligt så har jag lyckas skada foten. Den här gången såg jag inte ett trotoarkant så jag klev bara rakt ut och ramala och stuka foten. Jag fattar inte hur jag lyckas. Det är helt sjukt och alltid samma fot också. Ja det fins väl någon menig med att jag har kryckor hemma.
Ja det är så jävla typiskt mig att stuka foten jämt.

Kram Åsa

en lag?

Jag läste i gårdagens City, en artikel om en ny lag som ska bildas. En lag om cilvilkurage en lag som ska göra det olaglit att inte ingripa om man ser någon bli misshandlad eller våldtagen. Jag känner  mig lite kluven i den frågan. Ska man värkligen behöva en lag för att folk ska ingripa när dom ser nått så hemskt som när någon blir misshandlad eller våldtagen? Ja kanske folk är ju så himla fega i detta land. Och tänker nått så typiskt svenskt sköt dig själv och skit i andra.
Jag förstår inte hur folk kan tänka så. Hur kan man skita i andra så pass mycket att man kan stå och se på när någon annan blir misshandlad. Jag förstår inte de. Hur kan man skita i andra Vi alla är en del av denna jord och måste ta hand om varandra och skydda varandra. 
Att rycka in när man ser någon bli misshandlad är att vara medmänniska. Det handlar om att visa att man är människa. 
Det har min mamma lärt mig. Hon är den där kärringen, som när hon ser någon bli illa behandlad skriker mäst och ställer sig emellan dom där killarna som säkert är 2 gåner så stor som henne säjlv utan att tänka på vad som kan ske. Det är en medmänniska de.

Om jag såg någon bli misshandlad eller våldtagen skulle jag inte tveka en sekund att ingripa. Jag beböver ingen lag för att jag ska ingripa. Men det är jag de och jag kanske är knäpp?

Åsa tycker till igen.

Brunt

Hejsan. åhh vilket underbart väder de är ute idag. Ska aldelses snart bege mig ut. Jag hede värkligen inte sagt nej till att ha den outefiten i dag.

image329

Ja Elin Kling är ju helt klart grym på det här med kläder. Kolla in väskan. Jag älskar den underbart brun och fin.  Ne nu kan jag inte sitta här åå häcka längre.

Kram Åsa


hippi

hejsan hoppsan. Idag är det soliga tisdan det är helt underbart. idag ska jag och syrran in till stan hon ska shoppa lite och jag ska va moraliskt stöd. På med solbrillorna och ut i solen.

kram Åsa

Hej solen här kommer vi.

Ja som jag skrev i inlägget tidigare så va jag och boka en resa idag. Och Nu bär de iväg till Alanya i turkiet 2 veckor i augusti. Ska bli så härligt. Och det är skönt att ha nått kul att se fram emot. Sol, bad och en massa härligt party och shopping. 
 
Längtar redan.




image327

image328

 Kram Åsa

måndag

Ja nu va helgen slut. Min helg har varit underbar i fredags så vajag ju som sagt hemma hos J och kollapå film. Mysigt. Vi såg cinderella man som gick på tv. As bra. tycker om sånna filmer.
Sen i lördags så täffa jag syrran i vällingby Vi tog en fika och shoppa lite. Vi köpte en varsin Blender. As bra helt underbara joser man jan göra i den. Sen efter middagen så åkte jag hem till Liz vi bara snacka skit. Va länge sen vi träffades. Sen åkte jag hem gjorde mig iordning och åkte tillbaka hem till liz. Vi hade en riktig tjej kväll gjorde oss iording och drak goda drinkar. Sen gick vi till the akner och träffa lite andra kompisar. Kvällen sluta i efterfest hemma hos liz. Härligt.

Nu ska jag ta min in mot stan och träffa jossan vi ska boka våran utlandsresa. Härligt. Och så ska jag ju så klart söka lite jobb också.

kram Åsa

RSS 2.0