onsdag

Ja idag har jag tagit det lungt. eller ja iallafall på förmiddagen. Sen så fick jag ångest av att sitta inne då solen sken ute så jag åkte in tillstan och fixa lite grejer. Jag har nämeligen tänkt att jag ska försöka få till ett sånt här fint lår smycke.

 

tänkte att jag skulle sätta ihopp det imorgon.


 Sen så åkte jag hem och fick för mig att jag skulle baka bröd. Jag kan få sånna ryck ibland att jag får för mig saker. Ibland är det att städa klädkammaren eller resa alla papper jag har eller att baka. Fick tilll några riktigt goda nytiga dinkelbröd. mumms. Sen har ag suttit och kollat på bästa serien just nu Greys anatomy.
// Åsa


snälla hjälp mig hitta denna skönhet.

Åh jag har blivit helt kär i denna skönhet til klänning. Vill bara ha den

 





bild från www.aftonbladet.se sofis blogg

snälla kan inte någon snäll människa hjälpa mig att itta denna underbara klänning som tydligen ska va från gina.

// Åsa


tisdag

hejsan
idag är det tisdag och veckan flyger fram. Solen skiner men det är pisskalt ute. Idag ska jag ut och fixa lite grejer. Ska bland annat till apoteket och så ska jag kolla efter ett par nya höst skor. Frågan är bara vad man ska ha.

nej dags och sätta fart.

// åsa

måndag

hejsan
idag ska jag och mamma till mormor och hälsa på. ska bli grymt roligt. Sen ikväll tänkte jag nog bara va hemma och ta det lungt. Känner att jag måste vila lite efter helgen. Som jag tänkte skriva lite om senare. 4 dagars festande.

// Åsa

Sent

Sitter uppe och kollar runt lite borde kanske sova när jag ändå bara är hemma men men...
Måste bara bjuda på dom här klippen så sjukt roliga hehe....






// Emelie

onsdag

Hejsan..
idag är det en spännande dag för mig. Jag ska nämeligen gå på en arbetinterjuv. Ska bli grymt spännade. Sen så ska jag gå till resebyrån och kolla efter var jag och emelie kan åka i vinter.

har inte så mycket att säga
// Åsa

Måndag

Eller nu är måndagen snart slut men har på senaste tiden börjat gilla måndagar. En helt ny vecka framför mig och mina veckor ser ofta ganska olika ut så det är alltid kul o se hur den här veckan ska bli. Sitter och lyssnar på
John Meyer - Free falling och jag kan inte sluta lyssna på den har lyssnat på den i repeat i flera dagar nu och än har jag inte tröttnat : )
Imorgon börjar jag kl 8 så borde sova snart för jag är super trött. Idag jobbade jag i Farsta hela dan först på Six sen i Guldväskan.
När jag kom hem var min äldsta syster här men sin sambo o deras lilla dotter och så var Emilio min andra systers son här också. Satt och pratade med honom ett tag och lekte lite med bilar : )



// Emelie

lat dag

Hejsan. Idag är en sån där dag som jag inte har någon insperation alls. Allt känns tråkigt och jag vet inte vad jag ska göra. Har inget att skiva om just nu.
må¨ste bege mig ut annars kommer jag bli knäpp.

/ åsa


fiffiga åsa

Efter att ha varit inne i stan och blivit en anning deprimerad, av att ha sett alla fina saker jag vill ha och måste ha. Så kom jag på den brilljanta idén att jag ska göra iording mina kläder jag har här hemma som ligger och skräpar. Alla har vi väl kläder som bara ligger som vi inte avänder specigellt ofta. Och då kom jag på den underbara idén att jag ska fixa till dom lite. En svart tröja tänte jag göra som den från lindex. Alltså att sätta paljetter på axlarna. Ur snyggt ju. Det fins ju hur mycket som helst man kan göra. Kanske fixa till ett par jens så här.


www.asos.com 

Det gäller ju nu när man inte har några pengar att bli lite kreativ och använta sig av det man har.

fram med saxen.

// Åsa

 

 


söndag

god morgon
solen skiner ute och det är helt underbart. Idag så ska jag in till stan och kolla om jag kan hitta den där underbara tröjan jag skrev om i går. jag har till och med drömmt om den.
Sen så tänkte jag att jag ska få lite vuxsen poäng genom att gå och rösta. Inte för att jag är det minsta insatt i det här valet men men.

skiver mer sen.

// Åsa


lördag

Mina vänner hör åå häpna jag sitter hemma en lördags kväll. Det va bra länge sen jag gjorde de. Men med tanke på att jag går på antibiotika så kanske det är bra att jag håller mig lugn. Men fy va rastlös jag är. Myror i brallan om nått.
Idag har jag varit inne i stan med syrran och varit smakråd till henne i hennes väsk jakt. Det är värkligen piss att gå inne i stan och inte ha några som helst pengar. Hitta en massa roligt så klart bara för att det ska bli extra jobbigt.

http://shoppingandfashion.se/ 
hitta denna snygga bild också hoss henne. bra blogg de där.


vist är tröjan underbara markerade axlar med paljetter kan de bli underbarare. Måste se om jag kan få tag i pengar nånstans. vill bara ha den


// åsa

 


snygga nyheter


http://shoppingandfashion.se/ 
hitta detta fina collage hos

Jag bara älskar den grå klänningen med markerade axlar. Skulle inte va fel att ha i höst.
Vill ha vill ha vill ha

// Åsa






jag lever igen

Åh jag känner mig levande. Idag har jag till och med varit en kortis inne i stan ch sen hemma hoss liz och hälsat på. Så underbart att få i sig lite avgas luft och se lite folk.

Kollade runt lite i butiker och upptäckte att det är det är jobbigt att gå i butiker när man absolut inte har några pengar hitta en del jag vill ha och en del jag måste skaffa nytt som en ny höst jacka. Och det gjorde nästan ont att kolla på alla fina saker. Jag tror det är första gången någonsin jag drar mig för att åka in till stan. Det som brukar va ett ställe jag verkligen gillar att åka till ,det är inte så kul nu kan jag säga när man inte har några pengar.

nej nu ska jag fortsöätta med min tv.

// åsa


drömmar

på senaste tiden har jag tänkt en del. Ja jag har ju en del tid över till att tänka på en massa saker egenkligen.

Jag har tänkt en del på drömmar. Nej inte såna där som man har om natten som kan handla om flyggande hästar eller andra inte så verkliga saker.
 Utan drömmar man har om livet hur man vill att livet ska bli.
Alla har vi ju drömmar om hur vi vill leva, saker vi vill göra eller saker vi vill se. Vissa vill bli rika och ha en fin bil. Vissa vill resa världen runt och vissa vill fotbolls proffs. Sen fins det ju dom som drömmer om det vanliga svennson livet med villa, volvo och barn. Alla drömmar stora som små är viktiga.
 
Men jag har funderat på det, om man är den av dom lyckliga som lyckas uppfylla sinna drömmar blir man lycklig då? Eller det är kanske så att, när man lyckas uppylla dom drömmarna man hade innan så skaffar man sig alltid nya!?
För det är väl så att man tror att man ska bli lycklig om man bara uppfyller sina/sin drömmar/dröm.

För man kan ju se på dom som har fått alla sina drömmar att gå i uppfyllse, många av dom är inte specigellt lyckliga. Men sen så fins ju också dom som aldrig blir lyckliga för att dom drömmer hur lyckliga dom kommer bli när drömmarna går i uppfyllelse. Dom lyckas aldrig att se det fina i vardagen. Svår balans gång det där.

Men drömmar måste man ju ha. Och drömmar måste man ju sträva efter. Det kanske är så att man måste ha två olika slags drömmar, drömmar man kan uppnå på ett enkelt sett och drömmar som är svårare att uppnå (för inget är ju omöjligt ellerhur?)

Man kan ju ha resor och ställen man vill besöka eller andra likande saker under drömmar som är enkla att uppnå. Och så kan man ha att man vill bli kung eller andra liknade saker under drömmar som är lite svårare att uppnå. Men så måste man ju också alltid tänka på att leva nu och inte bara i att få sin/sina dröm/drömmar att gå i uppfyllelse. För i grund och botten så vill man ju bara va lycklig.

Amen/// åsa



Ja jag vet det blev lite snurrigt men men

lila super piller

jag började som sagt med min medicin kur i går och jag har redan 10 gånger så mycket energi. Har värkligen varit helt utslagen dom senaste dagarna och mår mycket bättre idag. I dag har jag till och med bytt gardiner i mitt rum fatta då skilnaden. Så skönt att känna sig levande igen. jag säger då det lila super piller.

Hittade den här bilden på Klingens blogg och kom och tänka på en liknade klänning som hon ahr på sig som jag såg på topshop i förra veckan. De va värkligen grym. Om jag hade lite mer pengar skulle den helt klart hammna på en galje hemma hoss mig.

 

// Åsa


tårar

Om det inte va så att jag har så ont i halsen så skulle jag säkert fälla en tår till den här.

http://www.youtube.com/watch?v=cMCYP_w8zmw 


// åsa


infektion

Jag är helt slut. Har legat och sovit nästan hela dagen och varit hoss läkaren som gav mig diagnosen ovanlig hals infektion jippi va kul, fick piller jag måste trycka i mig i min hals där det bara gör ont att svälja lite vatten måste jag svälja piller stora som fotbollar (känns det som iallfall) tror jag kommer dö av smärtan. Jag orkar värkligen ine göra nått ligger bara i sängen och är ändå trött hela tiden. Tänkte att jag skulle kolla på lite klipp på youtube.

uch va jag hatar att känna mig så här dålig.

// Åsa


sjuk

Ja så har jag gått åå blivit sjuk igen. Har ont i halsen och i kroppen ocg har inge röst kvar alls nästan. Inte roligt alls. Ligger i soffan och tycker synd om mig själv.

uchh hatar värkligen att vaa sjuk om jag inte har blvit bätre till å onsdag så måste jag gå tilll läkaren.

// Å^sa

livet är en fest

Ja snart ska jag vidare till nästa fest. Det är ibland underbart att vara ung och alla fester. Dansa natten lång och träffa glada människor.



// Åsa


nu var det ett tag sen

Ja nu va dt ett bra tag sen jag skrev nått här i bloggen. Nu har jag landat i sverige och vant mig med den svenska kylan efter en underbar vecka i värmen i Taromina. Det va bad, sol, massa god mat och trevligt folk i en vecka. Vi spendera dagarna på stranden i solen med angis släkt som jobba på stranden. Kvällarna spendera vi på nån mysig resturang med massa god mat och gott vin. Dagarna bara flög iväg. Taromina va underbart vackert en riktigt fin liten romantisk stad uppe i bärrgen. Vi går 4 par som gifte sig varje dag. Sista dagen så åkte vi ut på båt utflykt med angis kusin. Det va helt fantastikt. Man kännde sig som en kändis.





vi träffa även två svenska tjejer där nere som va helt underbart snälla som vi umgicks med.

Sen jag kom hem så har jag spenderat dagarna med att träffa kompisar och försöka komma in i vardagen igen.

Nu ska jag snart åka till kista där jag tänkte spendera lite tid å sen ska jag till en kompis jobb å hälsa på.
'
// Åsa


Tårar längst min kind

Sitter i soffan och lyssnar på den här låten och mina tankar går direkt till dig. Du betyder så mycket för mig och det finns inga ord hur mycket jag älskar dig. Har konstant en klump i magen som inte vill försvinna.
Varför just du? den finaste av alla. Som har det största hjärtat. Kommer aldrig glömma samtalet jag fick när du berättade vad som hänt, det var som om allt bara rasa och det ända som betyder nått är att du ska bli frisk.



Jag ber en bön för jag vet att du kommer bli frisk


I Bruise Easily


Natasha Bedingfield - I Bruise Easily



// Em

RSS 2.0