fredag

hejsan underbara fredag. Idag är det en rolig dag. Idag är jag mäneligen ledig för att kunna gå på två studenter. Först så ska jag på en av mina älsta vänners utspring ska även på hennes utspring senare ikväll. Sen så ska jag på min bästa kompis angiis lille boros mottaging han är som min bror och de ska bli jätte kul att träffa min "andra skälkt.
vädret är underbart och jagf har nästan samma förväntan som jag hade i kroppen när jag själv tog studenten.

ha en underbar dag.

Kram Åsa

Jag älskar

Jag älskar den här tiden på året. den här tiden precis innan sommaren har kommit men det är ändå så där varmt så man kan gå med bara ben. Det blåser lite så där kyliga vindar och man känner doften av syrenen i vinden. Förväntan  inför sommaren ligger i luften men kan riktigt känna den. Och iallas huvuden så går tanken att det här ska bli den bästa sommaren någonsin.
 Man blir lite så där rosa röd av solen och barnen skrattar lite extra högt kns det som. Allt är lite så där extra beskymmers fritt.
Dom glada vita hattarna kommer skingade med ett skrik och med förväntans fulla ögon och glada skratt springer man in i vuxen livet. Men just den dagen lever man för studen och men kommer alltid minnas det som den bästa dagen i ens liv. Den firheten just den dagen går inat att beskiva.
Just den här tiden på året blir man glad över att vakna aldeles för tidigt för att gubbarna klipper gräst utanför fönstret. Man ler lite extra åt fåglarna och åt barnen som gråter. Ja det här är festernas tid och nätterna är ljusa och festerna oändliga.

Jag bara älskar den här tiden på året helt enkelt// Åsa


Onsdag

hejsan alla vakna. har inte hunnit att skriva nått inlägg tidigare idag. Har haft fullt upp hela dan. vakna i morrse av att gubbarna på gården va och klippte gräset eller nått. började dagen med att ställa mig och baka inför lördag då släkten kommer hit och fira min födelsedag. Sen så tog jag cykeln och åkte till jobbet. Dagen på jobbet var faktiskt ovanligt händelserik. vi gjorde om lite i butiken och så stod jag och vek typ 100 present kartonger. Sen kom syrran förbi och åt middag med mig. Riktigt trevligt. resten av kvällen har jag spenderat i vår skafferi. Jag hjälpte mamma med att skura hyllor. Shit va med skit det gömmer sig i små gömmor. Ja snacka om att samla vuxen poäng.
Men nått mindre snart jag gjorde idag va att glömma mobilen på jobbet. PIIIIP va klantigt rent ut sagt så nu måste jag åka till jobbet kl 10 i morgon bitti.

jaja ha en bra kväll/natt kanske rättare sagt. Åter till tven.

Kram Åsa

Bättre sent än aldrig

Tänkte visa vad jag shoppat förut.. har som sagt försökt visa det men alltid är nått som har strejkat men här kommer det iallafall...

 

Mina underbara skor från H&M för bara 298 och ett par pärlörhängen från Antikt gammalt och nytt

Kram Emelie

Kaos

Har försökt skriva ett inlägg flera dagar i rad nu men varhe gång så har antingen bloggen slutat funka eller så har nått med datorn strejkat..... Är hemma nu, skulle vara barnvakt åt Emilio nu på förmiddagen och var hemma hos dom o så ringer Steffi o säger att hon inte har något hemnyckel när hon är jälv hemma och sk gå till jobbet.... PANIK!!! så var tvungen att skynda mig hem med Emilio och det var lättare sagt än gort för först så skulle jag hämta vagnen och då har dom ytt nyckeln till barnvagns förådet och jag hade inte den som tur var så fanns det någon på reeptionen så att jag kunde få en ny.... Sen var jag vungen att springa till bussen med barnvagn och när jag kom dit så var det 3 till barnvagnar så jag fick inte plats... suck så jag beställde en taxi o nu sitter vi i soffan o äter mandarin : )
Bra start på dagen heheheh....

                                   

Hemsk bild på mig men det bjuder jag på : )


Kram Emelie


Tisdag

ja idag är det tisdag. Just nu sitter jag på jobbet. Det är helt underbart väder ute och jag vill bara sätta mig ute i solen och njuta.
Efer jobbet så ska jag in till stan och äta middag ihopp med syrran. Ska bli riktigt trevligt.
Och idig är det den hämska dagen då min kurs tar slut. Har sista gången ikväll. Uch jag vill inte att den ska vaa slut jag som har så roligt där.

Jaja nu ska jag torka av hyllor. jippi va kul eller inte.

>Kram Åsa


snyggt



Så här skulle jag inte säga nej till att de ut idag. Helt underbar  kjol.
Jag skulle behöva hjälp av er. Var hittar man snygga kjolar??

Kram ^Åsa

Måndag

hejsan. Åhh vilken underbar start på dagen. et käns som att det här kommer att bli en underbar vecka. Jobbar bara månsad till torsdag sen är jag ledig för att kunna gå på studenter. Sen på lördag ska vi faktiskt fira min födelsedag. Shit jag fyller år. Helt sjukt jag blir 20. Inte så liten längre.
Idag ska jag jobba som vanligt och efterjobbet ska jag in till stan en snabbis och försöka fixa lite presenter.
Ha en underbar dag.

Kram Åsa

not smoke



Ville bara visa den här snygga bilden på Kate men jag skulle vilja ta bort ciggen i munnen på henne.
Ja cool bild är det iallafall. Kram Åsa

jag är så smart

Jag är värkligen ett smart huvud ibland. Jag köpte ju ett par helt underbara skor tidigare i veckan. Och tänkte att jag skulle va lite fin idag nör jag va och sprang runt i stan. Men jag tänkte ju då inte på det att man kan få ont i fötterna. Och sant som det va sagt. f****n va ont jag fick i fötterna. Det slutade med att jag gick den sista biten barfota. nu går jag runt här som en alla sketande höna och känner mig allmänt fånig.
Vilket underbart väder det va idag. Och som vanligt så hade jag aldeles för mycket klädder. Jag hitta ialalfall en del av det jag va ute efter. Men tyvär glömmde jag köpa pälorna så mina örhängen blir inte klara idag heller.

ha en underbar kväll det ska jag ha.

Kram Åsa


Hallå Hallå

Hej nu har jag nyss kommit hem efter att ha varit hemma hos min mamma och pappa hela dan och arbetat på mina arbetsprover. Är nästan klar bara små saker kvar sen ska jag skicka iväge det... kommer vara helt överlycklig när jag är klar såååå skönt att bli av med det...... Försökte att skriva ett inläg ho mina föräldrar men bigg inte för blogg.se men aja skriver ju nu så : ) Ska lägga upp bilder på ett par alldeles underbara skor som jag köpte förra helgen med Åsa och ett par örhängen jag köpte från antikt, nytt och gammalt. Men dom bilderna kommer imorgon för dom finns på mina föräldrars data... En tjej kompis hade så sjukt snygga skor på sig igår kväll brån Bronx svart med platå o en klack på 13 cm det är inte dumt det va?? ehehe provade och jag blev väll si sådär 5 cm längre än A så jag ska nog inte köpa dom.. då skulle han slå mig haahha... Ikväll ska jag bara ta det lungt F och A kommer snart och har köpt massa godis o grejer till shlager och Steffi jobbar till nio så hon kommer sen också : ) Håler verkligen tummarna för Perelli men man vet aldri för alla grannländer brukar ju oftat rösta på varandra men hoppas kan man ju göra  : )
Nu ska jag sluta svamla och gå och vattna blommorna på ballkongen innan dom dör heheh...

Hej så länge // Emelie

lördag

Ja äntligen är det lördag och jag är ledig. Fy vaa skönt.
Igår hade jag en fullt upp dag på jobbet. Vi hade jätte mycket kunder. Vilket va skönt för då gick tiden fort. Efterjobbet igår så åkte jag bara hem och spendera kvällen med min bästa vän TVEN. Vännen va inte så underhållande igår tyvär.

Nu sk jag snart åka in mot stan och leta persenter till alla som tar studenten iår. Har en del att göra idag.

Ha en underbar dag isolen.

kram åsa

Jag hinner!!!

Anledningen att jag inte hunnit blogga är som jag sagt tidigare är att jag håller på med ansökningar till Beckmans design högskola inriktning form, och jag har haft så otroligt mycket att göra nu men nu har jag bara en uppgift kvar och sen är jag helt klar känner mig så otroligt lättad tt jag faktist kommer hinna : )


kram Emelie


överraskning #2

Ja som jag skrev tidigare så har jag och emelie suttit och gjort lite grejer som vi har tänkt att sälja här på bloggen.

Jag har suttit och gjort armband specigellt till detta endamål.




 

Fiskbensflätat armband i olika rosa lila färger med guldfärgat peace märke. Pris 89 kr + frakt.



 

Fiskbensflätat armband i mocka i tre olika rosa lila färger med silverspänne och härliga glittriga berlocker. Två stycken rosa kristaller. Ett hjärta med texten "made with love" och en blomma i rosa och kristaller. Pris 129 kr + frakt.



 

Detta underbara silverarmband med rosenkvarts, sötvattenpälor, silverplaterare pälor och swerovski kristaller. Är helt perfekt att ha i sommar till alla fester. Pris 109 kr + frakt.

Intresserade? Ja så klart ni är. Lämmna då en komentar i komentars fältet eller maila mig på
[email protected]

Kram Åsa



Jag är förskyld

Ja uch och blä jag är förskyld. Här sitter jag på jobbet och snorrar och har tråkigt det är inge höjdare kan jag säga.

Jag och angii va jo som sagt inne i stan igår och shoppa lite. Jag hitta ett par helt underbara skor/pumps bruna i skin från din sko. Hlt underbara är dom och mjuka. Sen så hitta jag en blommig och härlig tunkia klänning från Zara som kommer passa perfekt att ha på min födelsedag. Tänkteatt jag ska ta bilder på alla mina inköp ikväll när jag kommer hem från jobbet om jag orkar.

Juste jag va ju ute på utflykt idag med. Jag va på konrad walström jag köpte på lås och kjedja att ha till mina grejer jag gör på kursen. Sen så gick jag runt lite på söder innan jag åkte till Pärlehuset vid rådmansgatan där jag va och köpte lite pärlor. Älskar att gå runt och pilla på alla pärlor och bara njuta av altt som blingar.

nej om jag skulle ta och hitta på nått? klippa lite prislappar kanske, Kanske ställa mig och pysla lite,

Kram Åsa

onsdag

hejsan och god morgon. Idag ska jag in till stan med angii och kolla i butiker. Ska bli härligt hoppas att solen håller i sig så det inte blir som det blev igår. Uch vaa deprimerade de va.
Sen i eftermiddag så ska jag till jobbet som vanligt. Hoppas att det kommer mycket folk.

Juste igår så va jag på min kurs som vanligt. Hade så kul. Snart är jag klar med alla mina saker. Uch vet du va jorden undergång det är sista gången nästa vecka. Vill inte.

Nej nu måste jag springa.

Kram Åsa

länge längtat

Jag har ju länge pratat om att jag vill hitte dom perfekta gladiator sandalerna och ha i sommar. Så när jag och Emelie va inne i stan i lördags så leta jag lite extra efter just ett par sandaler och hitta ett par skit snygga som på minner lite om dom här men i mörkare skin.



Helt underbara sen så har dom ingen sån där grej mellan tårna vilket jag tycker är väldigt bra eftersom jag får sår av sånna.

Så dom ska jag helt klart köpa när man lön kommer i morgon.

Kram Åsa

Måndag

hejsan alla glada. Idag är det måndag igen och dags för en ny arbetsvecka. Tiden går så himla fort. Käns som att det nyss va snö och grått ute.
Igår så va jag hemma hoss mormor och morfar och hjälpte dom lite att städa och så. Vi firade pappa igår också med helt underbara muffins jag bakat. Med hallon och nötter i.

nej om man skulle sätta lite fart nu och klä på sig och göra lunch.

kram Åsa

uppdatering: Ja P är du nöjd nu ?

antikt gammal och nytt

Jag vill tipsa om en helt underbar butik som jag och Emelie va inne idag. Har varit inne där flera gånger förut.
Antikt Gammal och Nytt som ligger på en tvär gata till biblotektgatan. En lite butik med aldeles för mycet saker i. Så det gäller att man håller koll på sim väska och på sina fingrar.
Personalen är lite speciell och kan uppfattas som väldigt konstig.  Och dom vill helst inte at man ska ta på sakerna i butiken eftersom ställingarna med smyckerna ramlar då. Men om man kommer in med en trevlig attetyd och vet vad man vill ha så är dom hur trevliga som helst.
Så om ni är ute eftet något speciellt smycke eller liknade kan jag garantera att det fins där. Mycket snygga saker med strass och bling bling. Dom har alt.

Tips från Åsa

en gammal

ja uch va dålig jag är på att lägg upp bilder som jag tar. Här har en gammal outfit bild legat och skräpat på datan hur länge som helst och inte jag har jag lagt upp den. När jag väl tar en outfit bild så får den ligga och skräpa på datan.






På mig hade jag tunika från gina förra året. Svarta strumpbyxor från HM och skor från vik vik jobbet. Till de hade jag min skin jacka.

kram Åsa

Tänkte passa på

Att visa den här underbart snygga bilden på elin kling. Älskar enkelheten och skorna som fixar upp det lite liksom


Bild från kanal5.se

helt underbart snygg.

Kram Åsa

Lördag

Hejsan.
Min kväll igår blev helt okej faktiskt. Satt hemma och hade det trevligt med mamma sen kom syrran hit också och höll oss sällskap.
Idag har jag haft en helt underbar dag inne i stan med Emelie. Vi har gått runt och suktat efter alla fina sakerna i alla butiker och jag har planerat vad jag ska köpa för min lön. Den kommer va slut innan jag äns fått den. Kan skiva en lååång önskelista till min födelsedag som är snart.
Hitta en massa tunikor och kjolar och skor. Och en helt underbar skin jacka från Zara i mortorcykel model. Helt sjukt snygg va den. Ja jag måste nog planera min lön lite smart för nästa månad. Med alt kul som händer.

Nej nu ska jag fortsätta med mina örhängen jag håller på med.

Kramar Åsa

grattis pappa

Jag tänkte passa på att säga grattis till min kära pappa på födelsedagen.



Du är bäst även fast du är en kneeepis i bland.

Kramar från åsa

sugen

hejsan nu har jag kommit hem efter en stressig dag på jobbet. Först va jag i vår butik i fälöversten och hjälpte dom sen så fick jag nästan springa till hoppet för att hinna. Idag har vi bytt skyllting i butiken vilket tar en jävla tid eftersom man oftas gör det själv. Men det blev nog bra. Åhh vet ni va varje dag på bussen så är det en så tulle kille som åker samma buss. Han måste jobba i vällingby eller nått eftersom vi alltid hammnar på samma buss. Jag tänkte bara att de kunde va kul för er att veta.
Åhhh jag är så grymt sugen på att gå ut å festa i kväll. Men jag har inga pengar sen så jobbar alla ikväll. fan att det ska va så tråkig att inte ha några pengar. Men snart är det löning äntligen.
Sen är jag grymt sugen på att shoppa. Har sett massa klädder jag vill ha. Är sugen på att uppdater min garderob lite.

Nej vad ska jag hitta på nu då ?

Ja får väl se. är lite tråkigt att sitta hemma en fredags kväll helt ensam. Eller inte lite tråkigt jätte tråkigt.
Men nått hittar jag alltid på. Kanske göra lite smycken eller nått annat pysel.

Juste glöm inte bort mina fina mobil fodral.

Kram Åsa

Less is more

Jag vet, jag gör inte riktigt det jag ska men läntar så mycket tillbaka tillbaka värmen som var för en vecka sen ung. så jag satte ihop en önske outfit. Så här vill jag se ut sommar.....



Love Emelie

Plugga!

Har egentligen massor att göra men som vanligt fastnar jag vid datan hehehe.... Håller på o söker till en skola och borde egentligen göra arbetsprover men istället sitter jag här.... Ska äta lite först sen mäste jag börja. Tänkte bara tipsa om dom här underbara gladiator skorna från Ellos som jag skulle ha beställt för länge sen om jag hade pengar men men vad ska man göra. Är inte det lite sjukt att även fast jag jobar (alldeles för lite dock) men ändå så känner jag mig som en fattig student *snyft* hahah... ne nu ska jag sluta klaga och ta mig nått och äta istället
None 

Vi ses ha det bra kramar Emelie

titta

Titta vad min älskade mamma hade köpt till mig idag när jag kom hem. Jordgubbar. Hon räddade helt klart hela min kväll.



Det är sånt där som gör livet lite lättare att leva. Jordgubbar.

Kram Åsa

Tvätt torsdag

Hej Hej nu vet jag äntligen hur man ska komma in på bloggen. Dom har ju hållt på o göra om här på blogg.se ett tag och jag har inte kunnat komma in därav har det varit segt med bloggande från min sida. Men nu ska det bli bättre. Idag är det torsdag och då står tvättning först på schemat och nu ringde en jobba kompis och frågade om jag kan jobba från 15:00 och eftersom att jag jobbar så lite så måste jag säga ja. Så nu har jag lite bråttom helt plötsligt. Trodde skulle vara ledig idag och skulle vara med A hela dan men nu blir det inte så : (
han ska komma när jag slutar vid 19:00 istället. Så nu måste jag skynda mig ska bada och så.....
Skriver ikväll igen när jag kommit hem ha en bra dag

Kramar Emelie

Överraskningen 1

Ja som ni säkert läst så har jag och Emelie hållt på med en överrasking ett tag och jag har varit lite halv seg på att fota alt och så men här kommer första delen.

Mobilfodral som jag virkat helt själv.


 
Rosa och helt underbara.


   

Två stycken bredare rosa som passar bra både till mobil och Ipod. Bild nummer 2 en smalare rosa bäst till mobil. Och bild nummer 3 en färg glad och härlig lite hippi som passar bäst till mobil.

 

Dom bredare kostar 79 kr styck. Och är  7 cm bred och 10 cm hög.

 

Den smalare rosa kostar 59 kr styck den är 5 cm bred och 10 cm hög.

 

Den smala hippi kostar 59 kr styck den är 5 cm bred och 10 cm hög.


Alla priser är + frakt på 11 kr.

Ni kan även speciall beställa ett mobilfodral/ Ipodfodral efter era mott.

Det är bara att skiva en komentar eller maila mig på [email protected]

Kram Åsa


hej bloggen

Hejsan bloggen och godmorgon. Idag har jag sån där underbar sov morogn igen. Det värsta med att börja sent är att man slutar sent. Jaja man kan ju inte få alt. Idag har jag fortsatt på städingen jag börja på igår och så har jag suttit och gjort lite smycken eller iallafall börjat på dom. Och så håller jag på att rensa bland mina papper. Så snart börjar det bli lite ording i mitt rum. ording och reda läning på fredag eller ja nästan.

Kram Åsa


jag han

ja jag han fakitskt med alt jag skulle göra idag. Jag har vikt alla mina kläder lagat mat och duchat. Jag han till och med att Fixa med överraskingen. Ska bara fixa lite och sen visar jag här på bloggen. Så kolla in senare ikväll. Lägger upp alt när jag kommer hem från jobbet.

Nu ska jag pcka min väska sen ska jag springa ner till bussen. Tänkte cykla idag med det är sånt pissigt väder med regn och blåst så jag skiter idag. Vill inte frysa ihjäl

Kram Åsa

min kära vän jossan

jag skulle vilja tillängna det här inlägget till min vän Jossan. Bara för att hon är hon. Helt klart världens bästa jossan.
Jag tycker ni ska gå in och läsa hennes blogg.  www.vossan.blogg.se



valborg för två år sen. Mins du de gumman ?

Kram Åsa


jag har lite att göra

god morgon alla. Idag har jag sov mprgon börjar inte förns kl 2. Skönt. Men jag ahr 100 saker att göra ändå. Ska vika alla min kläder, fota överrasknigen som jag borde ha gjort görra veckan. Fy mig. Sen ska jag hinna göra min matlåda också. Och ducha. Herre gud jag ska hinna med och andas också.





ja det gäller att sätta fart nu.

hörs senare

kram Åsa

vad gör man när det inte är några kunder?

Ja idag är det en sån där sjukt lugn dag. Det har inte varit en ända kund inne idag. Fy F*n. Det är så grymt trist när det är så här lungt och tiden bara kryper fram. Så vad gör man när det är så här lungt ? Jo jag har redan hunnit med att städa alla hyllor och lådor. Så nu sitter jag här och virkar. Och surfar runt på nätet. Snacka om lungt jobb jag har.

Kram Åsa


tänk om det va varmt idag...

Då skulle jag ha kjol. Jag önskar att det va varmt idag men icke itsället för kjol så får man trycka på sig jeansen och koftor.
Jag skulle då inte säga nej till den här kjolen och skin jackan.


(bild kanal5.se)

Ja Elin kling är helt klart en fena på snygga klädder. Önskar att min lön kommer snart då jag kan ut och shoppa lite roliga sommar klädder.

måste springa nu

Kram åsa

tisdag

hejsan alla pigga. Jag är inte så pigg idag alls käns som att huvet ligger kvar på kudden.
Idag är det tisdag och det innebär min  älskade kurs efter jobbet. Köpte tre extra gånger på min kurs annars skulle det ha varit slut förra gången och jag ville inte att det skulle va slut. Är inte klar med alt det jag vill göra.
Hoppas att det kunner mycket folk idag på jobbet. Känner att jag skulle sommna på stolen annars.

kram Åsa

det är blås dag idag

Hejsan alla pigga. Idag är det tillbaka till vardagen och jobbet. Hade jätte järna haft helg en dag till. Men shit vad det blåser ute. vakna av att fönstret stod och slog mindre kul.
nej nu gäller det att lägg på ett kol så jag hinner sen som vanligt
Kram Åsa

helg

Jag nu är min helt underbara helg vill inte att den ska va slut. Sol dans och många skratt.
Igår så åkte jag och en kompis till älvsjö här vi gick på en riktigt trevlig hemma fest. Härligt. folk.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt njutit av vädret och tagit en promenad. shit jag hoppas att det här underbara vädret håller i sig. Älskar att gå barbent och med tofflor.

tillbaka till filmen.

Kram Åsa


svänga lurrviga och svettas

Åhh jag hade en helt underbar kväll igår.
Det börja med så klart att jag stressa hem från jobbet för att göra mig i ording. Sen så äkte jag in till stan där jag mötte upp tjejerna Vi gick till riddarkällaren i gamlastan. Fan vilket härligt ställe. Musiken folket alt. Jag kommer helt klart åka dit fler gånger. dansa hela natten lång och va inte hemma förns kl 4.
Imorrse  va det bara att kämpa sig upp och gå till jobbet.
Jag hade faktiskt barbent för första gången i går och idag. Har varit helt underbart väder ju.
Nej nu bär det iväg till nästa party.

kram Åsa

bling bling



Såg den här bilden igår på http://izabella.devote.se/ och blev helt kär.
Bara älskar bilden helt enkelt och alla ringarna så klart. Skulle inte säga nej till en sån ring. Vilken ring tycker ni är finast ?

kram Åsa

härliga fredag

Åhh det va helt underbart att vakna upp i morrse. Fåglarna kvittrade i trädet utanför, barnen skrek och sprang runt på gräsmattan och solen sken in när jag drog upp rullgardinen. Ja det är så det ska vara när man vaknar.
Idag har vi ett event i butiken så jag börjar redan kl 12. Ikväll så blir det förmodligen ut gång. Ska bli kul att svänga sina lurrviga.
Ha en underbar dag ute i solen. Nu ska jag ut och njuta innan jag börjar jobba.

Kram Åsa

vad tycker ni ?

Jag har hittat den här kjolen på www.attrakitvit.se och vet inte om jag ska beställa den eller inte vad säger ni?





Jag tror faktiskt att jag tycker bäst om den svarta. Vad säger ni ?

Kram Åsa

Hon gör det igen

Hitta den här bilden på Elin kling liggades i min data.



Älskar bilden där hon sitter ner. Älskar tunikan Älskar jeansen Älskar skorna. Älskar alt helt enkelt.

Ja det är bara att säga Hon hör det igen. Önskar att jag såg ut så idag.

Kram Åsa

8 maj

Idag är en sån där hälig dag. Har haft en ritkigt lugn och härlig morgon. Hunnit med att titta på tv, städa rummet och gjort några armband. Älskar sånna här dagar när man bara kan gå runt hemma och strosa göra sånt man inte hinner med när man jobbar. Nu tänkte jag ta och sätta mig och rensa paper vilket är mindre kul.

Kram Åsa

lång klänning.

´Ja som jag skrev i förra veckan så hitta jag min drömm klänning på mango. Den är aldeles så där underbar.
Jag va och kolla in Ellos hemsida igår och hitta den här långa klänningen men inte lite underbar som den från Mango.
Men fin är den.

 bild från: www.ellos.se

(bild från www.ellos.se)

Kram Åsa


en bättre dag onsdag

Ja som jag skev igår så hade jag en rätt dålig dag. Men den blev bättre. Dagen på jobbet va rätt lugn satt och virka. Efter jobbet så som vanligt på tisdagar så åkte jag till min älskade kurs. Han nästan helt klart med syskonarmbanden. Måste bara små fixa lite på dom. Sen så fick jag en hämsk nyhet det va sisat gången på kursen den här tisdagen. ÅHH nej. Men då sa min lärare att man kan köpa tre extra gånger och det måste jag ju så klart det får inte redan va slut.

Idag är det jobb som vanligt. Börjar extra tidigt idag eftersom vi ska ha ett event i butiken på fredag som vi ska förbereda.

vädret är underbart och solen skiner. Ja en bra dag helt enkelt.

Kram Åsa

ingen bra dag

jag vakna för en liten stund sen med en konstig känsla. Typ som att det vore måndag med måndags ångest. Fins det något som kallas tisdagsångest? i sånna fall har jag det. Käns som att det här kommer bli en dålig dag. UCH. 
 Ja i dag är det jobb och sen ska jag till min älskade kurs. Ska ju som sagt försöka fixa till syskon armbandet.
Nej uch vilken jobbig känsla jag har. Tror jag vet varför jag har den. Men tar det senare
NU måste jag klä på mig och göra mig i ording.

Kram Åsa

hej å hå

Ja nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på jobbet.
Innan jobbet så va jag på söder och köpte silver till kursen i morgon. Jag ska försöka göra klart syskonarmbandet som jag gjorde i julas men inte blev nöjd med det.
Och resten av dagen har jag varit på jobbet.
Nu ska jag fortsätta på virkingen som jag börja på på jobbet.

Kram Åsa

trött

jag sitter här på jobbet och vet inte var jag ska ta vägen jag är så sjukt trött. Ska försöka att få i mig lite socker så jag kanske blir lite pigg. Det är så dött här så jag vet inte vad jag ska göra. Kan det inte komma lite kunder så jag får något att göra. Ähh jag får väl sätta mig och virka.
hörs senare

Kram Åsa

helgens utflykter

Ja hej nu är jag hemma igen efter helgens lilla utflykt till familjens sommarställe uppe i dalarna. Det har varit helt underbart och roligt. Skönt att komma bort ett tag och rensa och vila upp huvet.
Ifredags då så va jag först på jobbet det va faktiskt rätt mycket kunder. Roligt. Sen kom syrrans kompis och hämta upp mig och angii vid jobbet. Sen va det långa men roliga och sköna resan upp till dalarna. På kvällen åt vi en god middag sen satt vi och snacka tills våra öron inte orka något mer.
I Lördags så va det marknad. Det är alltid lika kul att gå runt där och titta på alla saker och männiksor. Jag shoppa väldigt lite faktiskt. En nyckelring med en Ängel i, ett hängsmycke med fatimas hand och lite eller massor med natur godis. Älskar naturgodis.
hela kvällen satt vi och pysla vid köksbordet och snacka skit. gjorde några armband och fixa till ett par örhängen. Tänkte visa sen.

Ne nu måste jag göra lunch så jag kan åka till jobbet senare.

Kram Åsa


fredag

godmorgon alla glada. mycket att göra nu måste jag sätta fart ska packa det sista göra mig i ordning och åka till jobbet. Sen efter jobbet så åker vi direkt upp till landet. Åhh jag älskar att åka bil.

skynda skynda
Kram Åsa


En annan

Ja här kom en till dagens (låter som en maträtt jag blir nästan hungrig) som jag hade i förra veckan.

image427

En tunika som jag köpte på vila förra året och mina replay jenas som jag har haft i flera år. Sånna där som adrig får gå sönder.

Ser ni den lilla lådan som står i bakrunden av mig. Det är ett su skrin som jag ärvde från min farmors syster i vintras. ett helt skin med en massa sy saker. En väldigt smart sak med roliga saker i.

kram Åsa


sen som vanligt

ja jag har ju glömt att lägga uppalla biler jag har tagit fy mig. Jag som aldrig fotar dagen har ju gjort det och så glömmer jag att lägga upp dom fy mig. när jag väl gör de och alt.

image424

image425

image426

Mitt nya indiska linne. vist har det en fin rygg? Jag bara älskar det. till det hade jag mina favo jeans från gina för 2 år sen.

Kram Åsa


packa packa packa

ja efter en väldigt lugn dag på jobbet. Nästa för lugn så ska jag sätta i gång och packa inför att åka till  landet i morgon. Man kan tänka sig att det är inte så mycket att packa det är ju ändå bara en helg jag ska va borta men rastlös som jag är så måste jag ju ha med mig en himla massa saker stt göra. Och så kläder för alla väder också. Sen hatar jag att glömma saker. Så att det är lätt att packa njaa inte riktigt.

nu måste jag fortsätta så jag blir klar.

kram Åsa

jag är så arg

ja det är väl ingen som har missat den senaste nyheten. Den senaste undersökingen som amesty har gjort. Att 25% av alla killarna dom frågade tycker att det är tjejens fel om hon blir våltagen.
URSÄKTA? hur fan kan man tycka så? hur i helvete kan det va en tjejs fel att hon blir våldtagen?

Ja enligt dom så om man går klädd fel eller bester sig fel så får tjejen skylla sig sjäv. Ingen tjej har någonsin bett om att bli våldtagen.
ihelvete en tjej ska kunna gå naken på gatan utan att en kille eller någon för den delen äns ska röra henne.

Jag undrar och är rädd för vad den här undersökningen ska visa eller leda till. Ska det helt plötsligt bli okej att våldta en tjej. Jag fasar för att det svenska samhället kommer i framtiden kommer att tycka att det är okej för en kille att våldta en tjej.
I mina ögon kommer det aldrig att bli okej att förnedra en kvinna/ tjej. Aldrig någonsin kommer det att va okej i mina ögon att våldta en tjej. Jag tycker att vi i sverige ska införa nolltollerans mot våldtäckter slå ner handen i bordet och säga att stop mot all kvinnoförnedring och gå ut på gatorna i dag och säga nej till all kvinno missahndel.

För sverige ska väl trotts alt va ett jämställt samhälle eller?

Åsa tycker till.

1 Maj torsdag

ja i dag är det första maj och typ hela sverige är lediga men inte jag jag ska jobba. Men jag klagar inte man får bra betalt.
Åh min dag i går va helt underbar så där som det ska va när man är ledig. Först åkte jag in till stan men mamma vi åt lunch och kolla runt lite i butiker shoppa lite små saker på panduro ett helt underbart tyg som jag är helt kär i och lite andra små saker. Och så klart handla jag lite små saker på pärlshoppen så klart. Sen på eftermiddan mötte jag upp A vi gick till kungsträgården och hade det mysigt tog en glass och kolla på alla människor. hur trevligt som helt. längtar tills nästa helg.
Och på kbällen va jag bjuden på middag hemma hoss syrran vi åt tacos mumms. Små pysla hela kvällen.

Idag blir det jobb och sen hem och packa inför helgen uppe på landet. Vi ska gå på markand i rättvik. Jag, angii, syrran, syrrans kompis och pappa. hela bunten ska bli roligt och lite skönt att åka bort.

måste sätta fart nu
Kram Åsa

jag såg brolle

åhh vet ni bad ? Jag såg brolle i går på centralen och han va med Elin lanto. åhh dom va så söta tillsammans. Åh han va så snygg. Så där coolt snygg som han ser ut att vara på tv det är han i verkligheten. Och Elin va coolt snygg hon med lite så där hippi som jag tycker om.

image422

Så alla brolle fans där ute. Jag har sett brolle. hehehe

Kram Åsa

RSS 2.0