NU åker vi.

Helt sjukt nu åker vi. Ska bli så grymt skönt att komma bort lite. Jag har faktiskt inte fattat att vi åker nu. fattar det när jag kliver av planet in i värmen.

haa en underbar vecka allaihopp det ska jag ha.




Kram Åsa


Kos 23/6 - 1/7

Nu drar vi till Kos i en vecka! ska snart gå men tänkte bara skriva lite innan jag drar : )



Kommer inte uppdatera nått därifrån så vi ses när vi kommer hem

Puss o Kram Emelie

hej

Hejsan bloggen.
Nu är jag tillbaka efter midsommar äventyret. Och snacka om äventyr.
Redan i torsdags så åkte jag hem till Liz för att sova där över natten för att så smidigt som möjligt kunna åka ut tilll Tyllingö där karins morföräldrar bor på fredagsmorgonen.
Vi gick upp innan tuppen känndes det som. innan åtta är inte mänsklig tid för mig. Och så åkte vi ut i skärgrån.
Helt underbart att komma ut på landet ett litet tag. Vi åt midsommar lunch med en massa godsaker och mina hemma gjorda köttbullar. mumms.
Sen gick vi ner till midsommar stången där det blev midsommar dans med små grodorna för hala slaten. Galet rolig.
Sen gick vi hem och tog det lungt ett litet tag innan vi skulle gå och spela bränboll med just då fick himlen för sig att öppna sig så det blev inte brännboll.
sen så kom nägra av karins kompisar dit med båt och gå gick vi till en fest på ön. Väldigt trevligt det va en trollkar där som trolla med kort som va nått helt otroligt duktig. Sen gick vi vidare till en annan fest vilket va mindre roligt för det regna nått emormt man kunde säkert krama ut min jacka när vi kom fram. Den festen spåra lite. Kvällen blev tidig vilket va skönt.



åhh snyggaste minen. Riktigt charmtroll. och söt liz.



Grabbarna grus.



partyyyyy,


En av dom vissna på efter ett tag.


Jag och Liz åkte hem rätt så tidigt på lördagen. Vilket va skönt då jag va helt slut. Jag åkte bara hem och låg i soffan resten av kvällen.
Isöndags så gick jag upp tidigt och började packa. Det är faktiskt rätt så mycket att tänka på. Och sen att tänka på att inte packa för mycket är rätt så jobbigt. Mitt på dagen så åkte jag hem till farmor där jag träffa resten av släkten på den sidan för en fika. Det vaa trevligt att träffa alla igen.
Senåkte jag och syrran hem till henne och åt middag jag passa även på att låna lite kläder av henne då hon har lite mer färgglada kläder än vad jag har. Kan ju va kul att ha lite färg när man är utomlands även fast jag föredrar helst svart. Sen åkte jag hem och fortsatte packa.
Idag jag har varit inne i stan med Emelie och fixat det sista inför resan. Växlat pengar köpt det sista nödvändiga från apoteket och ett par högtalare att ha till ipoden.
Sen åkte jag hem en snabbis och tog en power nap innan jag åkte till vällingby där jag träffa syrran för middag. trevligt trevligt.
Resten av kvällen har jag varit hemm och försökt laga väskan jag ska ha med mig då den har gått sönder lite under alla resor jag varit på.


nej nu ska jag decka framför tven

skiver imorgon inanna vi åker

kram Åsa


Månag

Hellu kom hem för en liten stund sen. varit i stan med Åsa och fixat det sista in för resan har inte riktigt fattat att vi ska åka för allt har gått så fort. Blev lite nödvändiga grjejer som typ badtofflor, hårnålar hårkläma och annat tråkigt men nödvändigt. funderar lite på att göra en till piercing men vet inte om jag vågar. Funderar på att göra en anchor piercing om nån har gjort en eller känner nån som gjort en så berätta gärna. Skulle ha som dom där prickarna i nacken men strass stenar och ovanför varandra istället för bredvid. Men frågarn är om man vågar?  Snackade med en tjej som gjort det o hon sa att det inte gjorde ont men får väll gå o snacka med piercaren också.



Kram Emelie



Hemma

Hej idag är jag hemma igen efter flera dagar på sjukhuset känns jätte skönt samtidigt som jag saknar Steffi. Har duchat äntligen kände mig så äcklig efter flera dagar i samma kläder o utan att ha duschat men vad gör man inte för dom man älskar. Nu sitter jag och läser lite bloggar och har nyligen skrivit ut våran biljett jippi! snart åker vi ska bli sååå skönt verkligen. Såg att det ska bli fint väder här i sverige nästa vecka hahah... alltid så när man åker iväg men ska bli skönt att komma bort.

Ska kolla på film nu kram Emelie

Midsommarafton

Hej idag är det midsommaraffton eller rättare sagt den är snart slut och jag har haft en minst sagt annorlunda midsommar en vad jag brukar ha. Istället för att skriva allt här så tänkte jag länka till Steffis blogg som förklarar vad som hänt. Och det förklarar lite om varför jag varit lite nere ibland på sistonde. Men just nu är jag iallafall på sjukhuset med henne men gå in där och läs mer. Sitter och läser lite tidningar och väntar på att dom ska komma med mackor här till oss sen är det dags och sova

Kram Emelie

midsommar

gud vaa duktig jag har varit idag. Har varit så fixig av mig så. Först så åkte jag till vällingby där jag gick på systemet och handla grejer för att göra hemma gjorda köttbullar. Sen åkte jag hem och åt lunch och hjälpte mamma lite sen så åkte jag in till stan och sprang runt köpte mag medicin så jag kan äta alla god saker imorgon och en sjukt snyggt skärp. Sen åkte jag hem och åt mat och börja packa sen gjorde jag och mamma kötbullar eftersom jag inte äter sill och så så blir det köttbullar för min del.
Nu ska jag snart åka till Liz ska sova där eftersom vi måste hinna med färjan tidigt i morgon bitti.

ha en underbar midsommar alla.

// Åsa
 


torsdag

Hejsan hoppsan bloggen.
Hur är det med er idag ? Med mig är det bara bra. har haft en lugn morgon hemma har börjat packa lite inför kos.
Idag har jag en del att göra. Nu ska jag snart åka till systemet och handla lite inför midsommar som jag ska spendera ute i skärgården med några kompisar. Sen ska jag förbi apoteket och köpa lite nödvändigheter att ha med mig till kos. Sen ska jag hem och göra lite mat som jag ska ha med mig i morgon. Ska bli grymt roligt att åka ut i skärgården.

Ja som sagt så va jag och Emelie inne i stan i går och hon shoppade. Hon hitta hur mycket fint som helst. Medans jag kom hem med en påse med korv. Jo det ee sant en hel påse med korv.



Jag kan miosta sagt säga att det kändes konstigt att komma hem från en hel dags shopping med en påse med korv. Ja med det är så det är när man har en pappa som är glömsk och älskar kov. Väldens bästa dotter skulle jag kalla mig för.

nej just systemet va det.

// Åsa

äntligen har vi hittat en resa.

Åhh jag och Emelie har just hittat en resa. Vi har letat i 2 dagar nu utan framgång så vi tröttna på att leta och tog en resa. En ospecifierad (säkert felstavat) resa till Kos. Vi har ingan anning var vi kommer hammna på kos eller kalymnos var vi kommer bo eller nått. Vi vet inget och det är nästan det som är mäst spännande.

Solen här kommer vi och det ska bli så skönt.




Vaken

Jag har kommit in i en period igen att jag inte går och lägger mig förän runt två. Har alltid haft svårt att somna sen jag var liten så det har gjort att det är jobbigt att gå o lägga sig. Låter som värsta barnet men kommer ihåg för att tag sen när det kunde ta flera timmar för mig bara att somna nu brukar det väll ta runt en timme ung. om jag har tur. Har funderat på att börja med sömntabletter men det är något jag vill undvika för att sova sen har jag inga problem med tro mig när jag väl somnar är jag som en klubbad oxe heheh. När jag sover riktigt djupt hör jag absolut ingenting heheh.. .Om ni har några tips om hur man somnar så är dom mer än välkomna. Börjar bli lite trött så jag ska väll sova snart. Imorgon eller idag blir det väll ska ska jag träffa Åsa inner i stan och kolla lite sen tänkte vi kolla lite resor och fixa med bloggen så vi ses imorn
Kramar Em Godnatt

Suck

Sitter och letar resor hela tiden nu för puckona på apollo kan ju inte skriva ordentliga förklaringar hur man ska göra. Vi hade en resa men så ringer dom idag o säger att det har blivit dubbelbokat för våran inbetalning gick inte in förän idag så då har nån annan fått vår esa istället... Så nu är det bara o hitta en annan resa men pga av det här piss vädret så är allt svin dyrt en ospeciviserad resa kostar liksom 5000 blir galen.. Var bara tvungen att skriva av mig lite.

Nu får ni hålla tummarna för oss kramar Em

måndag

hejsan och godmorgon.
Hur är det med er idag? med mig är det bara bra. trött på det här dumma regnet bara. uchh.
idag ska jag in till stan med angii vi ska kolla runt lite och äta lunch.
ska bli grymt trevligt.

kram Åsa

Regn

Hej idag är det söndag och en hel vecka har gått och imorn är det bara en vecka kvar tills vi drar till värmen i envecka ska bli så skönt o komma bort ett litet tag : )
Idag har jag jobbat och hade massor av planer men efter att jag kom hem så orkade jag inte gå ut igen så det blev en lugn kväll framför tv:n nistället. Tittade precis på vädret nere i Grekland och nu ikväll är det 24 grader och imorn blir det lika fint längtar. Ne nu måste jag dra men ha en trevlig kväll kramar Emelie

dagen elin


www.kanal5.se

snyggt snyggt snyggt

// Åsa

söndag

Hejsan och godmorgon bloggen.
Hur är det med mina läsare idag? med mig är det bara bra. Här i stockholm regnar det konstant rena rama vattenfallet som kommer från himlen.
Idag ska jag och mamma åka hem till mormor och hjälpa dom lite. Dom är för gamla för att orka städa själv så vi ska hjälpa dom lite.
Innan hade jag tänkt att åka förbi vällingby en snabbis och fixa lite grejer.

kram Åsa

shit jag har semester.

Jag sitter här hemma och läser lite tidnigar så där en lördags kväll och det slog just mig (för 10onde gången) att jag har semester. Shit. Hur har man semester? hur gör man?
Det käns helt sjukt men grymt skönt.

galet // Åsa

hej då regnet

Åhh jag är så lycklig. Jag och Emelie bokade en sista minuten resa idag till KOS. Helt sjukt skönt ska det bli. Jag Längtar så. Den 23 juni går planet. Om bara tio dagar. Nästan så att man kan börja packa redan.



nerräkingen kan börja. // Åsa

Nu är det dags

för uppdatering igen. Sorry för dålig uppdatering som vanligt. Idag har jag jobbat i skärholmen och det ska jag göra imorn också men innan dess så ska jag in till stan o träffa åsa o kolla på resor! vi är så trötta på sverige o piss vädret så vi tänkte sticka iväg ett tag (eller i en vecka iallafall) och bara för att vi åker lär det ju vara stålande sol här men vad gör det när man ligger på en sandstran långt borta : ) ska bli sjukt kul..

Ha det bra Kram emelie

känner för att skiva av mig.

Det här med tjejer och killar gör mig galen. Det här med känslor gör mig rädd och det här med kärlek får mig att va vaken om natten.

Killar måste va bland det svaraste att förstå och det är säkert detsamma med tjejer för killar. Varför kan vi bara inte kunna prata samma språk. Att alt är klockrent istället för att man ska sitta och analysera.
Istället för att spela spel olika lekar så kan vi inte istället va raka mot varandra och säga vad vi känner och inte va rädda för det.
Skulle inte livet kärleken bli lite lättare då.

Men det är kanske ju de. Att det är lekerna, analyseringarna och spelen som gör det hela spännade. Det kanske är just dom sakerna som gör kärleken.
Att analyseringarna är det som gör att killar är så där underbara. För det fins ju ett ordspråk som säger
 "man kan inte leva med dom, men man kan inte leva utan dom" Och det kunde vara mer sant.
Och om man på än gång sa vad man kände då skulle kanske inte dom tre orden "jag älskar dig" betyda så mycket. Det är värkligen dom mäst värdefulla orden som fins, men också dom som är svårast att säga.

Kärlek är värkligen nått är som är svårt. Det kanske till och med är bland det svåraste som fins för det är inget vi kan styra och vi kan inte ta på det. Vi människor vill ju gärna kunna ta på saker.
Vi alla har sett det på film, vi alla hör det på radio, och läser det i fina böcker. Men den stora fråga om alla någon gång har upptäckt det i värkligeheten? då mernar jag inte den här kärleken från äns mamma och pappa( för den får vi alla förhoppingsvis.) Och inte heller den som kommer från våra vänner och andra stöttepelare. Det är underbar kärlek det med och det är den som får oss att överleva.
nej nu menar jag den kärleken som kommer från en person. En person som får oss att va vakna hela natten bara för att vi tänker på den och ändå går upp utvilade på morgonen. Den personen som får oss att le åt sånna sakner som gjorde oss iriterade innan. Och den personen som får att att se på livet på ett lite annat sätt än vad vi gjorde innan.

Ja vad skulle vi göra utan kärleken?

Amen // Åsa


dålig uppdatering

uchh förlåt för den dåliga uppdaterringen här på bloggen. Har helt enkelt inte haft tid.

så vad har hänt i mitt liv sen i onsdags när jag uppdatera sist.
I torsdags så innan jobbet så åkte jag in till stan och skulle köpa en till tomas sabo berlock som jag har fått pengar till i present. Men det va så sjukt lång kö så jag orka inte. Vandra runt lite i butiker men hitta inge kul.
Sen va det jobb som gällde mellan 14-20 som vanligt. Hade en del kunder konstigt nog.
Sen efter jobbet så åkte jag hem till O vi kolla på film och åt godis.

Men tyvär så va jag tvungen att gå och lägga mig tidigt då npgra bredbands gubbar skulle komma hit hem och dra en massa kablar klocken 8 på fredags morgonen. Så det va bara at gå upp med tuppen. så det va bara att sitta vakt medans som röjde runt i hela lägenheten och borra. Jag fick stå för att flytta möbler och hålla mig undan.  Vid ett tiden va ju jag tvungen att åka till jobbet. Och dom jobba vidare hemma.

Efter jobbet så va det bara att gå hem och städa hela lägenheten. Det va damm över hela lägenheten och eftersom jag va tvungen att flytta på alla möbler så va det ett totalt kaos. Det tog mig hela kvällen att få iording på alt och ni kan ju bara gissa över hur arg jag va. Kocka i ilkska när jag decka på soffan. 

I lördags så va det jobb igen. Det va bara att rulla ur sängen och bita ihopp. Det va faktiskt helt okej att jobba då det va så pissigt väder.
Efter jobbet åkte jag hem och bytte kläder och sen åkte jag hem till angii för att fira hennes födelsedag. Det va riktigt trevligt. Vi spela ölspelet och hade det roligt.
Sen åkte jag videre och krama en annan kompis grattis. Men sen orka jag inge mer då jag hade hållt igång hela dagen och skulle va på jobbet klockan 11 på söndagen.

I söndags så va det bara att rulla ur sängen ingen och ta sig till jobbet klockan 11. Som tur va så va det inte så mycket kunder för jag hade ingen motivation als.
Efter jobbet åkte jag in till stan med där jag träffa Emelie vi sick på resturangernas dag. Jag åt fich and chips hur gott som helst. Det är alltid lika kul att gå där på resturagernas dag och läsa alla menyerna man blir så sugen på alt.
Efter det så gick vi en promenad inne i stan och prata om alt mellan himmel och jord. Alltid lika kul och träffa Emelie.
Sommna framför tven igen när jag kom hem.

I måndags så jobba jag faktiskt tidigt. Mellan 10-16 efter jobbet så va nämeligen jag och mamma på en studenmottagning på en gamala barndomskompis student.sjukt kul och god mat.

I dag då då så har jag innan jobbet varit inne i stan och köpt en Tomas Sabo berlock som jag fick pengar till i present. Så nu är mitt armband komlpett(ja nästan till jag hittar nästa berlock jag vill ha. Och sprungit runt i butiker för att försöka hitta nått att ha på mig i morgon då jag ska på en till student. Hitta en kjol från topshop med vet inte om den passar. Sen va det jobb mellan 14-20.
och efter jobbet åkte jag hem och fixa en del grejer och kolla på tv.

så nu fick ni lite uppdatering.

kram Åsa

Onsdag/Torsdag

Hallå hallå har inte haft nån blogg lust riktigt men tänkte jag måste uppdatera läget lite. Både idag o igår så jobbade jag på min gamla skola i förskolan o på fritids som vikarie. Ganska mysigt men väldigt tålamods prövande heheh... Fick mitt paket från H&M idag o älskade alla grejerna tröjan satt skit bra o skorna också, får se om jag tar en bild sen o lägger upp. Imorgon eller idag blir det väll är jag ledig. Min syster son sover här idag så ska lämna honom på dagis på morgonen sen ska jag städa för min brosa tar examen på fredag.. Helt sjukt vad tiden går fort nu är han snart sjuksköterska : )
Går runt o väntar på svar från skolan jag sökt om jag kommer in eller inte hoppas hoppas...
Ne nu ska jag sova tråkigt inlägg men men Puss puss //Emelie


fjortisar överalt

http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME

idag i kfem där jag jobbar så kommer alexsander ryback på besök. Ni kan bara gissa hur många fjortisar det är här i centrum nu.  Det kryllar av dom dom va till och med tvungna att stänga av ingångarna till gallerian. sjukt

// Åsa

vad är det för en dag?

Nej det är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag. Ja idag fyller jag 21 år shit jag är snart gammal kärring.
Än så länge så har jag inte firats något idag.  Men ikväll så ska jag och några kompisar gå på Fridays och äta god mat och dricka goda drinkar.

Hur är det med mina läsare idag? Med mig är det bara bra, lite små bitter dock för att det regnar på min födelsedag.

Jag måste ju berätta om min händelserika helg.
Ja som sagt i fredags så gick jag och emelie på Minoutfit.se 6 månadres drink. Det va helt underbart roligt. Mode bloggare är galana fest människor. Stämmingen va härlig och drinkarna goda. En toppen kvälll med andra ord.

I lördags va det bara att gå upp tidigt för då skulle det firas födelsedag hemma hoss mormor. Vi fira min och morfars födelsedag samtidigt. Det va ju helt underbart väder så jag passa på att få lite färg.
Kvällen spendera jag hemma med familjen vi åt god middag.

Isöndags så hade jag massor att göra. Först så åkte jag till Kista där jag lämmna tillbaka ett par tajs som inte passa.
Sen åkte jag ner till spånga och köpte en morsdags present till farmor. Och sen hem. satt på ballkongen en liten stund och fick lite färg. Men det blev varmt som i en ung så gick inte att sitta där för länge. Sen började jag förbereda in för att gästerna skulle komma.  För i söndags så fira vi min födelsedag med pappas sida. Så vi bjöd på middag. Det va riktigt trevligt att träffa säkten igen det är inte så ofta man gör det ni förtiden.
Sen på kvällen så träffa jag O igen. Vi kolla på jönssonligan och hade det mysigt. En perfekt avsluting på en toppen helg.

lägger upp liter bilder från helgen sen.

Kram Åsa

RSS 2.0