att bryta

Jag har för inte så länge sen brytit med en person som jag trode va min vän. Hon svek mig gång på gång. Och gjorde att jag mådde dåligt vilket jag insåg inte kan komma nån vart i längden. Hon sa väldigt mycket men gjode väldigt lite. Hon ställde in gång på gång och svek mig. och sånt håller inte i längden. Och jag har alltid sagt till alla andra att man ska inte ha folk i sin närhet som får en att må dålig så jag tänte att jag skulle leva efter hur jag lär. Det är ju så det är inte så lätt att brya med nån som är ens vän. Elleer föreställer att vara.

Men det är nästan lite konstigt för vi tjejer har ju så lätt att bryta med killar som inte behandlar oss så som vi vill varför är det då inte lika lätt att bryta med kompisar dom behandlar en fel? Men varför ska man hålla fast vid personer som behandlar en illa spela roll om det är en kille eller kompis. Då kan man ju gå miste om dom verkliga bra personerna. Vi letar ju efter drömprinsen och nöjer oss inte med nått annat. Varför då inte leta efter drömkompisen och inte nöja sig med nått anat än det?

Till alla mina underbara drömkompisar jag älskar er.

Amen / åsa

önskelista för jimmy choo

Ddet här skulle jag vilja ha från Hm s sammarbete med jimmy choo som släpps den 14 nov.

    

 

    

 

ja det kanske va en del grejer. Men jag måste säga att det här är helt klart det bästa sammarbetet som HM har gjort.

Hur mycket snygga grejer som helst.

// Åsa


lite fin saker







jag skulle inte säga nej till den underbara jackan och armbanden på första bilden. Ett par paljjet leggins skulle göra mina partykvällar och klänningen från Hm senaste sammarbete med jimmy choo skulle jag börja gråta för (nästan)

// Åsa


5 dagar kvar

hejsan
nu va det ett bra tag sen jag skrev nått i bloggen. Den senaste tiden har varit kaos här. Så mycket att fixa inför resan och nu åker vi bara om 5 dagar 5 dagar det är helt sjukt. Mitt rum ser ut som en krigs zon. Kläder och väskor överalt. Det knepigaste är att vi får bara ha med oss 15 kg var. Vilket är svårt. Måste verkligen tänka sig för vad man packar. Idag ska  jag först fixa lite här hemma sen ringa lite tråkiga samtal och sen kanske träffa Liz.
// Åsa

RSS 2.0