drömmar

på senaste tiden har jag tänkt en del. Ja jag har ju en del tid över till att tänka på en massa saker egenkligen.

Jag har tänkt en del på drömmar. Nej inte såna där som man har om natten som kan handla om flyggande hästar eller andra inte så verkliga saker.
 Utan drömmar man har om livet hur man vill att livet ska bli.
Alla har vi ju drömmar om hur vi vill leva, saker vi vill göra eller saker vi vill se. Vissa vill bli rika och ha en fin bil. Vissa vill resa världen runt och vissa vill fotbolls proffs. Sen fins det ju dom som drömmer om det vanliga svennson livet med villa, volvo och barn. Alla drömmar stora som små är viktiga.
 
Men jag har funderat på det, om man är den av dom lyckliga som lyckas uppfylla sinna drömmar blir man lycklig då? Eller det är kanske så att, när man lyckas uppylla dom drömmarna man hade innan så skaffar man sig alltid nya!?
För det är väl så att man tror att man ska bli lycklig om man bara uppfyller sina/sin drömmar/dröm.

För man kan ju se på dom som har fått alla sina drömmar att gå i uppfyllse, många av dom är inte specigellt lyckliga. Men sen så fins ju också dom som aldrig blir lyckliga för att dom drömmer hur lyckliga dom kommer bli när drömmarna går i uppfyllelse. Dom lyckas aldrig att se det fina i vardagen. Svår balans gång det där.

Men drömmar måste man ju ha. Och drömmar måste man ju sträva efter. Det kanske är så att man måste ha två olika slags drömmar, drömmar man kan uppnå på ett enkelt sett och drömmar som är svårare att uppnå (för inget är ju omöjligt ellerhur?)

Man kan ju ha resor och ställen man vill besöka eller andra likande saker under drömmar som är enkla att uppnå. Och så kan man ha att man vill bli kung eller andra liknade saker under drömmar som är lite svårare att uppnå. Men så måste man ju också alltid tänka på att leva nu och inte bara i att få sin/sina dröm/drömmar att gå i uppfyllelse. För i grund och botten så vill man ju bara va lycklig.

Amen/// åsa



Ja jag vet det blev lite snurrigt men men

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0