Jag älskar

Jag älskar den här tiden på året. den här tiden precis innan sommaren har kommit men det är ändå så där varmt så man kan gå med bara ben. Det blåser lite så där kyliga vindar och man känner doften av syrenen i vinden. Förväntan  inför sommaren ligger i luften men kan riktigt känna den. Och iallas huvuden så går tanken att det här ska bli den bästa sommaren någonsin.
 Man blir lite så där rosa röd av solen och barnen skrattar lite extra högt kns det som. Allt är lite så där extra beskymmers fritt.
Dom glada vita hattarna kommer skingade med ett skrik och med förväntans fulla ögon och glada skratt springer man in i vuxen livet. Men just den dagen lever man för studen och men kommer alltid minnas det som den bästa dagen i ens liv. Den firheten just den dagen går inat att beskiva.
Just den här tiden på året blir man glad över att vakna aldeles för tidigt för att gubbarna klipper gräst utanför fönstret. Man ler lite extra åt fåglarna och åt barnen som gråter. Ja det här är festernas tid och nätterna är ljusa och festerna oändliga.

Jag bara älskar den här tiden på året helt enkelt// Åsa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0