shorts

Vet ni va jag fick reda på igår av min butikschef att vi inte får ha shorts på oss på jobbet. Tydligen ser det för semester aktigt ut och det passar inte in i våran "fina" butik. Jag som bara avgudar mina shorts får nu inte ha dom på jobbet enligt min högsta chef som kommit på de. Fåniga regler.
Så nu får jag bara ha kjol och tunikor. Får väl bege mig ut på stan och hitta lite fina nya kläder.
Jag kommer nog säkert använda mina shorts dubbelt så mycket då på fritiden.


(bild: kanal5.se)
Annars hade jag görna sett ut så här idag. slappt och skönt.


Kram åsa


godmorgon världen

godmorogn världen hur är det med er idag? Med mig är det bara bra det käns som att jag kokar typ. Vad ska ni hitta på för nått kul idag då ? själv ska jag jobba som vanligt ikväll 14-20 är mina arbetstider. Innan det hade jag tänkt att åka in till stan och kolla runt lite. Sen så efter jobbet så kommer syrran och hjälper mig att fixa i mammas sovrum hon kommer hem snart och då måste alt va klart. Känner lite press när det gäller de där.

Nej nu måste jag hoppa in i duchen käns som att jag ska flyta bort här.

Kram Åsa


varför kan man inte glömma?

Ja alla har vi säkert träffat en hel hög med olika människor som vi varit på dejt med eller  träffat ett tag eller kanske till och med fallit för. Men varför stannar vissa kvar i minnet och andra inte? Är det för att dom utmärkar sig på nått spceigellt sätt? Är det sättet dom tittar på en? Eller vad är det igenkligen som gör att vissa killar/tjejer stannar kvar i minnet?
för vissa stananr ju så bara kvar i minnet och bara går inte att sudda ut hur mycket man än vill. Hur mycket man än försöker att förtränga personen så stannar den kvar. Jag har två stycken killar jag dejtat ett tag som inte vill försvinna ur mitt minne. Så fort jag hör deras namn så känner jag den där känslan i magen och minnerna väcks på nytt till liv. En av dom indianen med ögon som var så blå att man kunde se himlen i dom och vars kyssar fick mig att bli aldeles knäsvag och glömma alt ont här i världen. Honnom kan jag komma på mig själv drömma om. I drömmaran är han prinsen med den vita springaren med dom blå ögonen. Han är prinsen som tar mig upp på dom rosa målnen. Men det är i drömmarna det.
Men värkligheten är inte lika vacker som drömmarna. I värkligheten är han playern som likte med mitt psyke och gav mig falska förhoppingar.

varför får jag den där känslan i magen när jag hör hans och varför drömmer jag fortfarade om honnom? när jag vet hur verkligheten ser ut.
Kan det va för att jag tror att tiden förändrar folk? För det va trotts alt 2 år sen jag träffa honnom sist.



Eller som den andra killen problem killen som jag fortfarde tror att han kommer förändras. Han som bokat dejt med mig minst 4 gånger och sen inte dykt upp. Han som jag vet betyder beskymmer men kan ändå inte låta bli att hoppas. Jag sickar fortfarde sms till honnom på fyllan bara för att jag hoppas att jag ska få se hans leende en gång till.

Varför är det så att man inte ger upp? Varför kan man bara inte glömma och gå vidare?

Ja kära vänner jag har ingen aning.

Amen // Åsa

shorts?

jag är på jakt efter ett par snygga shorts. Helst lite oversize och inte alt för korta. Men hittat inga någon stans. Värkar va skit svårt att hitta. Om jag inte hittar några snart åker jag och köper ett par gamla jeans och klipper av dom. Så som jag gjorde med mina nuvarnade favoriter.



Tycker om elins dom är alldeles perfekt slappa och långa. Ur snygga helt enkelt.

gillar även hennes stickade tröja. Ska helt klart köpa en sån när den kommer ut i butik.

Är det någon som kan tipsa mig om var man kan hitta snygga jeans shorts?

Kram Åsa

Lite indiska

Va inne på indiskas hemsida och hitta lite fin inreding.

     


Dern här skulle jag ställa in en massa olika ljus i och lite små brynader.


Ja det äe väl ingen som har kunnat missa att jag älskar Indsika.

Kram Åsa

Måndag

Ja mina kära vänner jag börjar bli gammal eller bara väldigt snurrig. Jag gick upp i morrse kl 8 för att åka till jobbet kl 10 och så när jag kommer till jobbet är min chef där. Då så visar det sig att jag inte börjar förns kl 14. Då har jag altså gått upp i ottan helt i onödan och ¨åkt till jobbet. Så det va ju bara för mig att åka hem igen. Snakca om att jag måste ha varit väldigt snurrig för jag va helt bombsäker på att jag börja kl 10 idag. Nu har hag varit hemma ett tag och målat lite inne i mammas rum som jag håller på att göra iordning om det är någgon som missat det. Tänkte måla lite till nu sen kanske göra lite mat eller ta en liten siesta.

kram Åsa

stranden

Idag ska jag till standen med emelie för första gången på hela sommaren. Ska bli så underbart. Och så i kväll ska jag på Angiis inflyttningsfest.



Skulle inte säga nej till att se ut så här.
nej nu ska jag gå och handla lite mat så jag slipper svälta här hemma.


Kram Åsa

kommer att sakna dig

Jag va ju som sagt på hejdå fest för min kära vän Liz i onsdags, hon åker bort i 2 månader till dubai för att jobba. Shit va jag kommer att sakna henne. Två månader är lång tid. Vi som brukar hörast minst 3 gånger i veckan. Kommer nu inte kunna prata med varandra på 2 månader. Shit jag hoppas värkligen tiden kommer att gå fort. Ja så klart den kommer göra det. bara den här veckan har rustat iväg jag hade ingen annning om att det redan va fredag idag. Har ingen koll på veckodagarna längre. Jag hoppas att du får det sjukt bra gumman och ta hand om dig.
Och du hör av dig med jämna mellan rum så att jag vet hur du har det.



Tänkte bjuda på en bild. Denna är från min 18 årsdag. Den här minen brukar liz ha för det mästa. Glad och party.

Kommer sakna dig gumman// Åsa

va är det redan fredag

Hej morgon sol. Hur är det med er idag?
med mig är det bara bra. Känner mig lite smått förvirrad vaknad i morrse och trodde typ att det var onsdag men det är det ju inte der är redan fredag. Jag hänger inte med i svängarna. Dagarna bara flyger fram.
Idag ska jag till jobbet som vanligt. Sen hade jag tänkt att åka in till stan. Pssa på att njuta av solen.
Ikväll har jag ingen anning vad jag ska hitta på men nått kul blir det väl det är ju trots alt fredag.




En perfekt outfit att ha en fredag.

Kram Åsa

sol sol och underbar värme

Hejsan mina underbara vänner. Hur är det med er idag ? Med mig är det bara bra solen skiner och det höjer humöret så mycket. Jag ska aldeles snart åka till jobbet.  Vi har en del att göra idag på jobbet. Efter jobbet ska jag bege mig in till stan och försöka hitta en present till en väldigt nära vän som åker till dubai i två månader för att jobba. Hon ska ha en hej då fest ikväll som jag ska på.
Jag fixa med mammas sovrum hela kvällen igår. Det är en massa små saker som ska fixas.

Idag hade jag jätte gärna haft på mig nått sånt här.


(Bild kanal5.se)
Nu måste jag skynda mig som vanligt.



Kram Åsa

äntligen

Hejsan jag hoppas alt är bra med er? Här är det bara fint fint.  Jag har haft en hel del att göra i helgen. i Fredags efterjobbet så åkte jag hem gjorde mig i ordning sen så åkte jag hem till jossan där vi satt och föra. Sen gicvk vi ut på riddarkällaren. Va lite väl lite folk men kul hade vi ändå. Sen i lördags så åkte jag med min faster och syrran till ikea. Vi handla lite små saker och sen så en del till mammas sovrum. På kvällen va jag bara hemma och kolla på film. Så skönt att bara ta det lungt ibland. Sen igår så va målaren hoss oss och gjorde det sista på köket och sovrummet så nu är det äntligen färdigt. Mamma har fått ett gult sovrum och köket har fått ett bred bord med stora rosor på. Ska ta bilder sen när alt är klart. Så ikväll har jag massor ar göra städa hela lägenheten och ställa iording alt. Har en himla massa att göra.

Skiver sen igen.

Kram Åsa

är vi så lättlurade

Jag har tänkt på det här med varför vi tjejer har så lätt för att drömma? varför vi så fort vi träffar en kille redan har bilden om hur vårt bröllop skulle se ut?
Är det för att vi är så naiva? Att vi tror att killen i fråga ska va priinsen på den vita springaren att vi målar upp en fantasi på nått som förmodligen aldrig kommer att ske. Eller är det för att vi alltid vill tro det bästa om alla (som jag är) så att vi låter oss luras av deras små knep.
För det slår ju aldrig fel vi låter oss gång på gång hoppas om han med den vita springaren. Och gång på gång så står vi där som fån och förbannar oss själva för att vi lät oss gå på det. Låter vi oss fara iväg i drömmar för att värkligheten är så himla tråkig. ja vilken anleding det än är så känner jag mig alltid lika dum när jag gång på gång går på deras spel. Fins det ingen där ute som inte kör några spel eller ger falska förhoppningar? Eller det kanske är ett mänskligt fenomen?

amen Åsa

utgång på schemat

hejsan alla partyglad vänner. Jag ska aldeles snart åka hem mot jossan och börja förfesta. Vi ska ut och svänga våra lurviga.


Kram Åsa

helgen utgång.

Jag va ju som sagt ute i helgen med zara. En trevlig kväll med många goda drinkar. Tänkte dela med mig lite av alla fina bilder.



Jag bjuder på den.



Ja man lyckas bra ibland .



Nej jag är inte så full som jag ser ut.. det är bara lite utsmetad maskara.

det va en rolig kväll med roliga människor och folk trode jag hade en tvillingsyster de ni.

Kram åsa

Saknar dig

Hej hej just nu sitter jag och väntar på att Hells kitchen ska börja, har precis käkat en pizza och jag som lovade mig själv att var nyttig det gick inte sådär jätte bra heheh... Idag så har jag jobbat hela dan och är rätt trött och vi har fått en ny säng om är helt underbar ockå heheh.. ska inviga den ikväll kommer sova super gott det kan jag lova heheh...
Steffi är i Bosnien och saknar henne som bara den känns så tomt här :(
Har ingen att mesa med på dagarna heller.. jag som alltid brukar smsa mycket. Förra månaden messa jag ju 1200 sms men men jag överlever heheh.. sen drar ju vi till Cypern oohh.. vad jag längtar ska bli sååååå kul. var super länge sen jag reste utomlands och ska försöka ha råd att åka till Usa senare i år också för jag har två kompisar om bor där nere och en som flyttar om en vecka.. nu börjar hells kitchen snart så jag ska sluta men upptäckte hur träkigt det ser ut när det är bara text i ett inlägg å jag bjuder på en bild på mig och min älskade lilla syster från när vi var på kryssning.



Kram / Emelie
 

fina saker

Fina saker som gär en glad. Är alltid extra värdefulla. Det kan va vad som helst. En blomma, ett leende på ett barn , en dikt eller bara ett underbart smycke. Vackra små ting som gör livet lite lättare och roligare.





blommor är vackra ting som gör iallafall mig glad. Dessa bilder har jag tagit när jag va hemma hoss mormor i söndags och klippte gräset.

Kram Åsa

onsdag

Hur är det med er idag? med mig är det bara bra. Jag ska snart åka iväg till jobbet vi får höjdar besök idag av några nissar från huvudkontoret. Så det gäller att va på topp. Sen efter jobbet s¨å ska jag åka hem till syrran och vattna hennes blommor och så tänkte jag passa på att åka en snabbis in till stan och kolla runt lite käns som att det va en evighet sen jag va där inne sist har ju bara åkt hem dom senaste dagarna för att öppna till målaren. 

dags att sätta fart.

Kram Åsa   

när man ha för mycket att tänka på

ja herre gud vad mycket jag har haft och göra dom senaste dagarna. Så ni får förlåta  mig att jag inte hunnit uppdatera här på bloggen. Hela helgen hade jag å göra sen så har vi haft en målare här hemma som har målat om här i lägenheten. Vi håller på att göra om mammas sovrum och köket. Kommer bli så grymt fint när det väl är klart. Tänkte att jag skulle ta igen lite bloggande och berätta lite om helgen och så. Jag har faktiskt varit rätt så flitig på att ta biler med min nya fina kamera. Men det får vänta tills imorgon. Nu är jag helt slut och ska gå och kolla lite på tv.

Vill passa på att säga grattis på födelsedagen älskade mamma.



KRAM Åsa

Dags för update

Hej hej tänkte att det var ett tag sen jag skrev i bloggen så det var dags för det nu... har jobbat mycket o det har hänt en hel del så jag har haft huvudet fullt o inte pallat att blogga helt enkelt. Men nu tänkte jag passa på : )
Sitter just nu hemma hos mamma o pappa, bordesove egentligen för jag ska jobba imorgon bittimen jag ville kolla lite bloggar först heheh... Nu är sommarens resa bokat gissa om jag är glad?? : ) Jag och två tjej kompisar drar till
Cypern - Ayia napa den 11 augusti ska bli riktigt kul : )
Hittade den här listan hos Maria och tänkte göra den innan jag går o lägger mig : )

Vilken musik väljer du när du känner...

..dig upprorisk:
linkig park  crawling
..att du inte orkar längre: Timbuktu - Det löser sig
...för att dansa: Sean paul - Dancehall
..att du fått ditt hjärta krossat - Sanna Nielsen - Empty room
..att du vill bli på bättre humör: Outlandish - Aisha
..för att festa: Cat de luna - run the show
..för något lugnande: Switchfoot - amys song
..för att sjunga: Coldplay - clocks
..att du vill dra täcket över huvudet och bara ligga där: Leona lewis - Bleeding love
..dig kär: jason Mraz - Im yours
..dig riktigt förbannad: P.O.D - asthma
..för att gråta: Christina Aguilera  - Oh mother
..dig osäker: Joakim Hillson - Vacker Utan Spackel

God natt : ) // Emelie

livet

Så här tror jag om livet. Jag tror att livet är som en krokig väg med stora hål i och längs med vägen så faller vi ner i som där stora hålen och ibland är det lätt att klättra upp och ibland destosvårare men vi klättrar upp för att vi måste för att vi vet att kunna gå vidare så måste vi lära oss att klättra. Vi lär oss att klättra upp ur dom djupaste hålen och gå vidare på den krokiga håliga vägen. Vi lära oss efter ett tag att undvika samma hål men ibland faller vi dit igen. Ibland går vägen rakt och det är lätt att gå med ibland är vägen väldigt hålig och man bara klättrar och klättrar.

Amen // Åsa

Hundar

Jag har länge velat ha en liten söt hund  som passar in perfekt i mitt lilla rum.



och när jag ser dom här små söta sakerna så smälter jag.

Kram Åsa

Lördag

hejsan. Hur är det med er ? med mig är det bara bra.
Idag är det aldeles underbart väder ute. Jag ska aldels snart åka in till stan och kolla runt i butiker och bara njuta. Sen så vid ett ska jag åka hem till min kära mormor med min kära syster. Vi ska fika lite som vanligt och så ska jag hjälpa dom att klippa gräset. Snällt va? 
 
Åhh et käns som att det var en evighet jag va inne i stan och kolla i butiker. Det ska bli så skönt att åka in dit nu.

Ikväll så ska jag och en kär vän zara gå ut och dansa lite. Det va så länge sen vi festa tillsammans så det ska bli sjukt kul.

Kram Åsa

Jag förstår inte

Jag kan inte förstå det här med kärlek. Vissa har turen att hitta den rätta snabbt typ som ett klick bort. Typ som att han står där berädd med den vita springaren. Medans andra hittar kille efter kille och har förhållande efter förhållande utan att hitta rätt. Men dom hitta ju iallafall någon och får någon slags respons från personen ifråga. någon slaga känsla och värme i hjärtat. Men sen så fins det ju dom (som jag) som aldrig hittar den där vita springaren eller den där känslan, och så fins det ju vi som får på nit lott efter nit lott. Och jag förstår inte vad som är fel. Vad är det vi gör fel eftersom vi aldrig hittar rätt kille? Vissa säger att vi letar på fel ställen, men om man leter på alla ställen och fortfaren inte hittat honnom var ska jag leta då ? i sopprummet eller?  dejtar jag fel personer eller? men vad ska man göra när man dejtat alla? Hur ska man kunna hitta den rätta om man försökt alt? Fins det någon slags instruktions bok?
En tjej fråga mig idag om det inte är tråkigt att va singel  och jag ljög när jag svara på den frågan. Jag ljög och sa att jag trivdes rätt så bra att va singel. Då fråga hon mig men saknar du inte någon att kramas med när du kommer hem? jag valde att inte svara på den frågan eftersom jag inte vill tänka på det och börja prata om något annat. Men sanningen är att jag tycker faktiskt att det är rätt så tråkigt att va singel. ( Inte för att jag vet hur det är att vara nått annat) Och att jag saknar det vist att inte ha någon att komma hem och kramas med. Men vad ska man göra?
Kan det va så att jag är så ingrådd i mitt singelskap att jag inte har plats för någon annan i mitt liv. Kan man bli för mycket singel? Kan de va så att jag skrämmer  bort killarna med mitt för mycket singel? Nej uch hämska tanke.
Är det så att man tar på sig rollen som singel? Att det är alltid så att jag kommer att vara den som går på hopplösa dejter ? Att det är jag som altid kommer att vara den som kommer drömma och hoppas om drömkillen men aldrig kommer att få honnom? Eller är et helt enkelt så att man ska sluta leta och så kommer han? Men vad gör man om man inte kan sluta leta?


Amen // Åsa  

lite strul men mycket kul.

Hejsan Jag hoppas alt är bra med er? Här är det fint. Förlåt för att det har varit lite dåligt uppdaterande dom senaste två dagarna. Vi har haft lite strul med bredbandet här hemma. Men nu funkar det igen.
Igår så hade jag en vanlig dag på jobbet. Sen så efter jobbet så va det tänkt att jag skulle möta upp Liz och vi skulle sätta oss i en park och bara mysa med hennes vattenpipa men så blev det inte det va aldeles för kalt ute. Så vi möttes upp hemma hoss henne i stället och så gick vi till Anker som ligger på sveavägen. Vi träffa en massa roliga människor där och drak lite cider. Bara väldigt trevligt och soft. Och sjukt roliga människor.
Idag har jag sovit och jobbat. Så kul va det lixsom.

nu tänkte jag deka i soffan framför tven.

Kram Åsa

Hur kan man göra så?

Jag läste just på Gay bloggen på kanal5.se (http://kanal5.se/web/gaybloggen/) att någon hade gått till atakt mot honom i tisdags kväll och misshandlat honom efter att ha frågat om han kände Blondin Bella. Jag är både arg och förbannad.
Hur kan man misshandla någon bara för att man är kompis med vad dom anser som fel person. Jag kan säga att jag inte är ett fan av hennes plitoska åsikter och det beror på att jag tror på raka motsatsen mot henne. Men det gör värklgen inte att jag skulle kunna ge mig på någon för att den personen känner henne.
Jag tycker på ett sätt att hon är cool. Jag tycker att hon är stark och cool för att hon står för det hon tror på och för att hon vågar säga vad hon tycker. Men jag tycker framför alt att han Per- Robin är en förde bild för alla att han kan se något posetivt ur det som har hänt och dessutom skämta i en sådan situation. Jag säger bara kämpa på Per-robin du är en stor förebild för oss alla.

Men det här får mig att än en gång att tänka på alt mennings löst våld som folk blir utsatta för varje dag ute på stockholms gator. Hur kan det ha gått så här snett är det för att det dricks mer sprit? för att det (tyvär) cirkulerar mer droger? Är det för att folk har brist på nått att göra? finner dom en kick i att misshandla ? Eller är det helt enkelt för att focl har blivit råare?
Jag kan värkligen inte förstå var alt våld kommer ifrån. Och jag hoppas med hela mitt hjärta att det snart görs något kraft tag mot våldet för annars kommer jag inte vilja föda in ett barn i det här samhället.

// Åsa

mysiga kläder


(bils från kanal5.se)
Så är skulle jag inte säga nej till att se ut idag. Mysiga varma kläder. Och dessutom snyggt.

Kram Åsa

Tisdag

hejsan och godmorogn. Hur är det med er idag? med mig är det bra och segt. Det här vädret gör inte direkt saken bättre.
Ida är det jobb som gäller sen efter ska jag bara hem tror jag om jag inte får nått annat för mig.
Nej det är dags att piggna till nu.

kram Åsa

snygg



// Åsa

Duktiga jag

Ja jag måste nästan berömma mig själv. Jag har varit så grymt duktig idag först direkt efter jobbet så gick jag och mamma och köpte färgen som vi ska måla om i köket med. Sen så åkte jag hem åt lite middag och sen så började vi städa ute i frådet. För på fredag så kommer det flyttgubbar hit som ska hjälpa oss med att slänga en massa skit. Och nu har jag städat hela mitt rum och vikt en massa kläder. Asså jag känner  mig så grymt duktig. Nej nu ska jag fortsätta att va grymt duktig.
Känner ni er också grymt duktiga idag?

Kram Åsa

regn regn regn

Ja det bara vräker ner regn från himlen. idag har jagt ingen bra dag. Det började reda i morsse när jag skulle ta bussen så kommer den inte så jag kommer försent till jobbet. stressad som fan. Sen idag har jag varit så där måndags trött seg hela dagen. Ändå har jag ätit massa godis lite frukt och hält i mig en massa vatten för att bli pigg men det funkar inte. Nej just nu läntar jag bara efter min säng hemma.

Åhh jag hade en jätte trevlig dag och kväll igår. Det gick jätte bra på ikea. Köpte en bok en bak bok det ni. Sen så inne på ikea köpte jag lite små saker som jag ska fixa till lit och så sånna där tidings hållare som man ställer på hyllan jag evt inte vad dom heter. sen så hjälpte jag angii hem med alla hennes saker. Sen så åkte jag hem åt lite middag och så åkte jag och Liz hem till Zara och drack vin. Ur mysigt och roligt vi satt och snacka en massa skit. Det va aldeles för länge sen vi gjorde nått sånt. Det måste vi göra om snart igen tjejer.

Hörs igen sen när jag kommer hem

Kram Åsa

Måste ju lägga upp bilderna

Jag måste ju lägga upp bilderna som jag har tagit med min nya kamera.


Fyndade lite på rean Odd molly trosor för 100kr, ett skärp från hm med gild nitar, Och ett sjukt coolt armband i skin som jag också fynade på rean.



Jag har äntligen hittat mina gladiator sandaler. Dom här kommer ifrån Vagabond och kostar 550kr.  



Och så hitta jag lite underklädder på HM.


Nu har ni fått se dom första bilderna som jag har tagit med min kamera.

Kram Åsa

God morgon världen

Hur är det med er idag? med mig är det bra känner mig lite såsig i huvet. Idag ska jag åka med angii till IKEA dom ska handla en del till Nya lägenheten. Sen ikväll ska jag åka till min zara ute på värmdö vi ska drika lite vin och bara ha det jätte trevligt.
Har en del att göra idag med.

Kram åsa

gårdagen

Hejsan.
Jag hade en helt sjuk kväll i går. År en riktigt god och trevlig middag hemma hos farmor sen så skynda jag mig in till stan där jag träffa upp emelie och vi gick och fika på Cafe 60 på sveavägen ett riktigt trevligt ställe med god billig fika. Sen så åkte jag till liz jobb där vi drak några drinkar och sen drog vi vidare till ett ställe på söder som faktiskt heter Ett ställe.
Ja det va minst sagt en händelserik och rolig kväll.

Nu ska jag måla mina tånaglar och vila upp mig efter en slitsam dag hemma hoss angii va har städat hela dagen.

Kram Åsa

när saker och ting förändras.

Ja jag är ju i den äldern nu när det förändras mycket i ens liv. Det är stora beslut att fatta ska man plugga vidare och bli smart, ska man jobba och käna pengar eller ska man resa och se världen. Ska man bo kvar hemma eller ska man flytta hemifrån. Besluten är många och svåra. Det här är också en period när många vänner flyttar åt olika håll. Men dety är också i den här åldern man upplever väldigt mycket.
Det här är en period som är skrämmande och spännande.
Nu i helgen så ska min kära och älsta vän Angii flytta hemifrån vi har alltid bott en minut ifrån varandra och nu flyttar hon långt bort. Eller nej det är ju inte så långt bara till kungsholmen men det är långt bort om man jämnför med det som va förut. Det skrämmer mig att inte ha henne brevid mig hela tiden och vem ska jag nu gå på promenad med sent på kvällarna eller vem ska jag nu ta bussen med hem efter jobbet. Och vem ska jag nu ringa och skvallra till när det händer nått på gården och när Kalkonen gör en massa konstiga saker.
 Gumman det skrämmer mig att du ska flytta samtidigt som att jag tycker att det ska bli sjuk kul.  Och då kan jag bara tänka mig att om det skrämmer mig att du ska flytta hur du känner dig, du måste ju va livrädd.

Men gumman vet du va Det kanske är dags att bli vuxen och ta dom här svåra och knepiga besluten. Och tänk bara på hur mysiga middagar vi kan ha hemma hoss dig. Och hur mysiga film kvällar vi kan ha med J:s stora tv. Och jag har ju faktiskt en säng stående och väntande i erat gäst rum. Ja som du hör är jag både rädd och spänd.

Nej nu måste jag avsluta det här inlägget innan jag börja gråta här på jobbet.

Snart en vuxen Åsa

Fredag är ändå den dag som käns bäst.

Ja äntligen fredag. Hu rä det med er idag? Med mig är det bara bra är fortfarande helt slut efter att ha cyklat till jobbet. Ioch med den här dumma buss strejken så måste jag cykla fram och tillbaka från jobbet varje dag och det har fått mig att inse att jag måste förbättra min kondis.
just nu sitter jag här på jobbet och tittar på gubben som går utanför och plockar skärp.
Jag har en del kul att göra idag Först direkt efter jobbet ska jag gå till farmor och äta lite mat. Efter det ska jag in till stan där jag ska möta Emelie och ta en fika och snacka lite skit. Sen på kvällen så ska jag till Liz jobb och drika lite goda drinkar. En härlig fredag helt enkelt.
Äntligen helg. Har en hel del att göra i helgen. Ska bland annat hjälpa Angii att flytta hemifrån. Sen så måste vi börja förbereda lite hemma för att fixa till köket och sovrummet. Skiver lite mer om helgen senare.

tillbaka till jobbet.

Kram ÅSa

torsdag

Hejsan och god förmiddag. Hur är läget med er idag? Med mig är det bara bra lite små seg så där. Det är blåsdag ute idag. Dom som lova att det skulle bli fint väder nu i resten av veckan. Dumma polman och luras.
Idag ska jag gå till en second hand butik inärhetn av mig och kolla efter en byrå eftersom vi ska renovera köket här hemma. Har aldrig varit där förut så ska se om man kan hitta nått kul.
Sen ska jag cykla till jobbet som vanligt. Hoppas att buss strejken är slut snart så man kan börja åka buss till jobbet igen.
ska göra ett försök snart igen att installera in kameran i datan så ni kan få se alla fina bilder jag har tagit. Är inte så teknisk av mig så det gick inte så bra för mig igår när jag försökte instalera in den. Håll tummarna för mig

Kram Åsa

Ifredags...

Ja i fredags va ju jag syrran och angii som sagt ute på krogen och svängde våra lurrviga. Vi va på ett ställe som heter Six Sense som ligger på en tvärgata från Birger Jarlsgatan. Dom hade bartömmmning och vi hade sjukt kul. Drak goda drinkar och och dansa så att fötterna värkte. En helt underbar kväll helt enkelt. Bartömmning är galet kul och de ska jag gå på fler gånger.



Bild från sense hemsida.

kram Åsa

nu sitter jag här

Ja nu sitter jag här på jobbet och har det lungt väntar på att kunderna ska komma.
Har spenderat hela förmiddagen inne i stan med angii. Vi gick runt i lite i butiker och åt en ur god lunch på ett ur gott ställe på kungsgatan. Det blev lite små shopping också.  Ett par ur snygga "gladiator"sandaler från vaga bond, Ett armband och trorsor från Mathilde också lite små saker från pärlshoppen. Tänkte inviga min kamera idag så får ni se bilderna sen när jag kommer hem och har laddat upp dom.

kram Åsa


hej onsdag

god morogn Hur är det med er? Med mig är det bara bra jag undrar bara var solen har tagit vägen. Dom lova ju att det skulle bli sol och fint väder Jag ser ingen sol allafall.
Nu ska jag snart in till stan och hämta lite saker från vår butik där kolla runt lite i butiker sen så sa jag till jobbet.
Igår kväll så va jag hemma hoss syrran och åt mat mycket trevligt och sen så rensa vi lite i hennes skåp.

måste springa nu skiver sen från jobbet.

Kram Åsa

Min aldeles egen

Hejsan och god morgon. Jag hoppas att aöt är bra med er? med mig är det toppen. Jag har ju glömt att berätta
Vet ni vad jag fick för mig i söndags när jag va inne i stan. Jo jag stod utanför Elgiganten på kungsgatan och så gick jag in och en kvart senare gick jag ut med min aldeles egen digitalkamera. Min egen bara min.
Jag fick ett infall eller nått och köpte en kamera.





Alldeles lila och jätte fin är den också. Helt underbar. Jag är så stolt över mig själv att jag köpte sen.

Så nu har jag min aldeles egen kamera så nu kan ni förvänta er massor med roliga bilder.

Kram Åsa

RSS 2.0