kalmar

helt sjukt vilken kväll det va igår.
Men jag börjar att beräta om  bussresan. först gick det jätte bra men den vid första stoppen typ så klev en tant på som promt skulle sitta brevid mig. Även fast jag hade fetat ut mig så mycket jag bara kunde så skulle hon sitta brevid mig. morr. 6.5 timmar på en buss gör en lite halft knepp men som tur va så hade jag sällskap av johanna vilket gjorde att jag överlevde. många skratt senare så va vi framme.
Sen på kvällen hade vi lite fest för zara som jag är här och firar. Sjukt kul. Sen så gick vi på konsert här i närheten.
Den sjukt bra vilken upplevelse galet. Sen festa vi vidare där på stället. Och sen hade vi efterfest. helt underbar kväll.





förfest med söt tjejerna



e type liz 



sötaste paret  



sociala killen och min darling.



på konserten


 sjukt bra

jag måste ju bara berätta om vilken otur jag hade igår de va helt sjukt. det börjar på morgonen att när jag ska göra ren öronen så stoppar jag in toppsen för långt. Så det bara knakar i hela örat och gör galet ont. Sen påcenrtalen när jag står i trulltrappan med alla mina väskor så tappar jag min rullväska och den flyger ner för trappen rakt på en gammal tant. Som tur va gjorde hom sig inte illa med gud va pinsamt det va. Sen väl på bussen så när jag ska lägga upp min väska ovanför säterna så va ena facket öppet så då flyger dataladdaren ut och rakt på en man som sitter under. Pinsamt. Ja och som inte det vore nog så när vi har kommit fram och vi står på systemet och jag sja betala så när jag ska ställa upp vin flaskan på bandet så vinglar den till och bang rakt ner i golvet och där gick den sönder. Pinsamt nej gud nej. jag höll på åå dö.
resten av kvällen gick jag på tå för att inge mer skulle hända.

nu ska vi bege oss ut.

Kram Åsa

på väg

hejsan bloggen
just nu sitter jag  på bussen  på väg till kalmar.
Har haft sjukt mycket att göra dom senaste dagarna därav den dåliiga uppdateringen.

skiver mer när jag har laddat datan.

Kram Ååsa

Onsdag

Hejsan läsare
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra. Har passat på att sova så mycket jag bara kan nu på morgonen. Så skönt.
Idag ärdet jobb som vanligt mellan 14-20. Men innan jobbet ska jag in till söder och köpa lite silver till min kurs. Sen så ska jag hitta en present till min kompis som jag ska åka till kalmar och fira i helgen. Ska bli grymt kul.
och ikväll efter jobbet ska jag hem och packa.

nej nu är jag uttråkad.

Kram Åsa

framgång.

Jga har tänkt lite på det här med framgång. Vad är det egenkligen för nått? Alla pratar om det. Alla vill ha det. Med vad är det ?
Jag tror att det är något som är upp till var och en. För någon kan framgång va att ha ett bra jobb med bra betalt. och det är väl så dom flesta tänker när man hör ordet framgång.
Men för någon annan kan framgång betyda att man har en familj med hus barn och hund.
Eller för någon kan det va att känna att man har gjort nått bra.
Jag har funderat lite över vad framgång skulle va för mig. Vad är framgång för mig? Jag önskar att jag viste det. Jag tror faktiskt att det är när jag har ett jobb som jag trivs på jobbar med nått jag tycker är kul och får bra betalt för det. Kanske när jag har lyckas skapa mig ett eget  smyckes märke som jag känar pengar på. Men för att ta sig dit är det en lång väg.
Ja tänk om man kunda he ett enkelt svar på den frågan.

Vad är framgång för er?

// Åsa

låång dag

Ojj vilken lång dag jag har haft idag. Gick redan klockan tio över sju i morrse. Det är helt galet tidigt för att vara jag. Kursen idag gick väl bra min engelska är ju som sagt inte den bästa. Och han som höll i kursen prata inte världens bästa engelska så jag förstod inte alt men det är som det brukar vara. Jag va helt slut när jag kom hemefter att ha suttit i nio timmar och konsentrerat mig till max.
I morgon så är det kurs igen och jag ska gå upp helt omänsklig tid igen. Jag fattar mig inte på folk som kan gå upp tidigt jag är så lite morgon människa man kan vara.
efter kursen med jobbet i morgon så ska jag till min silver smeds kurs. Shit vilken lång dag det blir i morgon. önska mig lycka till.

tillbaka till min nya favo serie.

Kram Åsa


lite fina bilder



Helt sjukt snygg ring. Ska försöka göra en liknade på min kurs.



helt underbart vacker bild.



Jag önskar mig snygga skor.

// love åsa

söndag

God morgon mina blogg vänner.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. ovanligt pigg faktiskt.
Gårdags kvällen va trevlig men lite för lugn. Ha hemma halv två.
Idag ska jag in till söder och träffa Emelie. Vi ska ta en fika och shoppa lite. Sjukt kul. Hon är helt klart min bästa shopping kompis vi hittar alltid massa grejer när vi är ute. Sen i kväll blir det en lung kväll hemma framför tven.

dags att börja

kram Åsa


style




sjukt snygg jacka. Skulle passa perfekt att ha i sommar.

// Åsa

Lördag

Hejsan mina solstrålar.
hur är det med er idag? Med mig är det bara bra sitter hemma hoss syrran och tar det lungt. Vi hade en jätte trevlig kväll här hemm igå vi kolla på tv och käka massa godis.
uch vilket tråkigt väder det är ute idag regn regn regn hela tiden. Idag har jag iallafall tänkte mig att trotsa regnet och åka in till stan och kolla runt lite en snabbis. Sen ska jag hem och göra mig iording för att fira en kompis födelsedag.

Kram Åsa


skor

Altså jag måste bara ha dom här skorna från monki när dom kommer ut i butik.


(bild. www.kanal5.se )

helt sjukt snygga till det löljiga priset på 400 kr.

// Åsa


äntligen fredag

Hejsan bloggen läsare.
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra. Har haft en lung och skönt morgon som vanligt. städat rummet som vanligt hehehe det blir sjukt lätt stökigt när man bor på en pytte liten bostads yta.
Ja idag är det jobb som vanligt mellan 14-20 som vanligt. Innan jobbet ska jag försöka hitta en locktång min har försvunnit på nått konstigt sätt så ny tänkte jag köpa en ny.
Idag har vi faktiskt en hel del att göra på jobbet ska dels byta skyltfönster och sen så ska lära den nya tjejen hela sortimentet och hela kassa systemet.
ja en del att göra helt enkelt.
Efter jobbet ska jag hem till syrran vi ska ha mys kväll med film och glass och en stor skål med godis. MYs.

nej nu börjar jag bli uttråkad

dags att äta lunch.

Kram Åsa


snyggt hårband


(bild: http://www.stureplan.se/frame.php?main=/ )

hibbs har ju helt grymt snyggt hårband. skulle inte säga nej till de. Vill ha

// Åsa

så det är sant

Så det är altså sant att det blir en till film av satc
 


jag längtar redan.

// Åsa

torsdag

Hejsan bloggen
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Förlåt att jag inte uppdaterna något under gårdagen men jag hade fult upp hela dan och en hämsk morgon. Vakna utav att fixar gubbarna skulle komma och fixa med vattnet eller nått sånt. Inte ett skönt sätt att vakna på. Sen igår vid tio så åkte jag in till stan och shoppa lite.



Hitta ett par nya jenas. Äntligen. Är bara lite osäker på dom. Jenas måste nog va bland det svåraste att köpa det och skor.



Sen hitta jag ett par pumps från vagabond på rean (älskar att fynda). Köpte lite nya vitaminer och en sjukt cool aftonväska också på rean. Nu måste jag bara börja gå på fina middagar så jag kan använda den.

Idag har jag haft en lung morgon men nu ska jag åka iväg måste fixa nytt legg och bild till det. Shit det går ut nu i februari.
Sen ikväll blir det jobb mellan 14-20 har massor att göra på jobbet.


Kram Åsa

snygg elin


(bild kanal5.se)

jaa hon slår inte fel. Insprerande på hög nivå.

// Åsa

tisdag


Hejsan hoppsan mina läsare.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Idag är det min ända tidiga dag den här veckan. Och i dag börjar min kurs igen äntligen känner att jag behöver det stoppet nu. Det blir ju som en liten pytte semester en gång i veckan att komma dit. Jag har värkligen längtat. Ska bli grymt kul att komma igång igen.
Men först är det ju så klart jobb som gäller mellan 10-16. Och så ska jag hinna med att springa lite ärenden innan kursen. Massa att hinna med.

kram Åsa

vad är det för fel på att va grinig?

Jag har altid riktigt förståt det här med att att det är så fel med att ha en dålig dag. Att så fort man inte ler skrattar och skämtar är grinig. Och så fort man inte är får topp får man frågan "Är du gringig eller?" Ett antal gånger den dagen inte direkt uppmundrande inte undra på att man bli lite pist.

Det är fakitskt mänskligt att ha en dålig dag att vakna på fel sida och känna att livet inte alltid är på topp. Det är dom dagnarna som gör att man värkligen uppskattar dom bra, soliga dagarna.
Det är dom dåliga dagarna som man behöver känna ett värmade leende och få höra en röst som säger att det är okej. Inte en sur blick och nån som säger med besvärande röst "Är du griig idag eller?" jag lovar det gör inte saken bättre.

Livet brukar ju som sagt många gånger beskivas som en berg och dal bana. Dom soliga glada dagarna när man är på topp och dom mörka dysta dagarna när man känner sig lite nere. 

Amen  Åsa

coola jenas

ja alla har skivit om dom alla kommer att köpa dom och alla älskar dom

jag har är inte anorlunda jag. Men jag kommer inte att köpa dom bara drömma om dom.



Jag har allid varit svag för trasiga jenas. Ska försöka hitta ett par som inte halva stockholm kommer ha.

// Åsa


Måndag

Ny vecka och nya tag
Hejsan bloggen hur är det med mina läsare idag? Med mig är det bara bra. Idag är det jobb som gäller mellan 14-20 innan jobbet ska jag till vällingby och möta upp angii jag har lite och göra först ska jag gå och ta ett passfoto eftersom jag måste skaffa mig ett nygg legg det går ut snart sen ska jag till banken och fixa lite med några papper gud så roligt. Sen är det jobb som gäller hoppas på en lung dag.

efter jobbet ska jag hem och bara ta det lungt framför tven.

Kram Åsa


helgen

hejsan förlåt att jag inte har uppdaterat nått under helgen men vårt bredband har som vanligt inte funkat. som vanligt.
Ihelgen så har jag tagit det mästa dels lungt.
Ifredags så efter jobbet så åkte jag in till stan och fixa lite ärenden bland annat så köpte jag billjetten till kalmar åker dit den 30 för att fira en kompis som pluggar där födelsedag. Sen åkte jag hem och åt middag med mamma. Och sen blev det mys kväll hemma hoss liz med film och vin och en himla massa prat.
Ilördags så träffa jag Emelie i stan för en fika och koll i butiker det är alltid lika kul att gå i affärer med emelie eftersom vi har så sjukt lika smak. Kan typ inte låta bli att shoppa när jag är med henne. sjukt trevligt. På kvällen så va jag bara hemma och tog det lungt med mamma och syrran som kan hir och sov här. Idag har jag bara dagit det lungt städat lite här hemma kollat på tv och varit i vällingby och hälsat p¨å angi på hennes jobb

Nu blir det film

Kram ^åsa

fredag

Hejsan mina små snöflingor

Hur är det med er idag? med mig är det bara bra har lyckas piggna till lite. Idag är det jobb som gäller mellan 10-16.
Efter jobbet ska jag in till centralen och köpa en buss biljett till kalmar. Ska dit om två veckor och fira en kompis födelsedag. Ska bli grymt kul. Och skönt att komma bort lite. För helgen har jag inga specigella planer ska träffa emelie i morogn för en fika. Grymt kul.

dags att springa

Kram Åsa


torsdag

hejsan bloggen och goddag alla läsare
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra. har haft en lugn morgon Övat på att locka håret och ser hust nu ut som ett skatbo i huvet. Måste värkligen öva på att göra snygga lockar.
Idag är det jobb som gäller mellan 14-20. efterjobbet ska jag nog bara åka hem som vanligt och kolla på tv. ucg vaa vardagen börjar kännas tråkig vill att nått kul ska hända. nej mer om det sen
nu måste jag gå


kram åsa

äntligen

jag hörde och såg nyss att nya gossip girl avsnitten har äntligen kommit ut. Åhh jag är räddad.

halleljua.

// åsa

onsdag

Hejsan bloggen.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra.
Idag har jag sovmorgon börjar inte jobbet förns kl 14. Skönt har haft en lung morgon kollat på tv och duchat. Men nu börjar jag bli rast lös måste hitta på nått innan jag får spunk eller nått. Ikväll är det jobb som gäller fram till kl 20 sen ska jag väl bara hem och kolla på tv. inte så händelserik dag als.

Kram Åsa

snygg elin



ja man kan inte annat än att älska elin. Kolla bara in hennes tajt med skin på. Sjukt hett.

// Åsa

cool

jaa Lindsy är ju bara så cool.



älskar hennes väska.

//n Åsa

tisdag

hejsan och godmorgon läsare.
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra är bara sjukt morgon trött.
Idag är det jobb som gäller mellan 10-16 sen så ska jag hem till syrran och äta middag. ska bli trevligt hon lagar alltid så god mat.

åhh jag måste ju berätta i gårkväll så samla jag lite fler vuxen poäng. Jag gjorde nämeligen storkok på matlådor. gjorde pasta (såklart) med tomatsås. blev grymt gott faktiskt. Så extra poäng till mig

// Åsa

snygg



jag bara älskar den här bilden den är så vacker. insperation på hög nivå.

// Åsa

Måndag

hejsan bloggen och godmiddag.

Hur är det med mina läsar idag ? Med mig är det bara bra har haft en lugn och skön morgon. har kollat på tv fixa lite här hemma och duchat. älskar sånna här morgonar.
Nu är det jobb som gäller mellan 14-20 syrran kommer och hälsar på mig i dag på jobbet vi ska äta middag ihopp. mysigt.
efter jobbet ska jag bara hem och kolla på tv. vika lite mer tvätt och ta det lungt.

dags att gå till bussen.

Kram Åsa

helgen

hejsan bloggen. Dags att berätta om min fartfyllda helg.

Ifredags så blev kvällen som sagt inte som planerat. mycket roligare faktiskt.



sjukt grym trollkar



fredag kvällen börja på hotel scandic och sen så åkte vi vidare till anker det är ett roligt ställe det man träffar alltid massa roligt folk där. Va hemma vid halv 5

Ilördags så vakna jag tidigt för att va på jobbet och öppna va där bara i en timme sen så åkte jag och mamma hem till mormor och hjälpte dom att städa och fika. alltid lika trevligt att träffa gamlingarna. Sen åkte jag hem och åt middag pappa har kommit hem efter två veckor på landet. Stress sen gjorde jag mig iodring för att åka in till stan och träffa angii och ligan på fridays dom har helt grymt goda moitos med jordgudd i.



va bara där en snabbis för att sen åka oh träffa Liz och några för att gå på rocks där tog vi några cider och sen gick vi vidare igen till after i gamlastan. Man träffar alltid massa kompisar där. roligt. När det stängde så tog vi oss till donken och åt burgare. Va hemma vis stax efter 5 eftersom jag fick stå och vänta på bussen i centralen i en halvtimma ni kan ju gissa om mina fötter va is när jag kom hem. Dom va alldeles röda och iskalla.

Isöndags försökte jag sova så länge som möjligt men världen va mot mig eller rättare sagt mina grannar hata stod ute i porten och banka. Krig.
Och på eftermiddagen åkte jag syrran och pappa till farmor och fika. trevligt.
På kvällen gjorde jag så lite som möjligt eller jag städa lite i rummet och så bytte gardiner nu ska julen ut.

ja det va väl min helg i korthet.

// Åsa


fredag

hejsan blogg läsare
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra. Idag har jag varit hemma hela förmiddagen och bäddat ren sängen städat lite och umgåts med mamma. Gud vad man uppskattar sin mamma mer när man inte har henne hemma varje dag. Vi satt och kolla i kataloger från ellos och laredutehitta en massa roligheter.
Sen åkte jag och hälsa på angii på hennes jobb, hennes arberskamrater är alltid lika kansiga.
och nu sitter jag på jobbet och jobbar. Ska snart ta och städa igen.
Jobbar till kl 20 i kväll och efter det vet jag inte vad jag ska göra. blir nog en lung kväll ska nog hem och byta gardiner gud så roligt att göra en fredags kväll. hoppas att mitt bredband har börjat funka igen. Det har varit trasigt i 3 dagar nu. dumma teknik.

kram Åsa

ja tack.

Dagens önske. En fransväska från topshop.


(bild från kanal5.se)

skulle hänga fint på min axel i vår. Snälla någon skulle jag kunna få den i ett paket med guld snören på.

// Åsa


Torsdag

hejsan hoppsa blogge läsare
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra sitter på jobbet och har jätte tråkigt och tänkte att bloggen skulle få underhålla mig ett tag. Jag ar verkligen sjukt tråkig har inga kunder als typ och städat har jag redan gjort.
Idag har jag varit inne i stan före jobbet och kollt lite i butiker. Fynda ett linne och en kofta inne på urban på bibloteksgatan. Ska ta bild på det få fort jag kommer hem.

Åter till arbetet.

kram Åsa

beställing

jag och angii gjorde en liten beställing här om dagen på ett par skkor från halens


Bilden är lånad från Stephanie.

i svart

sjukt snygga

// Åsa

hejsan bloggen

Hejsan bloggen Det va ett tag sen jag va inne och skrev nu. förlåt. Men jag har inte riktigt känt för det har haft lite annat och tänka på och sen har inte bredbandet hemma funkat. Ja va ju som sagt ledig i måndags och då så va jag hemma på dagen och bara tog det lungt sen så va jag bjuden på middag hemma hoss angii hon bjöd på en jätte god pasta med sås.
Igår va det jobb även fast det va röd dag som gällde. dagen gick långsamt men jag bedrev den så gått jag bara kunde. På eftermiddagen så kom emelie och hälsa på mig på jobbet sen åkte vi hem till mig efter jag slutat och laga en sjukt god middag och kolla på film  Stomp the Yard. En grymt bra dans film som jag varmt kan rekomendera.

Idag har jag ckså bara varit hemma och städat eftersom mamma kommer hem idag så får det helst inte se ut som en svinstia. Och sen är det jobb mellan 14-20 som gäller. Sen ska jag bara hem oc umgås med mamma som jag inte träffat på en vecka.

Kram Åsa

söndag

Hejsan bloggen¨
hur är det med mina vänner idag? Med mig är det bara bra fryser som bara den. Nån fläkt här hemma har gått sönder så jag sitter i telefon kö för att få hit någon som kan fixa det och tänkte passa på att skiva lite här i bloggen.
Idag har jag bara varit hemma tagit det lungt och kollat på tv.
Nu snart tänkte jag och syrran bege oss ut och njuta lite av solen. Ikväll blir en lugn kväll framför tven. ibland är det bara skönt att va hemma och ta det lungt. Skaffa ny energi tills jag ska jobba på tisdag.

Kram Åsa

lite sent

Ja här kommer också lite bilder från i helgen här jag och tjejerna va ute på garbo ett ställe i sumpan.



hej jag heter åsa och jag fattar noll. 2 hjärn celler.



Liz gillar att klämma på folks bröst.



ja och sen gick det utför för mig och jag hammna på pelaren.

Jag kan säga att jag minst sagt hade ont i fötterna när jag kom hem efter alt dansande.

nu har ni fått massor av bilder.

// Åsa

hejsan

Hejsan mina vänner.
Åhh vilket underbart nyår jag har haft. Underbart sällskap av sköna personer. God mat gott och dricka och många skratt.

Här kommer lite bild regn



helt underbart landskap med snö och sol man blir nästan tårögd.


Hur god mat som helst. bästa middagen jag ätit på länge


Ja man kan ju inte alltid va med.


Jag och söt Zara



Jag får rysningar så fint va det.


"jag är pigg jag lovar!!" dagen efter.

en helt underbar helg. tack allaesammans.

Kärlek åsa

RSS 2.0