Lalalal

Idag va jag och mamma som sagt i sumpan och shoppa lite. Jag hitta mina kära skor från Vagabond som jag har letat efter. Sen så köpte vi lite tyg som mamma ska sy lite kuddar av och jag ska sy en näsesär av. Kommer säkert bli jätte fint. Måste sätta igång och sy nu alt jag har köpt tyg till. kommer bli en del.
Efter åkte jag in till stan och sökte lite jobb.Håll tummarna för mig.  Köpte även ett underbart te som heter Änglate. Underbart namn va. Det luktar lika gott som det heter.
Ne nu ska jag göra mig iording för att åka hem till J.

image326

Kram Åsa


fredag

Idag är det underbara fredagen. Kolla in det underbara vädret också. idag ska jag och mamma till sumpan och handla lite. Jag ska kolla efter ett par skor. Sen ska jag in till stan och söka jobb. Jag börjar bli så trött på att söka jobb. blää.

kram åsa

Naglack

Jag sitter här och ska måla naglarna. Men vet inte i vilken färg. Jobbigt dilema dagens i land problem.
Förra sommaren så va orange den stora färgen. Något som jag inte helt fassna för. Även fast jag tycker om orange så är jag lite feg kanske när det gäller nagellack. Jag undrar vilken färg som blir vår/sommarens stora färg? vet ni?

image325

super coola Elin Kling självklart i förra årets stora färg orange. Hur coolt som helst.

Kram Åsa


Igår tisdag

NI får ursäkta min dåliga eller ingenalla uppdatering igår. Hela dagen va fullspeckad. Först på morgonen så va jag och angii inne i stan och kolla på bok rean. Herre gud vad mycket böcker de fans och fins. Framför alt kokböcker. Eller vad säger du angii?  För mig blev det tre böcker 2 kokböcker och en pysel bok.
Sen så åkte jag hem och lämma bökerna och gjorde mig i ording för kursen.
Kursen va lika underbar som vanligt. Jag måste bara uppmana alla som läser. Om ni någonsin har funderat eller drömt om att utbilda er till något eller bara lära er något nytt gör de. Det är så underbart att åka dit en gång i veckan och lära sig nått man tycker om. Jag vet inte om man kan säga så här men jag tycker att det är befriande.
Jag blev klar med en till ring. Helt underbar är den.
(Ne fan (förlåt) men nu måste jag ta å ta bilder på alt jag har shoppat och gjort den senaste tiden)
Efter kursen Åkte jag hem till J och vi satt och kolla på tv. Hel mysigt.

Idag har inte min dag varit så jätte händelserik. tog en lugn morgon. Sen åkte jag till ikea där jag små shoppa lite. Köpte tyg så jag kan sy en till kjol bland annat. Härligt.

Ne nu ska jag fortsätta på mitt armband.

Kram å puss Åsa


Blus/ topp

Jag va inne på topshops sida här om dagen och hitta den här underbara toppen.  Den är så himla underbart söt/snygg. Söt färg och snygg modell. Ska kolla efter den i stan idag.

image324

Älskar att det är tunt genomskilingt tyg. En av sommarens stora grej.

Kram Åsa

måndag

Ja idag är de måndag igen och lönen har äntligen kommit. Härligt. Idag ska jag in till stan njuta lite av det underbara vädret söka lite jobb och spendera lite pengar. Ne nu ska jag sätta fart så att inte hela dagen försvinner.
ha det bäst kram Åsa

färga håret

Sitter just nu med en ginatricot påse på huvudet och håller på och tonar håret hahaha....
Ska snart skölja ur  färgen. Det ska bli röd brunt hoppas det blir bra....
 Ska kölja ur nu

bye bye // emelie

mina tygskor

I förra veckan va jag ju och köpte ett par vår tyg skor. Nu har jag hittat en bild på dom.
Ur söta och grymt bekväma.

image323

Vist är dom fina?

Kram Åsa


Lördag

Åh vilket underbart väder de har varit idag. Har invigit årets solglasögon idag. Som dom flästa  vet så är hag en riktig sucker för solglasögon. Köper minst ett par nya varje år.
 Jag och syrran har vait på stan idag och tagit en härlig promedad. Svängde in på Pärlshoppen och köpte lite små saker till ett as coolt armband jag håller på att göra.
Ne nu ska jag börja ladda inför kvällen. Ska på fest i kväll hemma hoss angii. Ska bli så himla kul.

Ha de bäst

kram Åsa


Äntligen fredag

äntligen är det fredag. Fredagar är liksom något specigellt. Ja min dag kommer nor inte bli så specigell. Jag ska fortsätta med mitt jobb att söka jobb. Tänkte att jag skulle bege mig ut i det fina vädret snart. Passa på ni med att njuta av vädret i dag.

Kram Åsa


Länge sen sist

Tyckte det kändes så länge sen jag bloggade sist så jag tänkte passa på nu när jag är uppe så sent o ugglar framför datan. Vart ska man börja, har ju börjat på ett nytt jobb som jag tror jag har nämnt tidigare men det är iallafall en liten väsk affär i farsta centrum som ligger jätte nära där jag bor. Var föresten och klippte mig igår och blev riktigt nöjd ska fortsätta och gå till den här frisören hon var grymt duktig. Tänkte köra en liten lista också...

Dagens Favorit....
Nummer: har ingen favorit så men om jag ska välja blir det väll 7
Färg: helt inne i svart just nu
Årstid: nu vill jag ha sommar!
Saknar du någon? Nepp inte just nu
Humör för tillfället? lite trött och seg

Kärlek
Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?
japp
Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? ja
Har du en flick/pojkvän? nej
Är du nöjd med det? vet inte både och tror jag
Är du kär? nepp


Frågor och svar
Det första du gjorde i morse?
tvättade
Vad åt du sist? massa olika saker hahah.. finns inte så mkt att välja på hemma hos oss så det blev vad vi hade
Vad irreterar du dig på?
Tror du på distansförållanden?Kan väll funka, beroende på personerna
Vem tänker du på just nu? The man with no name. inget speciellt
Tror du att personen tänker på dig med? nej, det tror jag inte
Vart reste du sist? oj kommer inte ihåg måste varit spanien tror jag
Vad gjorde du igår kväll? var hos frisören sen åkte jag o hälsade på päronen
Liknar du din mamma eller pappa? liknar min mormor och min brosa heheh.... 
Ler du ofta? ja det tror jag
Välj en kärlek, skönhet eller kreativitet? kärlek
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? hahah ja det gör jag
I vems säng sov du i igår natt? min?
Vilken färg har din tröja? mitt nattlinne hahah har hjärtan med massa olika färger orka rabbla upp alla heheh...
Har du någonsin gråtit dig till sömn? tyvärr ja.

Kram Emelie



modemiddag.

http://rightnow.tjejsajten.se/blogs/165935/den-stora-bloggtaevlingen.htm#WriteComment

hejsan jag skulle jätte gjärna vilja gå på middagen. Dels som ett upplyft i vardagen som den senaste tiden för mig inte varit en lättaste där jag blivit sparkad från mitt jobb pågrund av skitsnack. Och sen dels som insperation för mitt smyckesmärke och försöker starta. Skulle va så kul att träffa alla er bloggare som delar samma intresse som jag shopping, mode. Skulle va så kul att få klä upp sig till tänderna vilket inte är så vanligt i min vardag. Snälla lätta upp min vardag. URL: http://gemellismycken.blogg.se/

Hoppas nu att jag får gå denna underbara middag.
Håll tummarna för mig allehoppa.

Kram Åsa


Indiska

ja som dom flesta vet som känner mig vet att jag är en sucker för indiskas saker. Allt ifrån kläder till framföralt deras indreding är jag helt såld för. det mästa i mitt rum är från idiska och mer och mer i min garderob kommer därifrån. Kolla bara in dom här gobitarna som jag inte skulle säga nej till. Kolla bara in den blommiga blusen liksom.

                         
(bilder från indiska.se)

vilken butik är eran favorit butik?

Kram Åsa

igår

Bloggen strullade för mig igår så jag får ta och lägga in det inlägget nu istället.

Ja igår så va jag inne i stan och sökte en massa jobb. Tog även en underbar promenad från söder in till centralen. De va ju helt underbart väder sol och varmt. Håller nu tummarna för att jag får nå napp på alla jobben jag sökte.
Och som valigt på tisdagar va jag på min kurs älskar den där kursen. Blev klar med min ring nästan. Ska bara försöka hitta en ros att fästa på. Och ja som vanligt så blev det lite shopping. Köpte en pärm som jag ska sätta in alla mina smyckes ideer i. Sen så köpte jag tyg också som jag ska försöka att så en vippn kjol av. Tänkte att nu när jag har tid massor av tid ska försöka lära mig att sy och göra lite små saker som jag kan sälja här på bloggen. Så håll ögonen öppna.

Ne nu ska jag hoppa in i duchen

Kram åsa


en omskakande helg.

Ja min helg har minst sagt innehållit många känslor. Fredagen börja som vanligt jag va på jobbet men på eftermiddagen ringde min chef och ville att jag skulle komma på möte på kontoret. Jag trodde att det skulle handla om butiken som ska öppna i vällingby men så va det värkligen inte. Jag fick sparken. Jag va så sjukt chockad enligt henne va jag för driftig och dom i dom andra butikerna tyckte att jag va jobbig att jobba med. Sen hade det föresegått skit snack bakom ryggen på mig som chefen trodde på vilket gjorde att jag fick sparken.Jag va helt förstörd.
 Det är det jag hatar med en för kvinno dominerad arbetsplats alt jävla skit snack. Jag är nog väldigt mycket man när det gäller just sånt där. När jag inte gillar någon eller tycker att någon gör fel då säger jag till på en gång.
Ja så nu sitter jag här igen utan jobb.

Fredagskvällen va jätte mysig. J kom hit och gav den närheten jag behövde efter dagen minst sagt skakade "möte". Vi kolla på film och åt popcorn mumms.

Lördagen va jätte lugn. Kolla på film och på kvällen så åkte jag och angii hem till syrran och åt middag. Det va jag som stod för stora delen av matlagingen. Jag gjorde mariderad kycklingfile med taco fritering till de hade vi grönsaks stavar som vi doppade i vitlöksdipp och så hade vi syrrans berömda turkiska bullgur. Det va helt fantastiskt gott. Till de hade vi en massa gott godis och kakor och självklart goda drinkar. tack mina tjejer för en trevlig kväll.

i söndags va jag bara hemma och kolla på tv. tog mig en liten promedad upp till vällingby i der fina vädret och köpte ett underbart rosa naglack.

Ja minst sagt en helg med många känslor.

Förlåt för alla svårdommar

Kram åsa

färgglada skor.

vilket underbart väder det har varit ute idag. Riktigt vår väder. Även fast det käms lite konstigt att de är så varmt i mitten av februari. Skulle hellre se att de va snö ute som det ska va den här årstiden. Men vist jag längtar precis som alla andra efter vår och sommar. Nått jag kommer att skaffa till sommaren är färgglada skor.
Kolla bara in dom här coola.

    As snygga att ha på shoppingturen.

    perfekt till fest.

    OM man vill va lite mer diskret.

Eller dom här coola som självklart självaste Elin Kling har.



Vilka tycker ni va snyggast?

Kram Åsa

Alla hjärtans dag

Ja som alla vet är det ju alla hjärtans dag i dag. Och det är väl en dag men många blandade känslor. Många hatar den här dagen och många älskar den. Själv ska jag hem till syrran och äta middag. Ska bli riktigt trevligt de va ett tag sen vi såga bara hon och jag. Idag har jag en lång dag på jobbet börjar 10 och slutar 19.
Jag tycker att de här med alla hjärtans dag är en rätt bra idee. Men att fler dagar borde va alla hjärtans dagar. fler dagar där vi blir på minda om att ta hand om dom vi älskar.

 Så nu till alla mina kära vänner och släkt som läser det här Jag vill passa på att säga Jag älskar er av hela mitt hjärta.

image316

och nu vill jag höra vad tycker ni om alla hjärtans dag?

Kram åsa

sommar sommar sommar

Ja jag hade inte så brotom trots alt kolla fel på klockan som vanligt typ.
ja alla ni som läser eling klings blogg vet att hon är i usa nu och jobbar. kolla in den underbara solen och kolla in klädderna

image314

image315

jag längtar så himla mycket efter lite värme så man kan gå runt i sina underbara sommar klädder. gör inte ni de ?

kram åsa

vecka

ja så va det tisdag igen. och jag sitter här och ska aldeles snart springa till bussen. Idag ska jag va i butiken som ligger i solna så de är skönt bussen hela vägen. Och tisdag innebär som vanligt att jag ska till kursen efteråt. Älskar värkligen den kursen. ska göra klart mitt armband idag och ringen som va förstor. Ne nu måste jag springa som vanligt. är alltid så seg.
ha det bäst
kram ¨åsa

Kyssjohanna.se

Ja denna hemsida altså den är ju helt otrolig. Ja ingen har väl missat att jag är en sucker för armband. Och nu har jag hittat några fler till jag gärna skulle lägga till samligen.





Den här berlocken skulle ju inte heller va helt fel. Skulle va så söt att hänga på nått av dom armbanden jag redan har.



Ett tips gå in på www.kyssjohanna.se

Kram Åsa

fredag + lördag

Uch vad mitt liv käns händelse löst just nu alla dagar ser likadana ut jobb jobb jobb. Ne nu ska vi inte va sån. I går så jobba jag, efter jobbet så åkte jag hem. J kom hit och vi kolla på film. Mysigt.
Idag har jag jobbat, och efter jobbbet tog jag en lite jätte snabbis inne i stan. köpte en bh och lite annat smått. Köpte även lök dipp från Burger King asså dom måste värkligen ha världens godaste dipp. Jag vet det låter hel knäppt att då och köpa dipp men smaka den så förstår ni.
Ne nu ska jag gå och kolla på bölar film.

Kram Åsa


Mc jacka

Jag har länge tyckt om den här mc jackan från HM.

image304

Vad tycker ni om den? Personligen tycker jag att den käns lite Åsa

Kram åsa


Idag

Idag har jag haft en kort skön dag på jobbet. Börja 10 och sluta 15. Efter jobbet åkte jag in till stan och träffa jossan vi tog en lång promenad inne i stan. Gick hela vägen från centralen till karlberg bra gjort. Sen åkte vi hem till mig och baka nyttiga bars (som smaka bränt). Hurtigt värre. Sen har vi bara umgåts hela kvällen och snackat skit. Vi har inte träffas på tyå 2 månader eftersom hon har varit på semester i Thailand. Ne nu ska jag dyka ner i tvsoffan och glo på tv resten av kvällen.

Ha det gott kram Åsa

Igår

Gårdagen va en lugn dag. Började inte förns ett så jag tog en lång sov morgon. Jobbade stägning vilket innebär att jag sluta åtta. Jag fattar inte hur ett centrum helt plötsligt kan få för sig att ha öppet till kl åtta. Det fins värkligen inget att göra dom två sista timmarna. Jag brukar hänga med dom på jos baren brevid. Naked juice bar (nej dom som jobbar där är inte nakna) Dom har helt klart iallafall sveriges godaste juicer och smoothies. Om ni har vägarna förbi sickla köpkvater så gå dit och köp en juice ni kommer inte att ångra er. Efter jobbet så åkte jag hem till J vi kolla på film. Väldigt mysigt.

Kram Åsa


mockasiner

Hejsan
något som kommer att komma mycket på modet nu i vår och sommar är hippie modet. Och något som redan säljs jätte mycket ute i butikerna är Mockasiner. Jag personligen tycker att det är jätte snyggt. Men jag har lite svårt att välja vilka jag vill ha.

             



image303

Dom här tre moddelerna från Din sko är riktigt snygga. Vilka skulle ni välja?

kram Åsa

Nu börjar det igen,

Ja ikväll börjar min kurs igen. Jippi. Min silversmeds kurs som jag  läste innan jul i höstas ska jag fortsätta på nu.
Ska bli så kul. Älskar att vara på kursen blir alltid så glad av att vara där.
Ikväll ska jag fortsätta på lite grejer som jag påbörjade i höstas ett syskon armband blandannat. Det kommer bli grymt bra. ¨

Ne nu ska jag äta middag så jag kan åka iväg sen.
hoppas nu får en underbar kväll.

Kram Åsa

En god gärning.

I fredags va jag ju som sagt inne i stan efter jobbet och som vanligt så han jag med lite shopping också. Jag hittade två tröjor från HMs nya kampanj.

 Den här snygga toppen

 Och det här as snygga linnet som kommer bli ett perfekt partylinne när jag hittar en bh som passar under.

(bilder tagna från hm.com)

Jag tycker fler ska göra som mig. Köp en snygg sak och gör en god sak.

Kram Åsa


lite shopping

hejsan
idag efterjobbet så åkte jag in till stan en snabbis och självklart så blev de lite shopping. Det blev ett linne lite finare bas linne från toppshopp och ett par örhägnen ringar med ett hjärta på med vingar också från top shop.
Sen köpte jag lite blommor på hötorget till mitt nya fina rum. Det är så fint.

Ktram ÅSa


Dåliga jag

uch vad jag har varit dålig att uppdatera här på bloggen. Jag har inte vetat vad jag skulle skiva om.
Ja vad har jag gjort under den veckan som gått då?
Jo jag har jobbat(som vanligt), varit med kompisar och träffat J. Och bäst av alt har jag varit och köpt en ny säng.
I helgen hade jag min första lediga helg på 2 månader. Det va konstigt.
Jag passade på att måla om rummet. Eftersom jag va och köpte en ny i onsdags va jag ju tvungen att göra om lite i rummet så den skulle få plats. Att måla rummet va en upplevelse i sig. Jag sägeer bara de stackars syrran som stod ut med mig. Men nu är det jätte fint iallafall. I går va jag och syrran hemma hoss mormor och morfar. Uch va dom har blivit gamla.  
I morgon är jag ledig igen. Ska bara ta det lungt. Njuta av min nya säg.

Kram Åsa

RSS 2.0