Valborg

hej har varit lite dålig update nu i veckan från mitt håll men jag skyller på att jag inte hunnit...
Har jobbat och så men nu ska jag snart till maj brasan.. väntar på att höra från en kompis
bara sen blir det bara hem till henne men nu måste jag dra puss // Em

torsdag- valborg

hejsan hoppsan blogg läsare.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
idag har jag varit hurtbulle igen. gick upp lite extra tidigt för att hinna till gymmet och träna innan jag börja kl 10.
Sen va det jobb mellan 10-18.
efterjobbet ska jag stressa hem och slänga i mig lite mat och byta kläder för ikväll ska jag på inflyttingfest hoss alexsandra http://shopaholicbloggen.se/ trevligt trevligt.

stress.

/åsa

dagens elin


http://kanal5.se/web/stylebykling/

Så här skulle jag inte säga nej till att se ut idag. Lite så där rock aktig som jag älskar. Älskar skorna. Älskar alt rent ut sagt.

// åsa


vår tecken



Ett vårtecken för mig är när jag ser att körsbärsblommen blommar i kungsan. När jag ser det så får jag en sån där varm härlig känsla i kroppen.
 Den här tiden på året är nog den bästa då när alt vaknar till liv efter vintern och fåglana kvittrar lite extra vackert. Alt färgas till glada färger och alt svårt blir lite lättare. Våren älskade våren.

onsdag

Hejsan bloggen.
gud vad jag har haft mycket att göra idag. Va till och med tvungen att gå upp tidigare för att hinna med alt. jag gick altså upp redan 20 över sju för att gå till gymmet och träna en timme. Sen åkte jag till min praktik hod möbelrenoveraren och fortfatte på mammas köksstolar som aldrig vill bli klara. Uch vaa svårt det ska va då. Jag kommer ju hinna tröttna innan dom är klara. Sen sprang jag till odenplan där jag åt en snabb lunch med en kompis. Rikigt trevligt. Sen åkte jag iväg till jobbet. Efter jobbet ska jag hem och packa för på fredag åker jag syrran, angii åå pappa till landet och imorgon jobbar jag hela dagen sen så ska jag på inflyttingsfest så då hinner jag inte. ojojoj hur ska jag hinna alt.

Idag las även ansökan till en av skolorna jag söker till på lådan. Håll tummarna.

// Åsa

lite shopping.



puma ballerina som blir perfekta promenad skor i sommar.


 

sjukt snyggt partylinne med pärlor på.



färglad tubtopp från HM

 

och dessa sjukt snygga och coola sko kjedjor att sätta på pumps från sko uno.


så några få köp har det blivit den här månaden.

// Åsa

dagens elin


www.kanal5.se

jag bara älskar den här tunikan från indiska som elin underbara elin har. Måste kolla upp när den kommer in.

// Åsa

tisdag

hejsan hoppsan cupcakes.
HUr är det med er idag? Med mig är det bara bra. Känner mig så där vår pigg idag.
Idag är det som vanligt jobb som göller mellan 10-16. Sen efter jobbet är det min underbara kurs. Så skönt hoppas att jag får lite gjort idag bara.

brottom

// Åsa

helgen

Hejsan mina underbara läsare. Förlåt för det dåliga icke existerande uppdaterandet i helgen. Jag har helt enkelt inte haft tid.
Ja jag tänkte då att jag skulle besrätta lite om min underbara helg.

Ifredags så börja dagen med som sagt att åka till IKEA med mamma och pappa dom skulle köpa nya sängar upp till vårt landställe. Efter många om och men så hitta dom jätte fina sängar. Sen åkte jag hem hämta min träningsväska och sen åkte jag till sundbyberg och hälsa på en kompis som jobbar där på en pub. Helt underbart att sitta där i solen och dricka en kall cola. Vi snacka lite skit. Sen åkte jag vidare till vällingby och gymmet. S¨skönt att va igång och träna igen.
efter det sprang jag förbi på jobbet och hälsa på dom som jobbar på cafet mittimot. Va där en snabbis tog en snabb fika. Sen åkte jag hem lämmna av väskan och hämta strumpor sen åkte jag in till stan där jag träffa angii vi tog en lång promenad i stockholms kvällen. Det va riktikt skönt ute och skönt att promenera. Sen så åkte jag hem och sommna i soffan.

Ilördags gick ja upp tidigt och åkte hem till Emelie. Jag satt på hennes tomt medans hon måla om i hennes söta lilla stuga. Sen gick vi och köpte jordgubbar och glass sen satte vi oss i en park och sola. Lyckades faktiskt få lite färg.
Va där hela dagen och bara njöt av vädret.
Sen åkte jag hem och laga mat och vänta på en kompis som kom hit och åt mat och så föra vi lite för på kvällen så gick vi ut och gjorde stan osäker. det va en helt okej kväll vi va på ambasadur vilket jag tycker är ett rätt så överskattat ställe med alldeles för högt inträde. Va hemma innan tre.

Igår söndag så vakna jag vid 10 och kände att nu måste jag bara ut. Så jag städa iording här hemma och sen möte jag upp angii och syrran inne i stan vi kolla runt i några butiker sen gick vi ut på djurgårn och satte oss och hade piknik i solen med jordgubbar och goda mackor. Det va riktigt skönt.
Sen så åkte jag hem till syrran och åt en god middag och kolla på tv.

En helt underbar helt med massor med sol med andra ord.

// Åsa

Lördag

Hej har haft en helt underbar dag idag, blir så glad när det är så fint väder.... Målade första lagret med pappa i stugan idag och efter ett litet tag kom Åsa och gjorde mig sällskap. När vi mållat klart så gick vi och köpte glass, godis och jordgubbar ett måste en sån här dag för att få ännu mer sommarkänslor. Så vi gick en liten promenad och snacka lite. Sen gick vi hem till mig och satt och sola och snacka lite till. Nu håller vi på och grilla och det bara kurrar i magen för det ska bli så gott sen ska jag på en promenad med en kompis och efter det blir det att tjocka sig i soffan med Australia och chips och dipp...

Ni får ha en fortsatt bra dag kramar Emelie


TGIF

Hellu skriver ett snabbt inlägg innan jag ska in till stan o träffa en kompis... Tittade precis på termometen för att se vad för jacka jag ska ha o så att det stod 22 grader fick en liten chock innan jag såg sen att det var inomhus tempen o utohus var det 17 hehhe...
Ikväll ska jag på bio med sofia och imorgon ska jag träffa Åsa och måla. På söndag är det kyrka o sen ska jag träffa S så helgen är fullbokad mys : )

Ne nu måste jag dra

Puss Puss Em

dagens elin


www.kanal5.se

Så här skulle jag inte säga nej till att se ut ikväll. så där underbart vårigt. Lite så där att man blir lycklig.

// Åsa

fredag

Hejsan bloggen.
hur är det med mina läsare idag? Med mig är det bara bra. Hoppade upp ur sägen imorrse när jag såg vilket underbart väder det är ute. Man blir ju alldeles lycklig.
Idag ska jag åka med mamma åå pappa till ikea dom ska köpa nya sängar. Jag tänkte köpa lite nya galgar till min lilla del jag har fått i garderoben. Sen ska jag faktikt åka och träna. första gången på två veckor. Modigt. Täkte att jag ska fösöka komma i den där sommar formen.
 Sen efter det tänkte jag stätta mig på ett cafe och bara njuta av solen. Och sen i kväll ska jag träffa angii vi ska gå på promenad. Hurrtbulle jag.

// Åsa

jobb.

Jag har tänkt lite på det här med jobb. Vi är mitt i en ekonomisk kris och fler och fler blir av med sitt jobb. Alla har vi känt av det på ett eller annat sätt att lågkonjukturen(säkert felstavat) är här.
Jag såg på ett program igår som handla just om det. Jobb. Kvällsöppet med Ekdal det handlade om hur jobbsituationen det ut för oss 80 talister.
Det fins ju dom puckorna som tycker att det är vårat fel att vi inte har nå jobb. För att vi på nått sätt skulle va lata och sönder lallade av våra föräldrar. Vilket jag tycker är helt åtskogen fel. Vi 80 talister är inte latare än någon annan generation före oss. Vi 80 talister är värkligen inte sönder lallade heller vi har växt upp i ett hårt samhälle och har därför bildat ett tjock skin på näsan. Men vi har också fått lära oss att ha drömmar. Drömmar om vad man vill jobba med och hur man vill att ens framtid ska se ut. Vi har också fått lära oss att vi ska ha jobb där vi trivs och känner att vi kan utveklas som människor. Och vist det kanske har gjort oss kräsna. 

 Dom har ju inte tänk på det att alla jobb som fins ute nu måste man ha arberslivserfarenhet på. Vilket kanske kan va lite svårt att ha om man just har tagit studenten.
 Ledarna och cheferna på stora företag kanske måste ta och tänka om lite med tanke på att väldigt många går i pension dom närmaste åren. Och dom platserna måste fyllas.
Politikerna kanske ska sluta att skylla på oss så kallade "lata" 80 talister och istället komma på en lösing på problemet.

Jag har själv tänkt på min jobb situation och jag har bestämmt mig för att jag ska sluta nu efter sommaren. Ja det kanske inte är det smartaste draget med tanke på lågkonjukturen. Men jag trivs inte. Jag vantrivs däremot och känner ångest när jag sitter där så därför kommer jag att sluta efter sommaren. Jag vill inte vakna upp varje morgon och känna ångest över att gå till jobbet. Jag vill känna att jag gör nått med mitt liv. Jag vill kunna sitta i min gungstol när jag är gammal och tänka på alt kul jag har gjort att jag värkligen har levt fult ut. För det är ju värkligen så att livet är alldeles för kort för att ha tråkigt.


// amen Åsa

090423

Hellu var inne i stan ett tag med lilla o mamma. Hittade en jätte mysig klänning som ser ut som en kjol o en topp men dom sitter ihop... pallar inte fota just nu o så blev det en liten söt sak till min kompis lilla bebis som jag ska få se för första gången på söndag oohh längtar... Har saknat S så mycket också så det ska bli jätte mysigt o träffas o snacka lite...
Nu ska jag drika te o se om det går nått kul på tv

puss emelie

snyggt



så snyggt och avslappnat perfekt att ha en dag i solen.

// Åsa

Tjuvlyssnat

Så klockrent tjuvlyssning, det sorgliga är att det är nått jag skulle kunna göra heheh....

En tjej står i kassan då en man kommer in i butiken och går fram till disken.
Mannen: Hej. Glenn.
Kassatjejen (sträcker fram handen): Hejsan. Maria.
Mannen tittar förvirrat på tjejen.
Mannen: Eh ja... Hej. Ett paket Glenn, tack.
Kassatjejen (rodnar): Oj visst, självklart.

hahahha....

//Emelie


H&M

Såg att H&M fått in lite nyheter och föll för don här två klänningarna... Men så såg jag att den korta känningen var kemtvätt på och den andra vet jag inte riktigt när jag ska ha på mig så för en gång skull så tänker jag förnuftigt innan jag klickar hem nått och har satt ett förbud på mig själv från och med nu så får jag inte beställa nått mer från internet. får se om jag kan hålla det men det tror jag : ) Ne nu ska jag fortsätta med arbetsproverna

 

Tjingeling // Emelie

torsdag

Hejsan och god morgon bloggen.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
jag hade väldens konstigaste natt inatt. Jag vaknar utav att jag dunkar huvet i väggen. På nått sätt i drömmen halvsovande så skulle jag snurra runt och bang med huvet rakt in i väggen. Jätte konstigt. och inte ett skönt att att vakna på halv 4 på morgonen. Men jag va alldeles för trött för att gå upp och lägga is på bulan.
Idag är det torsdag och det innebär att jag ska till min praktik. Ska fortsätta på stolarna mammas kökstolar.
Sen är det jobb mellan 14-20.
ska försöka att passa på att njuta av vädret också. det ska bli upp mot hela 17 grader idag. det ni.

kram Åsa

Nobody said it was easy

Dagens låt: Natasha Bedingield - The Scientist



// Em


olsens





hitta dom här bilderna på olsens och dom är ju bara så inspererande.

//Åsa

onsdag

Hejsan bloggen.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Börjar faktiskt konstigt nog att känna mig bättre. Får hålla tummarna så att jag kanske kan bli frisk så jag kan börja träna snart igen.
Idag ska jag in till stan igen och fixa med lite saker.
Sen är det jobb som vanligt mellan 14-20.

kram Åsa

En liten lista

Lovar du att vara ärlig?  Jag har ingenting att dölja
Du heter: Emelie

Smeknamn: Emi, em, emme

Låt som när du är ledsen sörjer till? det löser sig - timbuktu
Beroende av: lakrits, min familj o mina vänner

Vad behöver du mest just nu: en säng
Vad tror folk om dig?jag hoppas att många tror att jag är snäll, glad .men vet att många som inte känner mig kan uppfatta mig som blyg ibland

Stämmer det? Bly? inte direkt är snarare så att om jag inte har nått o säga så håller jag tyst istället för att snacka massa skit.

Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår

Vad säger du för att imponera på någon? är mig själv :)
Hur imponerar man på dig? jag är nog ganska svår att bli impad tror jag men när man verkligen vågar vara sig själv och står upp för det man tror på o den man är oavsett vad då blir jag imponerad

Brukar du skratta för dig själv?  ja, o det händer för ofta är känd bland mina vänner att skratta åt mina egna skämt hahah...

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ring eller messa när du är påväg hem kram mamma : )

Var bor du? Enskede, stockholm

Trivs du där: Sthlm i mitt hjärta

Äger du några converse: ne tyvär

Sprit, cider, vin eller öl:gillar inte lkohol så mycket men cider

Vad har du för mobil:en nokia vet inye modellen men ganska ny

Nästa mål i ditt liv: börja plugga

Hur svarar du i mobilen: hallå om det är nån jag känner om det är okänt nummer då är det oftast jobb så då säger jag "hej det är emelie"

Vem ringde du senast? sofia

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: vi pratade om att hon börjar bli sjuk o lite annat

Antal timmar sömn inatt: 8 - 9 ung

Sov du ensam: Nej med sofia

Brukar du komma i tid: Ja oftast tidig till o med

När mår du bra: När mina nära mår bra

När blev du fotad senast: I lördags när jag var ute tror jag

Hur känner du dig nu: Trött och sliten lite små deppig

Vanligaste färg på dina kläder: svart, vitt jeans blått

Vad tycker du om fötter: stora spetsiga o oftast blå slagna

Vad saknar du: min kärlek

Favorit dryck på morgonen: juice

När brukar du oftast gå och lägga dig: väldigt olika men mellan 22 - 01 ung

Är du blyg? Ne min kan bli lite tillbaka dragen i större samanhang o låter andra ta för sig istället

Sysslar du med någon idrott: Ne tyvär inte, idrott har aldrig varit min starka sida
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte kärlek men förälskelse som kan leda till kärlek

Är du nöjd med ditt liv: ja gsnska iallafall

Vad är det värsta du vet? människor som tror dom är bättre än andra o rasism

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? beror på vilket datum i månaden det är

Vad längtar du till? sommaren o bara ben

Har du bra vänner och äkta vänskap? ja det har jag absloute har både några väldigt nära o många bra vänner

Om fem månader: vill jag ha börjat plugga
Om ett år?: Då vill jag vara kär o ha tillräkligt mkt pengar för att kunna tågluffa i europa
Du samlar på: kläder o skor

Vem ringer du när du är arg/ledsen: mamma eller steffi

Har du strumpor på dig nu: japp

Är det okej att gråta: ja det är alltid okej att gråta

När grät du senast: kommer inte ihåg

Bär du glasögon eller linser: ne men måste kolla min syn är lite orolig att jag behöver glasögon

Har du piercing: ja i öronen o naveln

Vill du gifta dig: Ja en dag

Vill du ha barn: ja älskar barn

Är du bra på att laga mat: ja brukar få höra det iallafall

Är du flygrädd: lite hatar att lyfta

Hur vig är du: tänk på ett kassa skåp ung så vig är jag

Vilken är din favoritglass: citron sorbe

Tror du på ett liv efter döden: Ja det gör jag

Bor dina föräldrar tillsammans: japp gifta i 30 år iår

Vilken ögonfärg har du: bruna

Röker du: Nej har testat o fest rökt förut men inget jag skulle börja med

Hur ofta tränar/motionerar du: alldeles för sellan

Vad är det viktigaste i livet?: att känna att man har människor man älskar o litar på som alltid stöttar än oavsett!

ni orkade säkert inte läsa hela men snodde den från blondinbella

Kram emelie


Tisdag

Hej babes, sitter just nu o slappar vid datan... Har nyss tittat på senaste avsnittet av gossip girl jag säger bara drama drama drama, älskar den serien : )
Tog en cykel tur på förmiddagen till färghandeln. lite surt att jag cyklade till den som ligger längst bort först för att få reda på att dom inte hade den färgen så då cyklade jag till den som låg närmast mig egentligen o där fanns den men lite motion fick man ju iallafall...
Ska snart käka lunch och göra iordning mig sen har jag en date så det är bara att sätta fart

Puss puss Emelie

vill ha



http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/sophie/

asså kolla in hennes helt underbara tajts. Jag vill bara ha sånna dära. Dom kommer grån gina och jag ska dit efter jobbet och kolla. Så snygga så coola.

// Åsa

Tisdag

Hejsan hoppsan bloggen
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra. Är uppe tidigt för att idag öppnar jag på jobbet. Jobbar mellan 10-16 är det som gäller. Sen är det min underbara kurs mellan 17:30- 20:30 nya tider. Min världens bästa Pappa gav mig förlägning på kursen för annars hade den varit slut förra gången. Och nu får jag gå 4 gånger extra jipppiiiii.
Oj nu måste jag sätta fart.

// Åsa

sommar sommar sommar

åhh vaa jag längtar efter jommaren just nu. När det är varmt sent in på kvällen och man kan gå med bara ben.


www.kanal5.se

jag längtar efter jeans shorts och stora tröjor.


// Åsa

Måndag

Hejsan bloggen
Hur är det med er? Med mig är det bara bra. forfarande sjuk dock men det är ju normal tillstånd för mig.
Idag ska jag in till stan med angii. Tänkte att jag skulle shoppa úpp lite av min lön. Men bara lite.
Sen är det jobb som gäller mellan 14-20.

// Åsa

Klant

Jag är såååå klantig ibland eller ganska ofta faktiskt. Tappar saker, slår mig eller nått sånt o nu har jag lyckats igen.
Stod i duschen o råkar stöta till hyllan som shampot står på så den ramlar rakt på foten som nu har en bula, blåmärke o allmänt öm hoppas bara inte det känns imorn när jag har skor på mig...

Kram Emelie

Helgen

Hellu, nu sitter jag i sängen med datan och t'änkte bara jag skulle skriva några rader innan jag ska sussa....
Tycker helgen har gått riktigt fort, igår så var jag med Åsa inne i stan och fönstershoppade riktigt mysigt och sen åkte jag hem mötte upp sofia och så hängde vi hemma hos henne ett tag snackade lite o käka sen gjorde vi iordning oss o gick ut riktigt kul var det och idag skulle jag hjälpa till i söndagsskolan i kyrkan o eftersom jag inte kunde sova av nån konstig anledning eftersom jag bara sovit typ 4 timmar så gick jag hem och hade en trevlig frukost med mamma. Sen åkte jag till kyrkan barnen var jätte snälla. Sen åkte jag bara hem och åt tittade på kärlek 3000. Höll på o somna på slutet men ville se så jag lyckades hålla mig vaken men när filmen var slut gav jag upp och deckade på soffan i ung 2 timmar... Vakna o var helt borta i huvet heheh... Så jag hoppas jag kan sova nu med jag tror jag kan det ändå : )
Imorn är det jobb för hela slanten, som mina måndagar brukar bestå av då jag jobbar på båda mina butiken....

Ne ska läsa lite bloggar sen ska jag sova

Kram Emelie

sjuk

nej uch nu är jag sjuk igen. Sitter här med väldens huvudvärk och inte äns ipren hjälper på skiten. Kanske skulle ta och besöka en läkare snart. Är ju för ...... sjuk hela tiden.

// Å

bild



i love den här bilden.

// Ååsa

söndag

Hejsan bloggen.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Har just varit ute på en power wok i solen. Det är helt underbart väder ute blåser bara lite men det gör inte så mycket när solen skiner.
Idag har jag tagit det lungt den va jag ute och gick över en timme. Nu snart ska jag åka in till stan och fika med en kompis som jag träffa genom liz nere i borås. Hon är här och har praktik så jag tänkte visa henne stan.
Ikväll blir det väl tv och sen täckte jag fixa till ett par jeans som jag inte trivs så bra med.


Kram Åsa

jag älskar väskor.



från topshop



från HM

// Åsa

fredag och lördag

ojj vaa dåligt det har varit med uppdaterade från min sida. Jag har väl helt enkelt inte haft tid.
I fredags så som sagt så va jag ledig. Är ju det som sagt varje fredag nu fram över eftersom dom har dragit ner på mina tider på jobbet.
Så i fredags så åkte jag och mötte Emelie vid mariatorget och sen gick vi ner mot vår gamala skola där vi gjorde n'stan klart våra arbetsprover till skol ansökingarna. Sen så åkte jag hem till angii och hjälpte henne att tvätta håret eftersom hon inte kan det då hon har opererat handen. Vi tog en fika sen åkte jag in mot stan där jag fixa några äreden och sen så åkte jag och mötte syrran innan vi åkte hem hit och åt en god middag med mamma. Och sen hade vi mys kväll här hemma med jordgubbar popcorn och hemma gjorda cocosbollar som jag stod och gjorde snäll som jag är.

Idag har jag varit inne i stan med Emelie vi skulle bara ha gått till panduro med som vanligt för att vi är så bra på det så blev vi kvar inne i stan och kolla runt. Hitta en massa kul som jag vill shoppa när jag har fått min lön. Men tyvär så måste jag ju spara en hel del. Hade värkligen en rolig dag. Även fast det va så kalt. Sen så har jag bara varit hemma. tänkte att jag skulle lägga mig framför tven och kolla på film snart.


Kram Åsa

Fredag

Godmorgon, ska iväg om bara några minuter och träffa Åsa och så ska vi dra till vår gamla skola o fixa lite med våra arbetsprover efter det är det jobb som gäller o så jag kommer inte hem förän ikväll så tror inte jag skriver nått mer idag men vi ses imorn... ni får ha en bra dag

Kramar Em

Sen en tid tillbaka



Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

Kram Emelie

Serva me serva bote

Fick mitt armband idag och det är super fint sitter perfekt, kommer bli väl använt har jag en känsla av : )



// Em

god morgon

Usch vaknade nyss... gillar inte när jag vaknar så sent men kom hem rätt sent igår var med en kompis på en liten spelning med bland annat Adam Tensta, eboi och några till det var kul : )
Ska fortsätta med arbetsproverna idag sen ska jag gå och kolla på färg till stugan... Äntligen har jag fått pappa att måla om heheh...



// Em

dagens elin.


www.kanal5.se

jag bara älskar den här bilden. Kolla in orkester jackan. Jag måste helt klart lära mig att handla sekend hand. (hur det nu stavas?)

// Åsa

torsdag

Hejsan och godmorgon bloggen.
Hur är det med mina läsare idag?
Med mig är  det bra är fortfarande förskyld eller jag blev frisk under påsk och sen blev jag sjuk igen i tisdags. Det vill bara inte släppa jag kanska är allergisk mot mitt jobb? kan man va det?
Idag så ska jag åka till min praktik hos möbelrenoveraren. Försöka komma nånstans med stolarna. Sen är det jobb mellan 14-20 som gäller. Ska ta med mig en film till jobbet så att jag har nått att göra. Det är så hilmla tråkigt på jobbet när det inte är några kunder.

Kram Åsa

Kärlek


 
Det finns olika sorters kärlek. Det finns kärlek till en annan människa, till ett djur, ett  par skor eller en bild och just nu har jag blivit kär i den här bilden... Älskar allt ljuset, att han försvinner lite in i bilden så gör att den får en sorts mystisk känsla ne underbart är det iallafall....

// Em

Helgen.

Jag måste ju bestätta om helgen. Har ju inte hunnit med det eftersom jag har haft ett fullt shema i helgen. Där av den dåliga uppdateringen i helgen.

Ja i fredags så jobbade jag ju fram till klockan 18. Sen skynda jag mig hem och fixca mig lite innan jag möta upp Liz som va hemma över påsk och åkte ut till täby. Där vi trodde att vi skulle på påsk fest hos en kompis men han hade missuppfattat det hela lite. SÅ vi satt hemma hoss honnom 11 tjej och han. Sen gick vi vidare till nästa fest som va i en liten etta Men där orka vi inte stanna så länga så då åkte vi vidare till nästa fest som inte hella va så rolig så då bestämmde jag och Sp oss att vi skulle åka in till stan istället. Där gick vi på ett ställe som heter herrby jeams ett rock ställe. Vilket va kul.
I lördags då så mötte jag upp syrran och Angii vi åkte in till stan njöt av det fina vädret och tog en fika i solen.
Sen åkte vi hem och jag och syrran hade påsk middag. Väldigt gott. Sen så kom LIz och hennes lilla syster hit. Och en del killar från min gamala skola. Vi hade lite grillfest på grillplatsen här hemma och sen va vi hemma hos mig och hade det trevligt. Galet rolig kväll. Länge sen jag skratta så mycket.
Och så i söndags så tog jag det lungt på förmiddagen städa lite här hemme och sen mötte jag upp Liz och hennes lillasysten igen. Vi Åkte hem till en kompis vid slussen där vi satt och såpela tvspel och drack goda drinkar. Han har som en egen bar hemma så det va färgglada drinkar för hela slanten. Kvällen sluta tidigt vilket va bra.
Och i går så va det bara att gå upp tidigt och baka då jag och syrran åkte hem och hälsa på mormor och morfar igår. Vi fika och hade det trevligt som vanligt. Städa lite också då  gamlingarna inte orkar det längre. Igår va jag bara hemma och tog det lungt.


första kvääen i fredags på första stället. lyssnar på fin sång.


Liz har missuppfattat det här med gitar och trodde att det var en cello.



Hemma hoss mig andra kvällen. Ja jag gillar min mössa



färgglada drinkar



Liz och lillasyster. söt nöstar



fille the rille.



den nya sortens taxi i sthlm. lite mer miljövänlig.

// Åsa

Tisdag

God morgon minna vänner
Hur är det med er idag? Med mig är det bra har äntligen blvit frisk från förskylingen.
Idag är det jobb igen efter den långa ledigheten. Jag jobbar bara tre dagar den här veckan ledig på fredag eftersom min chef har bestämmt det så.
Ja i dag är det jobb som sagt men sen är det också kurs. Min underbara silversmeds kurs. Idag är det sista gången. Så jag måste värkligen bli klar.


// Åsa


Tisdag

Godmorgon, idag är det jobb på schemat sen ska jag träffa en tjej kompis i stan.....
Sitter just nu och halv sover framför datan dom som känner mig vet att jag inte är världens morgon människa hahaha....
Jag har lite skräck för om jag börjar plugga i höst att börja klockan 8 på morgonen o så vet inte hur jag ska komma upp.
Ne snart ska jag dra. Igår var det en tjej här som sålde hud vårds och smink produkter från Mary Kay till mig och mina systrar o min mamma... Och fick göra en sjukt snygg sotig make up... Köpte ögonskuggorna man behöver för att göra den, en eyeliner och en jätte bra eye primer dom gör att ögonskuggorna sitter där dom ska....
Kommer säkert inte bli lika snyggt när jag gör det själm men får försöka om det blir bra lovar jag att visa en bild heheh...
Ne nu måste jag käka frukost...

Ha en bra dag Kram Emelie

skor skor skor


bild: http://shopaholicbloggen.se/

Jag bara älskar dom här skorna från topshop. Skulle passa så bra att ha i sommar.

// Åsa

Marc Jacobs

Jippi såg precis att jag vunnit ett sånt här armband från marc jacobs med texten
Serva me serva bote- Save me and I will save you på tradera....




// Emelie

underbart

hade den här bilden liggande på datan. Mins tyvär inte var jag har hittat den.
 Helt underbart. skulle inte säga nej till nått av de.



Allt är bara så jag.

// Åsa

långfredagen

hejsan mina vänner.
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra. jag börjar må lite bättre.
Idag är det jobb mellan 11-18. helt galet enligt mig att butiker har öppet på långfreagen. Då ska man ju va hemma och ta det lungt och gå långpromenader i solen.
sen efter jobbet måste jag skynda mig hem och göra mig iording  för i kväll är det påsk fest i täby. Ska bli sjukt kul att träffa alla där ute igen.

/ Åsa

Skärtorsdag

Hej idag blev den en tripp in till stan med mamma och små systrarna... Så jobbigt att alltid när man inte får shoppa så hittar man hur mycket som helst... Såg en super söt jeans kjol från och ett jätte fint linne med kedjor i ryggen från H&M men lite shopping blev det... Fick den här jackan av mamma.. Ett riktigt fynd 200 spän på rea : )
Var nyss och givk med lillsyrran o hennes kompis som var påsk kärringar super söta heheh...
Ne snart blir det tacos och sen blir det bara att slappa ikväll för det är jobb hela helgen... lite jobbigt o jobba hela påsk helgen men det är bra ob iallafall : ) heheh



Glad påsk kramar Emelie


lite shopping

Jag har ju missat att visa min elller en del shopping jag har gjort den senaste tiden.



En sjukt snygg pepparkvarn att ha när jag flyttar hemifrån. Från ikea



Jag köpte den här underbara väskan som jag skrev om för ett tag sen. Från HM

 

Dessa gryma solisar från Gina

 

kunde ju inte låta bli att beställa dom här underbara gladiator sandalerna i brunt.....
 
.... och i svart och otroligt nog så passa som perfekt vilket är ovanligt när det gäller skor från HM.

// Åsa

torsdag

Hejsan och godmorgon bloggen.
hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Eller ja min förskyling sitter kvar som superlim. Jag är fortfarande lite pisst över att dom ska dra ner på mina tider på jobbet men vad kan man göra det är ju ingen idee att va arg för dom lysnar ju ändå inte.
Idag så brukar ju ju egenkligen åka till min praktik hoss möbel tapetseraren men just idag orkar jag inte. Känner inte för det. Måste va regnet fel eller nått. Så jag tänkte va hemma istället och försöka bli lite friskare. Eller ja får se va jag hittar på.
I dag åker min föräldrar till landet och är borta hela påsken. Ska bli skönt att få va liten ensam hemma och bestämma helt själv. 
 Jobb mellan 14-20, juste ska föröka strida lite på jobbet idag och se om jag kan rädda några av mina tider.

// Åsa

chefer dom är lika allihoppa.

Jag är så jävla arg just ju. eller mest besviken på mig själv. Äntligen när jag börja känna lite säkerhet i mitt jobb så ska det slå tillbaka som ett slag i magen. Fick just reda på att jag måste gå ner i tid i arbetstimmar. Och nästan det värsta av alt är att min kollega ska gå upp i arbetstid.
jag vet inte var jag ska ta vägen. Är så arg.

// Åsa

have2have

Mina nya älsklingar var ännu mer underbara i verkligheten än på bild och jag är helt överlycklig och nu har jag fått ett litet tillskott till samligen och fler blir det.... upptäkte här om dan att jag köpt ung 5 nya skor den här månaden....
jag obssesed vid skor inte alls...



Kramar Emelie


Onsdag

Hej sitter och slappar lite vid datan inna jag ska springa ner och hämta ut mina älsklingar hoppas dom passar annars blir jag sur...  hehehe... ne nu måste jag dra visar bilder senare kramar Emelie


dagens i förra veckan.

Jag lyckades ju faktiskt att ta en dagens i förra veckan.



Topp från La Redutte


Jeans gamala som gatan från Gina



Armband gjort själv.

// Åsa

onsdag

Hejsan mina vänner
Hur är det med er idag ? med mig är det bra förskyld fortfarande. och nu har jag fott hosta också. Skönt med lång ledig över påsk då kanske jag lyckas bli frisk.
Idag så hade jag tänkt att jag skulle in till stan och fixa lite saker men tyvär så har det kommit gubbar hit som ska fixa nått med vattnet så jag måste vänta på dom innan jag kan hoppa in i duchen.
sen är det jobb mellan 14-20. Ska försöa skiva lite på mina skolansökingar också. Känner att jag måste få iväg dom snart.

// ^åsa

vingar från topshop



Jag är helt kär i denna "kavaj" aktiga jacka från Moss senaste sammarbete med topshop. Den har ju vingar på sig.
skulle passa mig perfekt att ha i sommar.

/ Åsa

tisdag

hejsan och godmorgon bloggen.
Hur är det med mina vänner idag?
Med mig är det bra som vanligt och fortfarande förskyld. Är det någon som har nått tips på hur man fort blir frisk?
Idag är det jobb som gäller mellan 10-16. Men innan jobbet ska jag förbi angiis jobb och äta frukost och efter jobbet är det kurs.

Kram Åsa

Trött

Är helt slut efter att ha jobbat dubbelpass först Guldväskan ta det lite lugnt en timme sen var det bar att köra igen på six så nu sitter jag framför datan en liten stund och ska snart se project runway om jag orkar
Men bloggar mer imorn kram Em

Måndag

Hejsan och godmorgon bloggen.
Hur är det med mina vänner idag?
Med mig är det bara bra. Fortfarande förskyld Men vad gör det när det är så här fint väder ute.
Idag är det jobb som gäller mellan 14-20 innan jobbet hade jag tänkt att jag skulle ut och gå lite kanske till och med ta och gå till jobbet.
Innan jobbet ska jag ta en duch och få måste jag ta och fixa några papper.
dags och sätta fart med andra ord.


kram Åsa

med en klump i halsen

Jag sitter här med en klump i halsen och tårar i ögonen. Det har just slagit mig som ett slag i magen att min älskade underbaraste vän Jossan åker i morgon och är borta över ett år. Ja jag vet att jag förmodligen är fjollig eller överdriver men jag kan inte låta bli. Hon är min solståle min vän som jag vänder mig till med mina fåniga problem. Vist vi kanske inte träffas så ofta men vi pratar i telefon destomer. Hon är den jag delar alt med glada som ledsna upplevelser.
Hur ska jag göra nu när jag går hem sent på kvällarna vem ska jag prata med nu om världsproblem och killar.
Gumman du ska veta att jag kommer att sakna dig så mycket så sjjjjuuukt mycket. Det är dig jag har många av mina bästa upplevelser med och många av mina sjukaste också. Jag sägar bara "ta handen"

Men jag vet vad du kommer säga "jag kommer ju hem snart tiden går fort." Ja tur är ju de. Men tomrumet är stort ändå.





Eller vad säger du Britt-marie?

Britta jag måste ju få din nya adress och telefonnummer!!!

Tårar ner för kinden / Åsa

En lista

Hittade den här listan hos michaela och tänkte att jag skulle göra den : )

Hur känner du dig just nu? Lte trött och tänker lite för mycket som vanligt annars ganska bra
Vem är den roligaste människan du känner? Det måste nog vara Lwam.
Gillar du att slåss? Nej jag hatar konflikter inte på det sättet att jag är rädd för det mer att jag inte gillar och såra folk
Sparare eller slösare? Lite mitt emellan har koll på mina pengar men tycker om att spendera
Din drömväska? En Chanel väska
Bortsett från datorn, vad hör du just nu? mamma som snackar heheh...
Ditt favorit svärord? svär inte så, skit hahah...
Pålägg som gäller? salami eller ost annars skagenröra
Tatueringar, piercingar? har piercing i naveln men ingen tatuering
Vad känner du för distansförhållande? Vet inte riktigt aldrig haft ett själv men sett sånna som funkat riktigt bra och sånna som inte funkat alls...
Gillar du att vara själv? Ja det gör jag absolut ettav mina motton är att alltid vara mig själv oavsett vad
Vad har du lärt dig från dina tidigare förhållanden? Att jag ska lita på mig själv och lyssna på mina instinkter
Har du dejtat någon miljadär någon gång? Ne heheh...
Vad tycker du om droger? Att det är skit

//Emelie


Have2Have

Råkade bli en liten beställning hos have2have på dom här helt underbara skorna så sjukt snygga har velat ha några med guld nitar ett tag så då blev ett litet klick nu får jag inte beställa nått mer heheh...



Kramar Emelie

söndag

hejsan mina vänner
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra fortfarande förskyld och hostig men det börjar bli normal tillstånd för mig.
Idag har jag varit hemma hos syrran blev kvar här igår. kollat på tv och försökt bli frisk.
Snart ska jag åka in mot stan och träffa jossan. Innan hon åker till USA i över ett år. Ska krama henne hejdå-

// Åsa

Smitare

Lyckats smitta från festen en liten stund och stängt in mig på mitt rum för att hämta andan lite. Klockan är bara 6 och jag är jätte trött. Festen är väldigt trevlig kul och träffa massor av släktingar som mani nte träffar så ofta...
Har ett paket från H&M som ligger och väntar på mig hoppas jag hinner gå o hämta det innen affären stänger och är jätte sugen på torkade aprikoser heheh... javet jag får konstiga cravings ibland som om jag alltid är gravid heheh...
Ne nu måste jag återgå till festen men jag kommer tillbaka...

Kram Emelie

zoe gör kläder.

läste nyss att zoe ska börja göra kläder. Jag älskar värkligen hennes stil. hoppas att man kan få tag i dom häriftrån sverige.



// Åsa

Ha begär

Lady Godivas Operation SEK 3499, J Dauphin - NELLY.COM


Vet inte om jag behöver säga så mycket mer än underbar


// Em

Dagens tips

jag och Åsa brukar ha dagar ibland då vi syr eller pysslar med nått oftast syr : )
och gumman det här ska vi göra nästa gång

Just nu: lyssnar på Erik Hassle - hurtfull på repeat sjukt underbar låt

// Em


Erik Hassle - Hurtful

 
Dagens låt


Erik Hassle - Hurtful from Niklas Johansson on Vimeo.


// Em

TGIF

Halloj, såååå skönt med fredag är ledig idag och har varit med lillan hos tandläkaren och vart och lämnat henne i skolan... nu håller jag på o tvätta och ska städa snart.... En liten mamma är precis vad jag är hehehe... kanske är dags snart : P hahah...
Just nu sitter jag i sängen och slappar är riktigt sugen på att shoppa men plånboken säger nej : (
Så jag får väll lyda, men ska ta det ganska lugnt idag för imorgon blir det full rulle hela dan... min mamma har fyllt 50 som sagt och vi firar det med öppethus och för att hon ska kunna ta hand om gästerna så är det jag och mina syskon som ska hålla i allt pust och jag kan ju säga det att det ska komma runt 50 pers så det kommer bli mycket folk men det ska nog gå. Men lite senare idag ska jag träffa några tjej kompisar och fika det ska bli mys : )
Tonade föresten håret här om dan är riktigt nöjd men funderar på att färga nästa gång men har aldrig färgat håret förut bara tonat så är lite nervös funderar på att gå och göra det hos frisören så det blir riktigt bra.....
Tog en bild tidigare för att visa min nya hårfärg men kameran vill inte samarbeta med mig men den ser ut ung. så här 
lite rödare kanske... 

Om ni har några tips på någon frisör som är bra på färgning i Stockholm till ett bra pris så blir jag glad eller om ni har några andra bra tips angående färgning....

Ha en bra dag Kramar Emelie

fredag

hejsan och godmorgon bloggen.
Hur är det med er mina vänner idag?
Med mig är det bara bra är fortfarande lite kraslig har typ ingen röst. Men det gör inte så mycket.
Idag är de jobb mellan 10-16. sen ska jag hem fixa mig i ording för ikväll är det jossans avskedsfest. Uchh vill inte säga hej då. Men det ska bli kul ikväll.

ojj vaa tiden går.

kram Åsa

Kate Moss för Topshop

Kate Moss har kommit ut med sin vårkollektion för topshop och alla bilder har slaäppts på deras hemsida....
En hel del fina grejer men det här var mina favoriter... Älskar den blommiga klänningen och jackan med vingar på helt underbart

  

// Emelie

skor skor skor underbara skor.

Åhh vad jag älskar alla skorna älskar alla.



// Åsa

onsdag

Hejsan bloggen. Hur är det med er idag?
Med mig är det underbart solen skiner och vädret är underbart vilket man inte kan undvika att le åt. Men jag är fortfarnade lite snuuvig.
Idag har jag faktiskt fotat lite hemma som jag tänkte lägg upp här på bloggen. Sen så har jag umgåts lite med mamma och fixa lite hemma. Sen så har jag tagit en promenad ute i solan. Och sen gått runt lite i centrum innan jag gick till jobbet.

Nu jobb.

// Åsa

RSS 2.0